Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Kas į SSE?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:32:19
| Nuoroda
frragile, davai įrodom, kad ir mes ne iš piršto laužtos?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:34:15
| Nuoroda
mes tokios ir esam, nera cia ko rodyt.
Nosi aukstyn, pozityvuma ijungt, slakelis pasitikejimo ir i RYga!
|
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:36:32
| Nuoroda
Čia aš turėjau 2005 metų ar 2006 statistika, kai mano sesė įstojo, tada irgi buvo toks pat pasiskirstymas: 2:1 vaikinas:mergina
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:40:18
| Nuoroda
Na ka, pakviete ir mane Treciadieni 14.45... Seip tikrai galetu ta interviu telefonu padaryt, tyngisi vaziot 4h pirmyn, tiek pat atgal, kad 15 min pasisneketum O dar jei nepajams visai nelinksma... Kaip pas jus situacija su ivairiausiais diplomais, pazymejimais ir tt? Man taip gavos, kad irasiau tik Junior Achievement'a Nors ir sportuoju, ir dirbes esu, paprasciausiai per laisvas dienas nebuvo kaip popieriu susirinkt Bijau, kad tai gali but didelis minusas pokalbio metu...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:42:54
| Nuoroda
frragile, komisijai reikės tai įrodyti na įdomu įdomu, kaip čia bus
Jasutasu, prie statistikos traukia? (• One evening, the eldest daughter says to her dad: "Do you know, daddy, what I've found out?"
• "No."
• "The new baby will be Chinese!"
• "What?!"
• "Yes. I've read in the paper that statistics shows that every fourth child born nowadays is Chinese..." )
Jasutasu, geras, šeimos tradicija mokytis sse? ir patinka tavo sesei studijos? papasakok ką nors labai įdomu jeigu aišku netingi
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:44:15
| Nuoroda
ReWan, sveikinu tai manau gali atvežti jiem tuos popierius į interviu, arba per patį interviu visą situaciją paaiškinti
|
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:45:40
| Nuoroda
Iš kokios apylinkės esi, ReWan ?
Pas mane dauguma popierėlių jau buvo stalčiuje: LJA,LJMM,diplomai,etc. Nespėjau tik trijų gauti: vieno patvirtinančio darbo patirtį,kad stovykloj monitorius buvau ir kad paskaita vedžiau. Sakot vertėtų dabar jomis pasirūpinti ?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:48:52
| Nuoroda
Is Kauno ash
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:49:52
| Nuoroda
ReWan, cia ir yra esme jog tai parodo kaip tu domiesi ju universitetu. As popierius rinkausi dar nezinodama kad mane pakviete nes tikejau jog pakvies.
|
Žinutė parašyta:
2008-07-10
19:52:40
| Nuoroda
jabadabadu, traukia mane labiau prie skaičių, o kartais skaičiai priveda prie statistikos, tik ja nevisada pasitikiu. Kaip kažkas yra pasakęs: "Melas, melas ir statistika"
O šiaip tai jinai šiais metais baigė, tai reikia man jos vietą užimti
Mokslai įtempti, nes visgi trunka apie 2 su puse metų, tačiau laiko rasdavo ir vakarėliams. Antrais metais yra super duper kursas: financial economics, kurį tik puse teišlaiko:) Neveltui TOP 1 in europe by finance
ReWan, kaip važiuot žadi ?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
20:08:18
| Nuoroda
nuvaziavau ir tikrai rasiau is serijos,kad tik greiciau baigt. per daug nemastydama, nesistengdama. siaip - va bank. kazkas ten man linkejo nepaslist ir nepaslydau esu pakviesta, tik dabar reik sumastyt kaip vaziuot iki ten visiskai nepatogus vaziavimas, o ir jus taip prajuokinusio "azarto" dar neatsirado
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
20:42:45
| Nuoroda
sveikuole, man keistas tavo požiūris. Jei nenori čia įstoti, tai kam išvis važiavai? Nebijau konkurencijos, bet tik manau, kad kiti, kuriems studijos rygoje sukeltų džiaugsmo, vertesni čia įstoti, nes įstoti tik dėl "šiaip sau" nebūtų sąžininga kitų atžvligiu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
20:51:12
| Nuoroda
Na ką, SSE irgi šiandien mane gerokai pralinksmino, kai radau savo pavardę sąraše
Pakvietė 4dienį po pietų, bet man laikas žiauriai netinkamas, tai bandysiu tartis, kad kaip nors mane perkeltų...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
20:55:55
| Nuoroda
pries pora metu man pasake, kad tokiems kaip as iki SSE toli kaip iki dangaus. dabar noriu irodyt, kad istot net tokie kaip as gali. man tikrai patiko SSE kaip mokykla, viskas, ka as zinau apie ja: besimokanciuju pasakojimai, nuogirdos, reitingai etc. tik viena problema - ten studijuojama yra ekonomika. tai mokslas, kuris visiskai netraukia... mano vazinejimas va bank yra tylus irodymas, kad viskas yra imanoma. net mano istojimas i SSE
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
20:57:03
| Nuoroda
na mane irgi pakviete. bet siaip ypatingai didelio dziaugsmo nera nes nei vienas is 3 draugu nepraejo.va,vaziuoju i ryga visai vienas ketvirtadieni apie 11
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
21:01:03
| Nuoroda
assas, as nuo pat pradziu viena stojau ir vaziavau ir tame problemos nematau, netgi dar geriau, susirasiu nauju draugu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
21:05:47
| Nuoroda
na sveikuole, aš irgi manau, kad viskas įmanoma. Smagu, kad esi tokia užsispyrus mergina ir tikiu, kad gali jiem įrodyti Tik va sakau, iš tavo kalbos matosi, kad nėra stojimu degančių akių. O aš į rygą labai norėčiau įstoti, man ten taip patinka, atmosfera, žmonės, studijuojamas dalykas... Na vis viena sveikuole, kad ir kaip ten bebūtų, nežinau, ar tau linkėti, kad įstotum, ar kad ne, bet kad tu paneigei kalbas, kad tau neįmanoma ten įstoti, tai jau tikrai tą padarei
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
21:08:33
| Nuoroda
na juk šiaip bent iš šio forumo matosi, kad stojantieji į rygą protingi ir draugiški žmonės, o draugų niekada nebūna per daug
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
21:15:27
| Nuoroda
tai susirast susirasi.bet va kazkaip mes jau planavom ir kambari imt kartu ir viska.o db ne vieno nebus.pirma karta pasijuto tas sumautas jausmas kai pasidaro gaila kad baigi mokykla,o tiksliau kad daugelio draugu ilgai nebematysi.tfu.seniai taip sumautai nesijauciau nu bet praeis reik tiketis.o siaip sveikinu visus,good work
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
21:37:56
| Nuoroda
bla :D:D:D prapisai 20 lt :D
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą