Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
18:42:19
| Nuoroda
snapdragon rašė:
funiefunie rašė:
snapdragon rašė:
Pagal aprašymą tai gali būt filmu subtitruotoju-vertėju O tu bandei pamąstyti, kur tokį šūstrą darbą gausi, kai žiūri filmus ir pinigėliai byra byra? Kol kas su verimu ir filmais žinau tik SDI, bet plačiau nesidomėjau. Forumuose rašo, kad ten prasti vertimai, vadinasi reikia gerų vertėjų Atrodo, kad tik vertėji raštu turi aiškesnės veiklos: knygos, dalykiniai tekstai, dokumentai. bet audiovizualinis vetimas pranašesnis. turėsi ne tik vertimo raštu kvalifikaciją/įgūdžių. Bakalauro gynimas anglų kalba negąsdina? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
19:26:47
| Nuoroda
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
19:49:09
| Nuoroda
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
20:10:29
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
20:16:18
| Nuoroda
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
20:23:45
| Nuoroda
Sveiki:) O ką manote apie KTU technikos kalbos vertimą ir redagavimą? Ar žadate dėl vis dėl to kas nors rašyti į pirmą vietą?:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
21:25:24
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų Bet turbūt į nemokamą jokių šansų be metinio antros kalbos? Nors lietuvių 99, anglu 100 pas mane, bet istorija bus mažiau daug.. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
23:38:40
| Nuoroda
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų Bet turbūt į nemokamą jokių šansų be metinio antros kalbos? Nors lietuvių 99, anglu 100 pas mane, bet istorija bus mažiau daug.. Manau, kad bandyti verta, aišku pirma turbūt reikėtų istorijos sulaukt, bet šiaip dabartiniai balai gi nerealiai aukšti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
23:50:11
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų Bet turbūt į nemokamą jokių šansų be metinio antros kalbos? Nors lietuvių 99, anglu 100 pas mane, bet istorija bus mažiau daug.. Manau, kad bandyti verta, aišku pirma turbūt reikėtų istorijos sulaukt, bet šiaip dabartiniai balai gi nerealiai aukšti Ačiū, pakėlei nuotaiką |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
23:56:06
| Nuoroda
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų Bet turbūt į nemokamą jokių šansų be metinio antros kalbos? Nors lietuvių 99, anglu 100 pas mane, bet istorija bus mažiau daug.. Manau, kad bandyti verta, aišku pirma turbūt reikėtų istorijos sulaukt, bet šiaip dabartiniai balai gi nerealiai aukšti Ačiū, pakėlei nuotaiką Jeigu ir aš pateksiu, tai prisijungsiu prie tavo laimės šokio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
01:13:05
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų Bet turbūt į nemokamą jokių šansų be metinio antros kalbos? Nors lietuvių 99, anglu 100 pas mane, bet istorija bus mažiau daug.. Manau, kad bandyti verta, aišku pirma turbūt reikėtų istorijos sulaukt, bet šiaip dabartiniai balai gi nerealiai aukšti Ačiū, pakėlei nuotaiką Jeigu ir aš pateksiu, tai prisijungsiu prie tavo laimės šokio Tu su tokiais rezultatais tai aišku pateksi, net jei istorija ir neblizgės |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
08:28:48
| Nuoroda
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų Bet turbūt į nemokamą jokių šansų be metinio antros kalbos? Nors lietuvių 99, anglu 100 pas mane, bet istorija bus mažiau daug.. Manau, kad bandyti verta, aišku pirma turbūt reikėtų istorijos sulaukt, bet šiaip dabartiniai balai gi nerealiai aukšti Ačiū, pakėlei nuotaiką Jeigu ir aš pateksiu, tai prisijungsiu prie tavo laimės šokio Tu su tokiais rezultatais tai aišku pateksi, net jei istorija ir neblizgės Na man ir nereikia, kad ji labai blizgėtų, bet kažkaip nesinori mokytojos nuvilt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
12:24:30
| Nuoroda
funiefunie rašė:
Bakalauro gynimas anglų kalba negąsdina?
![]() Manęs tai negąsdina |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
12:27:54
| Nuoroda
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? Bandyti niekas nedraudžia. Jeigu nori pasižiūrėti kokie šansai gali pabandyti pažaist su konkursinio balo skaičiuokle. Pasiskaičiuoji geriausią įmanomą variantą, blogiausią variantą ir maximumą pagal kurį maždaug matuos visus stojančiuosius. Dar įra pernykščiai konkursiniai balai. Pagal juos galima pasitikrinti galimybes. Deja, audiovizualinio pernai nebuvo, bet manau anglų filologijos balai tiktų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
12:56:20
| Nuoroda
kornita rašė:
Sveiki:) O ką manote apie KTU technikos kalbos vertimą ir redagavimą? Ar žadate dėl vis dėl to kas nors rašyti į pirmą vietą?:) Rinkausi kaip vieną iš galimybių. Bet rašiau kaip alternatyvą. Technikos neišmanau... O technikos vertimui reikia žinių ir tikslumo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
13:02:53
| Nuoroda
snapdragon rašė:
kornita rašė:
Sveiki:) O ką manote apie KTU technikos kalbos vertimą ir redagavimą? Ar žadate dėl vis dėl to kas nors rašyti į pirmą vietą?:) Rinkausi kaip vieną iš galimybių. Bet rašiau kaip alternatyvą. Technikos neišmanau... O technikos vertimui reikia žinių ir tikslumo Aš irgi, rodos, į ketvirtą vietą įrašiau, nes su technika nepasakyčiau, kad lengvai randu bedrą kalbą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
13:04:25
| Nuoroda
snapdragon rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? Bandyti niekas nedraudžia. Jeigu nori pasižiūrėti kokie šansai gali pabandyti pažaist su konkursinio balo skaičiuokle. Pasiskaičiuoji geriausią įmanomą variantą, blogiausią variantą ir maximumą pagal kurį maždaug matuos visus stojančiuosius. Dar įra pernykščiai konkursiniai balai. Pagal juos galima pasitikrinti galimybes. Deja, audiovizualinio pernai nebuvo, bet manau anglų filologijos balai tiktų Na, man geriausias variantas gaunasi 17,96, manau mažoka... Nors pernai į filologiją paskutinis į vf įstojo su 17,22 |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
13:04:26
| Nuoroda
snapdragon rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? Bandyti niekas nedraudžia. Jeigu nori pasižiūrėti kokie šansai gali pabandyti pažaist su konkursinio balo skaičiuokle. Pasiskaičiuoji geriausią įmanomą variantą, blogiausią variantą ir maximumą pagal kurį maždaug matuos visus stojančiuosius. Dar įra pernykščiai konkursiniai balai. Pagal juos galima pasitikrinti galimybes. Deja, audiovizualinio pernai nebuvo, bet manau anglų filologijos balai tiktų Na, man geriausias variantas gaunasi 17,96, manau mažoka... Nors pernai į filologiją paskutinis į vf įstojo su 17,22 |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
13:15:27
| Nuoroda
kris93 rašė:
snapdragon rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? Bandyti niekas nedraudžia. Jeigu nori pasižiūrėti kokie šansai gali pabandyti pažaist su konkursinio balo skaičiuokle. Pasiskaičiuoji geriausią įmanomą variantą, blogiausią variantą ir maximumą pagal kurį maždaug matuos visus stojančiuosius. Dar įra pernykščiai konkursiniai balai. Pagal juos galima pasitikrinti galimybes. Deja, audiovizualinio pernai nebuvo, bet manau anglų filologijos balai tiktų Na, man geriausias variantas gaunasi 17,96, manau mažoka... Nors pernai į filologiją paskutinis į vf įstojo su 17,22 Kiek žiūrėjau į filologiją ir daugiau vietų yra apie 60, o į audiovizualinį apie 30 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-05
13:18:29
| Nuoroda
snapdragon rašė:
kris93 rašė:
snapdragon rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? Bandyti niekas nedraudžia. Jeigu nori pasižiūrėti kokie šansai gali pabandyti pažaist su konkursinio balo skaičiuokle. Pasiskaičiuoji geriausią įmanomą variantą, blogiausią variantą ir maximumą pagal kurį maždaug matuos visus stojančiuosius. Dar įra pernykščiai konkursiniai balai. Pagal juos galima pasitikrinti galimybes. Deja, audiovizualinio pernai nebuvo, bet manau anglų filologijos balai tiktų Na, man geriausias variantas gaunasi 17,96, manau mažoka... Nors pernai į filologiją paskutinis į vf įstojo su 17,22 Kiek žiūrėjau į filologiją ir daugiau vietų yra apie 60, o į audiovizualinį apie 30 Reikia nepamiršti, kad viskas priklausys nuo stojančiųjų lygio, tai įdomu ar bus daug susidomėjusių ir su kokiais balais stos. |
|
|