Bendrabučiai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-26 13:36:55 | Nuoroda
Fikcija rašė:

Būtų baisiai įdomu sužinoti nuomones apie KU barakus. ;D

!

Žinutė parašyta: 2011-06-26 15:24:56 | Nuoroda

pasakykit ka nors apie LZUU barakus :))))

Žinutė parašyta: 2011-06-26 15:26:52 | Nuoroda
Veronikusia rašė:

Esu VU studentė, gyvenu bendrabutyje, jei kažkas domina, klauskit. Galiu papasakot (:

Domina tik viena... Tai kaip su tais tarakonais?  :D Legendų visokių girdėjau, norisi pagaliau normalaus atsakymo :D

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2011-06-26 16:06:12 | Nuoroda
apsikabinkim rašė:
Veronikusia rašė:

Esu VU studentė, gyvenu bendrabutyje, jei kažkas domina, klauskit. Galiu papasakot (:

Domina tik viena... Tai kaip su tais tarakonais?  :D Legendų visokių girdėjau, norisi pagaliau normalaus atsakymo :D

Baigiau VU prieš metus. Nežinau kaip dabar, bet prieš metus VU bendrabutis buvo tarakonų irštva. Atsimenu vieną rytą prabudęs savo lovoj radau krūvą tų šlykščių gyvių, bet nieko po pora mėnesių apsipratau prie jų, nebetrukdė man jie, susidraugavom, vėliau visas šventes laistydavom kartu. Kas ne kas, bet jie tūsintis moka.

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 27
Žinutė parašyta: 2011-06-26 16:12:44 | Nuoroda
guillermo rašė:
apsikabinkim rašė:
Veronikusia rašė:

Baigiau VU prieš metus. Nežinau kaip dabar, bet prieš metus VU bendrabutis buvo tarakonų irštva. Atsimenu vieną rytą prabudęs savo lovoj radau krūvą tų šlykščių gyvių, bet nieko po pora mėnesių apsipratau prie jų, nebetrukdė man jie, susidraugavom, vėliau visas šventes laistydavom kartu. Kas ne kas, bet jie tūsintis moka.

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-06-26 16:19:53 | Nuoroda

tarakonai lovoj.. smagumėlis ;D o gal... skanumėlis..? (atsikeli, ir pusryčiai patys pas tave atėję) ;D juokauju, žinoma ;D

Žinutė parašyta: 2011-06-26 16:21:25 | Nuoroda
Flegmologija rašė:

tarakonai lovoj.. smagumėlis ;D o gal... skanumėlis..? (atsikeli, ir pusryčiai patys pas tave atėję) ;D juokauju, žinoma ;D

Nežinau kaip tu, bet aš savo draugų nevalgau

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 27
Žinutė parašyta: 2011-06-26 16:21:48 | Nuoroda

:DDD kai žiauru 

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2011-06-26 16:33:24 | Nuoroda
ak.fak rašė:

:DDD kai žiauru 

Pritariu;DD

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-06-26 17:08:29 | Nuoroda

Ten gal panasiai kaip filme 'Dzo butas'? :D

• Istorija / VBE 88
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 55
Žinutė parašyta: 2011-06-26 17:53:29 | Nuoroda

You must be kidding :D

• Fizika / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2011-06-26 21:45:24 | Nuoroda

na o tai apie VGTU barakus niekas negali papasakot? ://

• Istorija / VBE 50
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 57
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 69
Žinutė parašyta: 2011-06-27 01:02:33 | Nuoroda
apsikabinkim rašė:
Veronikusia rašė:

nemačiau dar nei vieno per visus metus (:

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2011-06-27 12:14:50 | Nuoroda

Nei vieno tarakono nemačiau, kai atėjom į baraką nominavom savo kambarį, kaip baisiausią barake, bet tarakonų vistiek nesimatė, o dabar, kaip apsitvarkėm, tai visai jų nebesitikim, aišku, jei ir pamatytume, tai už puodo ir į virtuvę. ;D Pas mus New Yorke šiaip gerai, kad nėra tokios tvarkos, kaip kituose VU ar kitų universitetų barakuose. Bendrų tūsų kartais būna, tarkim, aukšto aprašymai, net kelis kartus pas mus buvo ;DD Bet apsauginiai atėjo nauji į New Yorką, tai jie biškį užraukė baliukus. Anksčiau tai būdavo, kad po 00.00 h reikėdavo neišsišokt labai ;D Dabar, tai dėl didesnio garso būna jau ateina ir įspėja. Jei reikės rašyt pasiaiškinimus, kurių riba yra trys, tai kiekvieną kartą vis kitas kaltę prisiimkit, ilgiau išsilaikysit ;D Grįžt praktiškai bet kada galima, tai čia labai gerai. Turėsit magnetukus, kurie atrakina grotas. Teoriškai su vienu magnetuku gali praeiti vienas žmogus, bet kai norėsit atsivest draugų ne iš barako, tai tuoj išmoksit magnetais naudotis;D

Žinutė parašyta: 2011-06-27 15:04:46 | Nuoroda
guillermo rašė:
apsikabinkim rašė:
Veronikusia rašė:

Šitokią dezinformaciją skleist... Shame on you ;D

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2011-06-27 15:15:06 | Nuoroda
Mantukas. rašė:

Nei vieno tarakono nemačiau, kai atėjom į baraką nominavom savo kambarį, kaip baisiausią barake, bet tarakonų vistiek nesimatė, o dabar, kaip apsitvarkėm, tai visai jų nebesitikim, aišku, jei ir pamatytume, tai už puodo ir į virtuvę. ;D Pas mus New Yorke šiaip gerai, kad nėra tokios tvarkos, kaip kituose VU ar kitų universitetų barakuose. Bendrų tūsų kartais būna, tarkim, aukšto aprašymai, net kelis kartus pas mus buvo ;DD Bet apsauginiai atėjo nauji į New Yorką, tai jie biškį užraukė baliukus. Anksčiau tai būdavo, kad po 00.00 h reikėdavo neišsišokt labai ;D Dabar, tai dėl didesnio garso būna jau ateina ir įspėja. Jei reikės rašyt pasiaiškinimus, kurių riba yra trys, tai kiekvieną kartą vis kitas kaltę prisiimkit, ilgiau išsilaikysit ;D Grįžt praktiškai bet kada galima, tai čia labai gerai. Turėsit magnetukus, kurie atrakina grotas. Teoriškai su vienu magnetuku gali praeiti vienas žmogus, bet kai norėsit atsivest draugų ne iš barako, tai tuoj išmoksit magnetais naudotis;D

jetau kaip man patiko :DDD
tuos draugus priimt nakvot įmanoma? :D niekam nežinant :D
patiko su pasiaiškinimais ;DDD

• Fizika / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2011-06-27 19:55:22 | Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
Mantukas. rašė:

jetau kaip man patiko :DDD
tuos draugus priimt nakvot įmanoma? :D niekam nežinant :D
patiko su pasiaiškinimais ;DDD

oj, laisvai, pas mus vienas apie pusę mėnesio gyveno vietinis, poto padarė savo gimtadienį net, tai gaila, kad po dvylikos jį išvarė iš barako;D Bet aišku, patys kalti, nereikėjo virtuvėj futbolo žaist... Aišku, šiais metais griežtės tvarka, bet manau dėl to nebus problemų, nors teoriškai, tai rašyt raštus reiktų, kad ten kažką priimsi, bet praeini per grotas, į kambarį nueini ir vsio, nieko nepadekit, neužkabinkit patys sargų ir viskas gerai ;D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-29 16:23:30 | Nuoroda

Aš turiu įdomų klausimą, ar bendrabutį gali gauti neakivaizdžiai studijuojantis asmuo?

Žinutė parašyta: 2011-06-29 17:22:29 | Nuoroda
EIKTUSAU rašė:

Aš turiu įdomų klausimą, ar bendrabutį gali gauti neakivaizdžiai studijuojantis asmuo?

Ne, bendrabuti neakivaizdininkai gali gauti tik sesijos metu.

Žinutė parašyta: 2011-06-30 10:20:18 | Nuoroda
apsikabinkim rašė:

Mačiau tarakašą prieš daug metų, nusipirkom nuodų tabletėles, pasidėjom ir daugiau nematėm nei vieno :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą