Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:47:40
| Nuoroda
nicelife rašė:
dzongas rašė:
o per papildoma priemima jau bus galima keisti sarasa pilnai? ta prasme ir finansavimo formas ir kitus univerus ar kolegijas rasyt? tik eiliskuma tai net ir per papildoma? tai kas per nesamone? kaip tada kazkur istot jaj negali net saraso pakejst? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:48:24
| Nuoroda
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina ka per antra etapa bandysi? ten pat stosi? ka dar zadi rasyti? kaip manai nukris bent kiek balai antram etape?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:48:42
| Nuoroda
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina Mistiniai žiūriu balai priimami.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:48:55
| Nuoroda
rugpjucio 1 bus pati baisiausia diena jauciu .. o sian jau taip pati sudiniausia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:48:58
| Nuoroda
dzongas rašė:
nicelife rašė:
dzongas rašė:
o per papildoma priemima jau bus galima keisti sarasa pilnai? ta prasme ir finansavimo formas ir kitus univerus ar kolegijas rasyt? tik eiliskuma tai net ir per papildoma? tai kas per nesamone? kaip tada kazkur istot jaj negali net saraso pakejst? galima, mna rodos per papildomą |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:49:12
| Nuoroda
Jeepay rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina Mistiniai žiūriu balai priimami, tai norint turbūt ir į mokamą pakliūt čia viską šimtukais reikėjo surinkt..
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:50:18
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
dzongas rašė:
nicelife rašė:
dzongas rašė:
o per papildoma priemima jau bus galima keisti sarasa pilnai? ta prasme ir finansavimo formas ir kitus univerus ar kolegijas rasyt? tik eiliskuma tai net ir per papildoma? tai kas per nesamone? kaip tada kazkur istot jaj negali net saraso pakejst? galima, mna rodos per papildomą galima tikrai pakeisti viska, tik labai gaila kad per antra nieko negalima tik eiliskuma:( |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:52:29
| Nuoroda
O kada tie papildomi prašymai bus? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:54:28
| Nuoroda
Jeepay rašė:
Jeepay rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina Mistiniai žiūriu balai priimami, tai norint turbūt ir į mokamą pakliūt čia viską šimtukais reikėjo surinkt..
19,3 į LSMU medicina vf -nepatekau, tik į mokamą. Įdomu, su kokiu balu įstojo į paskutinę LSMU medicinos vf vietą |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:55:12
| Nuoroda
TomasT rašė:
Jeepay rašė:
Jeepay rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
19,3 į LSMU medicina vf -nepatekau, tik į mokamą. Įdomu, su kokiu balu įstojo į paskutinę LSMU medicinos vf vietą Kažkur skaičiau čia forume, kad 19,5 jau buvo patekęs į nemokamą |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:58:41
| Nuoroda
Jeepay rašė:
TomasT rašė:
Jeepay rašė:
Jeepay rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
19,3 į LSMU medicina vf -nepatekau, tik į mokamą. Įdomu, su kokiu balu įstojo į paskutinę LSMU medicinos vf vietą Kažkur skaičiau čia forume, kad 19,5 jau buvo patekęs į nemokamą gal zinot kiek mazdaug galetu kristi balas antrame etape stojant i medicina? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:00:01
| Nuoroda
o kur bus galima sužinot likusias laisvas vietas vnf? jei noriu per papildomą priėmimą stoti į vnf. tai kaip žinot tada? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:00:20
| Nuoroda
studijos lt rašė:
gal galite atsiusti kokie pereinamieji balai siemet buvo i medicina mokama ir nemokama? ar yra sansu perstoti antru etapu i medicina su 18,36 balu? nėra |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:02:36
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina ka per antra etapa bandysi? ten pat stosi? ka dar zadi rasyti? kaip manai nukris bent kiek balai antram etape?
as taip suprantu kad antram etape nieko nebepakeisi liks kaip buvo prasymas. o del balu.... neisivaizduoju kokia ten balu kritimo tvarka, kazkaip labai abejoju ar atsisakys kas nors nemokamos vietos medicinoj |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:03:52
| Nuoroda
Jeepay rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina Mistiniai žiūriu balai priimami.. atrodo balas gan aukstas o negauni pakvietimo isvis |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:04:52
| Nuoroda
O tai kada bus tas paildomas etapas kai viska galesi keisti? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:05:50
| Nuoroda
TomasT rašė:
Jeepay rašė:
Jeepay rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
19,3 į LSMU medicina vf -nepatekau, tik į mokamą. Įdomu, su kokiu balu įstojo į paskutinę LSMU medicinos vf vietą tai tikriausiai man vilties nebera. o tu bandysi perstoti i nemokama? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:06:00
| Nuoroda
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
as taip suprantu kad antram etape nieko nebepakeisi liks kaip buvo prasymas. o del balu.... neisivaizduoju kokia ten balu kritimo tvarka, kazkaip labai abejoju ar atsisakys kas nors nemokamos vietos medicinoj as meldziuos kad bent mokamos vietos kas atsisakytu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:07:20
| Nuoroda
Simuliada rašė:
O tai kada bus tas paildomas etapas kai viska galesi keisti? Laisvų vietų paskelbimas bus rugpjūčio 5, o kvietimus skelbs rugpjūčio 9 |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:07:41
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
as taip suprantu kad antram etape nieko nebepakeisi liks kaip buvo prasymas. o del balu.... neisivaizduoju kokia ten balu kritimo tvarka, kazkaip labai abejoju ar atsisakys kas nors nemokamos vietos medicinoj as meldziuos kad bent mokamos vietos kas atsisakytu gerai kad bent tokia rasei, o su mano visom vf vietom prasyme vilciu nebera |