Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
17:09:02
| Nuoroda
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku Nujauciu, jog teks ir man stoti i farmakotechnika ir veliau i univera ar i uzsieni ) O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika ) Atvirai aš manau,kad 2etape gausi ir VF universitete kažkur dar ;D jei ne tai į čia per 3 turą laisvai Malonu, kad taip manai! ) Man prideda kazkiek pozityvumo, nes kai neistojau per pirma etapa tai visi aplinkuj tik ir knisa prota Aš tikrai taip manau ir linkiu įstoti, nes balas tavo aukštas palyginus, jei būtum 1 etape kitaip surašęs manau nesikankintum dabar mažai liko laukti, viskas bus gerai |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
17:17:53
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku Nujauciu, jog teks ir man stoti i farmakotechnika ir veliau i univera ar i uzsieni ) O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika ) Atvirai aš manau,kad 2etape gausi ir VF universitete kažkur dar ;D jei ne tai į čia per 3 turą laisvai Malonu, kad taip manai! ) Man prideda kazkiek pozityvumo, nes kai neistojau per pirma etapa tai visi aplinkuj tik ir knisa prota Aš tikrai taip manau ir linkiu įstoti, nes balas tavo aukštas palyginus, jei būtum 1 etape kitaip surašęs manau nesikankintum dabar mažai liko laukti, viskas bus gerai Dekui uz pozityvia nuomone! :) O pati kaip, i farmakotechnika jau ir istojus? :) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
21:15:07
| Nuoroda
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku Nujauciu, jog teks ir man stoti i farmakotechnika ir veliau i univera ar i uzsieni ) O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika ) Atvirai aš manau,kad 2etape gausi ir VF universitete kažkur dar ;D jei ne tai į čia per 3 turą laisvai Malonu, kad taip manai! ) Man prideda kazkiek pozityvumo, nes kai neistojau per pirma etapa tai visi aplinkuj tik ir knisa prota Aš tikrai taip manau ir linkiu įstoti, nes balas tavo aukštas palyginus, jei būtum 1 etape kitaip surašęs manau nesikankintum dabar mažai liko laukti, viskas bus gerai Na, kad ir kaip bebūtų,manau visos,kurios kol kas esame prisijungusios prie sitos grupes, pritars kad labai lauksim papildant farmakotechniku gretas D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
21:17:16
| Nuoroda
TYLYDoaa rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
fainamergaite rašė:
"Studentas" rašė:
TYLYDoaa rašė:
Savo planuose, jei dar nebus panaikintos islyginamosios studojos farmakotechnikams, butinai stosiu i univera Aisku Nujauciu, jog teks ir man stoti i farmakotechnika ir veliau i univera ar i uzsieni ) O tu kuriuo nr rašei farmakotechniką,kad per 1 turą negavai VF vietos su tokiu KB čia? ;o Nerasiau visai, nes truputi prisapnavau ir prirasiau vien tik univerus ir biomedicinos vf viska, todel nieko negavau, o jei ir antrame etape liksiu nepakviestas, tai treciame teks rasyti KK farmaktechnika ) Atvirai aš manau,kad 2etape gausi ir VF universitete kažkur dar ;D jei ne tai į čia per 3 turą laisvai Malonu, kad taip manai! ) Man prideda kazkiek pozityvumo, nes kai neistojau per pirma etapa tai visi aplinkuj tik ir knisa prota Aš tikrai taip manau ir linkiu įstoti, nes balas tavo aukštas palyginus, jei būtum 1 etape kitaip surašęs manau nesikankintum dabar mažai liko laukti, viskas bus gerai Na, kad ir kaip bebūtų,manau visos,kurios kol kas esame prisijungusios prie sitos grupes, pritars kad labai lauksim papildant farmakotechniku gretas D Man atrodo man ir paciam butu malonu )) |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-02
11:23:34
| Nuoroda
Kaip dėl bendrabučių? Prašėt kuris? |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
13:02:55
| Nuoroda
Na ka jungiuosi as prie jusu, nes taip pat istojau i sia specialybe ) |