Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:03:44
| Nuoroda
JustSmile rašė:
:DDD Turėtum įstoti, juk mažai kas renkasi tas technologijų studijas... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:04:21
| Nuoroda
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:04:24
| Nuoroda
aurytee rašė:
Marciogala rašė:
Žalia arbata. rašė:
JustSmile rašė:
YRA REZULTATAI!!!!!!!!!!!!!! Eik iš čia Pritariu...:D ir aš pritariu:DDDD Kažkam patinka prie vėjų audras pridėti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:05:24
| Nuoroda
Greičiau gi ateitų tas rytojus... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:05:26
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) Geriau LABAI TIKĖKIMĖS įstot labai bijodami tikėkimės įstot:DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:05:38
| Nuoroda
Vix rašė:
aurytee rašė:
Marciogala rašė:
Žalia arbata. rašė:
JustSmile rašė:
YRA REZULTATAI!!!!!!!!!!!!!! Eik iš čia Pritariu...:D ir aš pritariu:DDDD Kažkam patinka prie vėjų audras pridėti Aš net lamą nevalingai pasitikrinau:)))
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:05:47
| Nuoroda
Lady rašė:
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 Rimtaaai? Pas mane 2,3,4 anglų filologija. Nors realiai, nelabai ten noriu, nors žinau, kad ten uj kiek šansų įstot.. ;/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:05:49
| Nuoroda
Lady rašė:
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 Aišku, kad įstosi. Draugė praeitais metais, paskuniu numeriu rašė. Dar laikė ne tą pusę egzaminus ir labai nustebo kai jai pasiūlė nemokamai. Garantuotai įstosi |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:07:18
| Nuoroda
aurytee rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) Geriau LABAI TIKĖKIMĖS įstot labai bijodami tikėkimės įstot:DD Bet tai koks smagumas bus rytoj po kokios dvyliktos čia susirinkt:) ir tikėkimės pasidalint GEROMIS naujienomis;))
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:07:55
| Nuoroda
Pas mane vienos kalbos pageidavimų koncerte Pradedant lietuvių filologija baigiant prancūzų O balas 19.64, tai will see :> |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:08:14
| Nuoroda
Zalia arbata, o kur pirmu nr? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:08:50
| Nuoroda
Lady rašė:
aurytee rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) Geriau LABAI TIKĖKIMĖS įstot labai bijodami tikėkimės įstot:DD Bet tai koks smagumas bus rytoj po kokios dvyliktos čia susirinkt:) ir tikėkimės pasidalint GEROMIS naujienomis;))
Šnd naktį, kai negalėjau užmigt.. D bandžiau įsivaizduot savo reakciją įstojus ten, kur labai noriu ir ten, kur nelabai noriu. Pirmoji man labiau patiko DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:08:52
| Nuoroda
Vix rašė:
Lady rašė:
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 Aišku, kad įstosi. Draugė praeitais metais, paskuniu numeriu rašė. Dar laikė ne tą pusę egzaminus ir labai nustebo kai jai pasiūlė nemokamai. Garantuotai įstosi Žinok, net širdis nuo akmens nusirito:))). PAGERĖJO:)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:09:10
| Nuoroda
Orchideja rašė:
Zalia arbata, o kur pirmu nr? :) Turizmas ir viešbučių administravimas TTVAM |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:10:04
| Nuoroda
Boombling rašė:
Pas mane vienos kalbos pageidavimų koncerte Pradedant lietuvių filologija baigiant prancūzų O balas 19.64, tai will see :> Oo, prancūzų. (inlove) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:10:26
| Nuoroda
zaara rašė:
Orchideja rašė:
svous, kazkaip keista, kad su tokiais balais tik 30 numeriu istojai Aš irgi iš pradžių stebėjausi, bet gi pagalvokit,kiek yra olimpiadininkų,prizinių vietų laimėtojų su papildomais balais ir t.t. ;> O Šiaip jo,koks skirtumas kelintu numeriu,svarbu įstoji kur nori ir dar į vf! That's ma girl ;* Vyyy!! :* |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:10:34
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 Rimtaaai? Pas mane 2,3,4 anglų filologija. Nors realiai, nelabai ten noriu, nors žinau, kad ten uj kiek šansų įstot.. ;/ Kodėl taip smarkiai nustebai?:))). Jei įstosi į Anglų filologiją kartu su manimi ir man pačiai bus linksmiau:)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:11:15
| Nuoroda
Orchideja rašė:
svous, kazkaip keista, kad su tokiais balais tik 30 numeriu istojai Na visi olimpiadininkai stoja, plius pas mane iš matkės 9, o ne 10, tai irgi kažkiek sumažina tą balą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:11:16
| Nuoroda
Vix rašė:
Boombling rašė:
Pas mane vienos kalbos pageidavimų koncerte Pradedant lietuvių filologija baigiant prancūzų O balas 19.64, tai will see :> Oo, prancūzų. (inlove) Daugiau prancūzų mylėtojų radau! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:12:01
| Nuoroda
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 Rimtaaai? Pas mane 2,3,4 anglų filologija. Nors realiai, nelabai ten noriu, nors žinau, kad ten uj kiek šansų įstot.. ;/ Kodėl taip smarkiai nustebai?:))). Jei įstosi į Anglų filologiją kartu su manimi ir man pačiai bus linksmiau:)
Nežinau, keista O kodėl nori į anglų? |
|
|