Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:18:10
| Nuoroda
saeure rašė:
seriously? rašė:
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Dėl to žmonių skaičiaus tai taaaip keista man, nes aš VDU dabar studijavau tai nebuvo jokių grupių ,o mūsų kurse buvo 150 žmonių, tai iš tikro durnių laivas Baigiau pirmą kursą ir kai kuriuos dar pirmą kartą pamačiau, mažesnės grupės tikrai daug geriau visgi Bet po 150 sunkusuvokti kaip gali būt tik 8 Nu bet bent visi vieni kitus gerai pažįsta Man tai irgi mažos grupės labiau patinka. 18-20 pats tas būtų manau x) Velnias, visgi galėjo švedų šiemet nebūt, tai norvegų būtų buvę 18, vistiek čia visus norvegų labiau traukia Nu ne visus bet jo, stokit visi i norvegu, gal tada ir man bus sansu pakliuti i savo issvajota svedu su tokiu apgailetinu rezultatu is lietuviu anyway, but smagu jei visi is sios forumo temos istotu i skandinavistika... Mes su savo pavyzdiniais rezultatais galim laukt kitų metų, turėtų būt priėmimas į danų kalbą, gal neatsiras daug norinčių laužyt liežuvį (Kaip tik žiūrėjau danų TV, rodė, kaip papjaut omarą prieš išverdant ). |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:22:13
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
saeure rašė:
seriously? rašė:
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Dėl to žmonių skaičiaus tai taaaip keista man, nes aš VDU dabar studijavau tai nebuvo jokių grupių ,o mūsų kurse buvo 150 žmonių, tai iš tikro durnių laivas Baigiau pirmą kursą ir kai kuriuos dar pirmą kartą pamačiau, mažesnės grupės tikrai daug geriau visgi Bet po 150 sunkusuvokti kaip gali būt tik 8 Nu bet bent visi vieni kitus gerai pažįsta Man tai irgi mažos grupės labiau patinka. 18-20 pats tas būtų manau x) Velnias, visgi galėjo švedų šiemet nebūt, tai norvegų būtų buvę 18, vistiek čia visus norvegų labiau traukia Nu ne visus bet jo, stokit visi i norvegu, gal tada ir man bus sansu pakliuti i savo issvajota svedu su tokiu apgailetinu rezultatu is lietuviu anyway, but smagu jei visi is sios forumo temos istotu i skandinavistika... Mes su savo pavyzdiniais rezultatais galim laukt kitų metų, turėtų būt priėmimas į danų kalbą, gal neatsiras daug norinčių laužyt liežuvį (Kaip tik žiūrėjau danų TV, rodė, kaip papjaut omarą prieš išverdant ). Tau gerai, kad tinka praktiškai bet kuri skandinavų kalba..o vat aš noriu į švedų ir viskas, kitos kalbos netraukia bet jo, mūsų rezultatai išties pavyzdiniai |
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:23:09
| Nuoroda
Beje, aš bandysiu rašyt apeliaciją, ką gali žinot, gal netyčia pasiseks.. |
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:32:18
| Nuoroda
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:35:13
| Nuoroda
seriously? rašė:
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? Iš pradžių abejojau, bet pakako vėl užsukti į šitą forumą ir pasižiūrėti kaip čia visi išlaikė lietuvių, kad dingtų visos abejonės... Kad ir numažins, mano atveju galima sakyt nėra ko prarast priedu visvien greičiausiai paliks tokį patį rezultatą, nes jie nepertaiso visų darbų, o tik burtų keliu atrenka, kuriuos taisyti...o man loterijose nesiseka |
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:43:16
| Nuoroda
saeure rašė:
seriously? rašė:
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? Iš pradžių abejojau, bet pakako vėl užsukti į šitą forumą ir pasižiūrėti kaip čia visi išlaikė lietuvių, kad dingtų visos abejonės... Kad ir numažins, mano atveju galima sakyt nėra ko prarast priedu visvien greičiausiai paliks tokį patį rezultatą, nes jie nepertaiso visų darbų, o tik burtų keliu atrenka, kuriuos taisyti...o man loterijose nesiseka Gali sumažinti ir tada tikrai neįstosi į švedų x) Bet aš irgi manau greičiausiai paliks tą patį. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:45:17
| Nuoroda
seriously? rašė:
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? Ne fu, ne fu Ko negera kalba? Švedai kalba lyg dainuodami, norvegai irgi, o danai kaip elektros lemputę į burną susikišę, jau vien tai privalumas, kad nesumaišys su kitais skandinavais niekas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:50:22
| Nuoroda
seriously? rašė:
saeure rašė:
seriously? rašė:
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? Iš pradžių abejojau, bet pakako vėl užsukti į šitą forumą ir pasižiūrėti kaip čia visi išlaikė lietuvių, kad dingtų visos abejonės... Kad ir numažins, mano atveju galima sakyt nėra ko prarast priedu visvien greičiausiai paliks tokį patį rezultatą, nes jie nepertaiso visų darbų, o tik burtų keliu atrenka, kuriuos taisyti...o man loterijose nesiseka Gali sumažinti ir tada tikrai neįstosi į švedų x) Bet aš irgi manau greičiausiai paliks tą patį. Būtent, krūvos tokių atvejų, kad žmonės, vos datraukę iki 4, iš egzo gavo 95 ir daugiau, o tie, kuriem išėjo stiprus 10tukas, ~40%....apgailėtina vertinimo sistema... |
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:53:22
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? Ne fu, ne fu Ko negera kalba? Švedai kalba lyg dainuodami, norvegai irgi, o danai kaip elektros lemputę į burną susikišę, jau vien tai privalumas, kad nesumaišys su kitais skandinavais niekas Vien užtenka paklausyti kaip jie sako "-Hvad hedder du? Jeg hedder (vardas)", kad atkristų noras ją mokytis Adaptavusis gal ir būtų galima galvot apie mokymąsį, bet adaptacija ilgai užtruktų manau... |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:56:02
| Nuoroda
www.youtube.com/watch?v=s-mOy8VUEBk Jei jau matę, nepykit už spam'ą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:58:37
| Nuoroda
saeure rašė:
seriously? rašė:
saeure rašė:
seriously? rašė:
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? Iš pradžių abejojau, bet pakako vėl užsukti į šitą forumą ir pasižiūrėti kaip čia visi išlaikė lietuvių, kad dingtų visos abejonės... Kad ir numažins, mano atveju galima sakyt nėra ko prarast priedu visvien greičiausiai paliks tokį patį rezultatą, nes jie nepertaiso visų darbų, o tik burtų keliu atrenka, kuriuos taisyti...o man loterijose nesiseka Gali sumažinti ir tada tikrai neįstosi į švedų x) Bet aš irgi manau greičiausiai paliks tą patį. Būtent, krūvos tokių atvejų, kad žmonės, vos datraukę iki 4, iš egzo gavo 95 ir daugiau, o tie, kuriem išėjo stiprus 10tukas, ~40%....apgailėtina vertinimo sistema... Na, tai pranešk čia, kaip sekės, jeigu tikrai pasiryši rašyt |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
00:23:23
| Nuoroda
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:39:53
| Nuoroda
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Pas tetą ,jei taip nutiktų o jūs? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:15:08
| Nuoroda
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Niujorke, Saulėtekio 8, ten filologus priglaudžia Arba nuomosiuosi, nežinau dar |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:49:24
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Niujorke, Saulėtekio 8, ten filologus priglaudžia Arba nuomosiuosi, nežinau dar Aš tai labiau norėčiau Baltupių barake, sakė galima mainytis arba paprašyti su kuo kitu, jeigu pažįsti, kad kartu paskirtų Su filosofais įdomiau gyventi, juolab kad ketinu stoti į filosofiją, jeigu nepasiseks su skandinavų |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:38:42
| Nuoroda
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Niujorke, Saulėtekio 8, ten filologus priglaudžia Arba nuomosiuosi, nežinau dar Aš tai labiau norėčiau Baltupių barake, sakė galima mainytis arba paprašyti su kuo kitu, jeigu pažįsti, kad kartu paskirtų Su filosofais įdomiau gyventi, juolab kad ketinu stoti į filosofiją, jeigu nepasiseks su skandinavų O ką dirbsi pabaigus filosofiją? atkursi laidą "Be pykčio"? :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:12:51
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Niujorke, Saulėtekio 8, ten filologus priglaudžia Arba nuomosiuosi, nežinau dar Aš tai labiau norėčiau Baltupių barake, sakė galima mainytis arba paprašyti su kuo kitu, jeigu pažįsti, kad kartu paskirtų Su filosofais įdomiau gyventi, juolab kad ketinu stoti į filosofiją, jeigu nepasiseks su skandinavų O ką dirbsi pabaigus filosofiją? atkursi laidą "Be pykčio"? :D Va čia tikrai geras klausimas, nes filosofu būti tai jau žmogus turi grynai pasinešęs būt ant filosofijos.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:18:33
| Nuoroda
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Niujorke, Saulėtekio 8, ten filologus priglaudžia Arba nuomosiuosi, nežinau dar Aš tai labiau norėčiau Baltupių barake, sakė galima mainytis arba paprašyti su kuo kitu, jeigu pažįsti, kad kartu paskirtų Su filosofais įdomiau gyventi, juolab kad ketinu stoti į filosofiją, jeigu nepasiseks su skandinavų O ką dirbsi pabaigus filosofiją? atkursi laidą "Be pykčio"? :D Va čia tikrai geras klausimas, nes filosofu būti tai jau žmogus turi grynai pasinešęs būt ant filosofijos.. Vistiek bakalauras čia tik pagrindai, antra vidurinė mokykla, niekas neliepia magistrą irgi filosofiją stot, o su bakalauru rasti darbą, tai čia daug kam be šansų |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:22:22
| Nuoroda
4 metus kamuotis su Kanto, Monteskjė, Voltero, Tomo Akviniečio, Loko ir dar n kitų veikalais... Kągi, sėkmės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:23:33
| Nuoroda
Lithuanian LOTTO rašė:
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Niujorke, Saulėtekio 8, ten filologus priglaudžia Arba nuomosiuosi, nežinau dar Aš tai labiau norėčiau Baltupių barake, sakė galima mainytis arba paprašyti su kuo kitu, jeigu pažįsti, kad kartu paskirtų Su filosofais įdomiau gyventi, juolab kad ketinu stoti į filosofiją, jeigu nepasiseks su skandinavų O ką dirbsi pabaigus filosofiją? atkursi laidą "Be pykčio"? :D Va čia tikrai geras klausimas, nes filosofu būti tai jau žmogus turi grynai pasinešęs būt ant filosofijos.. Vistiek bakalauras čia tik pagrindai, antra vidurinė mokykla, niekas neliepia magistrą irgi filosofiją stot, o su bakalauru rasti darbą, tai čia daug kam be šansų Arba tiesiog gretutines pasiimi skandinavistiką ir viskas |
|
|