Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:16:35
| Nuoroda
malvea rašė:
isterike rašė:
malvea rašė:
isterike rašė:
Blm, paskaitau su kokiais balais pergyvenat,tai...pradedu galvot,kad net ir per papildomą neįstosiu D aš su savo 13 ir tai į vf pretenduoju ;DD yra specialybių į kurias stoju su mažesniu KB;) ir nesuku galvos, kitais metais pasimokysiu, perlaikysiu egzą ir bandysiu vėl;) aišku, apmaudu, bet negalim gi visi tų vf vietų gaut, kaip ir, negali visi sustot, betreik tikėtis geriausio, bet būt pasiruošus viskam;) Čia klausimas ne į temą,bet... Tu kartais ne iš Svds? DD o lietuviškai? čia turėjo būt kokie Svedasai?:DDD aha, tie patys |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:16:49
| Nuoroda
Cinderella rašė:
Linkiu jums pačių geriausių sapnų, kur laimingai gyvenate ir dėl nieko nesijaudinate ir kad rytoj sėkmė nuo jūsų nenusisuktų ir kad kiekvienas nenusiviltų rezultatais, o jei rytdiena jūsų nenudžiugins, nesijaudinkite - dar turite šansų antrajame etape Ir pats svarbiausias patarimas: nepamirškite - gyvenimas gražus ir jis nesibaigia rytoj
Puikiai pasakyta, prisidedu prie šių žodžių |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:16:55
| Nuoroda
Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:17:09
| Nuoroda
Cinderella rašė:
Linkiu jums pačių geriausių sapnų, kur laimingai gyvenate ir dėl nieko nesijaudinate ir kad rytoj sėkmė nuo jūsų nenusisuktų ir kad kiekvienas nenusiviltų rezultatais, o jei rytdiena jūsų nenudžiugins, nesijaudinkite - dar turite šansų antrajame etape Ir pats svarbiausias patarimas: nepamirškite - gyvenimas gražus ir jis nesibaigia rytoj
tą žinau, bet kažkaip jaučiu, kad tą minutę gali atrodt kitaip, veliau praeis:D ištvėriau chemijos rezultatą, ištversiu ir,kad neįstojau (pfu pfu pfu, gal įstojau) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:18:19
| Nuoroda
isterike rašė:
malvea rašė:
isterike rašė:
malvea rašė:
isterike rašė:
Blm, paskaitau su kokiais balais pergyvenat,tai...pradedu galvot,kad net ir per papildomą neįstosiu D aš su savo 13 ir tai į vf pretenduoju ;DD yra specialybių į kurias stoju su mažesniu KB;) ir nesuku galvos, kitais metais pasimokysiu, perlaikysiu egzą ir bandysiu vėl;) aišku, apmaudu, bet negalim gi visi tų vf vietų gaut, kaip ir, negali visi sustot, betreik tikėtis geriausio, bet būt pasiruošus viskam;) Čia klausimas ne į temą,bet... Tu kartais ne iš Svds? DD o lietuviškai? čia turėjo būt kokie Svedasai?:DDD aha, tie patys nea, aš iš pačios utn, o kur tie Svedasai dar gerai pagalvočiau prieš atsakydama:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:19:14
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom. pizė,kai bagotųžmonių yra, nuoširdžiai ir baltai pavydžiu;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:19:20
| Nuoroda
malvea rašė:
isterike rašė:
malvea rašė:
isterike rašė:
malvea rašė:
isterike rašė:
Blm, paskaitau su kokiais balais pergyvenat,tai...pradedu galvot,kad net ir per papildomą neįstosiu D aš su savo 13 ir tai į vf pretenduoju ;DD yra specialybių į kurias stoju su mažesniu KB;) ir nesuku galvos, kitais metais pasimokysiu, perlaikysiu egzą ir bandysiu vėl;) aišku, apmaudu, bet negalim gi visi tų vf vietų gaut, kaip ir, negali visi sustot, betreik tikėtis geriausio, bet būt pasiruošus viskam;) Čia klausimas ne į temą,bet... Tu kartais ne iš Svds? DD o lietuviškai? čia turėjo būt kokie Svedasai?:DDD aha, tie patys nea, aš iš pačios utn, o kur tie Svedasai dar gerai pagalvočiau prieš atsakydama:D a, na tada apsipažinau ;DD netyčia aš ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:19:32
| Nuoroda
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
: DD Chill out! It's easy to say, hard to do O, jooooo, Tau, matyt, tikrai vertėtų stresuot : D Ne, man jau streso fazė peraugo į 'kaip nors vis tiek' fazę Kad ir kaip paradoksaliai skambėtų, manau, tai yra progreso ženklas : D 'pochuizmas' , kai žinai, kad jau nieko nebepakeisi, retais atvejais traktuotinas kaip teigiamas dalykas. : D O paskui, kai kas paklausia, kur įstojai, išmeti sau pocker face ir sakai "Į darbo biržą" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:20:29
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
: DD Chill out! It's easy to say, hard to do O, jooooo, Tau, matyt, tikrai vertėtų stresuot : D Ne, man jau streso fazė peraugo į 'kaip nors vis tiek' fazę Kad ir kaip paradoksaliai skambėtų, manau, tai yra progreso ženklas : D 'pochuizmas' , kai žinai, kad jau nieko nebepakeisi, retais atvejais traktuotinas kaip teigiamas dalykas. : D O paskui, kai kas paklausia, kur įstojai, išmeti sau pocker face ir sakai "Į darbo biržą" nu jau ne, sarmata, geriau apsimesiu,kad nusprendžiau metus padirbėt, nes nėr iš ko dbr mokos:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:20:31
| Nuoroda
toon09 rašė:
Reserved_ rašė:
toon09 rašė:
Sveiki, yra stojančių gal į VK kultūrinės veiklos vadybą? :) As stoju i sia specialybe,bet pas mane viko 3 vietoj Koks kb tavo? :) aš tai pirmu nr rašiau, gal pasiseks su 15,78 į vf įstot :? Mano kb balas mazesnis uz tavo,nelaikiau reikalingo egzamino,todel stoju i vnf vieta, tikiuosi patekt Turiu zurnala kur stoti,bet vilniaus kolegijos pernai metu rezultatu nera,tai sunku pasakyti kaip tau seksis Manau istosi |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:20:33
| Nuoroda
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom. pizė,kai bagotųžmonių yra, nuoširdžiai ir baltai pavydžiu;) Prie ko čia bagotumas? Kad ISM parašiau? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:21:36
| Nuoroda
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom. pizė,kai bagotųžmonių yra, nuoširdžiai ir baltai pavydžiu;) kiekvienas pagal save skaičiuoja, į vdu daug daugiau šansų, ypač jei rašei 1nr, td +1kb;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:22:24
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom. pizė,kai bagotųžmonių yra, nuoširdžiai ir baltai pavydžiu;) Prie ko čia bagotumas? Kad ISM parašiau? nuu, ar žinai kiek en mokslas kainuoja?:O |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:22:31
| Nuoroda
malvea rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom. pizė,kai bagotųžmonių yra, nuoširdžiai ir baltai pavydžiu;) kiekvienas pagal save skaičiuoja, į vdu daug daugiau šansų, ypač jei rašei 1nr, td +1kb;) VDU parašiau gal penktu numeriu tik. Bet jau girdėjau gandų, kad mano konkursinis bus ryškiai per žemas pirmam etape papult į VF. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:23:33
| Nuoroda
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom. pizė,kai bagotųžmonių yra, nuoširdžiai ir baltai pavydžiu;) Prie ko čia bagotumas? Kad ISM parašiau? nuu, ar žinai kiek en mokslas kainuoja?:O Ne, o kiek? Nežinau, gal ir atrodau kaip debilas, bet dar ant tiek glušas neesu, kad nežinočiau kur stoju ir kiek už tai mokėsiu. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:24:31
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
: DD Chill out! It's easy to say, hard to do O, jooooo, Tau, matyt, tikrai vertėtų stresuot : D Ne, man jau streso fazė peraugo į 'kaip nors vis tiek' fazę Kad ir kaip paradoksaliai skambėtų, manau, tai yra progreso ženklas : D 'pochuizmas' , kai žinai, kad jau nieko nebepakeisi, retais atvejais traktuotinas kaip teigiamas dalykas. : D O paskui, kai kas paklausia, kur įstojai, išmeti sau pocker face ir sakai "Į darbo biržą" Nesijaudink, ilgainiui visi ten sugrįžta : DD |
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:25:40
| Nuoroda
malvea rašė:
Cinderella rašė:
tą žinau, bet kažkaip jaučiu, kad tą minutę gali atrodt kitaip, veliau praeis:D ištvėriau chemijos rezultatą, ištversiu ir,kad neįstojau (pfu pfu pfu, gal įstojau) tikėk ir įstosi pati labai labai noriu tikėti, kad šokinėsiu iš džiaugsmo ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:25:49
| Nuoroda
Zmones! Atsipalaiduokit ir eikit miegot (bet pati nervinuosi ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:25:55
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom. pizė,kai bagotųžmonių yra, nuoširdžiai ir baltai pavydžiu;) Prie ko čia bagotumas? Kad ISM parašiau? nuu, ar žinai kiek en mokslas kainuoja?:O Ne, o kiek? Nežinau, gal ir atrodau kaip debilas, bet dar ant tiek glušas neesu, kad nežinočiau kur stoju ir kiek už tai mokėsiu. va tai prie to ir bagotumas;) ką rašei į pirmas vietas? na mažokas balas ekonomikai, ypač vf, bet viskas įmanoma;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:27:02
| Nuoroda
Katiusa rašė:
Zmones! Atsipalaiduokit ir eikit miegot (bet pati nervinuosi ) eisiu eisiu, ryt į darbą, bet gali būt,kad neužmigsiu... |
|
|