Busimieji KU studentai- susipazinkim :))
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:17:33 | Nuoroda
kamile.V rašė:
kamile.V rašė:
Arturaras:D rašė:
kamile.V rašė:

Šiandien(iki 12h) buvau pasirašyt tos  sutarties tai eiliu praktiškai nebuvo , tik prie lsp jau buvo kur pastovėt

Oj beto fuksai tai 35lt  su pietum ir pusryčiais nakvyne,transportu, pramogom ir informacija,ten kažkokioj stovyklavietėj žilvitis. Įdomu ar daug iš čia ketina dalyvaut ?

as ketinu :)) cia 29-30 rugpjucio???

tikrai taip,bet žalčiai iš kvk tenpat darys fuksu stovykla ir tik po 30lt renka :D

nu va KU daugiau ima, kaip ir registracijos mokesti, pvz kitur ima tik 120 lt, KU ima - 122 lt :DDD

o norint gaut lsp pazymejima juk reikia prisiregistruoti www.lsp.lt ar ne? :)

Tu kai pasirašysi, nueiki i antra aukšta ten kaip visada bus tokia eilute ten tau paaiškins viską kur ka atsiimt,kainas, nufotkins priregistruos ir įkels foto.

Man tai pačiam reikėjo isikelt viską nes slaptažodi emailo blogai vedžiau  vos ne apie 20 min,o dar kai išgirdau kad šalia manęs sedi KUSS šefė taio išvis gėda pasidarė :D :D

• Fizika / VBE 53
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 21
  • Matematika / VBE 57
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:20:17 | Nuoroda
kamile.V rašė:
kamile.V rašė:
kamile.V rašė:

Šiandien(iki 12h) buvau pasirašyt tos  sutarties tai eiliu praktiškai nebuvo , tik prie lsp jau buvo kur pastovėt

Oj beto fuksai tai 35lt  su pietum ir pusryčiais nakvyne,transportu, pramogom ir informacija,ten kažkokioj stovyklavietėj žilvitis. Įdomu ar daug iš čia ketina dalyvaut ?

tikrai taip,bet žalčiai iš kvk tenpat darys fuksu stovykla ir tik po 30lt renka :D

nu va KU daugiau ima, kaip ir registracijos mokesti, pvz kitur ima tik 120 lt, KU ima - 122 lt :DDD

Tu kai pasirašysi, nueiki i antra aukšta ten kaip visada bus tokia eilute ten tau paaiškins viską kur ka atsiimt,kainas, nufotkins priregistruos ir įkels foto.

Man tai pačiam reikėjo isikelt viską nes slaptažodi emailo blogai vedžiau  vos ne apie 20 min,o dar kai išgirdau kad šalia manęs sedi KUSS šefė taio išvis gėda pasidarė :D :D

omg, tiek taug visokios makalynes, popierizmo ;OO Na kaip nors.. Far tik penktadieni vyksiu ;-)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:31:04 | Nuoroda
kamile.V rašė:
kamile.V rašė:
kamile.V rašė:
kamile.V rašė:

omg, tiek taug visokios makalynes, popierizmo ;OO Na kaip nors.. Far tik penktadieni vyksiu ;-)

nu kad to popierizmo ne tie daug ir buvo, nueini atsišvieti viska, paskui i kabineta ten tau duota pora lapu pasirašyt, būtent 2 lapus, ir viskas(jie gerai pamenu). O kur lsp ten išvis ne vieno parašiuko nepadėjau ,nu gal tik i fuksus užsiregistruodamas.Kalbant apie kitoki popierizma kiek daug makulatūras gausi.... 

• Fizika / VBE 53
  • Matematika / VBE 57
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:33:34 | Nuoroda

o geras , na tu jau informuotas labai gerai, dekui uz isankstine informacija :)) Kad dvi sutartis teks pasirasyti zinau :) Tai dalyvausi fuksu stovykloje ? 

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:33:57 | Nuoroda

Sveiki, draugai ir draugės. Aš patekau į edukologiją. Atsiliepkite, būsimi kursiokai! :>

Beje, užsirašiau į tą žygį,gal yra bendraminčių?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:36:11 | Nuoroda

jop , ten vietoj susimokėjau  :P kažkaip laukiu jau :D

• Fizika / VBE 53
  • Matematika / VBE 57
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:37:14 | Nuoroda

as irgi , kazkaip net labai :))

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:40:39 | Nuoroda

katik suvokiau kad viskas vyks RUGPJUČIOo ne liepos 29-30 žiauru :D

• Fizika / VBE 53
  • Matematika / VBE 57
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:41:24 | Nuoroda

jo jo kita dimensija :DD dar visas menuo :D

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:47:06 | Nuoroda

nu nieko pakentesiu dar :D

• Fizika / VBE 53
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:50:27 | Nuoroda
linuteo rašė:

Viesasis administravimas ;) Kursiokai, atsiliepkit!! :)))

Su kokiu KB įstojai? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:51:54 | Nuoroda

Oho kiek administratoriu, pas mane pažįstami vien administratoriai būsimi Kažin kiek gru[ų bus.

Pati edukologija, tikiuos bus viena grupė

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:54:00 | Nuoroda

nu nieko pakentesiu dar :D

teks ;)))

Žinutė parašyta: 2011-07-27 22:11:28 | Nuoroda
amelie rašė:

Sveiki, draugai ir draugės. Aš patekau į edukologiją. Atsiliepkite, būsimi kursiokai! :>

Noriu noriu į žygį, tik neturiu su kuo, vienai baisiai nedrąsu Beje, aš taip pat būsima edukologė Su kokiu KB, kolege, įstojot?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:03:37 | Nuoroda
Tinker-bell rašė:
amelie rašė:

Noriu noriu į žygį, tik neturiu su kuo, vienai baisiai nedrąsu Beje, aš taip pat būsima edukologė Su kokiu KB, kolege, įstojot?

Einam į žygį. Aš ekspromtu užsirašiau. Manau, bus įdomu. Juk keliausim per Neringą ir  Nidą! :>> Įstojau su  17.4. Ne kažką. :D O koks Tavo? Beje, iš kur esi? Gal žadi į baraką nuomuotis? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 00:23:19 | Nuoroda

as zadu dalyvauti :) o pats?

Žinutė parašyta: 2011-07-28 09:12:10 | Nuoroda
amelie rašė:
Tinker-bell rašė:
amelie rašė:

Einam į žygį. Aš ekspromtu užsirašiau. Manau, bus įdomu. Juk keliausim per Neringą ir  Nidą! :>> Įstojau su  17.4. Ne kažką. :D O koks Tavo? Beje, iš kur esi? Gal žadi į baraką nuomuotis? :)

O tai tada mano išvis, zuikio ašaros - 13.88 Nors aš dar ne oficiali fuksė, dar nepasirašiau sutarties, varysiu iki galo per visus etapus dėl vf, o jei ka tik rugpūčio 9-tą pasirašysiu asmeniškai sutartį dėl VNF. Edukologija seniai buvo mano svajonė, tai velniai nematė tų pinigų Tik va tokiu laiku jau gali būti vietų nebelikę žygiui O į baraką tai būtinai žadu kraustytis. Teko pagyvent viename ir patirt visus "malonumus", tai jau nebaisu bus antrąkart

Žinutė parašyta: 2011-07-28 10:30:14 | Nuoroda

Sveikuciai,

Ar taip niekas ir nestojo i kuno kulturos ir sporto pedagogika?nes namatau kad butu pasireiskia:)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 10:45:40 | Nuoroda
velniuke3 rašė:

Sveikuciai,

Ar taip niekas ir nestojo i kuno kulturos ir sporto pedagogika?nes namatau kad butu pasireiskia:)

Jaučiu daug bachuriukų pristojo, kurie tokiuose forumuose nesilanko :D Patariu nusiteikt tam :D

Žinutė parašyta: 2011-07-28 10:49:36 | Nuoroda

Tikuosi kad atsiras ir paneliu kurios ten stos:D ne ziauru butu vienaj tarp bx:D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą