Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:26:40
| Nuoroda
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... O tau kur pranese i el pasta antra karta atsiunte? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:27:08
| Nuoroda
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... O tau kur pranese i el pasta antra karta atsiunte? e-mailo dar neatsiuntė, bet buvo dingęs kvietimas, dabar vėl atsirado. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:27:52
| Nuoroda
Jeepay rašė:
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... O tau kur pranese i el pasta antra karta atsiunte? e-mailo dar neatsiuntė, bet buvo dingęs kvietimas, dabar vėl atsirado. Lama? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:28:05
| Nuoroda
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... O tau kur pranese i el pasta antra karta atsiunte? e-mailo dar neatsiuntė, bet buvo dingęs kvietimas, dabar vėl atsirado. Lama? yep |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:29:26
| Nuoroda
Jeepay rašė:
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... O tau kur pranese i el pasta antra karta atsiunte? e-mailo dar neatsiuntė, bet buvo dingęs kvietimas, dabar vėl atsirado. Lama? yep O tai tau leidzia ieiti i lama? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:30:28
| Nuoroda
Jeepay rašė:
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... O tau kur pranese i el pasta antra karta atsiunte? e-mailo dar neatsiuntė, bet buvo dingęs kvietimas, dabar vėl atsirado. Lama? yep as tai ziauriai pergyvenu,kad neatidaro nei lamos,o e-maile nieko ;/ tetis gal tures steponaviciau nr,tai bent isislieti gal leis DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:30:28
| Nuoroda
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
monikutemm rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... O tau kur pranese i el pasta antra karta atsiunte? e-mailo dar neatsiuntė, bet buvo dingęs kvietimas, dabar vėl atsirado. Lama? yep O tai tau leidzia ieiti i lama? Ryte kai dar nebuvo uždaryta įsijungiau ir nuo tada neišjungiau, tai kolkas rodo, bet tik prašymo skiltį, daugiau nei ką koreguot galima nieko |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:30:36
| Nuoroda
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... tai tu gali i lama prisijungt db ir raso ten tapacia specialybe? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:31:40
| Nuoroda
Shoko rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... tai tu gali i lama prisijungt db ir raso ten tapacia specialybe? taip |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:35:39
| Nuoroda
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... tai tu gali i lama prisijungt db ir raso ten tapacia specialybe? taip nesamone man tokias nesamones meta per visa psl:PLSQL_GATEWAY=WebDb |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:35:48
| Nuoroda
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... tai tu gali i lama prisijungt db ir raso ten tapacia specialybe? taip nesamone man tokias nesamones meta per visa psl:PLSQL_GATEWAY=WebDb |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:36:59
| Nuoroda
Shoko rašė:
Jeepay rašė:
Shoko rašė:
Jeepay rašė:
Malyva rašė:
Nu plm,kiek jie cia tampys nervus mums ;/ as jau noriu susimoketi ir siaip viska atlikti,o ne visa diena cia kimarint ir laukti velnias zino ka ;/ Nepergyvenk, jei jau buvai gavus į ta specialybę, tai ir dabar gausi ;] Man tai nieko nepakeitė... tai tu gali i lama prisijungt db ir raso ten tapacia specialybe? taip nesamone man tokias nesamones meta per visa psl:PLSQL_GATEWAY=WebDb Labai tikiuos, kad tiesiog dar neatnaujino tos svetainės ir informacija sena... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:41:40
| Nuoroda
TTVAM vizualine komunikacija :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:45:11
| Nuoroda
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: viešoji komunikacija, NL
Yey! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:46:17
| Nuoroda
zaara rašė:
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: viešoji komunikacija, NL
Yey! nu blemba, kiek jūsų daug ten pat! koks balas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:55:40
| Nuoroda
Na nera jokiu ziniu? niekas negavo pernaujo i el pasta pakvietima? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:57:18
| Nuoroda
gal kas stojo i VGTU verslo vadyba vf?jej taip tai su kokiu balu istojot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:58:27
| Nuoroda
Dėmesio! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:58:36
| Nuoroda
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: verslo ir taikomoji informatika (nuo 5 semestro specializacijos: taikomoji informatika; verslo informatika; kompiuterinė grafika ir multimedijos; kalbos technologijos), NL
Gal dar kas į vdu informatiką įstojo? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:58:53
| Nuoroda
Ta pati e-maila antra karta gavau |