Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:12:35
| Nuoroda
Catmint rašė:
Vix rašė:
Boombling rašė:
Pas mane vienos kalbos pageidavimų koncerte Pradedant lietuvių filologija baigiant prancūzų O balas 19.64, tai will see :> Oo, prancūzų. (inlove) Daugiau prancūzų mylėtojų radau! Mano pirmoji užsienio kalba buvo prancūzų, kažkada.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:13:44
| Nuoroda
Catmint rašė:
Vix rašė:
Boombling rašė:
Pas mane vienos kalbos pageidavimų koncerte Pradedant lietuvių filologija baigiant prancūzų O balas 19.64, tai will see :> Oo, prancūzų. (inlove) Daugiau prancūzų mylėtojų radau! Yeey, tikrai užkabaliavo šita kalba rimčiau :> jei neįstosiu,tai bent pati pramoksiu per kur nors |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:14:57
| Nuoroda
sveiki sveiki(: na ka, laukiam?;D ziuriu daug kas y kalbas stoja. As irgi! Bet su tokiu mano skurdziu KB... neaisku kaip cia bus |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:14:59
| Nuoroda
Todėl, kad anglų kalbą mokausi nuop ketvirtos klasės ir man ji labai užsikabino ir kai aš buvau 7-8 klasei, jau žinojau, kad ateitį siesiu su šia kalba:). Be to, anglų, mano ketvirtoji mokomoji kalba ir Anglijoj buvau jau 5 kartus, tai ŽIAURIAI noriu studijuoti būtent Anglų filologiją:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:15:41
| Nuoroda
į matematikąąąąąą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:15:53
| Nuoroda
eglukas rašė:
sveiki sveiki(: na ka, laukiam?;D ziuriu daug kas y kalbas stoja. As irgi! Bet su tokiu mano skurdziu KB... neaisku kaip cia bus Kur tiksliai stoji? ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:16:03
| Nuoroda
eglukas rašė:
sveiki sveiki(: na ka, laukiam?;D ziuriu daug kas y kalbas stoja. As irgi! Bet su tokiu mano skurdziu KB... neaisku kaip cia bus Koks tavo KB? :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:16:07
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 Rimtaaai? Pas mane 2,3,4 anglų filologija. Nors realiai, nelabai ten noriu, nors žinau, kad ten uj kiek šansų įstot.. ;/ Kodėl taip smarkiai nustebai?:))). Jei įstosi į Anglų filologiją kartu su manimi ir man pačiai bus linksmiau:)
Nežinau, keista O kodėl nori į anglų? Todėl, kad anglų kalbą mokausi nuo ketvirtos klasės ir man ji labai užsikabino ir kai aš buvau 7-8 klasei, jau žinojau, kad ateitį siesiu su šia kalba:). Be to, anglų, mano ketvirtoji mokomoji kalba ir Anglijoj buvau jau 5 kartus, tai ŽIAURIAI noriu studijuoti būtent Anglų filologiją:)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:16:11
| Nuoroda
Vix rašė:
Catmint rašė:
Vix rašė:
Boombling rašė:
Pas mane vienos kalbos pageidavimų koncerte Pradedant lietuvių filologija baigiant prancūzų O balas 19.64, tai will see :> Oo, prancūzų. (inlove) Daugiau prancūzų mylėtojų radau! Mano pirmoji užsienio kalba buvo prancūzų, kažkada.. O aš prancūziškai tik kelias frazes moku, bet žiauriai traukia mane šita kalba 1 - 4 numeriu prancūzų filologiją rašiau, rytoj arba išsipildys svajonė, arba verksiu kruvinom ašarom |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:18:11
| Nuoroda
Lady rašė:
Todėl, kad anglų kalbą mokausi nuop ketvirtos klasės ir man ji labai užsikabino ir kai aš buvau 7-8 klasei, jau žinojau, kad ateitį siesiu su šia kalba:). Be to, anglų, mano ketvirtoji mokomoji kalba ir Anglijoj buvau jau 5 kartus, tai ŽIAURIAI noriu studijuoti būtent Anglų filologiją:) Mhm, aš irgi nuo kokios 6 klasės žinojau, kad noriu studint anglų, kol natėjo tas laikas ir užpildžius prašymą supratau, kad bus labai nuobodu ;/ Buvo pas mane tas laviravimas tarp turizmo ir anglų. 12 klasės nustojau mokytis geografiją, nes nusprendžiau į anglų stot.. Mokytoja gera buvo, 5 išvedė Ir dabar kaip tik jos prireikė.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:18:56
| Nuoroda
eglukas rašė:
sveiki sveiki(: na ka, laukiam?;D ziuriu daug kas y kalbas stoja. As irgi! Bet su tokiu mano skurdziu KB... neaisku kaip cia bus O į kokią kalbą tu nori stoti ir su kokiu balu?:))
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:19:48
| Nuoroda
Boombling rašė:
eglukas rašė:
sveiki sveiki(: na ka, laukiam?;D ziuriu daug kas y kalbas stoja. As irgi! Bet su tokiu mano skurdziu KB... neaisku kaip cia bus Kur tiksliai stoji? ) indologija, turkologija, skandinavu, prancuzu (: |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:20:08
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Todėl, kad anglų kalbą mokausi nuop ketvirtos klasės ir man ji labai užsikabino ir kai aš buvau 7-8 klasei, jau žinojau, kad ateitį siesiu su šia kalba:). Be to, anglų, mano ketvirtoji mokomoji kalba ir Anglijoj buvau jau 5 kartus, tai ŽIAURIAI noriu studijuoti būtent Anglų filologiją:) Mhm, aš irgi nuo kokios 6 klasės žinojau, kad noriu studint anglų, kol natėjo tas laikas ir užpildžius prašymą supratau, kad bus labai nuobodu ;/ Buvo pas mane tas laviravimas tarp turizmo ir anglų. 12 klasės nustojau mokytis geografiją, nes nusprendžiau į anglų stot.. Mokytoja gera buvo, 5 išvedė Ir dabar kaip tik jos prireikė.. Nieko, nebijok, mes už tave rožančių sukalbėsim:)
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:20:16
| Nuoroda
vaiduks rašė:
eglukas rašė:
sveiki sveiki(: na ka, laukiam?;D ziuriu daug kas y kalbas stoja. As irgi! Bet su tokiu mano skurdziu KB... neaisku kaip cia bus Koks tavo KB? :) 18+ |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:20:56
| Nuoroda
Kalbant apie anglu filologija.. mano busima bendradarbe ja baigusi, siemet baige bakalaura, stos i magistra. VDU cia. Niekam nepataria stot, nes darbo gauti neimanoma praktiskai. Netgi verteja galima dirbti tik baigus magistra.. jau ka sako tai, jog ji, turedama aukstaji issilavinima, eina dirbti toki darba, kuri dirbsiu as, vos baigusi vidurine.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:21:05
| Nuoroda
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) :DDDDDDDDDDDDDD APSIMYSIU tikraaaai yra ko bijot. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:22:43
| Nuoroda
Kirstuke rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) :DDDDDDDDDDDDDD APSIMYSIU tikraaaai yra ko bijot. Tikrai nenorėčiau to pamatyt:)))
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:24:21
| Nuoroda
Kirstuke rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) :DDDDDDDDDDDDDD APSIMYSIU tikraaaai yra ko bijot. prajuokinai:DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:24:31
| Nuoroda
Lady rašė:
Kirstuke rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) :DDDDDDDDDDDDDD APSIMYSIU tikraaaai yra ko bijot. Tikrai nenorėčiau to pamatyt:)))
nu bet mergaite, tu juokini su tokiu balu teisej gali rami buti, o ka jau kalbet apie kokia filologija. tavo vietoj buciau rami kaip Belgija.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:25:45
| Nuoroda
Prisidesiu prie nerimaujanciuju klubo Labai tokiuosi stoti i anglu filologija vf. O jei neistosiu tieks eiti i kokia vadyba kur 100% kad istosiu ... Taigi jeigu gausit vieta filologijoj - nieku gyvu nenustokit mokytis, nes kazkam tai buvo svajone ;D |
|
|