Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2013-06-17
22:05:47
| Nuoroda
Kiek daug perstojančių Tik dabar netyčia atradau šį forumą, net nežinojau, kad anksčiau išlaikyti egzaminų įvertinimai bus perskaičiuojami (pagal šia formulę y = 0.8484 * x + 15.1515, kur x - norminis įvertinimas balais nuo 1 iki 100, o y - naujasis kriterinis įvertinimas balais nuo 16 iki 100). O šiaip iš ėsmės pakitimų didelių nepastebėjau, tik tas kriterinis vertinimas. O tie kas studijavot VF vietoj ir neišnaudojot pusės kreditų, galit vėl pretenduoti į VF vietą
Čia, kiek pastebėjau, dauguma į soc. mokslus stoti nori, gal atsiras į inžinerines spec. stosiančių? Aš studijavau Elektronika VK, bet nusprendžiau, kad tai ne man. Dabar noriu stoti į VGTU, kokią nors inžinerinę spec. Galvoju apie Automatika arba Gamybos inžinerija ir valdymas, gal kas ką nors žinot apie šias programas, būtų įdomu išgirst.
|
|
Žinutė parašyta:
2013-06-19
16:22:22
| Nuoroda
Arekon rašė:
Kiek daug perstojančių Tik dabar netyčia atradau šį forumą, net nežinojau, kad anksčiau išlaikyti egzaminų įvertinimai bus perskaičiuojami (pagal šia formulę y = 0.8484 * x + 15.1515, kur x - norminis įvertinimas balais nuo 1 iki 100, o y - naujasis kriterinis įvertinimas balais nuo 16 iki 100). O šiaip iš ėsmės pakitimų didelių nepastebėjau, tik tas kriterinis vertinimas. O tie kas studijavot VF vietoj ir neišnaudojot pusės kreditų, galit vėl pretenduoti į VF vietą
Čia, kiek pastebėjau, dauguma į soc. mokslus stoti nori, gal atsiras į inžinerines spec. stosiančių? Aš studijavau Elektronika VK, bet nusprendžiau, kad tai ne man. Dabar noriu stoti į VGTU, kokią nors inžinerinę spec. Galvoju apie Automatika arba Gamybos inžinerija ir valdymas, gal kas ką nors žinot apie šias programas, būtų įdomu išgirst.
kur radai informaciją apie tokį perskaičiavimą?:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-06-20
18:18:39
| Nuoroda
Dominyyka rašė:
Arekon rašė:
kur radai informaciją apie tokį perskaičiavimą?:) Kažkas šiame forume minėjo (senesnes žinutės) ir ne vieną kartą. Bet nec.lt niekur to neradau. |
|
Žinutė parašyta:
2013-06-28
13:07:36
| Nuoroda
Sveiki Noriu paklausti, gal kas žinot, ar perstojant ir norint pretenduoti į vf būtina jau iš karto būti nutraukus sutartį su ankstesne studijų programa? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-06-28
20:01:06
| Nuoroda
Gretga rašė:
Sveiki Noriu paklausti, gal kas žinot, ar perstojant ir norint pretenduoti į vf būtina jau iš karto būti nutraukus sutartį su ankstesne studijų programa? Ne, nebūtina. Seną sutartį nutrauksi po to, kai įstosi ir prieš pasirašydama naują, |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-02
20:26:47
| Nuoroda
Sveiki, Gal čia yra studijavusių LEU istoriją? Ir gali plačiau papasakoti apie šias studijas? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-08
12:30:11
| Nuoroda
Sveiki, ir aš prisijungiu prie perstojančių šiemet, nors egzaminų neperlaikysiu, bet mėginsiu stot iš genetikos į mediciną jei ką nors domina genetikos studijos, galiu pasakyt porą žodžių, nes pačios studijos nenuvylė, tiesiog ne mano dalykas. Beje, ar ir kitų baigusiųjų 2012 m. konkursinis balas skaičiuojant šiemet pakyla maždaug 0.1? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-08
12:46:29
| Nuoroda
agnuze, mano balas pakyla vos ne 0,4 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-08
13:05:54
| Nuoroda
A-Mac rašė:
agnuze, mano balas pakyla vos ne 0,4 Tai bent. į naudą mums tada šios reformos (aišku kai jau ramiai ir neblogai išlaikyti egzaminai pernai) |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-08
16:21:36
| Nuoroda
Sveiki, aš irgi šiemet perstoju:) Baigiau 2 metus medicinoj, bet labai nepatiko:) Tai šiemet stoju į kineziterapiją:) Mano balas pakilo šiemet nuo 21,34 iki 21,50, tai manau ganėtinai daug:) Tik man įdomu, jei mūsų balai kyla, nebus kartais, kad ir tų, kurie šiemet baigė balai bus aukštesni? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-08
18:26:05
| Nuoroda
mano pakyla per 0.25... neperlaikau, bet noriu is kineziterapijos perstot i medicina ;D |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-08
21:34:03
| Nuoroda
ditesaltyte, o kas būtent nepatiko medicinoje? VU mokeis ar LSMU? neturėtų būti aukštesni bendrai paėmus. Tiesiog anksčiau baigusiųjų rezultatus suvienodina, kad būtų lygios stojimo sąlygos, nes mes gi pagal kitokią vertinimo sistemą mokėmės, o mums gavosi tik geriau dėl to |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-08
23:54:02
| Nuoroda
Mokiaus VU:) Na, visų pirma, tai per du metus savarankiško gyvenimo žmogus tikrai pasikeiti:) Baigusi mokyklą įsivaizdavau, kad esu Dzeusas, norėjau būti pati geriausia ir galvojau, kad būtinai turiu stoti ten, kur reikia geriausiai mokytis, aišku, man patiko biomedicinos srities mokslai, bet mediciną, manau, rinkausi grynai dėl prestižo, dėl to, kad norėjau būti "afigiena" Po kokių metų pradėjau jausti neapykantą tam, ką studijuoju, kai kiti, nors turėjo mokytis tiek pat, kiek ir aš, nesigailėjo įstoję, nes žinojo, kad siekia savo svajonės:) Nepatiko man šitiek daug mokytis, VU studinant mediciną, grįžęs po paskaitų nelabai dar kam turi laiko, gali ten arbatos pasidaryt, sukramtyt ką, bet, jei nori gerų pažymių, tenka sėst iškart ir imtis kalimo, dažniausiai nepakanka pasimokyt iki 12, tenka sėdėt iki 3 nakties dažnai. Koliukviumų būna DAUG, kartais 3 per savaitę... Man asmeniškai mokykloj sekės labai gerai, bet aš niekada nebuvau tipiška moksliukė, tiesiog nebuvo sunku, niekada nereikėjo per daug sėdėti prie knygų, turėdavau daug laisvo laiko, o dabar suprantu, kad būtent tas laisvas laikas man kaip asmenybei yra labai svarbus, kad aš negaliu ištisai mokytis, nes psichologiškai pernelyg nuvargstu ir tada jaučiuosi tragiškai:) Supratau, kad svarbu mokytis nebūtinai tai, kas yra "afigiena", o tai, kur gali save realizuoti ir jaustis laimingas, mano atveju, tai nebuvo medicina:) O antra priežastis yra tai, kad aš turiu sveikatos problemų, kartais tenka ir ligoninėj pagulėt, kartais negaliu atšliaužt į universitetą, medicinos su sveikatos problemom nepastudijuosi, 3 dienas praleidęs jau būsi in deep shit. Turėkit omeny, kad visa, ką čiqa surašiau, yra tik mano nuomonė ir susijusi tik su VU medicina:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-10
21:03:29
| Nuoroda
sveiki visi gal yra šiemet stojančių į biomedicininę diagnostiką ?:) pernai mano balas buvo 13,76 ,su šiuo balu neįstojau,tad šiemet persilaikiau chemiją ir biologija ir mano balas pakyla iki 15.2 paskaičiavus pagal 2012 metus , o paskaičiavus pagal 2013 15,9 balo,tai nežinau kuris bus mano balas šiemet konkursinis . Gal jūs žinote pagal kuriuos metus tinka ??:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-10
22:22:08
| Nuoroda
Lietuvių egzamino balą reikia perskaičiuoti į kriterinį vertinimą iš norminio ir tada jau gali su lamabpo skaičiuot KB, tik įrašyt reik 2013:) Lamabpo prašyme automatiškai šiaip suskaičiuos KB, kai jau bus visis galutiniai rezuktatai sistemoj:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-12
14:56:41
| Nuoroda
Sveiki, tai va, turiu problemą, stoju į programų sistemas VU ir pagal VU skaičiuoklę įstoju(kuom tikėjau gal kelis mėnesius), o dabar pasiskaičiavęs pagal LAMABPO skaičiuoklę neįstoju. www.lamabpo.lt/skaiciuokle Lietuvių kalbos VBE - 81 |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-12
16:16:27
| Nuoroda
Esminis skirtumas, kurį pastebėjau, tai, jog kai suvedu į informacinių technologijų laukelį 0, gaunasi 17.1, o kai palieku tuščią, gaunasi 14.5. Ar nelaikomas egzaminas skaičiuojasi kaip 0 ar iš vis nesiskaičiuoja ? |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-13
10:38:09
| Nuoroda
Labas visiems Klausimėlis, kaip jums su perlaikytų egzų pažyma ( atestato priedu) , nes aš penktadieni jau atsiėmiau, bet lamoj , kai pamigau įkelti/atnaujinti, nieko, kaip buvo įkeltas atestatas, taip tik jis, perlaikytų egzų priedas neįsikėlė.... Ar aš čia pernelyg nekantri ir niekam dar neįsikelia ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-13
14:51:10
| Nuoroda
Asiza rašė:
Labas visiems Klausimėlis, kaip jums su perlaikytų egzų pažyma ( atestato priedu) , nes aš penktadieni jau atsiėmiau, bet lamoj , kai pamigau įkelti/atnaujinti, nieko, kaip buvo įkeltas atestatas, taip tik jis, perlaikytų egzų priedas neįsikėlė.... Ar aš čia pernelyg nekantri ir niekam dar neįsikelia ? Sveika Priedą atsiėmiau ketvirtadienį ir jau vakar naujas rezultatas buvo įkeltas į lama. Manau, tuoj įkels ir tavo, nesijaudink |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-13
16:06:40
| Nuoroda
Ačiū ,Mentete Jau išties pradėjau nervintis, o kai dar savaitgalis ir negalima pačios lamos pakankinti su savo klausimais |
|
|