Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Kas planuoja gyvent bendrabutyje? :]
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:27:46
| Nuoroda
is esmes geriausia vidutinybes
nes krastutinumai
nevala -- pedantas
ziaurus tylenis -- baisus plepys
smarves gerbejas -- kvepalu myletojas
ant visko dejes -- per rimtas
...
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:48:21
| Nuoroda
nu joo.jauciu geras gyvenimas tam bendrike... nu paziuresim paziuresim...dar mat sunku pakliut...
|
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:50:22
| Nuoroda
svarbiausia patiems buti sugyvenamiems ir viskas bus gerai
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:14:11
| Nuoroda
liuse, o is kokiu tu barako, kad taip viska tiesiai sviesiai? ;DDD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
10:16:21
| Nuoroda
pedantai, trankios muzikos myletojai, kitos lyties tam paciam kambary, kuriame miegi, myletojai, apsisniobeliai, girtautojai, kompanijos sielos (zmones eina sniurais), muzikantai (pvz. lupines armonikeles virtuozai), moksliukai ir kalikai (kai tau nesinori mokytis), ivairaus plauko pikciurnos, skundikai, pakalikai, svingeriai, satanistai... istvertum?
p.s. nesugyvenamu vienetai tikimybe pas toki pakliut maza, visada galima pakeisti kambari
p.p.s. geriau mustynes negu, pvz., psichologine itampa
Pusė išvardintų man nemaišo, ypač būtų jėga, jei būtų su muzikantu, nes pati groju O beje, satanistų (true satanistų, aukojančių kates arba žmones šėtonui) Lietuvoje net nėra. Yra tiesiog ateistai, besityčiojantys iš religinių dogmų. Tai negi čia labai baisu? Kitos lyties mylėtojai irgi px, nes neteko dar sutikti merginos, kuri šitaip kuklumo ir pritinkančio drovumo neturėtų Moksliukai ir kalikai - išvis jėga kambariokai. Tylu kambary per dienas, ramu, jei ko nesupranti - paaiškina. Norėčiau su moksliuke gyvent. Kad tiek mokytųsi, jog neturėtų laiko nagams lakuotis )) Žmonės, einantys šniūrais - geriau, negu kambariokės draudimas atsivest ką nors į svečius.
Ko nepakęsčiau, tai pedantų (nes pati esu baisiai netvarkinga ir man netgi patinka netvarka, tada jaukiau), trankios muzikos mylėtojų (nebent ta muzika - rokas ir metalas), apsisniobelių (nes nesuprantu, kas tai yra), ivairaus plauko pikciurnų, skundikų ir pakalikų bei svarbiausia - narkomanų.
O psichologinė įtampa man yra geriau už muštynes, nes ant psichologinės įtampos gali dėt, apsimest, kad jos nėra (šiaip mėgstu kai žmogus pyksta ant manęs elgtis su juo lyg niekur nieko, tada jis dar labiau pyksta, o paskui nustoja), o kai sumuša, tai kaip gyvent toliau?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-01
12:19:47
| Nuoroda
tik siaip pavardinau kokiu buna atveju, aisku ne visi is tikro nesunku sugyventi, jei daznai nebuni vienam kambaryje tuo pat metu
pvz pas mane ateidavo drauge vakare (apie 11 val), o kaimyne nuo 10 jau miega, as garsiai kalbu ir drauge garsiai, ir juokiames aisku garsiai, tai va baladojos pastoviai.. is esmes lievu kambarioku yra lb mazai...
p.s. buna kad draudzia ka nors vestis, nes mokosi ar siaip dazniausiai ir nesivedi (arba kalbi tyliai), jei kambariokas miega ar mokosi..
nebandau atbaidyti, tiesiog noriu parodyt abi puses.
Geroji puse
Visuomet salia yra draugu, kursioku, kurie padeda, pigus pragyvenimas, nemokamas vanduo ir elektra, sienu dekoravimas taip kaip sirdis geidzia, linksmas gyvenimas Tikras studentas turi ten pagyventi
cia klause kuriam barake cia taip, tai atsakysiu, kad visuose yra tokiu egzemplioriu
p.s. apsisniobeliai - megstantys sniobtis nu pvz zole rukyti..
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
22:00:27
| Nuoroda
Metal_head, sakyk va sitie dokumentai [size=85:225jklwf](Metal_head 2008 Bir 23 22:09
Pildant prašymą reikia pridėti prie jo dokumentą apie šeimos gaunamas pajamas ir sudėtį. +jeigu turi kažkokių lengvatų, pridedi dokumentus, liudijančius tai (mirties liudijimai, teismo aktai). Berods tiek. :>) [/size:225jklwf] reikalingi tik stojant i univera ar ne?
Tiesiog as stoju i Vilniaus statybos ir dizaino kolegija, nezinau man irgi reikia ju nesti??dar nereikalingos problemos
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
22:19:56
| Nuoroda
Zinoma neturiu vilties cia ka nors rasti bet....gal...
As noriu gyventi VSDK barake,gal yra stojanciuju i sita kolegija?Noreciau surasti sau gera kambarioke.Perskaiciau cia viska....kazkaip baisu dabar((((
As pati rami,nemyliu visokiu tusu tenai kur gyvenu,noreciau kad kambarioke butu tvarkinga....na viskas))
Rasykit jeigu yra tokios paneles
galima ir cia [email protected]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
15:09:30
| Nuoroda
Man rodos, tokių pačių dokumentų, liudijančių lengvatas ar pan., reiktų ir kolegijoj, jei nori gaut bendrabutį. :> na, ko nežinau, tai nežinau turėtų šiaip rašyt kažkur tokią info.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
15:48:50
| Nuoroda
jooo linksmas tas studentiskas gyvenimas...
|
Žinutė parašyta:
2008-07-02
22:25:16
| Nuoroda
ooooo.. MK_DIRK jo, jo.. pamenu ir aš tave num, neblogai man.. jau baigiau pirmą kursą, o dbr čia vis ateinu pasidalint patirtimi su būsimaisiais studentais žinau kaip man pačiai reikėjo pagalbos, patarimų ir žinių įvairių kaip pačiam? kur pala esi įstojęs?
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-02
22:32:46
| Nuoroda
ooooo.. neblogai jūs čia tuos kambariokus suskirstėt oj, bet kai apsigyvensit barake dar daug istorijų apie gyventojus barake išgirsit pvz kažkas pasakojo apie dvi paneles, kurios gyveno kartu, bet taip nesutarė, kad net užuolaidos kabėjo skirtingų spalvų ir dažniausia nesutarimų priežastis ir yra netvarka ir pan.. dar aišku triukšmas.. bet čia priklauso nuo kaimynų kantrybės.. mūsiškių išseko gale metų, jau pradėjo skųstis
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
23:09:54
| Nuoroda
Nors man neteko gyventi bendrabutyje, tačiau dėl to gailiuosi,nes:
1)būčiau sutaupiusi daug pinigų
2)kolektyviškai negalėjau daryti namų darbų ar ruoštis sesijai
3)SMAGIAU
ir t.t.
P.s.
Kaip gera čia netikėtai man čia užklydus matyti senus veidus, tiksliau nikus Oij nuograuzha, juk prieš metus mes daug naktų čia esam praleidusios DD , ane? Truputį dviprasmiškai pasakiau, bet aij tiek to, kaip kas nori, tas tegu spuranta... Bet šiaip tai smagu
|
Žinutė parašyta:
2008-07-02
23:23:55
| Nuoroda
oooooo.. vaniline jo, jo.. kaip tik ant tų žodžių.. aš ir va prisiminiau, kad praeitą vasarą čia belekiek naktų praleidom, kiek nesąmonių prikūrėm dieve, dieve.. na, kaip tau besiseka?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
23:44:37
| Nuoroda
Kaip miela, kad Tu vis dar toks pats fainas ir nerealus žmogus, vadinasi, universitetas tavęs nesugadino... DD Šiaip tai būtų labai smagu maždaug bent susižinoti, kaip kam sekasi, nes na juk kas kas, jei ne mes geriausiai mokėjom šitam forume ne į temą pakalbėti, ane? Truputį tokia nostalgija užplūdo, nes na tokios vasaros tikrai daugiau niekada nebebus, o ir mes jau truputį kitokie
Tai va, man neblogai sekasi, tik kad įstojau ne ten, šiemet bandysiu perstoti ir jau garantuotai baigti ką nors... Dar visa savaitė iki termino liko... turbūt anais metais per daug čionais bendravau, kad per mažai susitelkiau ties norimo dalyko pasirinkimu... Bet vis dėlto nurpendžiau, kad dėl tos klaidos aš per jauna žudytis DD tad stengiuosi jau šiemet nesuklysti, nes juk trečio šanso tikrai būti ir negali.
O Tau kaip sekasi? Tu juk jeigu mano atmintis manęs neapgauna rengeisi vu ekofake kažką studijuoti (dabar tiksliai neatsimenu ar vva ar eko). Patinka?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-03
00:16:43
| Nuoroda
na, universitetas gal ir nesugadino, bet kad pakeitė šiek tiek tai tikrai kažkaip jau vistiek į daug ką žiūri kitaip.. o gyvenimas tai išvis pasikeitė bet kolkas manau, kad viskas tik į gerąją pusę.. jep, jep.. studijuoju tam ekofake.. vva ką aš žinau.. kolkas nesiskundžiu.. pirmas kursas jau baigtas.. ir ką aš žinau.. visai neblogai sakyčiau jau atostogauju kelias savaites.. bet gal visgi reiks šią vasarą netinginiaut, o padirbėt truputį
o tai kur tu jau dbr žadi stot? ir kur čia pala buvai įstojus? mm?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
12:10:03
| Nuoroda
aš vu mife su skaičiais bandžiau draugauti, bet nesėkmnigai... na o dėl stojimo dabartinio, tai daug visokių planų turiu, bet dar galutinio varianto, kur kitais metais studijuosiu nežinau bet jau tuoj tuoj, jaučiu, viskas bus aišku.
Aišku, jeigu tik turi galimybę, dirbk, smagiausias jausmas, atlyginimą pasiimti bent jau man
Džiaugiuosi, kad Tau patinka Tavo studijos, nes šiaip juk tikrai gera, kai randi savo nišą iš pradžių studijose, veliau gyvenime.
Ir man atrodo, kad mes pasikeitėm, nes na juk suaugom kažkiek studijos, nauji žmonės... pakeitė požiūrį, bet gal ir gerai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
20:52:55
| Nuoroda
Mergaitės,galit ir asmeninėm žinutėm apsikeist
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
16:41:00