Bendrabučiai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:27:50 | Nuoroda

Gal kas žinot kokios maždaug turėtų būti pajamos vienam žmogui kad būtų galima gauti bendrabutį? :) 

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:18:27 | Nuoroda

Yra žmonių planuojančių gyventi New York ar Kamčiatkoj? Ir ar galėtų man kas nors pasakyti kur geriau gyventi? Kur linksmesnė chebra? ;D

• Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 90
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:22:24 | Nuoroda
Eglė* rašė:

Yra žmonių planuojančių gyventi New York ar Kamčiatkoj? Ir ar galėtų man kas nors pasakyti kur geriau gyventi? Kur linksmesnė chebra? ;D

Yra, bet tai ar ne nuo fakulteto į kurį įstosi priklauso kuriame bendrabutyje gyvensi?

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:44:41 | Nuoroda
Amaya rašė:
Eglė* rašė:

Yra, bet tai ar ne nuo fakulteto į kurį įstosi priklauso kuriame bendrabutyje gyvensi?

Na kadangi aš studijuosiu ekonomikos fakultete tai man ir gaunasi kiek žinau tuose bendrabučiuose gyventi, bet esu girdėjusi, kad gali prašyti ir į kitą bendrabutį gyventi :) Bet šie du bendrabučiai kiek žinau yra arčiausia ekonomikos fakulteto

• Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-01 12:56:10 | Nuoroda
Eglė* rašė:

NY yra koridorinė sistema, kamčioj blokai, kur 2 kambariai turi tūliką ir kriauklę, toks esminis skirtumas, tai jei kamčioj turi gerus blokiokus, gali tą bendrą vietą labai gerai susitvarkyt, jei bus apsileidę, deja, tetos valytojos neturėsit, kuri ten valys :D dėl chebros, vaikai mieli,  jei jūs būsit faini, norėsit su visais bendraut ir būsit geranoriški, jos atsiras praktiškai bilekur, jei būsit zanūdni ir pan, tai chebros jum ant lėkštelės nieks neatneš :D

Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:41:51 | Nuoroda

bandysiu gaut viko didlaukio bendrabuti:)

• Biologija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 85
  • Matematika / VBE 74
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:46:24 | Nuoroda
historia rašė:
Eglė* rašė:

NY yra koridorinė sistema, kamčioj blokai, kur 2 kambariai turi tūliką ir kriauklę, toks esminis skirtumas, tai jei kamčioj turi gerus blokiokus, gali tą bendrą vietą labai gerai susitvarkyt, jei bus apsileidę, deja, tetos valytojos neturėsit, kuri ten valys :D dėl chebros, vaikai mieli,  jei jūs būsit faini, norėsit su visais bendraut ir būsit geranoriški, jos atsiras praktiškai bilekur, jei būsit zanūdni ir pan, tai chebros jum ant lėkštelės nieks neatneš :D

Na dėkui, bendrą vaizdą madaug susidariau ;D

Šiaip tikrai nebuvo tokios minties, kad gyventi bendrabutyje, galvojau nuomotis būtą, kadangi kai prisiklausai apie tarakonus, nehigieniškus tualetus, dušus  ir t.t. šiek tiek atbaido, bet tai po velnių nepagyvenęs bendrabutyje nepajusi studentiško gyvenimo :D

• Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:26:00 | Nuoroda

tarakonai išpūstas reikalas, daugiau nuo senų laikų užsilikęs mitas. pasitaiko kai kur, bet tikrai dabar yra priemonių jiem naikint efektyviai.

barako sutarties nepasirašai iki gyvos studentiškos galvos, visad galima išsikraustyt ar į butą ar paieškot tam pačiam ar kitam barake draugų, pas kuriuos apsigyventum. O jei negali skirt buto nuomai  pinigų daugėliau (kaip žinia, jos "netyčia" rugpjūtį-rugsėjį pakyla), tai ir butas irgi bus ne ką dailesnis už baraką (studentam, ypač pirmakursiam ir bachūram, jei ne per pažintis, nuomotojai gan dažnai nenori nuomot geriau remontuotų butų, nes bijo, kad nusiaubs) .

Žinutė parašyta: 2011-07-01 20:22:00 | Nuoroda

Gal kas žinot kokios maždaug turėtų būti pajamos vienam žmogui kad būtų galima gauti bendrabutį? 

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 46
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 46
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 73
Žinutė parašyta: 2011-07-01 22:46:58 | Nuoroda
EIKTUSAU rašė:
Fikcija rašė:

Būtų baisiai įdomu sužinoti nuomones apie KU barakus. ;D

!

Up!

Žinutė parašyta: 2011-07-02 00:22:45 | Nuoroda
Fikcija rašė:
EIKTUSAU rašė:
Fikcija rašė:

!

Up!

Šiaip nežinau, gal kas nors ir pasikeitė, bet žmonės nelabai KU bendrikais patenkinti. Ten dar viskas užsilikę nuo caro maro laikų. Lovos baisios, sienas pelėsis užpuolęs :D, wc hm kaip nežinau kas... lauko tūlikai, atsiprašant, geriau atrodo...Gal taip ne visur, gal čia tik gandas, bet geriau sako kokį kambarį nuomotis, jei dar ne vienas, tai ta suma nėra labai jau didelė. Na nežinau, gal iš tikro yra ir gerų kambarių ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-02 11:09:09 | Nuoroda
milkaa rašė:
Fikcija rašė:
EIKTUSAU rašė:
Fikcija rašė:

!

Up!

Šiaip nežinau, gal kas nors ir pasikeitė, bet žmonės nelabai KU bendrikais patenkinti. Ten dar viskas užsilikę nuo caro maro laikų. Lovos baisios, sienas pelėsis užpuolęs :D, wc hm kaip nežinau kas... lauko tūlikai, atsiprašant, geriau atrodo...Gal taip ne visur, gal čia tik gandas, bet geriau sako kokį kambarį nuomotis, jei dar ne vienas, tai ta suma nėra labai jau didelė. Na nežinau, gal iš tikro yra ir gerų kambarių ;)

Buvau Taikos g. esančiame bendrabutyje.... Tai, atsiprašau.... Baisi padėtis, nors, sako, jau geriau - įėjimo durys naujos. O šiaip, kai kurie kambariai gana tvarkingi, bet koridoriai, langai ir pati bendrabučio tvarka tikrai nekokia. O gaila, kad taip yra apleidę, kiek žinau, tai bendrabučiai ne universitetui priklauso, todėl tokia betvarkė...

Žinutė parašyta: 2011-07-02 14:25:25 | Nuoroda
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-02 15:33:05 | Nuoroda

Klaipėdoje yra ne vien KU barakų, patarčiau pasidomėti. Šiemet mano draugė baigė KU, tačiau ji apistojusi buvo paprastam, ne universiteto bendrabutyje. Sakė, ten ramiau. Dėl sąlygų nežinau, bet spėju kad taip pat šiek tiek geresnės.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-02 15:37:38 | Nuoroda
nodisco rašė:

Klaipėdoje yra ne vien KU barakų, patarčiau pasidomėti. Šiemet mano draugė baigė KU, tačiau ji apistojusi buvo paprastam, ne universiteto bendrabutyje. Sakė, ten ramiau. Dėl sąlygų nežinau, bet spėju kad taip pat šiek tiek geresnės.

A, dabar perskaičiau kelias žinutes aukščiau, kad tie bendrikai nepriklauso pačiam KU. Šito nežinojau. Nu bet vienu žodžiu, galima rasti ir tokių, kur ne vien studentai, o vyresni žmonės, šeimos gyvena.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 15:38:40 | Nuoroda
nodisco rašė:
nodisco rašė:

A, dabar perskaičiau kelias žinutes aukščiau, kad tie bendrikai nepriklauso pačiam KU. Šito nežinojau. Nu bet vienu žodžiu, galima rasti ir tokių, kur ne vien studentai, o vyresni žmonės, šeimos gyvena.

nu tai čia tas pats kas būtą nuomotis tik ne butas o barake kambarys.

• Fizika / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-02 15:41:24 | Nuoroda

Nu, aišku, dauguma atvejų tai tiesiog pigiau. : )

Žinutė parašyta: 2011-07-02 15:45:30 | Nuoroda

Bent pinigų atžvilgiu, tai Klp studijuojant išvis neapsimoka į baraką eit. Tikrai nuomos kainos ne kosminės, paieškojus galima neblogų variantų atrasti.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2011-07-02 15:51:47 | Nuoroda
čiungačianga rašė:

Bent pinigų atžvilgiu, tai Klp studijuojant išvis neapsimoka į baraką eit. Tikrai nuomos kainos ne kosminės, paieškojus galima neblogų variantų atrasti.

va būtent, nes jei įmanoma leist sau turėt nuosavą virtuvę, wc, dušą ir kitus patogumus, tai kam tas barakas. Vat, kai pvz, Vilniuj staupai gerokai, tai kitas reikalas.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-02 16:34:37 | Nuoroda

Kad ir sovietinio lagerio antihigieninėm, antižmogiškom sąlygom rinkčiaus bendrabutį. Ką tam bute vienas pats. Baraks y baraks.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą