Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
21:41:51
| Nuoroda
Šiandien turbūt 4 valandas istoriją kalėm ;D tai jos dar labiau pradėjau nekęst.. man tai reikia ypač LT kartotis istoriją, bo spragų yra, yra... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
21:42:15
| Nuoroda
Aš ir protestuoju prieš tokį platų kontekstą ;D Mano buka galvelė neapima tiek :s (db tuoj atsiras piktūnų, kurie pareikš, kad jei esu buka, eičiau kiemų šluot, bet nesulauksit ) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
21:53:23
| Nuoroda
Mane tai i nevilgti varo saltiniai. Visi klausimai atsakykite remdamiesi saltiniu arba ziniomis, tai atsakau remdamasis saltiniu, atrodo lyg gerai, o kai pasiziuriu i atsakymus, tai nixuja. Arba ten visokie klausimai paaiskinkite, kai atrodo ner ka ten ir aiskint, taip yra ir viskas., vel pasiziuri i atsakymus, o ten krc taip paprastai parasyta. Bet labiausiai tai nervina klausimai, kai klausia vieno , o praso kito. Buvo ir tokiu klausimu: Kokios priezastys leme II pas. karas. Ats. nacionalizmas, vokietijos galios propogavimas ir nesikisimas i ju reikalus, diktatura ir t.t. Sekantis klausimas paaiskinti pries tai buvusi klausima: ats: nes vyko nacionalizacija, susikure diktatura. tai va tokie tai uzknisa ar kazkas panasaus, nes visad kazkaip bandau ismastyt per sudetingai ir nuvarau i lankas. O siaip kiek jus is tu 30klausimynu surenkat tasku??
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
21:58:41
| Nuoroda
Zhanet rašė:
Karikaturu turiu nemazai,prasom duoti emaila,atsiusiu as irgi labai buciau dekinga jei atsiustum ir man [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:15:23
| Nuoroda
dovil;) rašė:
Zhanet rašė:
Karikaturu turiu nemazai,prasom duoti emaila,atsiusiu as irgi labai buciau dekinga jei atsiustum ir man [email protected] ir man prasau labai labai labai, [email protected] aciuuu |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:24:01
| Nuoroda
Būk žmogus, mestelk ir man el. paštu [email protected]. Dėkingas
Kad ir kaip man sunku tą istoriją atsisėst ir kalt, viskas, pasiryžau, šiandien nuo 00.00 iki 03.00 val. mokysius. Ate, miege |
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:24:39
| Nuoroda
Jei nesunku tai ir as labai prasyciau tu karikaturu, aciukas [email protected] |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:32:27
| Nuoroda
As taip pat noreciau karikaturu. [email protected]. Aciu. |
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:37:15
| Nuoroda
jai labai nesunku tad ir man gal galit atsiusti [email protected] , nes su istorija nezninau kaip bus nera laiko ja pakartoti..:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:39:26
| Nuoroda
Jei nusunku, ir man [email protected] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:41:05
| Nuoroda
O jus cia visi taip nekukliai kur jau man bus sunku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:43:40
| Nuoroda
Zhanet rašė:
O jus cia visi taip nekukliai kur jau man bus sunku tikriausiai labai reikia, kad zinotum ko galima tiketis jai bus karikaturos..:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:47:02
| Nuoroda
dainius.... rašė:
Zhanet rašė:
O jus cia visi taip nekukliai kur jau man bus sunku tikriausiai labai reikia, kad zinotum ko galima tiketis jai bus karikaturos..:D Tavo tiesa norint gerai karikaturas paaiskinti,reikia geros vaizduotes ir tvirtu ivykiu ziniu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
22:53:27
| Nuoroda
o, kolegos, kaip manot, ar bus sunkus istos vbe šiemet? ko tikitės? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
23:02:15
| Nuoroda
tenisasmums rašė:
o, kolegos, kaip manot, ar bus sunkus istos vbe šiemet? ko tikitės? Jei gerai moki, tai istorijos egzas palyginant visada yra lengvas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
11:31:07
| Nuoroda
Kaip manot, ar gali įdėt ankstesnių laikų nei 16 a. LDK? Nes aš natūraliai neskiriu visų tų algirdo ir ir vytauto užkariavimų... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
11:34:14
| Nuoroda
tavicius rašė:
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
13:29:46
| Nuoroda
Metas ruoštis istorijai matyt šiaip tikiuosi šitam visai neblogai pasirodyt...tik bijau, kad kokie žiaurūs labai šaltiniai bus..nu kaip pernai panašiai apie tuos viduramžius...šiaip bent gerai kad testuose visad padarau max 1-2 klaidas tai tikiuosi ir dabar bus panašiai...o šiaip reikia man nemažai nors šito nes kituose egzuose nelabai sublizgėjau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
13:43:32
| Nuoroda
tavicius rašė:
Kaip manot, ar gali įdėt ankstesnių laikų nei 16 a. LDK? Nes aš natūraliai neskiriu visų tų algirdo ir ir vytauto užkariavimų... aisku gali. bet ka gali idet. kazkuriais metais buvo apie dovydiskiu sutarti kazkas, atrodo toks nereiksmingas dalykas, tokios sutarties net nezinojau. taigi tiketis reikia visko, ir nieko neatmest;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
14:24:37
| Nuoroda
Jei Istorijoje neesate stiprus patarčiau mokintis tik Lietuvos istoriją ir Naujausius laikus, nes tai dažniausiai būna pagrindas egzamine, o laiko nedaug liko tai vistiek visko neišmoksit, o normaliai pasikartojus Lietuvą ir naujausius laikus manau tikrai surinksit tą minimalų balą, kad išlaikytumėte. |