Antras etapas 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:38:13 | Nuoroda
JustinB rašė:
ievapieva1 rašė:

o i antra etapa patenki automatiskai ar reikia uzsiregistruot kaip nors? nes man paste rase Kviečiame užsiregistruoti ir dalyvauti bendrojo priėmimo II-ame etape.
tai kaip cia registruotis?

automatiskai, cia tas pats prasimas, tik nuo 29 dienos galesi keist eiliskuma ir NL ar I

o jei nieko nekeiti ir palieki toki pati prasyma tai nieko nereikia issaugoti ar panasiai?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:39:37 | Nuoroda
Ligituulis rašė:
Simuliada rašė:

Na ties kiekvienu etapu krenta, jau net per antrą etapą balai smarkiai krenta..

Tai tada mums yra didesnė galimybė įstoti?

ar cia tikrai balai krenta? suteiket ir man vilties dar.. ;( kazin ar beistociau i LSMU vnf? :(

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:40:30 | Nuoroda
studijos lt rašė:
Ligituulis rašė:
Simuliada rašė:

Na ties kiekvienu etapu krenta, jau net per antrą etapą balai smarkiai krenta..

Tai tada mums yra didesnė galimybė įstoti?

ar cia tikrai balai krenta? suteiket ir man vilties dar.. ;( kazin ar beistociau i LSMU vnf? :(

o per antra etapa imanoma i nemokamas vietas istot?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:40:34 | Nuoroda

Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:40:35 | Nuoroda

tikėkimės :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:40:49 | Nuoroda

Jau pora valandų praėjo. Tegul baigia tampyti nervus..

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:42:24 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
JustinB rašė:
ievapieva1 rašė:

o i antra etapa patenki automatiskai ar reikia uzsiregistruot kaip nors? nes man paste rase Kviečiame užsiregistruoti ir dalyvauti bendrojo priėmimo II-ame etape.
tai kaip cia registruotis?

automatiskai, cia tas pats prasimas, tik nuo 29 dienos galesi keist eiliskuma ir NL ar I

o jei nieko nekeiti ir palieki toki pati prasyma tai nieko nereikia issaugoti ar panasiai?

nieko tada daryt nereik, palieki ir lauki

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:42:35 | Nuoroda

o imanoma per antra etapa i nemokama vieta istoti?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:42:46 | Nuoroda
Simuliada rašė:

Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:)

pasidalink informacija ir su manim :) gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? :(

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:43:11 | Nuoroda

kaip manot ar antru etapu realu patekt i MRU soc.darba arba teise su 17.44 ? Arba VU informologija arba archivystika su 17.64? Valstybes finansuojamas.  

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:44:09 | Nuoroda
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

pasidalink informacija ir su manim :) gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? :(

man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:44:43 | Nuoroda
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

Nenusimink , aš irgi negalėjau patikėt, mano 18,46

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:45:01 | Nuoroda

Tikiuosi kad mums viesiems pasiseks. Nukris balai ir įstosim. O jei pvz aš šiandien pakeisiu eiliškumą, tai galėsiu ir dar 29 d keist ar jau nebe?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:45:19 | Nuoroda

o per papildoma priemima jau bus galima keisti sarasa pilnai? ta prasme ir finansavimo formas ir kitus univerus ar kolegijas rasyt?

• Biologija / VBE 9
  • Geografija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 7
  • Matematika / VBE 6
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 35
Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:46:01 | Nuoroda
dzongas rašė:

o per papildoma priemima jau bus galima keisti sarasa pilnai? ta prasme ir finansavimo formas ir kitus univerus ar kolegijas rasyt?

tik eiliskuma

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 51
  • Matematika / VBE 7
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 6
Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:46:07 | Nuoroda

Aš ir pati neįsivaizduoju, kas per balai. Pas mane yra 18, 52 ir net nesugebėjau į VDU įstot. Todėl jei būsiu ir per antrą etapą nusivylusi, lauksiu ir trečio, kuriame balai sparčiai nukritę..

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:46:08 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo

neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:46:11 | Nuoroda

Aš ir pati neįsivaizduoju, kas per balai. Pas mane yra 18, 52 ir net nesugebėjau į VDU įstot. Todėl jei būsiu ir per antrą etapą nusivylusi, lauksiu ir trečio, kuriame balai sparčiai nukritę..

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:46:37 | Nuoroda
nicelife rašė:
dzongas rašė:

tik eiliskuma

Man tai atrodo kad per papildomą bus galima iš naujo pildyt prašymą, bet bus tik 6 vietos.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:47:15 | Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti?

i LSMU medicina

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą