Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
20:52:21
| Nuoroda
apskaiciuoti taip, kaip pati esu apskaiciavus...o tavo ne taip kazkas? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
20:55:39
| Nuoroda
Mr. Lazy, manau,kad į jus, spinduliuojantis entuziazmu žmogau. Bent jau aprimo frontas. lūkesčiai iš studijų? Pirma norisi rezultatų. ;}} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
20:56:41
| Nuoroda
Optimistiška asmenybė rašė:
Taigi. Atsipalaiduokit žmonės. :] Geriau pakalbėkim ko tikitės iš studijų? Arba kaip jūsų balai apskaičiuoti lamabpo.lt puslapyje.? :} Nieko nereikia skaičiuoti, ten įvedus savo duomenis išmeta tavo langą, ir prie kiekvienos profesijos srities ir aukštosios,kurią parašei parašytas jau apskaičiuotas balas. ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:03:04
| Nuoroda
Dėkui Muuu. Na aš tikiu lama, visgi, ne pačios skaičiuota. ;} O dar kai pasižiūri kaip sparčiai keičiasi visi skaičiavimai - vaje.. Na ką, dvi dienelės ir nebereikės jau ir KB ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:04:24
| Nuoroda
Bailey rašė:
Dėkui Muuu. Na aš tikiu lama, visgi, ne pačios skaičiuota. ;} O dar kai pasižiūri kaip sparčiai keičiasi visi skaičiavimai - vaje.. Na ką, dvi dienelės ir nebereikės jau ir KB ;} o koks tavasis i politologija ?:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:08:48
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Bailey rašė:
Dėkui Muuu. Na aš tikiu lama, visgi, ne pačios skaičiuota. ;} O dar kai pasižiūri kaip sparčiai keičiasi visi skaičiavimai - vaje.. Na ką, dvi dienelės ir nebereikės jau ir KB ;} Kaip laukiu... :S Jau atsibodo ta antrą mėnesį besitęsianti nežinia kaip toliau gyvenimas klostysis. man irgi taip isiede tas laukimas, itampa... dvi dienos ir galesiu normaliai dziaugtis vasara |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:12:08
| Nuoroda
O aš antrus metus kartoju, bet tik stojimo į antrą universitetą džiaugsmą, tad galvoje sukasi pagyoda ( jei neįstosiu, juk jau studijuoju, atsigauk, moterie. ;D ) , bet ir tai nepadeda malšinti nervų, visgi, stojimai yra stojimai, be jų nesijaustumėme studentais. ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:18:43
| Nuoroda
Stosim ir istosim visi ;P Laukimas zudo, bet nebutu idomu, jei suzinotum is karto ;D Dabar toks laukimas ir visas tas stresas nukris per viena diena ;P Ner to blogo kas neiseitu i gera ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:22:25
| Nuoroda
Muu, studijuoju dabar viename, bet tik antrakursė būsiu, tad sumąsčiau dar į veiną papildomai įstoti, visgi, laiko per daug nesuvalgo, tad manau,kad bus tik į naudą. Taip, nėra to blogo,kas neišeitų į gerą, akimirkos jauduliukas ir noras sužinoti, bet ta nežinia mane dar labiau kompromituoja, tad aš už ją. ( Taip kalbu,kol rami ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:28:05
| Nuoroda
Bailey rašė:
Muu, studijuoju dabar viename, bet tik antrakursė būsiu, tad sumąsčiau dar į veiną papildomai įstoti, visgi, laiko per daug nesuvalgo, tad manau,kad bus tik į naudą. Taip, nėra to blogo,kas neišeitų į gerą, akimirkos jauduliukas ir noras sužinoti, bet ta nežinia mane dar labiau kompromituoja, tad aš už ją. ( Taip kalbu,kol rami ) Tau , kaip antra karta manau truputi maziau jaudulio |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:29:18
| Nuoroda
Deja, emocijų pas mane kaip pas reta- be galo daug, kiekviename žingsnyje, tad išgyvenu taip pat nelengvai. ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:30:01
| Nuoroda
Bailey rašė:
Muu, studijuoju dabar viename, bet tik antrakursė būsiu, tad sumąsčiau dar į veiną papildomai įstoti, visgi, laiko per daug nesuvalgo, tad manau,kad bus tik į naudą. Taip, nėra to blogo,kas neišeitų į gerą, akimirkos jauduliukas ir noras sužinoti, bet ta nežinia mane dar labiau kompromituoja, tad aš už ją. ( Taip kalbu,kol rami ) O ką studijuoji? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:31:31
| Nuoroda
Ekonomiką studijuoju. Tiesa, emocijos jau man virto priešu. Bet moksle - nelinkusi stresuoti, visgi, gyventi noriu ilgai, tad kuo mažiau nervū - tuo geriau,o jauduliukas dar nepakenkė niekam ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:31:56
| Nuoroda
Keičiu paskutinį sakinuką - milžiniškas jaudulyys. ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:36:16
| Nuoroda
Muuu, galime pasiguosti geriau, visgi geriausia manyti ,kad gyvensi ilgai ir laimingai, tad taip ir bus, visi rankas į virš ir garsiai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:41:15
| Nuoroda
O aš kai temiegu trumpai ir max iki septynių - bėda, lėksiu gyvenimu džiaugtis, grįžusi griaužtis. ;D ( tfu tfu tfu) Užėjo tokia kalba , tad jei ką, iš anksto visiems stiprybės laukiant ir įstojant į pirmąjį žingsnį, siekiant svajonės. ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:50:01
| Nuoroda
Muuu, nenulūš, mūsų žodis - įsakymas. Dėkui,kelia šiltus jausmus. Jau rytoj sakysime, kad rytoj ir bus ramu - ne , nė : biškio" ;D.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:54:50
| Nuoroda
Bailey rašė:
O aš kai temiegu trumpai ir max iki septynių - bėda, lėksiu gyvenimu džiaugtis, grįžusi griaužtis. ;D ( tfu tfu tfu) Užėjo tokia kalba , tad jei ką, iš anksto visiems stiprybės laukiant ir įstojant į pirmąjį žingsnį, siekiant svajonės. ;} O į kur stoji? Su tavo tokiais balais net nežiūrėčiau ar įstojau ar ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:55:36
| Nuoroda
Aš pernai kažkaip dar pažiūrėjau, bet pamenu nuo ryto kas tris minutes lėkdavau ir užsimerkdama tikrindavau, aaa - laikai, noriuu.. manau,kad nulūžimo atbeju nieko nebelieka tik skambinti ir sakius registracijos numerį sužinotri, praeitais metais draugei buvo taip, tad tiesog paskambino į lamą , berods, bet tikiuos,kad tokių problemų nebus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
21:57:01
| Nuoroda
Muf muf, bet kad ir kokie balai - jauduliukas išlieka, visgi. Stoju visur, bandau į teisę prasmukti, et. ;} manau,akd pavyks, žinoma, tfu tfu tfu. |
|
|