Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
18:14:45
| Nuoroda
Bulius rašė:
Aš nesuprantu dėl tų prašymų, kaip galima jau registruotis, jei dar nežinome egzaminų rezultatų? Ar reikia taip skubėti, nes gali nebelikti vietų ar kaip? Tai redaguot galima iki paskutinės dienos |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
18:21:49
| Nuoroda
nepieva rašė:
Bulius rašė:
Aš nesuprantu dėl tų prašymų, kaip galima jau registruotis, jei dar nežinome egzaminų rezultatų? Ar reikia taip skubėti, nes gali nebelikti vietų ar kaip? Tai redaguot galima iki paskutinės dienos O tai kaip dėl tų vietų? Kada paskirsto? Ar tiesa, kad žiūri, kas greičiau prisiregistravo? Nes aš galvojau, kad neverta registruotis, kol dar nėra rezultatų... O šiandien tipo prigasdino, kad greičiau registruočiaus, nes vietų nebebus... |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
18:32:29
| Nuoroda
Bulius rašė:
nepieva rašė:
Bulius rašė:
Aš nesuprantu dėl tų prašymų, kaip galima jau registruotis, jei dar nežinome egzaminų rezultatų? Ar reikia taip skubėti, nes gali nebelikti vietų ar kaip? Tai redaguot galima iki paskutinės dienos O tai kaip dėl tų vietų? Kada paskirsto? Ar tiesa, kad žiūri, kas greičiau prisiregistravo? Nes aš galvojau, kad neverta registruotis, kol dar nėra rezultatų... O šiandien tipo prigasdino, kad greičiau registruočiaus, nes vietų nebebus... Na nežinau čia tiesa ar ne bet mums viena mokytoja sakė, kad jei bus keli mokiniai su vienodais balais pirma priims tą kuris pirmas užpildė prašymą. Tačiau tikrai nežinau ar tiesa tai, nors pati jau senokai viską suvedžiau vis tiek galima redaguoti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
18:34:27
| Nuoroda
Kadangi esu geras ir smalsus vaikas, parašiau į LAMĄ ir štai ats: Laba diena, Tikrai nėra jokio skirtumo kada užpildysite prašymą, svarbu tai padaryti laiku, Pagarbiai, Dovilė Grumadaitė So, relax, take it easyyyyyy.... ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
18:34:44
| Nuoroda
aš ir tai girdėjau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
18:39:00
| Nuoroda
O jei prašyme į visas 12 vietų surašau tik VF specialybes, tai priėmimo metu man pasiūlys tik vieną variantą ar du iš mano surašytų VF studijų?:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
18:42:00
| Nuoroda
Jumina rašė:
O jei prašyme į visas 12 vietų surašau tik VF specialybes, tai priėmimo metu man pasiūlys tik vieną variantą ar du iš mano surašytų VF vieną |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
20:07:46
| Nuoroda
o jeigu būna du kandidatai su visiskai vienodais balais,ir paskutinius numeriu kaip jie išsirinks kurį priimti?,juk viskas dabar kompiuteriu,visų informacija pateikta vienoda. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
20:17:35
| Nuoroda
kokia tikimybė kad bus visisškai du vienodi? :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
20:46:22
| Nuoroda
Queen rašė:
o jeigu būna du kandidatai su visiskai vienodais balais,ir paskutinius numeriu kaip jie išsirinks kurį priimti?,juk viskas dabar kompiuteriu,visų informacija pateikta vienoda. "Kur studijuoti" yra parašyta, kad priims tą, kurio pagrindinio egzamino rezultatas yra geresnis, t.y. jam bus suteikta pirmenybė. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
20:48:12
| Nuoroda
manau kad didele,juk stoja i viena specialybę ne du žmonės o keli šimtai(šiuo atveju kalbu apie medicinines kryptis) ir su aukstais balais t.y virs 19.manau kad vienodu gali pasitaikyt.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
01:06:02
| Nuoroda
identiškų, kad trys egzai ir metinis identiški? sudėtinga čia šiaip... tikimybė maža, paskaičiavau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
11:07:09
| Nuoroda
Klausykit turiu dar klausimą. Esu gavus Junior Achievement pažymėjimą su pagyrimu už kurįtam tikruose universitetuose prideda papildomus balus. O pildant prašymus kur reiktų pažymėt, kad gavai tokį pažymėjimą? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-06-18
11:18:13
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Klausykit turiu dar klausimą. Esu gavus Junior Achievement pažymėjimą su pagyrimu už kurįtam tikruose universitetuose prideda papildomus balus. O pildant prašymus kur reiktų pažymėt, kad gavai tokį pažymėjimą? Yra prie papildomos informacijos, konkursų skiltyje registruojantis |
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-06-18
11:19:17
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Klausykit turiu dar klausimą. Esu gavus Junior Achievement pažymėjimą su pagyrimu už kurįtam tikruose universitetuose prideda papildomus balus. O pildant prašymus kur reiktų pažymėt, kad gavai tokį pažymėjimą? Prie papildomos informacijos manau : ) Jeigu jis ten yra nurodytas. |
Žinutė parašyta:
2011-06-18
16:02:51
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
identiškų, kad trys egzai ir metinis identiški? sudėtinga čia šiaip... tikimybė maža, paskaičiavau nu kas Tau sakė, kad vienodas balas būtų, turi visi egzai identiški būt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
16:04:30
| Nuoroda
Queen rašė:
manau kad didele,juk stoja i viena specialybę ne du žmonės o keli šimtai(šiuo atveju kalbu apie medicinines kryptis) ir su aukstais balais t.y virs 19.manau kad vienodu gali pasitaikyt.. I medicina pernai stojo ~1500, o ne keli simtai, todel tikimybe, kad bus identiškas stojamasis balas tikrai gan didele |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
16:52:55
| Nuoroda
Kai lamos atstovai buvo mokykloje, tai kalbėjo apie tą identišką KB. Tuomet žiūri kieno yra didesnis stojamojo egzamino (nu to, kurio koef. yra 0,4) rezultatas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
18:24:35
| Nuoroda
Ar jau visi užpildėte prašymus? Kažkaip neprisiverčiu to padaryti. Kažkaip norsi sulaukti visų rezultatų, o tik tada rašyti... Ar darau klaidą? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
18:26:15
| Nuoroda
Bulius rašė:
Ar jau visi užpildėte prašymus? Kažkaip neprisiverčiu to padaryti. Kažkaip norsi sulaukti visų rezultatų, o tik tada rašyti... Ar darau klaidą? jokio skirtumo, juk bet kada galima keisti |
|
|