Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
17:23:23
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
O man neuzteko 14,52.... gal bandysi stoti kitu etapu?o neistojai i VF ar VNT vieta? Taip bandysiu, tikiuos kad kas nors atmes kvietima ir bus likusiu vietu, nes pritruko labai mazai tj gal pasisesks, nes labai noriu cia, kad ir labai sunku bus I vnf neistojau net, nes maziausias balas ten buvo 14,66
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
18:51:49
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
O man neuzteko 14,52.... gal bandysi stoti kitu etapu?o neistojai i VF ar VNT vieta? Taip bandysiu, tikiuos kad kas nors atmes kvietima ir bus likusiu vietu, nes pritruko labai mazai tj gal pasisesks, nes labai noriu cia, kad ir labai sunku bus I vnf neistojau net, nes maziausias balas ten buvo 14,66 Pernai į mokamą KK buvo vidutinis balas 13,86 nelabai tikiu,kad į mokamą su 14,66 nepriėmė,nes į mokamą su visais balais priima...
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
20:44:25
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Agnyte94 rašė:
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
O man neuzteko 14,52.... gal bandysi stoti kitu etapu?o neistojai i VF ar VNT vieta? Taip bandysiu, tikiuos kad kas nors atmes kvietima ir bus likusiu vietu, nes pritruko labai mazai tj gal pasisesks, nes labai noriu cia, kad ir labai sunku bus I vnf neistojau net, nes maziausias balas ten buvo 14,66 Pernai į mokamą KK buvo vidutinis balas 13,86 nelabai tikiu,kad į mokamą su 14,66 nepriėmė,nes į mokamą su visais balais priima... Deja, pats maziausias balas kuri i mokama priime tj 14,66, mano yra 14,52 taip kad tikrai lamoj diagramos nemeluoja, o nuo pernai metu visi balai labai pakilo...Nes as tikejaus kad tikrai cia istosiu, bet pasiziurejusi kur gavau pakvietima issigandau kad priime tik i 11 ir i 12 vietas...
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
21:13:40
| Nuoroda
Na siais metais labai soktelejo KB kartele i biomedicina. As pati tikejausi istot i burnos higiena taciau nepakako KB ir isejo kad istojau i farmakotechnika. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
21:26:19
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
fainamergaite rašė:
Agnyte94 rašė:
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
O man neuzteko 14,52.... gal bandysi stoti kitu etapu?o neistojai i VF ar VNT vieta? Taip bandysiu, tikiuos kad kas nors atmes kvietima ir bus likusiu vietu, nes pritruko labai mazai tj gal pasisesks, nes labai noriu cia, kad ir labai sunku bus I vnf neistojau net, nes maziausias balas ten buvo 14,66 Pernai į mokamą KK buvo vidutinis balas 13,86 nelabai tikiu,kad į mokamą su 14,66 nepriėmė,nes į mokamą su visais balais priima... Deja, pats maziausias balas kuri i mokama priime tj 14,66, mano yra 14,52 taip kad tikrai lamoj diagramos nemeluoja, o nuo pernai metu visi balai labai pakilo...Nes as tikejaus kad tikrai cia istosiu, bet pasiziurejusi kur gavau pakvietima issigandau kad priime tik i 11 ir i 12 vietas... Nu aišku;) aš Kauno kolegijoj žiūrėjau 2011m stojančiųjų balus, tai mačiau ką sakau. Šiemet gal į vnf pakliūsi per 2-3 turus
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
21:45:41
| Nuoroda
Manau po 2 ir 3 etapu farmakotechniku gretos turetu padideti |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
22:23:31
| Nuoroda
TYLYDoaa rašė:
Manau po 2 ir 3 etapu farmakotechniku gretos turetu padideti Labai tikiuosi kad man pagelbes 2 ar trecias turas, nes truko tikrai labai nedaug..:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
10:07:53
| Nuoroda
idomu kiek kompanijoj turėsim vaikinų D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
10:19:18
| Nuoroda
TYLYDoaa rašė:
idomu kiek kompanijoj turėsim vaikinų D Manau kad sioj specialybej ju bus nedaug |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
11:20:12
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
idomu kiek kompanijoj turėsim vaikinų D Manau kad sioj specialybej ju bus nedaug bet ankstesniais metais kiek zinau nemazai ju buvo |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
12:33:44
| Nuoroda
Laba diena Visiems ) Dalyvausiu antrame etape ir jei nepavyks istoti ten, kur noreciau, papildome priemime rasysiu KK Farmakotechnika. Tai vat, ka galvojat, pavyktu istoti su KB 17.98? Dekui uz atsakymus! :p |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
12:39:50
| Nuoroda
"Studentas" rašė:
Laba diena Visiems ) Dalyvausiu antrame etape ir jei nepavyks istoti ten, kur noreciau, papildome priemime rasysiu KK Farmakotechnika. Tai vat, ka galvojat, pavyktu istoti su KB 17.98? Dekui uz atsakymus! :p Be vargo gausi VF |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
12:44:19
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
Laba diena Visiems ) Dalyvausiu antrame etape ir jei nepavyks istoti ten, kur noreciau, papildome priemime rasysiu KK Farmakotechnika. Tai vat, ka galvojat, pavyktu istoti su KB 17.98? Dekui uz atsakymus! :p Be vargo gausi VF Jei jau atrasei, tai pabendrauk ) Baigus farmakotechnika KK, ka pati panuoji daryti? Stoti i universiteta? :) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:13:04
| Nuoroda
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
idomu kiek kompanijoj turėsim vaikinų D Manau kad sioj specialybej ju bus nedaug bet ankstesniais metais kiek zinau nemazai ju buvo Tada Noooriu cia istot per antra etapa D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:28:47
| Nuoroda
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:31:34
| Nuoroda
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku Nujauciu, jog teks ir man stoti i farmakotechnika ir veliau i univera ar i uzsieni ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:40:56
| Nuoroda
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku Nujauciu, jog teks ir man stoti i farmakotechnika ir veliau i univera ar i uzsieni ) O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:45:58
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku Nujauciu, jog teks ir man stoti i farmakotechnika ir veliau i univera ar i uzsieni ) O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
16:51:17
| Nuoroda
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku Nujauciu, jog teks ir man stoti i farmakotechnika ir veliau i univera ar i uzsieni ) O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika ) Atvirai aš manau,kad 2etape gausi ir VF universitete kažkur dar ;D jei ne tai į čia per 3 turą laisvai. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
17:05:41
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku Nujauciu, jog teks ir man stoti i farmakotechnika ir veliau i univera ar i uzsieni ) O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika ) Atvirai aš manau,kad 2etape gausi ir VF universitete kažkur dar ;D jei ne tai į čia per 3 turą laisvai Malonu, kad taip manai! ) Man prideda kazkiek pozityvumo, nes kai neistojau per pirma etapa tai visi aplinkuj tik ir knisa prota |