Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-12-28
01:57:23
| Nuoroda
Sveiki visi, kurie jau baigėt vidurines ir dėl kažkokių priežasčių (nesėkmių per egzaminus ar klaidingų pasirinkimų) įstojote kažkur, kur galbūt jums nevisai norėtųsi būti ir norėtumėte perstoti. Manau, kad tokia tema būtų reikalinga susirintk visiems, kurie ketina perstoti 2013 metais, keistis informacija, bendraut ir kt. |
Žinutė parašyta:
2012-12-28
18:48:00
| Nuoroda
Labas,ir aš žadu perstoti 2013 metais ,bet aš skambinau į LAMA, tai man paaiškino,kad viskas lieka taip pat kaip ir 2012 metais,2014 metais keičiasi egzaminų laikymo,vertinimo tvarka ir pan. |
|
Žinutė parašyta:
2012-12-29
21:30:36
| Nuoroda
Čia vyksta nesusikalbėjimas. Nec sako vieną, lamą - kitą. O ką studijuoji? Kur žadi perstot, kodėl? :) |
Žinutė parašyta:
2012-12-31
12:25:29
| Nuoroda
sveiki likimo broliai ir seserys taigi taigi ir mano ta pati problema. mokausi kolegijoje. studijų programa tęsiasi 3 metus ir iš viso turi 180 kreditų. pirmas kursas turi 57 kreditus (24+33) . taigi, kaip suprantu, kreditų skaičius atitinka reikalavimus, norint perstoti šiais metais bet man kol kas vienas svarbiausių klausimų - kur kreiptis norint vėl pretenduoti į naują vf vietą? ar prieš tai reikia nutraukti sutartį su koledžu ar pretenduoti, pažiūrėti ar įstojau ir tik tuomet viską nutraukti ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-12-31
14:25:21
| Nuoroda
\agne/ rašė:
sveiki likimo broliai ir seserys taigi taigi ir mano ta pati problema. mokausi kolegijoje. studijų programa tęsiasi 3 metus ir iš viso turi 180 kreditų. pirmas kursas turi 57 kreditus (24+33) . taigi, kaip suprantu, kreditų skaičius atitinka reikalavimus, norint perstoti šiais metais bet man kol kas vienas svarbiausių klausimų - kur kreiptis norint vėl pretenduoti į naują vf vietą? ar prieš tai reikia nutraukti sutartį su koledžu ar pretenduoti, pažiūrėti ar įstojau ir tik tuomet viską nutraukti ? Labas, galima stoti nenutraukus. Jeigu baigei be skolų ir neturi jokių ten problemų, tai nereiks grąžint jokių pinigų. www.vsf.lt čia dar gali paieškot informacijos arba paskambint jiems po švenčių O ką studijuoji, ką norėjai? Kur perstosi? |
Žinutė parašyta:
2013-01-01
12:37:22
| Nuoroda
ooo superb, nes jei vėl neįstočiau, tai būtų negerai likti visiškai ant ledo ;D dabar studijuoju apskaitą o norėjau psichologiją. ir dabar to vis dar noriu. draugė studijuoja multimedijas tai irgi visai pradėjo dominti. apskaita vis dėlto ne man :< o iškur į kur tu perstosi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-01-01
22:35:33
| Nuoroda
\agne/ rašė:
ooo superb, nes jei vėl neįstočiau, tai būtų negerai likti visiškai ant ledo ;D dabar studijuoju apskaitą o norėjau psichologiją. ir dabar to vis dar noriu. draugė studijuoja multimedijas tai irgi visai pradėjo dominti. apskaita vis dėlto ne man :< o iškur į kur tu perstosi? O šiaip net jei tu mestum, tau išduos pažymą apie išklausytus dalykus ir galėtum vėl įstot į apskaitą man atrodo... Aš įstojau į VU psichologiją ir mečiau dar rugpjūtį. Seniau ten labai norėjau, bet supratau, kad mano vieta yra medicina arba odontologija. Na, kažkas tokio. O kodėl domina psichologija?:D |
Žinutė parašyta:
2013-01-01
23:46:49
| Nuoroda
Sveiki visi. Iš anksto persiprašau už įsikišimą į diskusiją (esu 12-okė ), tik norėjau Jus šiek tiek patikslint. Kaip kažkas ir bandė užsimint, 2013 metais stojimo sistema iš esmės tikrai nekis. Netgi priešingai, viskas likę kone ne taip pat kaip 2012. Va 2014 ir 2015 - nusimato gyva pekla pakeitimų visame gražume.
|
|
Žinutė parašyta:
2013-01-01
23:48:49
| Nuoroda
Egzaminų vertinimas keičiasi iš norminio į kriterinį. Pakitimai pasijus, nes mes (baigusieji) turim egzaminų balus, kurie yra priskirti esant dar norminiam vertinimui. Bet kaip čia kas nus niekas konrečiai nekalba. |
Žinutė parašyta:
2013-01-01
23:53:17
| Nuoroda
Mhh, Jūsų šitai turėjot galvoje... . Na taip. Tikriausiai per daug užsigalvojau apie pačių egzaminų, reikalingų stojant į vieną ar kitą studijų sritį, reikalavimų kitimams. My fault. |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-01
23:54:01
| Nuoroda
Aš tai tą pakeitimą palaikau. Jis reikiama linkme. |
Žinutė parašyta:
2013-01-02
13:48:12
| Nuoroda
keep calm and keep calm rašė:
\agne/ rašė:
ooo superb, nes jei vėl neįstočiau, tai būtų negerai likti visiškai ant ledo ;D dabar studijuoju apskaitą o norėjau psichologiją. ir dabar to vis dar noriu. draugė studijuoja multimedijas tai irgi visai pradėjo dominti. apskaita vis dėlto ne man :< o iškur į kur tu perstosi? O šiaip net jei tu mestum, tau išduos pažymą apie išklausytus dalykus ir galėtum vėl įstot į apskaitą man atrodo... Aš įstojau į VU psichologiją ir mečiau dar rugpjūtį. Seniau ten labai norėjau, bet supratau, kad mano vieta yra medicina arba odontologija. Na, kažkas tokio. O kodėl domina psichologija?:D Tai gal norėtum būti psichiatru? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-01-02
16:30:48
| Nuoroda
sanemis rašė:
\agne/ rašė:
ooo superb, nes jei vėl neįstočiau, tai būtų negerai likti visiškai ant ledo ;D dabar studijuoju apskaitą o norėjau psichologiją. ir dabar to vis dar noriu. draugė studijuoja multimedijas tai irgi visai pradėjo dominti. apskaita vis dėlto ne man :< o iškur į kur tu perstosi? O šiaip net jei tu mestum, tau išduos pažymą apie išklausytus dalykus ir galėtum vėl įstot į apskaitą man atrodo... Aš įstojau į VU psichologiją ir mečiau dar rugpjūtį. Seniau ten labai norėjau, bet supratau, kad mano vieta yra medicina arba odontologija. Na, kažkas tokio. O kodėl domina psichologija?:D Tai gal norėtum būti psichiatru? Dar nežinau. Bet kol kas psichiatrija man primena daugeliu savo pusių mokslą iš dangaus. O jos istorija yra medicinos gėda. Išsamiau galėčiau pasakyt tik įstojęs ir praėjęs psichiatrijos modulį.:DD Kadangi pats studijuoji mediciną, tai kur tu norėtum traukti? :D |
Žinutė parašyta:
2013-01-02
20:23:54
| Nuoroda
keep calm rašė:
O šiaip net jei tu mestum, tau išduos pažymą apie išklausytus dalykus ir galėtum vėl įstot į apskaitą man atrodo... Aš įstojau į VU psichologiją ir mečiau dar rugpjūtį. Seniau ten labai norėjau, bet supratau, kad mano vieta yra medicina arba odontologija. Na, kažkas tokio. O kodėl domina psichologija?:D mmm ką tik pasiskaičiavau, kad tikrai neįstosiu į psichologiją matematika viską trukdo. po galais, ji visą gyvenimą man maišo ;D nors mokykloj ją mokėjau, kolegijoj iš egzo 9 gavau, bet vis tiek reikiamu momentu ji man viską gadina |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-01-02
21:18:42
| Nuoroda
\agne/ rašė:
keep calm rašė:
O šiaip net jei tu mestum, tau išduos pažymą apie išklausytus dalykus ir galėtum vėl įstot į apskaitą man atrodo... Aš įstojau į VU psichologiją ir mečiau dar rugpjūtį. Seniau ten labai norėjau, bet supratau, kad mano vieta yra medicina arba odontologija. Na, kažkas tokio. O kodėl domina psichologija?:D mmm ką tik pasiskaičiavau, kad tikrai neįstosiu į psichologiją matematika viską trukdo. po galais, ji visą gyvenimą man maišo ;D nors mokykloj ją mokėjau, kolegijoj iš egzo 9 gavau, bet vis tiek reikiamu momentu ji man viską gadina Tikrai gali bandyti perlaikinėt drąsiai, nes ims tau palankų rezultatą. Ir tau tai tekainuos truputį laiko ir 50 litų (susimokėt už registraciją). Nemanau, kad šįkart nepasiruoštum. Susirandi visus kiek gali egzaminus, pasiimi vadovėlius ir pakartoji, persisprendi po to egzus. Jei sutari su mokytojais, tai gal bus ne problema iš jų gauti vadovėlius. O jei ką, tai viskas yra internete (www.scribd.com). |
Žinutė parašyta:
2013-01-02
21:35:25
| Nuoroda
sanemis rašė:
\agne/ rašė:
ooo superb, nes jei vėl neįstočiau, tai būtų negerai likti visiškai ant ledo ;D dabar studijuoju apskaitą o norėjau psichologiją. ir dabar to vis dar noriu. draugė studijuoja multimedijas tai irgi visai pradėjo dominti. apskaita vis dėlto ne man :< o iškur į kur tu perstosi? O šiaip net jei tu mestum, tau išduos pažymą apie išklausytus dalykus ir galėtum vėl įstot į apskaitą man atrodo... Aš įstojau į VU psichologiją ir mečiau dar rugpjūtį. Seniau ten labai norėjau, bet supratau, kad mano vieta yra medicina arba odontologija. Na, kažkas tokio. O kodėl domina psichologija?:D Tai gal norėtum būti psichiatru? Dar nežinau. Bet kol kas psichiatrija man primena daugeliu savo pusių mokslą iš dangaus. O jos istorija yra medicinos gėda. Išsamiau galėčiau pasakyt tik įstojęs ir praėjęs psichiatrijos modulį.:DD Kadangi pats studijuoji mediciną, tai kur tu norėtum traukti? :D Na, taip, psichiatrija tokia miglota, nemažai dar ir nežinome kai kurių dalykų, pavyzdžiui, kaip tiksliai veikia psichiką veikiantys vaistai, koks naudos ir rizikos santykis... Bet mane kažko domina ši sritis, Norėčiau būti galbūt psichiatru, o gar ir psichoterapijos kursus jei baigčiau, galėčiau ne tik vaistais padėti . Taip pat genetika, arba Veneros ligos domina. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-01-02
21:38:54
| Nuoroda
sanemis rašė:
sanemis rašė:
\agne/ rašė:
ooo superb, nes jei vėl neįstočiau, tai būtų negerai likti visiškai ant ledo ;D dabar studijuoju apskaitą o norėjau psichologiją. ir dabar to vis dar noriu. draugė studijuoja multimedijas tai irgi visai pradėjo dominti. apskaita vis dėlto ne man :< o iškur į kur tu perstosi? O šiaip net jei tu mestum, tau išduos pažymą apie išklausytus dalykus ir galėtum vėl įstot į apskaitą man atrodo... Aš įstojau į VU psichologiją ir mečiau dar rugpjūtį. Seniau ten labai norėjau, bet supratau, kad mano vieta yra medicina arba odontologija. Na, kažkas tokio. O kodėl domina psichologija?:D Tai gal norėtum būti psichiatru? Dar nežinau. Bet kol kas psichiatrija man primena daugeliu savo pusių mokslą iš dangaus. O jos istorija yra medicinos gėda. Išsamiau galėčiau pasakyt tik įstojęs ir praėjęs psichiatrijos modulį.:DD Kadangi pats studijuoji mediciną, tai kur tu norėtum traukti? :D Na, taip, psichiatrija tokia miglota, nemažai dar ir nežinome kai kurių dalykų, pavyzdžiui, kaip tiksliai veikia psichiką veikiantys vaistai, koks naudos ir rizikos santykis... Bet mane kažko domina ši sritis, Norėčiau būti galbūt psichiatru, o gar ir psichoterapijos kursus jei baigčiau, galėčiau ne tik vaistais padėti . Taip pat genetika, arba Veneros ligos domina. Aš tai realiai neįsivaizduoju tos situacijos su rezidentūrom, bet sako, kad gauti norimą rezidentūrą nelengva, nes kai kur būna išvis tik po 1 vietą ir ten didžiuliai konkursai. Tai teks rinktis iš to, kas bur ir tą, ką pajėgsiu... Bet dar pirma reikia įstoti... O šiaip kokie tavo įspūdžiai iš medicinos studijų? :D Kaip ten su tais unreal informacijos kiekiais ir kt.? |
Žinutė parašyta:
2013-01-02
23:01:47
| Nuoroda
Daug kas mane gąsdino, kad kai įstosi į mediciną neturėsi gyvenimo ir panašiai . Nėra taip. Pirmas kursas manau, kad yra pats lengviausias, tik psichologiškai sunku. Na, gal sunkiausia iš pirmo kurso... anatomija ir jos nervų sistema :S. O kiti dalykai - viskas tikrai įveikiama. Antram kurse šiek tiek sunkiau, bet laisvų savaitgalių kartais tikrai lieka . Šiaip pats esu vidutinių gabumų žmogus, niekad nesimokau iki naktų, turiu ir laisvų savaitgalių, prieš egzaminą jau sparčiau mokausi, bet tikrai nepersidirbu, o ir vidurkis, manau, kad pakankamai geras, apie 9 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-01-02
23:10:25
| Nuoroda
sanemis rašė:
Daug kas mane gąsdino, kad kai įstosi į mediciną neturėsi gyvenimo ir panašiai . Nėra taip. Pirmas kursas manau, kad yra pats lengviausias, tik psichologiškai sunku. Na, gal sunkiausia iš pirmo kurso... anatomija ir jos nervų sistema :S. O kiti dalykai - viskas tikrai įveikiama. Antram kurse šiek tiek sunkiau, bet laisvų savaitgalių kartais tikrai lieka . Šiaip pats esu vidutinių gabumų žmogus, niekad nesimokau iki naktų, turiu ir laisvų savaitgalių, prieš egzaminą jau sparčiau mokausi, bet tikrai nepersidirbu, o ir vidurkis, manau, kad pakankamai geras, apie 9 O kodėl rinkaisi LSMU? Aš pats tai galvoju apie VU. |
Žinutė parašyta:
2013-01-02
23:28:33
| Nuoroda
keep calm rašė:
Tikrai gali bandyti perlaikinėt drąsiai, nes ims tau palankų rezultatą. Ir tau tai tekainuos truputį laiko ir 50 litų (susimokėt už registraciją). Nemanau, kad šįkart nepasiruoštum. Susirandi visus kiek gali egzaminus, pasiimi vadovėlius ir pakartoji, persisprendi po to egzus. Jei sutari su mokytojais, tai gal bus ne problema iš jų gauti vadovėlius. O jei ką, tai viskas yra internete (www.scribd.com). ohh kaip gerai kaip gerai ;D biologijos turiu metinį B lygio 7 (blush)... kažkaip niekada neskyriau jai dėmesio per daug, nes nesiruošiau laikyt egzo... žodžiu, šiandien atsiverčiau matematikos uždavinyną ir pradėjau kartot viską from the beggining :> pasirodo gan daug užmiršau dalykų, bet tikiuos atmintis manęs bent šįkartą nenuvils ;D |
|
|