Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:06:11
| Nuoroda
Shoko rašė:
Tai jei dabar as istojau i viena vnf tai gali but kad man isvis ji panaikins?atsakykit nes zarnos ilis tuoj As irgi taip pat tik i vienintele vieta i vnf gavau ir manau jog gali buti kad isvis panaikins.nes Lietuvoje gali ivykti neitiketini dalykai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:08:05
| Nuoroda
nerisim rašė:
Shoko rašė:
Tai jei dabar as istojau i viena vnf tai gali but kad man isvis ji panaikins?atsakykit nes zarnos ilis tuoj As irgi taip pat tik i vienintele vieta i vnf gavau ir manau jog gali buti kad isvis panaikins.nes Lietuvoje gali ivykti neitiketini dalykai o kada zinosim dar ilgai laukt nezinai? nes man rmt negera:D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:09:43
| Nuoroda
Shoko rašė:
nerisim rašė:
Shoko rašė:
Tai jei dabar as istojau i viena vnf tai gali but kad man isvis ji panaikins?atsakykit nes zarnos ilis tuoj As irgi taip pat tik i vienintele vieta i vnf gavau ir manau jog gali buti kad isvis panaikins.nes Lietuvoje gali ivykti neitiketini dalykai o kada zinosim dar ilgai laukt nezinai? nes man rmt negera:D Man asmeniškai nieko nepakeitė, tą pati gavau... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:10:07
| Nuoroda
o jūs nemokat LAMA sistemos apeit? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:10:51
| Nuoroda
tai jungiausi per ten ismeta db kazkokia nesamone |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:11:22
| Nuoroda
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
nerisim rašė:
Shoko rašė:
Tai jei dabar as istojau i viena vnf tai gali but kad man isvis ji panaikins?atsakykit nes zarnos ilis tuoj As irgi taip pat tik i vienintele vieta i vnf gavau ir manau jog gali buti kad isvis panaikins.nes Lietuvoje gali ivykti neitiketini dalykai o kada zinosim dar ilgai laukt nezinai? nes man rmt negera:D Man asmeniškai nieko nepakeitė, tą pati gavau... tau jau prasyme lame rodo? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:12:09
| Nuoroda
Shoko rašė:
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
nerisim rašė:
Shoko rašė:
Tai jei dabar as istojau i viena vnf tai gali but kad man isvis ji panaikins?atsakykit nes zarnos ilis tuoj As irgi taip pat tik i vienintele vieta i vnf gavau ir manau jog gali buti kad isvis panaikins.nes Lietuvoje gali ivykti neitiketini dalykai o kada zinosim dar ilgai laukt nezinai? nes man rmt negera:D Man asmeniškai nieko nepakeitė, tą pati gavau... tau jau prasyme lame rodo? Jo, ta pati rodo. Tik dar i e-mail neatsiuntė, viliuosi gal dar pakeis netyčia... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:12:55
| Nuoroda
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
nerisim rašė:
Shoko rašė:
Tai jei dabar as istojau i viena vnf tai gali but kad man isvis ji panaikins?atsakykit nes zarnos ilis tuoj As irgi taip pat tik i vienintele vieta i vnf gavau ir manau jog gali buti kad isvis panaikins.nes Lietuvoje gali ivykti neitiketini dalykai o kada zinosim dar ilgai laukt nezinai? nes man rmt negera:D Man asmeniškai nieko nepakeitė, tą pati gavau... tau jau prasyme lame rodo? Jo, ta pati rodo. Tik dar i e-mail neatsiuntė, viliuosi gal dar pakeis netyčia... man neleidzia ten prisijungti... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:13:44
| Nuoroda
Shoko rašė:
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
nerisim rašė:
Shoko rašė:
Tai jei dabar as istojau i viena vnf tai gali but kad man isvis ji panaikins?atsakykit nes zarnos ilis tuoj As irgi taip pat tik i vienintele vieta i vnf gavau ir manau jog gali buti kad isvis panaikins.nes Lietuvoje gali ivykti neitiketini dalykai o kada zinosim dar ilgai laukt nezinai? nes man rmt negera:D Man asmeniškai nieko nepakeitė, tą pati gavau... tau jau prasyme lame rodo? Jo, ta pati rodo. Tik dar i e-mail neatsiuntė, viliuosi gal dar pakeis netyčia... man neleidzia ten prisijungti... Aš ryte kai buvau prisijungęs, dar nebuvo uždarė, tai nuo to laiko laikau įjungta, tai matau tik Užpildyta prašyma, daugiau koreguot prašymu ar dar ko nerodo tusčia lapą. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:13:55
| Nuoroda
koks tikslus adresas kur lama reikia prisijungti? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:14:19
| Nuoroda
ismeta tokiu failu kaip notepad .. belekokiu nesamoniu prirasyta |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:14:19
| Nuoroda
man rašo, kad svetainė išjungta ;( |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:14:51
| Nuoroda
milkaa rašė:
man rašo, kad svetainė išjungta ;( isjungta ir yra |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:16:33
| Nuoroda
Shoko rašė:
milkaa rašė:
man rašo, kad svetainė išjungta ;( isjungta ir yra Raudonas užrašas po prašymu, kad dar bus tikslinama irgi dingo. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:18:06
| Nuoroda
Studijų programa: teisė, NL |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:18:44
| Nuoroda
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
milkaa rašė:
man rašo, kad svetainė išjungta ;( isjungta ir yra Raudonas užrašas po prašymu, kad dar bus tikslinama irgi dingo. kas pasijungs iskarto praneskit |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:19:08
| Nuoroda
Kažkoks nervų tampymas ett, ką šiandien gersit? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:19:31
| Nuoroda
KU Lietuvių filologija ir švedų kalba. Yra bendraminčių? ;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:22:45
| Nuoroda
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:23:42
| Nuoroda
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... |