Kas į SSE?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 21:56:38 | Nuoroda
Oi, kas apsireiškė Tiesą sakant, visai negaila tų litų Beje, kas ten man žadėjo Rygoj alaus pastatyti? Po testų pasigailėjau, kad detaliau dėl to pasiūlymo neišsiaiškinau, bet po interviu, manau, irgi praverstų
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:20:06 | Nuoroda
mūsų gretos didėja iii kaip faina iki interviu turi išmokti rimtesne būti, manot įmanoma?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:20:57 | Nuoroda
Seip ir pries interviu butu galima ant drasos ne tik alaus ;] Tik va nezinau kiek ipust latvijoj leidzia, kalbos nemoku tai bijau kad galiu nesusitart su pareigunais ;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:24:53 | Nuoroda
chief, pakviete?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:26:20 | Nuoroda
Aš tai nenorėčiau dėstytojams, su kuriais reiks šnekėt, "įpūst". Manau, kad jiems gali užtekti mažiau promilių nei latvių pareigūnams
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:33:12 | Nuoroda
Frragile, ash ir tikejausi, kad pakvies, bet tik iki maxes egzo rezu Zmones is sse sake, kad pernai pereinamas 93 buvo, o mano tesusidare 88,6. Nesitikejau, kad tiek nukris, netgi atostogaut i Palanga islekes buvau. Kai klasiokas parase, kad patekau i antra etapa galvojau prikolina Na ka padarysi, surinksiu tuos popierius iki treciadienio kaip nors, motyvaciniam esu viska surases, gal atsizvlegs ir i ji. Kazkas klauset kaip vaziuosiu - dar neapsisprendziau. Sedet uzh vairo 4h, o paskui vilktis leisgyviam i ta pokalbi nlb vilioja Kita vertus autobusu turbut ne ka geriau. Na bus matyt
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:36:33 | Nuoroda
na jei jau kalbat kaip vaziuot tai as labai noriu tranzuot. Jei tik kas atsirastu norintis kartu, welcome! Varyciau treciadieni is Vilniaus. Del laiko man dzin, galiu prisitaikyti. Uzsiknisau autobuse, daugiau nenoriu taip...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:40:09 | Nuoroda
ReWan, gal tu W42 auditorijoj buvai?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:46:42 | Nuoroda
Na tranzuot sakyciau rizikinga truputi, paskui gali ir nespet... (nors ka ash cia sneku, konkurentu maziau bus ) Bla, nea, soros'e teko sedet Yra cia dar kaunieciu ar ash vienas toks?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:56:59 | Nuoroda
ReWan, as diena pries varau, kaip kad ir i testus dariau. Beje, planuoju pasilikt rygoj savaitgaliui..tuc tuc tuc!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 23:02:41 | Nuoroda
ooo kiek jus cia priraset, teko pavargti kol viska perskaiciau tai ka mielieji, sveikinimai praejus testus, susimatysim interviu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 23:25:07 | Nuoroda
Et, matyt cia manes vieno is visos diskusijos nepakviete, pasiseke gi jums Atrodo, busiu prisizaides su neatidziu instrukciju skaitymu, atsakymu zymejimu susigalvotais simboliais ir pan., nes esu beveik isitikines, kad issprendziau gana daug ir teisingai. Nu nieko, lauksim kitu metu, kol kas reiks lt trintis... Sekmes pokalbiuose!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:00:56 | Nuoroda
aš irgi praėjau antrą etapą o dėl to žymėjimo, tai bent jau ten kur reikėjo kryželiu žymėt kažkurią užduotį, rodos, logika, tai aš žymėjau kiek kitokiais kryželiais nei ten parodyta, bet mačiau buvo, kas žymėjo taip lygiai nuo vieno langelio krašto iki kito
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:02:42 | Nuoroda
tikrai nemanau, kad tai esminis dalykas...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:05:51 | Nuoroda
fragile nea , gaila... butume vare Good Luck visiem
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:08:34 | Nuoroda
aš irgi manau, gi ne kompas tikrina, matyt, tai supranta gi jie kuris ten variantas pažymėtas. Aš dar ir pataisymų kai kur dariau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:12:50 | Nuoroda
ka jus cia skiedziat?? gi ziurekit jie rezus pateike po dvieju dienu tai ka jus manot kad jie ten kruopsciai labai tikrino visus beveik 500 darbu? o ypac ese skaite? as labbbb tuom abejoju. Akim permete ir viskas, o kad ten vietoj bruksnelio padejai kryzeli tai manau ju nejaudina. Viskas gi gerai nesiparinkit xebra.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:50:11 | Nuoroda
sveiki pasigirsiu kad praejau ir as ir irodziau sau, kad matematika prastai islaikiau tik del to, kad sirgdamas laikiau nors cia buwo daug idomiau laikyt tai va, mano interviu 17 d. 10 val. maciau kazkas dar tuo paciu metu bus, tai gal keliuose kabinetuose primines .. p.s sorry uz klaidas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:57:42 | Nuoroda
Man irgi,AquaNox, patiko šitas testas daug labiau nei metiekos egzas... na, išskyrus rašinį. Sveikinimai visiems patekusiems, susimatysim Rygoj
Žinutė parašyta: 2008-07-11 09:45:45 | Nuoroda
Kad keliuose kabinetuose atsakinės tai faktas, visgi žmogėnų dar daug liko:) Ruošitės ar eisit natūraliai ?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą