Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
15:34:44
| Nuoroda
Duoda vieną valando laiko. Testas iš gramatikos visokių subtilybių. kas neblogai anglų kerta, tai tas testas manau nėra didelė problema. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
15:34:53
| Nuoroda
Lady rašė:
raciuke rašė:
Here_in_your_arms rašė:
O dėl bendrabučio visus dokumentus susitvarkei, ar nesikreipsi dėl jo?:)
Kol kas galvoju dar nesikreipti, nes lyg radau butą gyvenimui ir gali būti, kad aš jo netgi negaučiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
15:36:03
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Ech, visai pamiršau fuksų stovykos anketą.. Kažin bus galima ją internete vėliau užpildyt? Man atrdodo, kad bus galima. bet nesu tikra. turit parašyti į studentų atstovybę |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
15:36:25
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Duoda vieną valando laiko. Testas iš gramatikos visokių subtilybių. kas neblogai anglų kerta, tai tas testas manau nėra didelė problema. klausykit,o ką daryt, jei iš anglų egzamino gavau virš 80proc? Kam reikia apie tai pranešti? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
15:38:07
| Nuoroda
plumbum rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Duoda vieną valando laiko. Testas iš gramatikos visokių subtilybių. kas neblogai anglų kerta, tai tas testas manau nėra didelė problema. klausykit,o ką daryt, jei iš anglų egzamino gavau virš 80proc? Kam reikia apie tai pranešti? Reiks vis tiek užlipt į šeštą aukštą, į tą kabinetą kur testas laikomas ir moteriškėms pasisakyt,kad aš toks/tokia turiu 80+ iš anglų ir viskas, kiek girdėjau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
15:38:18
| Nuoroda
plumbum rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Duoda vieną valando laiko. Testas iš gramatikos visokių subtilybių. kas neblogai anglų kerta, tai tas testas manau nėra didelė problema. klausykit,o ką daryt, jei iš anglų egzamino gavau virš 80proc? Kam reikia apie tai pranešti? nueikit į 6aukštą, į 622, ir ten apie tai pranešite |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
15:49:59
| Nuoroda
Gal suprantete su tais ABC dalykais, kur bus pirmame kurse? Ar jie pasirenkami ar kaip? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:56:18
| Nuoroda
Kas įstojo i Verslo administravima?:) |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:18:57
| Nuoroda
Kristijonė rašė:
Gal suprantete su tais ABC dalykais, kur bus pirmame kurse? Ar jie pasirenkami ar kaip? Šie dalykai pasirenkami yra. Reikės juos pasirinkti įvadinių studijų dienose. Apie juos galima plačiau pasiskaityti VDU puslapyje. : ) |
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:25:04
| Nuoroda
raciuke rašė:
Esmė rašė:
Sveiki visi;D, jėėėtau, taip baisu pagalvojus, kad toks jaudulys laukia manęs po metų , norėjau paklaust būsimų psichologų, koks buvo mažiausias kb į vf vietą?;D ar dar nėra žinoma? Labuka o tu įstojai į psichologiją? :) aš kitais metais bandysiu;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:25:33
| Nuoroda
Naujokė 14 rašė:
Esmė,nu norėčiau,o kaip bus pamatysim... ;D tu taip pat į psicho stosi? aga, bet man su matke problemos;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:39:20
| Nuoroda
Esmė rašė:
Naujokė 14 rašė:
Esmė,nu norėčiau,o kaip bus pamatysim... ;D tu taip pat į psicho stosi? aga, bet man su matke problemos;DD Tuomet turėtum eiti mokytis papildomai pas korepetitorių |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:58:58
| Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
Kristijonė rašė:
Gal suprantete su tais ABC dalykais, kur bus pirmame kurse? Ar jie pasirenkami ar kaip? Šie dalykai pasirenkami yra. Reikės juos pasirinkti įvadinių studijų dienose. Apie juos galima plačiau pasiskaityti VDU puslapyje. : ) Dėkoju ) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
18:03:03
| Nuoroda
Esmė,nu nekas tada ;D imkis papildomai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
18:45:01
| Nuoroda
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. aha, pastebėjau visam forume gal kokius maximum 4 kaip aš rytojaus nelaukiu, esu linkus susimaut paprastose situacijose |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
19:00:57
| Nuoroda
cloudmaker rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. aha, pastebėjau visam forume gal kokius maximum 4 kaip aš rytojaus nelaukiu, esu linkus susimaut paprastose situacijose Ten nieko baisaus viskas bus gerai ilgai neužtruksi ir draugiški ten visi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
19:44:22
| Nuoroda
Ką daryti??? Pervesdama už mokslus pinigus pamiršasu irašyti fakulteta ir studiju program ;/ Kazi ar jie susigaudys??? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:09:38
| Nuoroda
Kristijonė rašė:
Ką daryti??? Pervesdama už mokslus pinigus pamiršasu irašyti fakulteta ir studiju program ;/ Kazi ar jie susigaudys??? O kurioj vietoj reikia parasyt ta fakulyeya ir studiju programa? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:32:00
| Nuoroda
Sutarty su universitetu. Ale kokie draugiški stojantieji, net malonu. Su nepažįstamais žmonėm galima laisvai pasikalbėt eilėse stovint. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:34:42
| Nuoroda
Online10 rašė:
Kristijonė rašė:
Ką daryti??? Pervesdama už mokslus pinigus pamiršasu irašyti fakulteta ir studiju program ;/ Kazi ar jie susigaudys??? O kurioj vietoj reikia parasyt ta fakulyeya ir studiju programa? Įrašant tiksla del ko vedi pinigus. o as uzrasiau, kad nuolatiniu studiju mokestis ir kitka pamirsau.... |