Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
17:23:23
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
O man neuzteko 14,52.... gal bandysi stoti kitu etapu?o neistojai i VF ar VNT vieta? Taip bandysiu, tikiuos kad kas nors atmes kvietima ir bus likusiu vietu, nes pritruko labai mazai tj gal pasisesks, nes labai noriu cia, kad ir labai sunku bus
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
18:51:49
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
O man neuzteko 14,52.... gal bandysi stoti kitu etapu?o neistojai i VF ar VNT vieta? Taip bandysiu, tikiuos kad kas nors atmes kvietima ir bus likusiu vietu, nes pritruko labai mazai tj gal pasisesks, nes labai noriu cia, kad ir labai sunku bus Pernai į mokamą KK buvo vidutinis balas 13,86
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
20:44:25
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Agnyte94 rašė:
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
O man neuzteko 14,52.... gal bandysi stoti kitu etapu?o neistojai i VF ar VNT vieta? Taip bandysiu, tikiuos kad kas nors atmes kvietima ir bus likusiu vietu, nes pritruko labai mazai tj gal pasisesks, nes labai noriu cia, kad ir labai sunku bus Pernai į mokamą KK buvo vidutinis balas 13,86 Deja, pats maziausias balas kuri i mokama priime tj 14,66, mano yra 14,52 taip kad tikrai lamoj diagramos nemeluoja, o nuo pernai metu visi balai labai pakilo...Nes as tikejaus kad tikrai cia istosiu, bet pasiziurejusi kur gavau pakvietima issigandau kad priime tik i 11 ir i 12 vietas...
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
21:13:40
| Nuoroda
Na siais metais labai soktelejo KB kartele i biomedicina. As pati tikejausi istot i burnos higiena taciau nepakako KB ir isejo kad istojau i farmakotechnika. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
21:26:19
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
fainamergaite rašė:
Agnyte94 rašė:
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
O man neuzteko 14,52.... gal bandysi stoti kitu etapu?o neistojai i VF ar VNT vieta? Taip bandysiu, tikiuos kad kas nors atmes kvietima ir bus likusiu vietu, nes pritruko labai mazai tj gal pasisesks, nes labai noriu cia, kad ir labai sunku bus Pernai į mokamą KK buvo vidutinis balas 13,86 Deja, pats maziausias balas kuri i mokama priime tj 14,66, mano yra 14,52 taip kad tikrai lamoj diagramos nemeluoja, o nuo pernai metu visi balai labai pakilo...Nes as tikejaus kad tikrai cia istosiu, bet pasiziurejusi kur gavau pakvietima issigandau kad priime tik i 11 ir i 12 vietas... Nu aišku;) aš Kauno kolegijoj žiūrėjau 2011m stojančiųjų balus, tai mačiau ką sakau. Šiemet gal į vnf pakliūsi per 2-3 turus
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
21:45:41
| Nuoroda
Manau po 2 ir 3 etapu farmakotechniku gretos turetu padideti |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
22:23:31
| Nuoroda
TYLYDoaa rašė:
Manau po 2 ir 3 etapu farmakotechniku gretos turetu padideti Labai tikiuosi kad man pagelbes 2 ar trecias turas, nes truko tikrai labai nedaug..:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
10:07:53
| Nuoroda
idomu kiek kompanijoj turėsim vaikinų |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
10:19:18
| Nuoroda
TYLYDoaa rašė:
idomu kiek kompanijoj turėsim vaikinų Manau kad sioj specialybej ju bus nedaug |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
11:20:12
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
idomu kiek kompanijoj turėsim vaikinų Manau kad sioj specialybej ju bus nedaug bet ankstesniais metais kiek zinau nemazai ju buvo |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
12:33:44
| Nuoroda
Laba diena Visiems |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
12:39:50
| Nuoroda
"Studentas" rašė:
Laba diena Visiems Be vargo gausi VF |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
12:44:19
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
Laba diena Visiems Be vargo gausi VF Jei jau atrasei, tai pabendrauk |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:13:04
| Nuoroda
TYLYDoaa rašė:
Agnyte94 rašė:
TYLYDoaa rašė:
idomu kiek kompanijoj turėsim vaikinų Manau kad sioj specialybej ju bus nedaug bet ankstesniais metais kiek zinau nemazai ju buvo Tada Noooriu cia istot per antra etapa |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:28:47
| Nuoroda
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:31:34
| Nuoroda
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:40:56
| Nuoroda
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
13:45:58
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
16:51:17
| Nuoroda
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika Atvirai aš manau,kad 2etape gausi ir VF universitete kažkur dar ;D jei ne tai į čia per 3 turą laisvai. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
17:05:41
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika Atvirai aš manau,kad 2etape gausi ir VF universitete kažkur dar ;D jei ne tai į čia per 3 turą laisvai Malonu, kad taip manai! |