APELIACIJOS
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-01 21:41:00 | Nuoroda
Karolinuke rašė:

na mano gimnazijos pavaduotoja sake kad apeliacijas turi istikrint liepos 22 :]

Turėtų būt galima.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 22:52:15 | Nuoroda
saeure rašė:
Alyva rašė:
saeure rašė:

Gavau 77%, 61 tašką... būtų dzin, bet su tokiu apgailėtinu įvertinimu tikrai neįstosiu ten kur noriu, tad rašysiu apeliaciją, nes net jei ir numažins, kaip ir nėra ko prarasti

Jeigu lietuvių VBE ne pirmoje vietoje. Tada viskas ok. :)

Esmė tame, kad būtent lietuvių kalbos egzaminas man ir yra pagrindinis...Vienužo apeliaciją jau parašiau, pažiūrėsim kiek numažins

O kur ir ką žadi studijuoti? :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-01 23:14:41 | Nuoroda
Alyva rašė:
saeure rašė:
Alyva rašė:
saeure rašė:

Gavau 77%, 61 tašką... būtų dzin, bet su tokiu apgailėtinu įvertinimu tikrai neįstosiu ten kur noriu, tad rašysiu apeliaciją, nes net jei ir numažins, kaip ir nėra ko prarasti

Jeigu lietuvių VBE ne pirmoje vietoje. Tada viskas ok. :)

Esmė tame, kad būtent lietuvių kalbos egzaminas man ir yra pagrindinis...Vienužo apeliaciją jau parašiau, pažiūrėsim kiek numažins

O kur ir ką žadi studijuoti? :)

Skandinavistiką VU

Žinutė parašyta: 2011-07-01 23:19:26 | Nuoroda

Kam neaišku kaip rašyti: aš nuėjau į mokyklą ir man pavaduotoja davė gatavą formą, kur reikėjo parašyt savo duomenis ir pasirašyt

Dėl 22 dienos: taip, ištikrinti turi iki to ir iki tada turi būti pateikti prašymai, BET prašymus žiūri univerai ~26

žodžiu, vienintelis drawback'as kad negausit atestato su visais :D

• Chemija / VBE 64
  • Fizika / VBE 93
  • Informacinės technologijos / VBE 81
  • Matematika / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2011-07-01 23:25:51 | Nuoroda
Ighnaz rašė:
moniss rašė:

Tos apeliacijos nieko gero neduoda... Praeitais metais pati daviau... Ir ką, nieko neišpešiau :D Buvo tik dar blogiau, nes kuo arčiau buvo ta diena, kai paaiškės rezultatai- tuo labiau bijojau, kad sumažins :D

Moniss o tu perlaikei siemet kelis egzus? Ar tikrai imanoma pirmais metais istojus i mokama antrais persilaikyt ir perstot i nemokama ir test antra kursa?

Perlaikiau tik lietuvių :). Taip, tikrai įmanoma. Konsultavausi savo universitete :). Iš mūsų daug kas taip daro :) mano grupėj yra dešimt žmonių, trys iš jų stoja į vf šiemet :D

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 88
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-01 23:44:12 | Nuoroda
Alyva rašė:

Kas nors dėl lietuvių VBE rašys apeliaciją? 

Aš per savaitgalį sugalvosiu dar, ar duot, jei pirmadienį dar galima. Nes esu įsitikinęs, kad turėjau gauti daugiau...

Žinutė parašyta: 2011-07-02 00:14:25 | Nuoroda

Sveiki.

Norejau paklausti ar rasydamas apeliacija yra didelis sansas, kad prarasiu likusius procentus? Planavau siek tiek daugiau , taciau nesu isitikines , ar buvau vertos , nes man temos tikrai nebuvo skirtos...  Tai ar daug buvo ivykiu , kai prarandami taskai po apeliacijos?

• Fizika / VBE 82
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 7
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-02 00:26:45 | Nuoroda
spros rašė:

Sveiki.

Norejau paklausti ar rasydamas apeliacija yra didelis sansas, kad prarasiu likusius procentus? Planavau siek tiek daugiau , taciau nesu isitikines , ar buvau vertos , nes man temos tikrai nebuvo skirtos...  Tai ar daug buvo ivykiu , kai prarandami taskai po apeliacijos?

Dažniausiai liekas tas pats procentas. Retai kada keičiasi į kažkurią pusę.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 00:29:29 | Nuoroda

taciau jei rasysi apeliacija ,tai  negausi atestato liepos 13... O apeliacija tik 3 dienom po paskelbimo galima rasyti ,ane?

• Fizika / VBE 82
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-02 00:33:20 | Nuoroda

Taip, tą dieną negausi, bet tai kas? Tau keičia kažką? Juk vis tiek į išleistuves įleis :D Ir dar kartą taip - per tris darbo dienas turi ją pateikti.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 00:52:01 | Nuoroda

Na ,manau sutiksiu su siuo vertinimu . Nebuvotai mano stiprioji sritis ;).

Aciu labai. Labanaktis ;).

• Fizika / VBE 82
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-02 11:00:22 | Nuoroda

Kiek žinau, apeliaciją galima pateikti per 3 dienas. Tarkim matematikos egzo atsakymą sužinojau vakar (liepos 1d.) tai ta apeliaciją privalau pateikti per savaitgalį? Ar šeštadienis sekmadienis neįskaičiuojami į tą 3 dienų laikotarpį?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-02 11:25:01 | Nuoroda
Six rašė:

Kiek žinau, apeliaciją galima pateikti per 3 dienas. Tarkim matematikos egzo atsakymą sužinojau vakar (liepos 1d.) tai ta apeliaciją privalau pateikti per savaitgalį? Ar šeštadienis sekmadienis neįskaičiuojami į tą 3 dienų laikotarpį?

Per tris darbo dienas.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 12:40:58 | Nuoroda

Perskaičiau čia jūsų daug svarstymų, galvoju apie apeliaciją ir aš. Taigi, gavau 8%, tiek neplanavau, bet yra kaip yra. Noriu pasiklaust: jei parašau apeliaciją ir pasirodo, kad aš iš tiesų buvau tiek vertas ir dar taškų numuša ir neišlaikau? Apeliacijos jau po lietuvių tos pakartotinės sesijos mokyklinių egzaminų. Tai kaip tada būtų su manim? Beje, įdomu, koks buvo pereinamasis balas?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-02 13:11:14 | Nuoroda
Tiesk rašė:

Perskaičiau čia jūsų daug svarstymų, galvoju apie apeliaciją ir aš. Taigi, gavau 8%, tiek neplanavau, bet yra kaip yra. Noriu pasiklaust: jei parašau apeliaciją ir pasirodo, kad aš iš tiesų buvau tiek vertas ir dar taškų numuša ir neišlaikau? Apeliacijos jau po lietuvių tos pakartotinės sesijos mokyklinių egzaminų. Tai kaip tada būtų su manim? Beje, įdomu, koks buvo pereinamasis balas?

Na, tada tau labai nepasiseka. Neišlaikęs lietuvių VBE, nelaikęs ir MBE, negauni vidurinio išsilavinimo lyg.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 15:53:51 | Nuoroda
Ichora_ rašė:

as is matematikos tikejaus ir man prognozavo apie 70, o gavau 26... rasysiu as ta apeliacija, bet gal kas yra jau rase? ir kaip ta procedura veikia? 

As 26 gavus irgi noriu rašyt, tik bijau, kad dar labiau nenumažintų..

Žinutė parašyta: 2011-07-02 16:13:05 | Nuoroda

Gal aks turite ar zinote kur rasti suvokimo atsakymus? Pries apeliacija noriu pasitikrinti pati :)

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 82
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 77
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-02 16:25:03 | Nuoroda
sprikta rašė:

Gal aks turite ar zinote kur rasti suvokimo atsakymus? Pries apeliacija noriu pasitikrinti pati :)

Mokytojai turi jau turėti, nes lituanistų miestely yra jau. Aš išsiunčiau laišką mokytojai, laukiu, gal atsiųs.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 16:49:28 | Nuoroda

Jeigu gavęs pasidalintum su manimi labai gerai būtų :)

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 82
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 77
Žinutė parašyta: 2011-07-02 16:57:21 | Nuoroda

Jei tiek žmonių rašo apeliacijas, aiškus tik vienas dalykas- nėra aiškios, konkrečios programos, kaip patikrint moksleivių žinias. Loterija ir vsio. Negerai.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą