Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2013-07-13
18:33:04
| Nuoroda
Laba visiems, sakykite ar gavus akademine skola, sumokejus uz ja, perstojant i kita universiteta, kita specialybe galima pretenduoti i vf vieta? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-14
12:18:32
| Nuoroda
Mentete rašė:
Asiza rašė:
Labas visiems Sveika Sveiki |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-14
13:27:48
| Nuoroda
Sveika Ligita, Balas pasikeitęs Konkursinis balas turėtų keistis bent viena šimtąja ,jeigu procentai skiriasi nuo tų, kuriuos gavai pernai. Ir šiaip, pvz, man šiais metais, dar be istorijos vbe naujų rezultatų balas pakilo 0,45 (stoju į humanitarinius mokslus), o kai buvo paskelbti istorijos rezultatai, pakilo dar. O tau jau ir prašyme rodo konkursinį balą nepasikeitusį? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-14
15:43:09
| Nuoroda
Mentete rašė:
Sveika Ligita, Balas pasikeitęs Konkursinis balas turėtų keistis bent viena šimtąja ,jeigu procentai skiriasi nuo tų, kuriuos gavai pernai. Ir šiaip, pvz, man šiais metais, dar be istorijos vbe naujų rezultatų balas pakilo 0,45 (stoju į humanitarinius mokslus), o kai buvo paskelbti istorijos rezultatai, pakilo dar. O tau jau ir prašyme rodo konkursinį balą nepasikeitusį? na mano balas pasikėlė,bet,persilaikiau egzaminus ir jis dar didesnis turi būti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-14
16:58:31
| Nuoroda
Oho, kiek daug tau pakilo balas pakeitus vertnimą ;D Tikriausiai taip ir bus, palauk truputį ir turėtų viskas susidėliot į savo vietas...O jeigu jau ryt ,poryt niekas nesikeis, gal reiktų jiems parašyti, nes keista, kad prašyme rodo nepasikeitusį konkursinį ,kai priedas jau įkeltas. Eh, atrodo greičiau ta liepos 27d. |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-14
19:17:51
| Nuoroda
Mentete rašė:
Oho, kiek daug tau pakilo balas pakeitus vertnimą ;D Tikriausiai taip ir bus, palauk truputį ir turėtų viskas susidėliot į savo vietas...O jeigu jau ryt ,poryt niekas nesikeis, gal reiktų jiems parašyti, nes keista, kad prašyme rodo nepasikeitusį konkursinį ,kai priedas jau įkeltas. Eh, atrodo greičiau ta liepos 27d. Na tikrai labai pakilo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-15
10:08:53
| Nuoroda
Ligita1 rašė:
Mentete rašė:
Sveika Ligita, Balas pasikeitęs Konkursinis balas turėtų keistis bent viena šimtąja ,jeigu procentai skiriasi nuo tų, kuriuos gavai pernai. Ir šiaip, pvz, man šiais metais, dar be istorijos vbe naujų rezultatų balas pakilo 0,45 (stoju į humanitarinius mokslus), o kai buvo paskelbti istorijos rezultatai, pakilo dar. O tau jau ir prašyme rodo konkursinį balą nepasikeitusį? na mano balas pasikėlė,bet,persilaikiau egzaminus ir jis dar didesnis turi būti Na kaip susitvarkė tavo balai ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-15
12:16:03
| Nuoroda
jurgita85 rašė:
Laba visiems, sakykite ar gavus akademine skola, sumokejus uz ja, perstojant i kita universiteta, kita specialybe galima pretenduoti i vf vieta? Negali Tu net ir į vnf perstoti. T.y. jei turi skolą - turi vėl stoti į pirmą kursą kitam univere, nes neužskaitys tau jame nieko |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-15
12:17:56
| Nuoroda
Ai, neatkreipiau dėmesio, kad nori išvis į kitą specialybę... Tada nežinau, kaip ten kas |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-15
17:37:28
| Nuoroda
Asiza rašė:
Ligita1 rašė:
Mentete rašė:
Sveika Ligita, Balas pasikeitęs Konkursinis balas turėtų keistis bent viena šimtąja ,jeigu procentai skiriasi nuo tų, kuriuos gavai pernai. Ir šiaip, pvz, man šiais metais, dar be istorijos vbe naujų rezultatų balas pakilo 0,45 (stoju į humanitarinius mokslus), o kai buvo paskelbti istorijos rezultatai, pakilo dar. O tau jau ir prašyme rodo konkursinį balą nepasikeitusį? na mano balas pasikėlė,bet,persilaikiau egzaminus ir jis dar didesnis turi būti Na kaip susitvarkė tavo balai ? Aha susitvarkė, čia tikrai dėl savaitgalio taip buvo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-08-11
13:26:10
| Nuoroda
Sveiki |
|
|