VU Skandinavistika (švedų / norvegų )
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:29:27 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:

Aš irgi galvojau studijuot SE arba NO, bet anglų k. bakalaurus jie siūlo ne mano profilio  O įdomūs kursai arba vien švediškai, arba norvegiškai. Senam von Krienui šios kalbos kol kas dar nelabai suvokiamos :D

NO tai nėra angliškų spec, bet SE aš išsiunčiau į international relations. Tik man dabar buvo sunkesnis klausimas apsispręst ar nr 1 rašyt NO ar SE :D Jaučiu NO paliksiu  :D

NO yra, Nordland universitete galima akvakultūros ir biologijos bakalaurą įgyt :D

NO jei ir norėtum, negalėtum šiemet stot, nes ten labai anksti deadline paskutinis - lygtai liepos 1. Ir jau iki tada reikia atsiųsti brandos atestatą :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:31:21 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:

Jau paskelbiau x) Per lietuvių nesugebėjau susikaupti, taip ir gavosi :)

Prie manęs dvi babcės šnabždėjosi apie dešreles, ligas ir savo vaikus Anglijoj, ir taip kokias geras 10 min, kol rašinį rašiau :D

Man žinok žymiai žiauriau buvo. Ir ne dėl išorinių veiksnių visai negalėjau :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:45:30 | Nuoroda
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:

Jau paskelbiau x) Per lietuvių nesugebėjau susikaupti, taip ir gavosi :)

Prie manęs dvi babcės šnabždėjosi apie dešreles, ligas ir savo vaikus Anglijoj, ir taip kokias geras 10 min, kol rašinį rašiau :D

Man žinok žymiai žiauriau buvo. Ir ne dėl išorinių veiksnių visai negalėjau :)

Bet surinkai beveik 80 :)

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:52:06 | Nuoroda
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:

Aš irgi galvojau studijuot SE arba NO, bet anglų k. bakalaurus jie siūlo ne mano profilio  O įdomūs kursai arba vien švediškai, arba norvegiškai. Senam von Krienui šios kalbos kol kas dar nelabai suvokiamos :D

NO tai nėra angliškų spec, bet SE aš išsiunčiau į international relations. Tik man dabar buvo sunkesnis klausimas apsispręst ar nr 1 rašyt NO ar SE :D Jaučiu NO paliksiu  :D

NO yra, Nordland universitete galima akvakultūros ir biologijos bakalaurą įgyt :D

NO jei ir norėtum, negalėtum šiemet stot, nes ten labai anksti deadline paskutinis - lygtai liepos 1. Ir jau iki tada reikia atsiųsti brandos atestatą :)

Žinau žinau :) Aš juk baigus pernai, tai jau rudenį domėjaus, bet nėra spec. angliškai normalių :)

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:52:48 | Nuoroda

O beje iš kokių jūs miestų? :D

• Istorija / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-06-30 19:54:17 | Nuoroda

Aš iš Daugėlistano Respublikos sostinės :D

• Istorija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:23:47 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:

Aš iš Daugėlistano Respublikos sostinės :D

Neišprusus aš matyt, nesigaudau LT  :D

• Istorija / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:00:13 | Nuoroda

Perskaičiau Jūsų žinutes ir kažkaip nesmagu pasidarė- visi taip nuoširdžiai domitės skandinavų šalimis, jau ir kalbų pramokę, ir filmų prisižiūrėję, o aš tokia pilka pelyte pasijaučiau ;D Norvegiškai moku tik 2 žodžius, o šiomis studijomis susidomėjau tik prieš pusmetį. Būtų gaila, jei taip šioms šalims atsidavę žmonės neįstotų, būtų labai gaila..Beje, krienai, Daugėlistanas kartais ne Alytus? :D

• Istorija / VBE 100
  • Matematika / VBE 37
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:25:51 | Nuoroda
atvirkštukė rašė:

Perskaičiau Jūsų žinutes ir kažkaip nesmagu pasidarė- visi taip nuoširdžiai domitės skandinavų šalimis, jau ir kalbų pramokę, ir filmų prisižiūrėję, o aš tokia pilka pelyte pasijaučiau ;D Norvegiškai moku tik 2 žodžius, o šiomis studijomis susidomėjau tik prieš pusmetį. Būtų gaila, jei taip šioms šalims atsidavę žmonės neįstotų, būtų labai gaila..Beje, krienai, Daugėlistanas kartais ne Alytus? :D

Taip, jūs teisi :D

• Istorija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:00:44 | Nuoroda
atvirkštukė rašė:

Nu aš tikrai be proto noriu įstot :D Bet jei  panorai studijuot reiškia irgi kažkas traukia, pačių studijų metu gal dar labiau susidomėsi skandinavistika :)

• Istorija / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:06:55 | Nuoroda
Sky eyes rašė:
atvirkštukė rašė:

Nu aš tikrai be proto noriu įstot :D Bet jei  panorai studijuot reiškia irgi kažkas traukia, pačių studijų metu gal dar labiau susidomėsi skandinavistika :)

Žinok aš 100 % tikra, kad Tu įstosi :)Na o mane tai labai traukia kalbos bei kitų šalių kultūros,tad tikiuosi,(žinoma, jei pavyktų įstoti), kad skandinavistika suteiktų man šių žinių :)

• Istorija / VBE 100
  • Matematika / VBE 37
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:30:44 | Nuoroda

Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:34:48 | Nuoroda
atvirkštukė rašė:
Sky eyes rašė:
atvirkštukė rašė:

Žinok aš 100 % tikra, kad Tu įstosi :)Na o mane tai labai traukia kalbos bei kitų šalių kultūros,tad tikiuosi,(žinoma, jei pavyktų įstoti), kad skandinavistika suteiktų man šių žinių :)

Na ir tikėkimės, kad viskas bus gerai ir įstosim :) Aš ir kalbas visada mėgau, ir  man atrodo skandinavistika tikrai geriausias pasirinkimas VU filologyne, svarbiausia ,kad ir perspektyvu labai :D

• Istorija / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:36:51 | Nuoroda
seriously? rašė:

Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D

Reikia kyšio :P

• Istorija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:38:19 | Nuoroda
seriously? rašė:

Dėl to žmonių skaičiaus tai taaaip keista man, nes aš VDU dabar studijavau tai nebuvo jokių grupių ,o mūsų kurse buvo 150 žmonių, tai iš tikro durnių laivas :D Baigiau pirmą kursą ir kai kuriuos dar pirmą kartą pamačiau, mažesnės grupės tikrai daug geriau visgi :D Bet po 150 sunkusuvokti kaip gali būt tik 8 :D Nu bet bent visi vieni kitus gerai pažįsta :D

• Istorija / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:47:03 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:

Susimesim, taigi dėl svajonės :D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:49:06 | Nuoroda
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:

Dėl to žmonių skaičiaus tai taaaip keista man, nes aš VDU dabar studijavau tai nebuvo jokių grupių ,o mūsų kurse buvo 150 žmonių, tai iš tikro durnių laivas :D Baigiau pirmą kursą ir kai kuriuos dar pirmą kartą pamačiau, mažesnės grupės tikrai daug geriau visgi :D Bet po 150 sunkusuvokti kaip gali būt tik 8 :D Nu bet bent visi vieni kitus gerai pažįsta :D

Man tai irgi mažos grupės labiau patinka. 18-20 pats tas būtų manau x) Velnias, visgi galėjo švedų šiemet nebūt, tai norvegų būtų buvę 18, vistiek čia visus norvegų labiau traukia :D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:57:14 | Nuoroda
seriously? rašė:
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:

Man tai irgi mažos grupės labiau patinka. 18-20 pats tas būtų manau x) Velnias, visgi galėjo švedų šiemet nebūt, tai norvegų būtų buvę 18, vistiek čia visus norvegų labiau traukia :D

Nu jo,  18 pats tas :D Bet gal tie 8+8 ir turės daug bendrų paskaitų :D Tik specialybinė kalba skiriasi gal.. O aš tai labai norėjau švedų, bet dabar persigalvojau, visos jos panašios ir danų dar :D Bet kaip manot yra galimybė mokantis norvegų dar ir švedų pasiimt papildomai kalbą? :D Jaučiu per dau noriu :D O šiaip tai galima įrašyt abi, tada padidėja galimybė, aš į abi ir stoju ir džiaugčiaus įstojus tiek į vieną, tiek į kitą :D

• Istorija / VBE 91
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:58:54 | Nuoroda
seriously? rašė:
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:

Nu ne visus bet jo, stokit visi i norvegu, gal tada ir man bus sansu pakliuti i savo issvajota svedu su tokiu apgailetinu rezultatu is lietuviu anyway, but smagu jei visi is sios forumo temos istotu i skandinavistika...

Žinutė parašyta: 2011-06-30 23:14:12 | Nuoroda
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:

Susimesim, taigi dėl svajonės :D

Aš galiu duot 10 k (Baltarusijos rublių) :D

• Istorija / VBE 97
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą