Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:29:27
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:
Aš irgi galvojau studijuot SE arba NO, bet anglų k. bakalaurus jie siūlo ne mano profilio O įdomūs kursai arba vien švediškai, arba norvegiškai. Senam von Krienui šios kalbos kol kas dar nelabai suvokiamos NO tai nėra angliškų spec, bet SE aš išsiunčiau į international relations. Tik man dabar buvo sunkesnis klausimas apsispręst ar nr 1 rašyt NO ar SE Jaučiu NO paliksiu NO yra, Nordland universitete galima akvakultūros ir biologijos bakalaurą įgyt NO jei ir norėtum, negalėtum šiemet stot, nes ten labai anksti deadline paskutinis - lygtai liepos 1. Ir jau iki tada reikia atsiųsti brandos atestatą |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:31:21
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jau paskelbiau x) Per lietuvių nesugebėjau susikaupti, taip ir gavosi
Prie manęs dvi babcės šnabždėjosi apie dešreles, ligas ir savo vaikus Anglijoj, ir taip kokias geras 10 min, kol rašinį rašiau Man žinok žymiai žiauriau buvo. Ir ne dėl išorinių veiksnių visai negalėjau |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:45:30
| Nuoroda
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jau paskelbiau x) Per lietuvių nesugebėjau susikaupti, taip ir gavosi
Prie manęs dvi babcės šnabždėjosi apie dešreles, ligas ir savo vaikus Anglijoj, ir taip kokias geras 10 min, kol rašinį rašiau Man žinok žymiai žiauriau buvo. Ir ne dėl išorinių veiksnių visai negalėjau Bet surinkai beveik 80 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:52:06
| Nuoroda
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:
Aš irgi galvojau studijuot SE arba NO, bet anglų k. bakalaurus jie siūlo ne mano profilio O įdomūs kursai arba vien švediškai, arba norvegiškai. Senam von Krienui šios kalbos kol kas dar nelabai suvokiamos NO tai nėra angliškų spec, bet SE aš išsiunčiau į international relations. Tik man dabar buvo sunkesnis klausimas apsispręst ar nr 1 rašyt NO ar SE Jaučiu NO paliksiu NO yra, Nordland universitete galima akvakultūros ir biologijos bakalaurą įgyt NO jei ir norėtum, negalėtum šiemet stot, nes ten labai anksti deadline paskutinis - lygtai liepos 1. Ir jau iki tada reikia atsiųsti brandos atestatą Žinau žinau Aš juk baigus pernai, tai jau rudenį domėjaus, bet nėra spec. angliškai normalių |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:52:48
| Nuoroda
O beje iš kokių jūs miestų? :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:54:17
| Nuoroda
Aš iš Daugėlistano Respublikos sostinės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
20:23:47
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Aš iš Daugėlistano Respublikos sostinės Neišprusus aš matyt, nesigaudau LT |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:00:13
| Nuoroda
Perskaičiau Jūsų žinutes ir kažkaip nesmagu pasidarė- visi taip nuoširdžiai domitės skandinavų šalimis, jau ir kalbų pramokę, ir filmų prisižiūrėję, o aš tokia pilka pelyte pasijaučiau ;D Norvegiškai moku tik 2 žodžius, o šiomis studijomis susidomėjau tik prieš pusmetį. Būtų gaila, jei taip šioms šalims atsidavę žmonės neįstotų, būtų labai gaila..Beje, krienai, Daugėlistanas kartais ne Alytus? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:25:51
| Nuoroda
atvirkštukė rašė:
Perskaičiau Jūsų žinutes ir kažkaip nesmagu pasidarė- visi taip nuoširdžiai domitės skandinavų šalimis, jau ir kalbų pramokę, ir filmų prisižiūrėję, o aš tokia pilka pelyte pasijaučiau ;D Norvegiškai moku tik 2 žodžius, o šiomis studijomis susidomėjau tik prieš pusmetį. Būtų gaila, jei taip šioms šalims atsidavę žmonės neįstotų, būtų labai gaila..Beje, krienai, Daugėlistanas kartais ne Alytus? Taip, jūs teisi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:00:44
| Nuoroda
atvirkštukė rašė:
Perskaičiau Jūsų žinutes ir kažkaip nesmagu pasidarė- visi taip nuoširdžiai domitės skandinavų šalimis, jau ir kalbų pramokę, ir filmų prisižiūrėję, o aš tokia pilka pelyte pasijaučiau ;D Norvegiškai moku tik 2 žodžius, o šiomis studijomis susidomėjau tik prieš pusmetį. Būtų gaila, jei taip šioms šalims atsidavę žmonės neįstotų, būtų labai gaila..Beje, krienai, Daugėlistanas kartais ne Alytus? Nu aš tikrai be proto noriu įstot Bet jei panorai studijuot reiškia irgi kažkas traukia, pačių studijų metu gal dar labiau susidomėsi skandinavistika |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:06:55
| Nuoroda
Sky eyes rašė:
atvirkštukė rašė:
Perskaičiau Jūsų žinutes ir kažkaip nesmagu pasidarė- visi taip nuoširdžiai domitės skandinavų šalimis, jau ir kalbų pramokę, ir filmų prisižiūrėję, o aš tokia pilka pelyte pasijaučiau ;D Norvegiškai moku tik 2 žodžius, o šiomis studijomis susidomėjau tik prieš pusmetį. Būtų gaila, jei taip šioms šalims atsidavę žmonės neįstotų, būtų labai gaila..Beje, krienai, Daugėlistanas kartais ne Alytus? Nu aš tikrai be proto noriu įstot Bet jei panorai studijuot reiškia irgi kažkas traukia, pačių studijų metu gal dar labiau susidomėsi skandinavistika Žinok aš 100 % tikra, kad Tu įstosi Na o mane tai labai traukia kalbos bei kitų šalių kultūros,tad tikiuosi,(žinoma, jei pavyktų įstoti), kad skandinavistika suteiktų man šių žinių |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:30:44
| Nuoroda
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:34:48
| Nuoroda
atvirkštukė rašė:
Sky eyes rašė:
atvirkštukė rašė:
Perskaičiau Jūsų žinutes ir kažkaip nesmagu pasidarė- visi taip nuoširdžiai domitės skandinavų šalimis, jau ir kalbų pramokę, ir filmų prisižiūrėję, o aš tokia pilka pelyte pasijaučiau ;D Norvegiškai moku tik 2 žodžius, o šiomis studijomis susidomėjau tik prieš pusmetį. Būtų gaila, jei taip šioms šalims atsidavę žmonės neįstotų, būtų labai gaila..Beje, krienai, Daugėlistanas kartais ne Alytus? Nu aš tikrai be proto noriu įstot Bet jei panorai studijuot reiškia irgi kažkas traukia, pačių studijų metu gal dar labiau susidomėsi skandinavistika Žinok aš 100 % tikra, kad Tu įstosi Na o mane tai labai traukia kalbos bei kitų šalių kultūros,tad tikiuosi,(žinoma, jei pavyktų įstoti), kad skandinavistika suteiktų man šių žinių Na ir tikėkimės, kad viskas bus gerai ir įstosim Aš ir kalbas visada mėgau, ir man atrodo skandinavistika tikrai geriausias pasirinkimas VU filologyne, svarbiausia ,kad ir perspektyvu labai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:36:51
| Nuoroda
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Reikia kyšio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:38:19
| Nuoroda
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Dėl to žmonių skaičiaus tai taaaip keista man, nes aš VDU dabar studijavau tai nebuvo jokių grupių ,o mūsų kurse buvo 150 žmonių, tai iš tikro durnių laivas Baigiau pirmą kursą ir kai kuriuos dar pirmą kartą pamačiau, mažesnės grupės tikrai daug geriau visgi Bet po 150 sunkusuvokti kaip gali būt tik 8 Nu bet bent visi vieni kitus gerai pažįsta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:47:03
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Reikia kyšio Susimesim, taigi dėl svajonės |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:49:06
| Nuoroda
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Dėl to žmonių skaičiaus tai taaaip keista man, nes aš VDU dabar studijavau tai nebuvo jokių grupių ,o mūsų kurse buvo 150 žmonių, tai iš tikro durnių laivas Baigiau pirmą kursą ir kai kuriuos dar pirmą kartą pamačiau, mažesnės grupės tikrai daug geriau visgi Bet po 150 sunkusuvokti kaip gali būt tik 8 Nu bet bent visi vieni kitus gerai pažįsta Man tai irgi mažos grupės labiau patinka. 18-20 pats tas būtų manau x) Velnias, visgi galėjo švedų šiemet nebūt, tai norvegų būtų buvę 18, vistiek čia visus norvegų labiau traukia |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:57:14
| Nuoroda
seriously? rašė:
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Dėl to žmonių skaičiaus tai taaaip keista man, nes aš VDU dabar studijavau tai nebuvo jokių grupių ,o mūsų kurse buvo 150 žmonių, tai iš tikro durnių laivas Baigiau pirmą kursą ir kai kuriuos dar pirmą kartą pamačiau, mažesnės grupės tikrai daug geriau visgi Bet po 150 sunkusuvokti kaip gali būt tik 8 Nu bet bent visi vieni kitus gerai pažįsta Man tai irgi mažos grupės labiau patinka. 18-20 pats tas būtų manau x) Velnias, visgi galėjo švedų šiemet nebūt, tai norvegų būtų buvę 18, vistiek čia visus norvegų labiau traukia Nu jo, 18 pats tas Bet gal tie 8+8 ir turės daug bendrų paskaitų Tik specialybinė kalba skiriasi gal.. O aš tai labai norėjau švedų, bet dabar persigalvojau, visos jos panašios ir danų dar Bet kaip manot yra galimybė mokantis norvegų dar ir švedų pasiimt papildomai kalbą? :D Jaučiu per dau noriu O šiaip tai galima įrašyt abi, tada padidėja galimybė, aš į abi ir stoju ir džiaugčiaus įstojus tiek į vieną, tiek į kitą |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:58:54
| Nuoroda
seriously? rašė:
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Dėl to žmonių skaičiaus tai taaaip keista man, nes aš VDU dabar studijavau tai nebuvo jokių grupių ,o mūsų kurse buvo 150 žmonių, tai iš tikro durnių laivas Baigiau pirmą kursą ir kai kuriuos dar pirmą kartą pamačiau, mažesnės grupės tikrai daug geriau visgi Bet po 150 sunkusuvokti kaip gali būt tik 8 Nu bet bent visi vieni kitus gerai pažįsta Man tai irgi mažos grupės labiau patinka. 18-20 pats tas būtų manau x) Velnias, visgi galėjo švedų šiemet nebūt, tai norvegų būtų buvę 18, vistiek čia visus norvegų labiau traukia Nu ne visus bet jo, stokit visi i norvegu, gal tada ir man bus sansu pakliuti i savo issvajota svedu su tokiu apgailetinu rezultatu is lietuviu anyway, but smagu jei visi is sios forumo temos istotu i skandinavistika... |
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:14:12
| Nuoroda
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Reikia kyšio Susimesim, taigi dėl svajonės Aš galiu duot 10 k (Baltarusijos rublių) |
|
|