Teise ir valdymas MRU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 21:36:39 | Nuoroda
nemokamų vietų bus 120, o mokamų 75, tai tikrai daug tų vietų.. na, nežinau, jei jau nepasiseks su tais balais, rašysiu į neakivaizdinį...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 22:14:33 | Nuoroda
Na tai vistiek žymiai mažiau, bet konkursinis balas ten turėtu būti panašus.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-06 15:16:21 | Nuoroda
Kazin kaip ten bus, nes nemanau, kad visi lb gerai islaike virs 85 procentu egzaminus pvz rasys i mokamą, nes kam moket, jei gerai islaikei? tai gali but, kad mokamam ir bus tas balas mazesnis, net nzn...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-06 15:31:03 | Nuoroda
Aš irgi taip manau, kad jei gerai egzus išlaikei pvz virš 801 procentų, tai tikrai nenorėsi mokėt, o norėsi į nemokamą pakliūt vietą. Taip, kad, logiškai mąstant, balas turi krist.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-06 21:00:31 | Nuoroda
taip, bet vistiek nemanau, kad bus toks žemas kaip neakivaizdinio... kaži kaip čia viskas bus.. labai noriu įstot, bet bijau, kad nepavyks...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-06 21:44:25 | Nuoroda
Na aš irgi netikiu, kad tas balas jau bus mažas labai į mokamas, kaip pvz į neakivaizdinį kokį. Šiaip sunku ką sakyt, kol nežinia, kokie egzaminų rezultatai.. Juk nuo jų priklauso ir konkursinio balo dydis...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 13:32:19 | Nuoroda
sveiki.. esu kauniete,studijuot noriu savo gimtajam mieste... planuoju stot i teise, bet kaune labai mazas pasirinkimas (as kalbu apie universitetus, kolegijos nedomina), bet kaune kiek zinau yra tik MRU teise ir muitines veikla arba teise ir policijos veikla.. gal kas zino daugiau apie sias specialybes ir gali padet man issiaiskinti ar verta i jas stot, koki darba galeciau dirbt, kuo skiriasi nuo paprastos teises ir kokios perspektyvos ? labai aciu uz informacija is anksto
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 14:00:48 | Nuoroda
hmm.. man įdomu, ten pernai metų statistikoje nurodyta, kad pereinamasis balas yra pvz 16,89.. tai čia yra nurodytas paskutiniojo įstojusiojo į dieninį balas, ar kaip?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 14:08:47 | Nuoroda
Aš suprantu, kad čia paskutiniojo konkursą praėjusio balas...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 14:36:29 | Nuoroda
tai va, aš ir taip pat... bet kažin kaip ten yra.. nes td gal šiemet dar mažesnis bus... naivu tikėtis, bet tikiuos...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 16:50:46 | Nuoroda
o dauguma stosit i teie,teise ir valdyma(mru) vf ar m???
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 17:56:28 | Nuoroda
man atrodo, kad po egzaminų aš nebent į kanalizacijų valymą įstosiu, bet šiaip žiūrėčiau pagal rezultatus, jei kartais įvyktų stebuklas ir išlaikyčiau. Greičiausiai į mokamą.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 18:51:33 | Nuoroda
Na manau geriau mokamas negu nieko.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 00:20:39 | Nuoroda
as ir.. nezinia kaip tie egzaminai... Visus 12 metu gimnazijoj, kur tikrai sunku issilaikyt ir mokytis, geriausiais ivertinimais prasimokiau, ir tik db supratau kokia loterija yra tie egzaminai... ne ta diena, ir viskas, rezultatas - sudo vertas.. ai, as ir pabandysiu iki birzelio 25 rezultatu stebuklais tiket
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 01:18:14 | Nuoroda
As nesuprantu ko visi verzias i ta teise, jau galvojat tipo geri pinigai tai ir varot, cia visi turbut tik i pavadinima ziuri o ne stoja ten kur nori, po to ir buna arba puse atkrenta iki 4 kurso arba baige pasideda diploma i stalciu nes darbo neranda... manot visi teisejais ir advokatais busit tik baige?:DDD
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 08:44:08 | Nuoroda
Jei nesieki maksimumo, tada is vis net neverta vargintis mokytis... O tu dada manai baigus ekonomika garantuotai tampama ekonomistu, arba baigus molekuline biologoja tave is kart priims i "gausu" Lietuvoje mokslininku buri ? Gerai butu, bet kad ir ka baigtum, reikia ideti labai daug darbo, kad pasiektum kazka, tas diplomas vienas pats bet kurio universiteto, ber kurios specialybes yra nieko vertas popieriukas. Darbo rinkoje svarbiausias yra zmogus, jo asmenines savybes, patirtis, taigi universitetas yra ta vieta, kur zmogus turi igyti ne tik profesiniu ziniu, bet ir islavinti save kaip asmenybe, pagaliau isplesti pazistamu rata, ismokti daug dirbti savarankiskai, spresti problemas ir panasiai. Universitetas nera mokykla ir ne trupucio i ja nepanasus, tuo jis ir zavus, kad suteikia galimybe tobuleti, taciau kiekvienas is jo pasiima skirtingas zinias ir kiekvienam jis suteikia skirtingas galimybes.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 09:25:25 | Nuoroda
Man tai kvailas, dada, tavo pasakymas. Jei žmonės veržiasi į teisę, tai GAL nori, nemanai taip ? Aš tikrai nesirenku tos specialybės tam, kad būtų populiaru ir t.t. Tu gali, kad ir profkę baigt, o pasiekti oho kiek gyvenime. Jei baigi žurnalistiką, nereiškia,kad dirbis žurnaistu. Viskas priklauso tik nuo žmogaus, taip, kad kiekvieno galimybės bribės. O jokia specialybė tau negarantuoja darbo, viskas priklauso tik nuo TAVĘS.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 10:52:42 | Nuoroda
Visada visi veržėsi i teisę, nes ji viena geriausių Ši mokslo sritis turi labai gilias šaknis, būtent tas mane ir domina, vėliau darbą gauti nebūna labai jau lengva, bet kas stengiasi ir nori- tikrai gauna. Nemanau, kad čia kažkoks prestižo reikalas, kiekvienas žinom savo galimybes ir kas svarbiausia kiekvienas žinom ko norim.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 13:15:45 | Nuoroda
Mokytis teisę noriu dar nuo tada, kai net nežinojau žodžio "prestižas" reikšmės. Visos mergaitės klasėj tuomet norėjo būt mokytojom. O aš žiūrėjau eli makbyl ir su broliu žaisdavau teismą. Nu ok sakykim neprotinga, bet gi vaikas buvau. Šiandien jau žinau, ką reiškia prestižas, populiarumas, vilnius, geras atlyginimas ir kiti gražūs žodžiai, kuriuos moksleiviai paprastai nori matyt šalia savo pasirinktosios specialybės vartydami "Kur stoti?" . Bet mintys apie teisės studijas man natūraliai asocijuojasi ne su šitais žodžiais, o su svajonių išsipildymu. Būtent todėl negaliu nepastebėti ir nesukritikuoti tokių kaip dada pasisakymų.. kurie yra ne kas kita, kaip asmenybės piktumo ant savęs, kitų ir šiaip - viso pasaulio - demonstravimas. Spėju, jog tą patį parašei ir ekonomikos ar medicinos forumuose.. Ką gi, Tavo nuomonė mums irgi savarbi. Tuo atžvilgiu, jog įrodo vadinamųjų statistinių lietuvių egzsistavimą. Vis dar, kaip bebūtų gaila. Ačiū už dėmesį.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 16:03:18 | Nuoroda
rudenio_dainelė , aš ir vaikystėj taip pat dariau... huhu.. taip, dada, čia tai pavarei.. Kiekvienas man atrodo išsirenka studijuot, kas jam prie širdies. Man pvz:. visai ne prie širdies yra menas ir visos jo formos, medicina ar kokie tikslieji mokslai.. Seniai svajojau į teisę ir žinau, kad noriu tik į teisę ir niekur kitur. Ir beje, baigus teisę perspektyvos toli gražu nėra tik būti advokatu ar teisėju. Galima rinktis verslo teisę ir pns. Taip kad čia nereik skelbtis, kad teisė - nieko vertas mokslas, visur kitur geriau, nes visur gerai, reik tik žinot, kur nori..
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą