Kas planuoja gyvent bendrabutyje? :]
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-07 15:42:38 | Nuoroda
Giedre2 as ir bandysiu i ta baraka viesnami prie upes i kokia specialybe zadi stot?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-07 16:38:12 | Nuoroda
Į muziką, o pati? Spėju į kokią lietuvių filologiją?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-07 16:48:34 | Nuoroda
taikau i socialinius mokslus is bedos dar ir lietuviu filologija rasysiu,bet i ten gal sunkiai istociau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-07 18:16:57 | Nuoroda
o gal kas nors žinot ir galėtumėt tom žiniom pasidalint apie tai, kur rast oficialesnės info apie MRU bendrikus? pvz. VU svetainėj tai ten gan aiškiai viskas, kas būtina, t.y. pažymų pristatymo, informavimo, apgyvendinimo, susimokėjimo datos ir terminai, o va MRU svetainės bendrabučių skilty tik adresai ir kainos barakų surašyti..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-08 21:33:41 | Nuoroda
O toks klausimas iskilo...ir kam gi yra galimybe gauti tuos bendrabucius? Cia pagal pajamas seimos ziuri ar kaip, ir kokios jos turi buti, kad gautum ta vietele bendrabutyje?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-08 21:48:53 | Nuoroda
Pirmumą teikia našlaičiam, tiem, kurie neturi kurio nors vieno iš tėvų, toliau žiūri socialinę padėti, jei vienam šeimos nariui tenka mažiau pajamų nei vatstybės nustatyta. Ir VU buvo toks punktas, kad pirmumą gauną į visiškai valstybės finansuojamas vietas įstoję studentai.
Žinutė parašyta: 2008-07-08 21:55:38 | Nuoroda
Man kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad aš to bendrabučio negausiu.. Tai nežinau ką reiks daryt, nieko Vilniui nepažįstu, o butą tai greit reiktų susirast
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 09:35:12 | Nuoroda
Dar yra toks variantas, kad nemažai gavusių bendrabučius jų atsisako, todėl galima kokį mėnesi kažkur kitur prisiglaust ir vėl bandyt baraką gaut.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 19:03:38 | Nuoroda
jei kas siaip atvarot i vln, ar norit pamatyt barakus (na bent jau sauletekio) tai galit parasyt, galesiu aprodyt taip pat priimami pasiulymai ir eiti alaus kur nors atsigerti ar siaip pasivaikscioti.. mirstu is nuobodulio as cia, visi isvare, darbo dar sian negavau ;]] ak, nuograuzha, istikro sekasi normaliai, turiu tik 1 skola (mokslas abu semestrus nemokamas), taciau as ir jauciu, kad kaip ir vanilei nelabai man si specialybe, labai jau bloga bus baigus, $$$ reikes uzdirbti pusiau pagal spec, arba esiu siaip y statybas istojau i bioiformatika, mokslas idomus viskas ok, bet tuo viskas ir pasibaigia. hey, o gal tu susitikt noretum, sakei darbo ieskai??
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-12 17:17:12 | Nuoroda
perkele cia musu tema, ir pats vos radau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-12 17:17:37 | Nuoroda
As irgi prie tu,kurie bendrabuty gyventi ketina
Žinutė parašyta: 2008-07-14 14:52:01 | Nuoroda
dbr bijau, kad vėl pylos gausiu atleiskit, bet įprotis yra įprotis, anksčiau jokių asmeninių žinučių nebuvo.. ar bent jau tikrai tokiom nesinaudojau visos mintys buvo reiškiamos viešai ar asmeninės ar nelb ir mes va lb geranoriški.. aš ir daug apie bendrabučius galiu papasakot o MK_DIRK, tu ką rimtai saulėteky gyveni? nu, nieko sau šiaip ir dbr Vilniuj sedžiu.. ir sutikčiau susitikt, nes ir va viena dbr tūsaus.. paliko mane ant ledo kaip sakant toks ne itin jausmas tik kaip čia susigaudyt reiks.. Saulėtekis mažas, bet vistiek o, vaniline, tu ką per vasarą veiki? ir lb atsiprašau kitų mergaičių, kitą kart pasinaudosiu naujausiom technologijom
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 18:24:38 | Nuoroda
As planuoju barake, bet didele tikimybe, kad galiu jo negauti. Tada reikes ieskotis buto.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 18:41:37 | Nuoroda
ei, chebryte, cia jusu prisiskaicius tik ir norisi barake gyvent... Bet kai zinau, kad as nepataisoma individualiste, tai speju, kad man sunku bus sitiek daug dalintis... Nekenciu netvarkos, nors pati nesu pedante, bijau, kad per triuksma neiseis pasimokyt, nenoriu dalintis dusu!!!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 19:37:30 | Nuoroda
Cheburashka_87,mums su tavim reikia gyvent)))))As tokia pati ,todel man lb baisu gyventi barake((((((
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-15 01:17:07 | Nuoroda
Patiko. "Nenoriu dalintis dušu." ;D o tai dabar su kokiais tėvais, sesėm, broliais nesidalinat? gi beveik tas pats. Dalinsies su keliais, em, blokiokais (geresniuoju atveju). Ir tiesiog ultra o šiaip tai gavus vietelę barake išties labai gerai susiieškot žmogų, su kuriuo galėtum taikoj gyvent ir nesipykt dėl tokių dalykų kaip tvarka ar užuolaidų spalva.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-15 11:56:39 | Nuoroda
Na, ieskau gal kas noretu su manim bandyt imt baraka kartu dviese esu siaulietis, studijuosiu turbut VK - programavima tai barakas manau bus zirmunu VK - EIF barakas, arba jei pasiulytumet koki kur betkas patekt galetu gyvent irgi tiktu, jei kas norit kambariokais but prasom, tektu gyvent su ilgo plauko vaikinu, kartais megstanciu padraskyt gitara gan garsiai, (6/10 120w kube ) gamint maista moku, na bent savo skoniui, dar privalumas kad tureciau PS2 ir du pultelius, tai galetume chujarint koki geima ar naudotis juo kaip dvd del muzikos - klausau daug ko, nuo visual kei, anguro kei iki daugumos metalo kategoriju, nera skirtumo, tiktu ir kambarioke ir kambariokas :> jei kas norit - rasykit.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-15 12:14:23 | Nuoroda
Eiii, man būtų jėga su tavim gyvent, jei būčiau bičas ;D ir jei ruoščiausi į VK. tokie geri kambariokai, blemba, deja, nesimėto ant kiekvieno kampo :/
Žinutė parašyta: 2008-07-15 12:30:33 | Nuoroda
geriausias jusu kambariokas esu as
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-15 12:37:49 | Nuoroda
Na, galiu ir su mergina gyvent rasiau neproblema. Gal net is dalies geriau, lengviau tvarka palaikyt butu nei su avinu kokiu.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą