Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:06:51
| Nuoroda
zaara rašė:
Sudoku rašė:
Hey, pirmakursiai Aš taip pat jungiuosi į šį chatuką, o kai pamačiau kiek žemaičiu, tai išvis negalėjau susilaikyt, smagu iš vieno krašto dauguma, smagę teeep Hola ;D Aš iš žemaitijos,bet nelabai moku žemaitiškai,ahh Bet šiaip jo,smagu Ką studijuoti ketini vdu?;> Meeh viešąją komunikaciją, arba filologe būsiu o pati? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:09:27
| Nuoroda
Sudoku rašė:
zaara rašė:
Sudoku rašė:
Hey, pirmakursiai Aš taip pat jungiuosi į šį chatuką, o kai pamačiau kiek žemaičiu, tai išvis negalėjau susilaikyt, smagu iš vieno krašto dauguma, smagę teeep Hola ;D Aš iš žemaitijos,bet nelabai moku žemaitiškai,ahh Bet šiaip jo,smagu Ką studijuoti ketini vdu?;> Meeh viešąją komunikaciją, arba filologe būsiu o pati? Viešąją komunikaciją ;> |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:19:21
| Nuoroda
Makaras rašė:
Sveiki, visi!:) As irgi tikiuosi tapti busimu VDU studencioku, todel tikrai smagu matyti tiek daug mielu zmoniu sioje temoje:) Beje, ar kas nors isvis sudarys man konkurencija stojant i viesaji administravima? nes kolkas gal tik viena ar du zmones maciau stojancius i sia specialybe, siame forume.... as rasiau viesaji administravima antru numeriu tam kad i ji neistociau ir tai neuzkirstu man kelio dalyvaut antram stojimo etape D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:21:09
| Nuoroda
AušraL rašė:
Sveiki, būsimieji VDU'niečiai keletas klausimų kurie jums iškilo: Kopijavimas dokumentų bus pirmame aukšte. tikrai pamatysit, tokios rudos durys po dešine(tikriausiai bus ten), o paskui pirmame ir antrame aukšte bus fakultetų stalai, kur pasirašinėsit sutartis Anglų testui užsiregistruokit, bet jei nespėsit, tai tikrai nemuš niekas Na o dėl informatikos testo - jis bus per įvadinę savaitę..nežinau kokia yra kompiuterinio raštingumo įskaita, bet klausimų bus tikrai įvairių, pavyzdžiui apie excelį - su visom ląstelėm ir pan, na man jo nepavyko išlaikyti Bet šiaip išlaikyti tikrai įmanoma - reikai teisingai atsakyti 10 klausimų (arba daugiau) iš 20. Jei dar kokių klausimų yra, rašykit ką žinosiu atsakysiu, o ko nežinosiu - tikėkimės apsireikš VDU ;D Aciu uz atsakymus o pvz kas ten tures patvirtint ta atestato kopija, kazka girdejau ?:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:22:36
| Nuoroda
Sudoku rašė:
Hey, pirmakursiai Aš taip pat jungiuosi į šį chatuką, o kai pamačiau kiek žemaičiu, tai išvis negalėjau susilaikyt, smagu iš vieno krašto dauguma, smagę teeep Nu šaune! Gal bus su kuo ten ir zemaitiskai pasneket, prisimint gerus laikus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:23:07
| Nuoroda
Makaras rašė:
Sveiki, visi!:) As irgi tikiuosi tapti busimu VDU studencioku, todel tikrai smagu matyti tiek daug mielu zmoniu sioje temoje:) Beje, ar kas nors isvis sudarys man konkurencija stojant i viesaji administravima? nes kolkas gal tik viena ar du zmones maciau stojancius i sia specialybe, siame forume.... Aš bandysiu laimę įstoti į VA |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:19:51
| Nuoroda
AušraL rašė:
Na o dėl informatikos testo - jis bus per įvadinę savaitę..nežinau kokia yra kompiuterinio raštingumo įskaita, bet klausimų bus tikrai įvairių, pavyzdžiui apie excelį - su visom ląstelėm ir pan, na man jo nepavyko išlaikyti Bet šiaip išlaikyti tikrai įmanoma - reikai teisingai atsakyti 10 klausimų (arba daugiau) iš 20.
Apie excelį? Vaje.. Man tikrai šakės bus, neišlaikysiu to testo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:20:28
| Nuoroda
Bet tai kai fainai, neblogai čia mūsų prisirinko ;D Galėsim kartu lėkt Kauno tirinėt nes pvz bent man reiks pavaikštinėt tiek po Kauną, tiek patį VDU skersai išilgai ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:35:04
| Nuoroda
as bandysiu i politikos mokslus.tikiuosi pasiseks ir susitiksim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:46:47
| Nuoroda
Renata1 rašė:
Makaras rašė:
Sveiki, visi!:) As irgi tikiuosi tapti busimu VDU studencioku, todel tikrai smagu matyti tiek daug mielu zmoniu sioje temoje:) Beje, ar kas nors isvis sudarys man konkurencija stojant i viesaji administravima? nes kolkas gal tik viena ar du zmones maciau stojancius i sia specialybe, siame forume.... Aš bandysiu laimę įstoti į VA O, iskart smagiau:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:55:45
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
AušraL rašė:
Sveiki, būsimieji VDU'niečiai keletas klausimų kurie jums iškilo: Kopijavimas dokumentų bus pirmame aukšte. tikrai pamatysit, tokios rudos durys po dešine(tikriausiai bus ten), o paskui pirmame ir antrame aukšte bus fakultetų stalai, kur pasirašinėsit sutartis Anglų testui užsiregistruokit, bet jei nespėsit, tai tikrai nemuš niekas Na o dėl informatikos testo - jis bus per įvadinę savaitę..nežinau kokia yra kompiuterinio raštingumo įskaita, bet klausimų bus tikrai įvairių, pavyzdžiui apie excelį - su visom ląstelėm ir pan, na man jo nepavyko išlaikyti Bet šiaip išlaikyti tikrai įmanoma - reikai teisingai atsakyti 10 klausimų (arba daugiau) iš 20. Jei dar kokių klausimų yra, rašykit ką žinosiu atsakysiu, o ko nežinosiu - tikėkimės apsireikš VDU ;D Aciu uz atsakymus o pvz kas ten tures patvirtint ta atestato kopija, kazka girdejau ?:) kiek skaičiau ir kaip supratau, tai ten vietoj ir šviečia, ir patvirtina viską. Atrodo. Tikėkimės. :> |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:14:31
| Nuoroda
prisijungiu ir aš prie jūsų. pirmu numeriu rašiau VDU marketingo vadybą. yra stojančių ten pat? kažkaip man vis nesimato tokių ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:26:34
| Nuoroda
Dieve, žinau, kad mes nelabai bendraujam, bet būk supratingas, padaryk paslaugą. Padaryk taip, kad įstočiau į VDU. Ačiū ! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
20:20:34
| Nuoroda
Sveiki.. Cia visiems reikes laikytin tas informatikos testas?? :/ |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
21:41:12
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
Sveiki.. Cia visiems reikes laikytin tas informatikos testas?? :/ jo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
21:59:41
| Nuoroda
as taip pat i vdu, politologija, viesaji administravima arba istorija |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:11:40
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
jovitaaa rašė:
Sveiki.. Cia visiems reikes laikytin tas informatikos testas?? :/ jo Nevisai Nereikės laikyti tiem, kurie išlaikė kompiuterinio raštingumo įskaitą. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:19:47
| Nuoroda
Kris rašė:
as taip pat i vdu, politologija, viesaji administravima arba istorija Tai jau i istorija?..:D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:24:21
| Nuoroda
Dzeimsas rašė:
Kris rašė:
as taip pat i vdu, politologija, viesaji administravima arba istorija Tai jau i istorija?..:D :DDDD nu i pirma tai aisku politologija (nors nieks tam nepritare) o poto jau belekas , kas dar labiau prie sirdies butu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:35:10
| Nuoroda
Kris rašė:
Dzeimsas rašė:
Kris rašė:
as taip pat i vdu, politologija, viesaji administravima arba istorija Tai jau i istorija?..:D :DDDD nu i pirma tai aisku politologija (nors nieks tam nepritare) o poto jau belekas , kas dar labiau prie sirdies butu Ziurek tu man... |