Kur įstojot 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:01:42 | Nuoroda

Blm, paskaitau su kokiais balais pergyvenat,tai...pradedu galvot,kad net ir per papildomą neįstosiu :DD aš su savo 13 ir tai į vf pretenduoju ;DD

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:04:31 | Nuoroda

Kol neužėjau į studijos.lt, tol normaliai jaučiausi, bet ta masinė panika veikia bandos jausmo metodu. :<

Ne kokia energetika čia, chebra, ne kokia  : DD Chill out!

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:04:41 | Nuoroda

o as vapsie stojiu y KMAIK vienoi specialybei 8.24 Kb o kitoi specialybei 9.44Kb kaip manot y tokia kaip KMAIK gal su tiek pavyks ystoti?

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:07:11 | Nuoroda

Aš šiandien visą dieną buvau rami, galvoju vakare užeisiu į studijos.lt paskaitinėti ir kai perskaičiau visą šią temą, mano 18.72 KB man atrodo tokie beverčiai :D

• Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:08:24 | Nuoroda
Goda Sukackaitė rašė:

: DD Chill out!

It's easy to say, hard to do

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:09:05 | Nuoroda
Eglė* rašė:

Aš šiandien visą dieną buvau rami, galvoju vakare užeisiu į studijos.lt paskaitinėti ir kai perskaičiau visą šią temą, mano 18.72 KB man atrodo tokie beverčiai :D

Priklauso nuo specialybės. Kitur ir 19,90 vos ne beverčiai :D

• Istorija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:10:07 | Nuoroda
isterike rašė:

Blm, paskaitau su kokiais balais pergyvenat,tai...pradedu galvot,kad net ir per papildomą neįstosiu :DD aš su savo 13 ir tai į vf pretenduoju ;DD

yra specialybių į kurias stoju su mažesniu KB;) ir nesuku galvos, kitais metais pasimokysiu, perlaikysiu egzą ir bandysiu vėl;) aišku, apmaudu, bet negalim gi visi tų vf vietų gaut, kaip ir, negali visi sustot, betreik tikėtis geriausio, bet būt pasiruošus viskam;)

• Chemija / VBE 9
  • Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 77
  • Matematika / VBE 42
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:10:50 | Nuoroda
povelniu rašė:

o as vapsie stojiu y KMAIK vienoi specialybei 8.24 Kb o kitoi specialybei 9.44Kb kaip manot y tokia kaip KMAIK gal su tiek pavyks ystoti?

Žiūrint į kurią specialybę :) į kadastrinius berods daugiau reik...reakreacijoj irgi lygtais... bet šiaip tai šancų tikrai turi :) Pati blogiausiu atveju, na paskutiniu nr KMAIK rašiau ;D bet šiaip nenoriu ten :))

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:10:57 | Nuoroda
Sraigt rašė:
niaistheone rašė:

Aš su savo 19,22 į kūrybines industrijas įstot vilčių nebeturiu, bet su 19,42 į anglų filologiją VV manau pakliūsianti. Tikiuos šiąnakt miegot ramiau, nei prieš egzaminų rezutatų paskelbimus. :}

kodėl nebeturi vilčių? ;o

Nes ten konkursiniai balai nežmoniški, ypač į vf, o aš tik finansuojamas vietas ir rašiau. :S Per kitus etapus, sprendžiant pagal praeitus metus, turėčiau patekti, bet labai nenoriu su tais etapais žaisti ir rizikuoti.

• Istorija / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:11:04 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:

O, jooooo, Tau, matyt, tikrai vertėtų stresuot : D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:11:26 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Eglė* rašė:

Priklauso nuo specialybės. Kitur ir 19,90 vos ne beverčiai :D

Na planuoju į VU vadybą ir verslo administravimą, bet sakau, nebežinau ką manyti :D

• Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:12:18 | Nuoroda
Bulius rašė:
niaistheone rašė:

Aš su savo 19,22 į kūrybines industrijas įstot vilčių nebeturiu, bet su 19,42 į anglų filologiją VV manau pakliūsianti. Tikiuos šiąnakt miegot ramiau, nei prieš egzaminų rezutatų paskelbimus. :}

Tu į VF? Nes aš tai dar su 16 balų bandau į VNF Kūrybines industrijas... :D

Aha, tik VF, bet su savo istorijos egzamino balu ir jo nulemtu konkursiniu vilčių per pirmą etapą patekt neturiu. :D

• Istorija / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:12:26 | Nuoroda
malvea rašė:
isterike rašė:

yra specialybių į kurias stoju su mažesniu KB;) ir nesuku galvos, kitais metais pasimokysiu, perlaikysiu egzą ir bandysiu vėl;) aišku, apmaudu, bet negalim gi visi tų vf vietų gaut, kaip ir, negali visi sustot, betreik tikėtis geriausio, bet būt pasiruošus viskam;)

Čia klausimas ne į temą,bet... Tu kartais ne iš Svds? :DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:12:34 | Nuoroda
povelniu rašė:

mano draugė stoja su tokiais balais į vnf , ir aš ja tikiu,vadinas, tikiu ir tavimi:D

• Chemija / VBE 9
  • Istorija / VBE 60
  • Matematika / VBE 42
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:12:37 | Nuoroda
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:

Ne, man jau streso fazė peraugo į 'kaip nors vis tiek' fazę :D

• Istorija / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:13:01 | Nuoroda
Reserved_ rašė:
toon09 rašė:

Sveiki,

yra stojančių gal į VK kultūrinės veiklos vadybą? :)

As stoju i sia specialybe,bet pas mane viko 3 vietoj :)

Koks kb tavo? :) aš tai pirmu nr rašiau, gal pasiseks su 15,78 į vf įstot :?

• Informacinės technologijos / VBE 65
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 57
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:14:32 | Nuoroda
isterike rašė:
malvea rašė:
isterike rašė:

Čia klausimas ne į temą,bet... Tu kartais ne iš Svds? :DDD

o lietuviškai? čia turėjo būt kokie Svedasai?:DDD

• Chemija / VBE 9
  • Istorija / VBE 60
  • Matematika / VBE 42
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:14:51 | Nuoroda

Linkiu jums pačių geriausių sapnų, kur  laimingai gyvenate ir dėl nieko nesijaudinate ir kad rytoj sėkmė nuo jūsų nenusisuktų ir kad kiekvienas nenusiviltų rezultatais, o jei rytdiena jūsų nenudžiugins, nesijaudinkite - dar turite šansų antrajame etape  

Ir pats svarbiausias patarimas: nepamirškite - gyvenimas gražus ir jis nesibaigia rytoj

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:16:08 | Nuoroda

Labai tikiuosi rytoj pamatyti ekrane ką nors iš pirmų penkių prašymo pozicijų

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:16:14 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:

Ne, man jau streso fazė peraugo į 'kaip nors vis tiek' fazę :D

Kad ir kaip paradoksaliai skambėtų, manau, tai yra progreso ženklas : D 'pochuizmas' , kai žinai, kad jau nieko nebepakeisi, retais atvejais traktuotinas kaip teigiamas dalykas.  : D 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą