Būsimieji VDU pirmakursiai, susipažinkim ir mes ;>
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-23 11:06:51 | Nuoroda
zaara rašė:
Sudoku rašė:

Hey, pirmakursiai :) Aš taip pat jungiuosi į šį chatuką, o kai pamačiau kiek žemaičiu, tai išvis negalėjau susilaikyt, smagu iš vieno krašto dauguma, smagę teeep :D 

Hola ;D Aš iš žemaitijos,bet nelabai moku žemaitiškai,ahh  Bet šiaip jo,smagu Ką studijuoti ketini vdu?;>

Meeh viešąją komunikaciją, arba filologe būsiu :D o pati?

Žinutė parašyta: 2011-07-23 11:09:27 | Nuoroda
Sudoku rašė:
zaara rašė:
Sudoku rašė:

Hey, pirmakursiai :) Aš taip pat jungiuosi į šį chatuką, o kai pamačiau kiek žemaičiu, tai išvis negalėjau susilaikyt, smagu iš vieno krašto dauguma, smagę teeep :D 

Hola ;D Aš iš žemaitijos,bet nelabai moku žemaitiškai,ahh  Bet šiaip jo,smagu Ką studijuoti ketini vdu?;>

Meeh viešąją komunikaciją, arba filologe būsiu :D o pati?

Viešąją komunikaciją ;>

• Istorija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 34
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 40
Žinutė parašyta: 2011-07-23 11:19:21 | Nuoroda
Makaras rašė:

Sveiki, visi!:) As irgi tikiuosi tapti busimu VDU studencioku, todel tikrai smagu matyti tiek daug mielu zmoniu sioje temoje:) Beje, ar kas nors isvis sudarys man konkurencija stojant i viesaji administravima? nes kolkas gal tik viena ar du zmones maciau stojancius i sia specialybe, siame forume....

as rasiau viesaji administravima antru numeriu tam kad i ji neistociau ir tai neuzkirstu man kelio dalyvaut antram stojimo etape :DD

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-23 11:21:09 | Nuoroda
AušraL rašė:

Sveiki, būsimieji VDU'niečiai :)

keletas klausimų kurie jums iškilo:

Kopijavimas dokumentų bus pirmame aukšte. tikrai pamatysit, tokios rudos durys po dešine(tikriausiai bus ten), o paskui pirmame ir antrame aukšte bus fakultetų stalai, kur pasirašinėsit sutartis :)

Anglų testui užsiregistruokit, bet jei nespėsit, tai tikrai nemuš niekas :D

Na o dėl informatikos testo - jis bus per įvadinę savaitę..nežinau kokia yra kompiuterinio raštingumo įskaita, bet klausimų bus tikrai įvairių, pavyzdžiui apie excelį - su visom ląstelėm ir pan, na man jo nepavyko išlaikyti :D Bet šiaip išlaikyti tikrai įmanoma - reikai teisingai atsakyti 10 klausimų (arba daugiau) iš 20. 

Jei dar kokių klausimų yra, rašykit :) ką žinosiu atsakysiu, o ko nežinosiu - tikėkimės apsireikš VDU ;D

Aciu uz atsakymus :) o pvz kas ten tures patvirtint ta atestato kopija, kazka girdejau ?:)

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-23 11:22:36 | Nuoroda
Sudoku rašė:

Nu šaune! Gal bus su kuo ten ir zemaitiskai pasneket, prisimint gerus laikus :D

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-23 11:23:07 | Nuoroda
Makaras rašė:

Sveiki, visi!:) As irgi tikiuosi tapti busimu VDU studencioku, todel tikrai smagu matyti tiek daug mielu zmoniu sioje temoje:) Beje, ar kas nors isvis sudarys man konkurencija stojant i viesaji administravima? nes kolkas gal tik viena ar du zmones maciau stojancius i sia specialybe, siame forume....

Aš bandysiu laimę  įstoti į VA  :)

Žinutė parašyta: 2011-07-23 12:19:51 | Nuoroda
AušraL rašė:
Na o dėl informatikos testo - jis bus per įvadinę savaitę..nežinau kokia yra kompiuterinio raštingumo įskaita, bet klausimų bus tikrai įvairių, pavyzdžiui apie excelį - su visom ląstelėm ir pan, na man jo nepavyko išlaikyti :D Bet šiaip išlaikyti tikrai įmanoma - reikai teisingai atsakyti 10 klausimų (arba daugiau) iš 20. 

Apie excelį? Vaje.. Man tikrai šakės bus, neišlaikysiu to testo. 

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 59
Žinutė parašyta: 2011-07-23 12:20:28 | Nuoroda

Bet tai kai fainai, neblogai čia mūsų prisirinko ;D

Galėsim kartu lėkt Kauno tirinėt :D nes pvz bent man reiks pavaikštinėt tiek po Kauną, tiek patį VDU skersai išilgai ;D

• Istorija / VBE 74
  • Matematika / VBE 63
Žinutė parašyta: 2011-07-23 13:35:04 | Nuoroda

as bandysiu i politikos mokslus.tikiuosi pasiseks ir susitiksim

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2011-07-23 13:46:47 | Nuoroda
Renata1 rašė:
Makaras rašė:

Aš bandysiu laimę  įstoti į VA  :)

O, iskart smagiau:)

• Istorija / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 61
Žinutė parašyta: 2011-07-23 13:55:45 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
AušraL rašė:

Sveiki, būsimieji VDU'niečiai :)

keletas klausimų kurie jums iškilo:

Kopijavimas dokumentų bus pirmame aukšte. tikrai pamatysit, tokios rudos durys po dešine(tikriausiai bus ten), o paskui pirmame ir antrame aukšte bus fakultetų stalai, kur pasirašinėsit sutartis :)

Anglų testui užsiregistruokit, bet jei nespėsit, tai tikrai nemuš niekas :D

Jei dar kokių klausimų yra, rašykit :) ką žinosiu atsakysiu, o ko nežinosiu - tikėkimės apsireikš VDU ;D

Aciu uz atsakymus :) o pvz kas ten tures patvirtint ta atestato kopija, kazka girdejau ?:)

kiek skaičiau ir kaip supratau, tai ten vietoj ir šviečia, ir patvirtina viską. Atrodo. Tikėkimės. :>

Žinutė parašyta: 2011-07-23 15:14:31 | Nuoroda

prisijungiu ir aš prie jūsų. pirmu numeriu rašiau VDU marketingo vadybą. yra stojančių ten pat? kažkaip man vis nesimato tokių ;D 

• Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 63
Žinutė parašyta: 2011-07-23 15:26:34 | Nuoroda

Dieve, žinau, kad mes nelabai bendraujam, bet būk supratingas, padaryk paslaugą. Padaryk taip, kad įstočiau į VDU. Ačiū !

Žinutė parašyta: 2011-07-23 20:20:34 | Nuoroda

Sveiki.. Cia visiems reikes laikytin tas informatikos testas?? :/

Žinutė parašyta: 2011-07-23 21:41:12 | Nuoroda
jovitaaa rašė:

jo :/

• Istorija / VBE 85
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2011-07-23 21:59:41 | Nuoroda

as taip pat i vdu, politologija, viesaji administravima arba istorija :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-23 22:11:40 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
jovitaaa rašė:

jo :/

Nevisai ;) Nereikės laikyti tiem, kurie išlaikė kompiuterinio raštingumo įskaitą. 

Žinutė parašyta: 2011-07-23 22:19:47 | Nuoroda
Kris rašė:

Tai jau i istorija?..:D

Žinutė parašyta: 2011-07-23 22:24:21 | Nuoroda
Dzeimsas rašė:
Kris rašė:

:DDDD nu i pirma tai aisku politologija (nors nieks tam nepritare) o poto jau belekas , kas dar labiau prie sirdies butu

Žinutė parašyta: 2011-07-23 22:35:10 | Nuoroda
Kris rašė:
Dzeimsas rašė:
Kris rašė:

:DDDD nu i pirma tai aisku politologija (nors nieks tam nepritare) o poto jau belekas , kas dar labiau prie sirdies butu

Ziurek tu man...

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą