Busimieji KU studentai- susipazinkim :))
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-28 10:50:03 | Nuoroda

Yra ir merginu :) mano trys draugai istojo , nors ir nesilanko cia ,bet tikrai silti zmones :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-28 10:56:22 | Nuoroda

dekui,bent biski paguodei:)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 11:01:22 | Nuoroda
blackmeadow rašė:
Arturaras:D rašė:

Šiandien(iki 12h) buvau pasirašyt tos  sutarties tai eiliu praktiškai nebuvo , tik prie lsp jau buvo kur pastovėt

Oj beto fuksai tai 35lt  su pietum ir pusryčiais nakvyne,transportu, pramogom ir informacija,ten kažkokioj stovyklavietėj žilvitis. Įdomu ar daug iš čia ketina dalyvaut ?

as zadu dalyvauti :) o pats?

žinoma dalyvausiu :P

• Fizika / VBE 53
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 21
  • Matematika / VBE 57
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2011-07-28 11:20:42 | Nuoroda
blackmeadow rašė:

Šiandien(iki 12h) buvau pasirašyt tos  sutarties tai eiliu praktiškai nebuvo , tik prie lsp jau buvo kur pastovėt

Oj beto fuksai tai 35lt  su pietum ir pusryčiais nakvyne,transportu, pramogom ir informacija,ten kažkokioj stovyklavietėj žilvitis. Įdomu ar daug iš čia ketina dalyvaut ?

as zadu dalyvauti :) o pats?

žinoma dalyvausiu :P

Ei, kur reikia užsirašyti dėl to fuksų stovyklos? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 11:45:45 | Nuoroda

Jei dar ku nepasirašei sutarties tai pasirašius nueik i antra aukšta ten kur info apie LSP yra  ten ta eilute praeisi ir ten tau pasiulys į tą fuksu stovyklą užsirašyt ir/arba susimokėt:P

• Fizika / VBE 53
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:04:08 | Nuoroda

dėl fuksų stovyklos . kiek žinau per šią savaitę reikia pinigus duoti,aš užsiregistravau,bet nedaviau lt. ir per šią savaitę nebeatvyksiu į Klp. tai reiškia negalėsiu dalyvauti? :D :/

Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:13:53 | Nuoroda
Editaag rašė:

dėl fuksų stovyklos . kiek žinau per šią savaitę reikia pinigus duoti,aš užsiregistravau,bet nedaviau lt. ir per šią savaitę nebeatvyksiu į Klp. tai reiškia negalėsiu dalyvauti? :D :/

Nesąmonė, manau turėtų eiti ir vėl registruotis ir duoti pinigėlius. Gi dar daugiau bus studentų po antro ir trečio etapų, jie irgi norės gi į stovyklą, manau. Pati būsiu viena iš jų

Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:15:50 | Nuoroda

oj nežinau, turiu čia toki lapeli raudona  kur apie stovykla minimali info ir ten yra kontaktiniu asmenų emailai, tai galvoju pamėgintk šiuo klausimu laiška parašyt vienam iš šių diejų emailų

• Fizika / VBE 53
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:58:35 | Nuoroda
  • Fizika / VBE 53
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:01:46 | Nuoroda

o Jūs dalyvausite ir žygyje ir stofkėje ar pasirinksite vieną? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:04:57 | Nuoroda
Editaag rašė:

o Jūs dalyvausite ir žygyje ir stofkėje ar pasirinksite vieną? :)

apie stofkę žinau,o koks dar čia žygis?

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:09:20 | Nuoroda
R.R. rašė:
linuteo rašė:

Viesasis administravimas ;) Kursiokai, atsiliepkit!! :)))

Su kokiu KB įstojai? :)

atsiliepiu Tai ka kursiokės būsim?:]

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:09:34 | Nuoroda

Aktyviausi Klaipėdos universiteto studentai, susibūrę į „Baltijos žaibo“ klubą, kviečia ką tik įstojusius Klaipėdos universiteto pirmakursius į jau tradicija tapusį susipažinimo žygį.
Šiemet planuojame žygiuoti po Neringą, rugpjūčio 13-14 dienomis (jei oro sąlygos bus nepalankios, tuomet žygiuosime rugpjūčio 20-21 d.). Žygio metu galėsite susipažinti su klubo veikla, pasigrožėti gamta, surasti naujų draugų, sužinoti daugiau apie universitetą, kuriame studijuosite.

Vietų skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis el. p. [email protected] nurodant savo tel. nr., vardą, pavardę ir dalyką (studijų programą), kurį studijuosite.

Žygis nemokamas!

Daugiau informacijos apie klubą www.baltijoszaibas.lt

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:21:37 | Nuoroda
Editaag rašė:

Aktyviausi Klaipėdos universiteto studentai, susibūrę į „Baltijos žaibo“ klubą, kviečia ką tik įstojusius Klaipėdos universiteto pirmakursius į jau tradicija tapusį susipažinimo žygį.
Šiemet planuojame žygiuoti po Neringą, rugpjūčio 13-14 dienomis (jei oro sąlygos bus nepalankios, tuomet žygiuosime rugpjūčio 20-21 d.). Žygio metu galėsite susipažinti su klubo veikla, pasigrožėti gamta, surasti naujų draugų, sužinoti daugiau apie universitetą, kuriame studijuosite.

Vietų skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis el. p. [email protected] nurodant savo tel. nr., vardą, pavardę ir dalyką (studijų programą), kurį studijuosite.

Žygis nemokamas!

o tu žadi varyti?Ai be to į stovyklą užsirašei?:]

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:27:43 | Nuoroda

tai kas uzsiraset i stovykla??? 29-30 rugpjucio? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:34:26 | Nuoroda
kamile.V rašė:

Aš! :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:37:33 | Nuoroda
huggy rašė:
Editaag rašė:

Žygis nemokamas!

o tu žadi varyti?Ai be to į stovyklą užsirašei?:]

aš jau įsirašiau į žygį. :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:57:09 | Nuoroda
viktoryt;] rašė:
kamile.V rašė:

Aš! :)

super :)))

Žinutė parašyta: 2011-07-28 14:25:34 | Nuoroda

aš į abu užsirašiau :) tik nežinau kurį pasirinkti :) turbūt į abu neapsimoka. labiau linkstu į žygį ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 14:33:13 | Nuoroda

Jei dar ku nepasirašei sutarties tai pasirašius nueik i antra aukšta ten kur info apie LSP yra  ten ta eilute praeisi ir ten tau pasiulys į tą fuksu stovyklą užsirašyt ir/arba susimokėt:P

trecia auksta

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą