Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
14:50:30
| Nuoroda
svajotoja_ rašė:
Tau blogai 80 tasku is 100? O Dieve, tada as patyliu visai. As meldziuos, kad surinkciau bent 50tasku, tai butu apie 60 balu. Tu neįsiskaitei į mano postą! Aš parašiau "Į neviltį NEvaro" Tai reiškia, kad aš nenusivylusi, o kaip tik džiaugiuosi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
19:42:50
| Nuoroda
Daugelis žino, bet nežinantiems parodau šią nuorodą: www.nec.lt/failai/25_programa_istorijos. pdf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
19:50:08
| Nuoroda
Tikslių datų, kurių nėra egzamino programoje negali klausti, ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
19:51:20
| Nuoroda
Negali! |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:01:14
| Nuoroda
Mano nuomone, iš vis nedaug tų datų reikia žinoti. Dažniausiai amžius ir dešimtmetis. Man labiau kyla klausimas kiek čia tos politologijos mokytis, nes man ji tokia nuobodi. Šiaip fainiausia man buvusius egzus spręst nežinau kas čia yra. O skaityti istoriją irgi jau atsibodo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:07:40
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Mano nuomone, iš vis nedaug tų datų reikia žinoti. Dažniausiai amžius ir dešimtmetis. Man labiau kyla klausimas kiek čia tos politologijos mokytis, nes man ji tokia nuobodi. Šiaip fainiausia man buvusius egzus spręst nežinau kas čia yra. O skaityti istoriją irgi jau atsibodo. Politologijos klausimų pagrindas - LR Konstitucija, todėl patarčiau persiskaityti įdėmiau ją. Taip pat vertėtų pasiskaityti apie interesų grupes, valdžios atskyrimo principą ir lietuvos politines partijas (susikūrimo datas) ir politines ideologijas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:16:38
| Nuoroda
Aš jau kelioms dienoms į priekį energetikų užsipirkau, nes vis ant istorijos knygų užmiegų ;D kol anglų nebuvo laikytas, neprisiverčiau atsiversti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:23:40
| Nuoroda
ouch,kaip as neprijauciu tai istorijai,man ten pieva o ir konsultacijos trumpai trunka,o namie ranka nekyla pasiimt istorijos knygos,nekas bus su manimi,lievai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:26:15
| Nuoroda
Per dvi dienas lt istorija pakartojau,nzn ar tik tvirtai,uztai galva atrodo tuoj sprogs pusiau nuo tokio itempto mokymosi... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:26:43
| Nuoroda
eina ta istorija laiko nera pakrtoti nuo pirmadienio pradeti reikes ruostis .. bet nemanau kad spesiu perskaityti 4 knygas... beda jauciu bus... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:29:11
| Nuoroda
dainius.... rašė:
eina ta istorija laiko nera pakrtoti nuo pirmadienio pradeti reikes ruostis .. bet nemanau kad spesiu perskaityti 4 knygas... beda jauciu bus...
Pradek kuo greiciau,nes tkr nespesi as vakar pradejau kartot,ir tai galvoju ar spesiu,nes visi zemelapiai ir visa kita... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:31:17
| Nuoroda
:)p rašė:
dainius.... rašė:
eina ta istorija laiko nera pakrtoti nuo pirmadienio pradeti reikes ruostis .. bet nemanau kad spesiu perskaityti 4 knygas... beda jauciu bus...
Pradek kuo greiciau,nes tkr nespesi as vakar pradejau kartot,ir tai galvoju ar spesiu,nes visi zemelapiai ir visa kita. paskaiciau snd senoves istorija, bet tik puse, o nelabai noriu daug mokintis fizika maiso....o fizikos pasiruoses gerai paimti....:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:35:13
| Nuoroda
dainius.... rašė:
dainius.... rašė:
Pradek kuo greiciau,nes tkr nespesi as vakar pradejau kartot,ir tai galvoju ar spesiu,nes visi zemelapiai ir visa kita. paskaiciau snd senoves istorija, bet tik puse, o nelabai noriu daug mokintis fizika maiso....o fizikos pasiruoses gerai paimti....:D Aaa,fizika na jei nera laiko,tai kaip kazkas cia anksciau rase,kartok lt istorija ir naujausius laikus,nes is ju didziausias % yra |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:38:32
| Nuoroda
na lyg lt istorija moku tad gal jos ir nereikes kartoti truputi tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:40:00
| Nuoroda
Aš tai jau savaitę gyvenu su istorija. Užkniso juodai tik lėtai aš kažkaip mokaus, bijau kad nespėsiu visko pasikartot. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:40:37
| Nuoroda
dainius.... rašė:
na lyg lt istorija moku tad gal jos ir nereikes kartoti truputi tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala... Tada kitas reikalas as kadangi neatidirbus pakankamai,tai dbr bandau dirbt kiek iseina |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:42:50
| Nuoroda
dainius.... rašė:
na lyg lt istorija moku tad gal jos ir nereikes kartoti truputi tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala... Tada kitas reikalas as kadangi neatidirbus pakankamai,tai dbr bandau dirbt kiek iseina tada tave uzjauciu nes tikrai sunku butu tiek daug kartoti ir rimtai kartoti , nes man uztenka pvz zemelapius perverst ir viskas kaip ir pakartota..:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:44:00
| Nuoroda
inf.ar rašė:
Aš tai jau savaitę gyvenu su istorija. Užkniso juodai tik lėtai aš kažkaip mokaus, bijau kad nespėsiu visko pasikartot. izivaizduoju kaip uzkniso .. as vos snd paskaiciau tai atsiboto... meciau ta knyga..:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:45:00
| Nuoroda
dainius.... rašė:
dainius.... rašė:
na lyg lt istorija moku tad gal jos ir nereikes kartoti truputi tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala... Tada kitas reikalas as kadangi neatidirbus pakankamai,tai dbr bandau dirbt kiek iseina tada tave uzjauciu nes tikrai sunku butu tiek daug kartoti ir rimtai kartoti , nes man uztenka pvz zemelapius perverst ir viskas kaip ir pakartota..:D Na neisivaizduoju kaip cia bus,jei nesusimaisysiu gal ir neblogai pavyks,bijau tik kad kokiu saltiniu idiotisku nepakistu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:45:58
| Nuoroda
ir kaip Jus taip prisiverciate ar cia as beviltiska tinginio pantis |
|
|