VU TSPMI 2009
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-20 20:52:21 | Nuoroda

apskaiciuoti taip, kaip pati esu apskaiciavus...o tavo ne taip kazkas? 

Žinutė parašyta: 2009-07-20 20:55:39 | Nuoroda

Mr. Lazy, manau,kad į jus, spinduliuojantis entuziazmu žmogau. Bent jau aprimo frontas. lūkesčiai iš studijų? Pirma norisi rezultatų. ;}}

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-07-20 20:56:41 | Nuoroda
Optimistiška asmenybė rašė:

Taigi. Atsipalaiduokit žmonės. :] Geriau pakalbėkim ko tikitės iš studijų? Arba kaip jūsų balai apskaičiuoti lamabpo.lt puslapyje.? :}

Nieko nereikia skaičiuoti, ten įvedus savo duomenis išmeta tavo langą, ir prie kiekvienos profesijos srities ir aukštosios,kurią parašei parašytas jau apskaičiuotas balas. ;}

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:03:04 | Nuoroda

Dėkui Muuu. Na aš tikiu lama, visgi, ne pačios skaičiuota. ;} O dar kai pasižiūri kaip sparčiai keičiasi visi skaičiavimai - vaje.. Na ką, dvi dienelės ir nebereikės jau ir KB ;}

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:04:24 | Nuoroda
Bailey rašė:

Dėkui Muuu. Na aš tikiu lama, visgi, ne pačios skaičiuota. ;} O dar kai pasižiūri kaip sparčiai keičiasi visi skaičiavimai - vaje.. Na ką, dvi dienelės ir nebereikės jau ir KB ;}

o koks tavasis i politologija ?:)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:08:48 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Bailey rašė:

Kaip laukiu... :S Jau atsibodo ta antrą mėnesį besitęsianti nežinia kaip toliau gyvenimas klostysis. :)

man irgi taip isiede tas laukimas, itampa... dvi dienos ir galesiu normaliai dziaugtis vasara :)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:12:08 | Nuoroda

O aš antrus metus kartoju, bet tik stojimo į antrą universitetą džiaugsmą, tad galvoje sukasi pagyoda ( jei neįstosiu, juk jau studijuoju, atsigauk, moterie. ;D ) , bet ir tai nepadeda malšinti nervų, visgi, stojimai yra stojimai, be jų nesijaustumėme studentais. ;}

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:18:43 | Nuoroda

Stosim ir istosim visi ;P Laukimas zudo, bet nebutu idomu, jei suzinotum is karto ;D Dabar toks laukimas ir visas tas stresas nukris per viena diena ;P Ner to blogo kas neiseitu i gera ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:22:25 | Nuoroda

Muu, studijuoju dabar viename, bet tik antrakursė būsiu, tad sumąsčiau dar į veiną papildomai įstoti, visgi, laiko per daug nesuvalgo, tad manau,kad bus tik į naudą.

Taip, nėra to blogo,kas neišeitų į gerą, akimirkos jauduliukas ir noras sužinoti, bet ta nežinia mane dar labiau kompromituoja, tad aš už ją. ( Taip kalbu,kol rami )

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:28:05 | Nuoroda
Bailey rašė:

Muu, studijuoju dabar viename, bet tik antrakursė būsiu, tad sumąsčiau dar į veiną papildomai įstoti, visgi, laiko per daug nesuvalgo, tad manau,kad bus tik į naudą.

Taip, nėra to blogo,kas neišeitų į gerą, akimirkos jauduliukas ir noras sužinoti, bet ta nežinia mane dar labiau kompromituoja, tad aš už ją. ( Taip kalbu,kol rami )

Tau , kaip antra karta manau truputi maziau jaudulio :D

Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:29:18 | Nuoroda

Deja, emocijų pas mane kaip pas reta- be galo daug, kiekviename žingsnyje, tad išgyvenu taip pat nelengvai. ;}

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:30:01 | Nuoroda
Bailey rašė:

O ką studijuoji? :)

• Istorija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:31:31 | Nuoroda

Ekonomiką studijuoju. Tiesa, emocijos jau man virto priešu. Bet moksle - nelinkusi stresuoti, visgi, gyventi noriu ilgai, tad kuo mažiau nervū - tuo geriau,o jauduliukas dar nepakenkė niekam ;}

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:31:56 | Nuoroda

Keičiu paskutinį sakinuką - milžiniškas jaudulyys. ;D

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:36:16 | Nuoroda

Muuu, galime pasiguosti geriau, visgi geriausia manyti ,kad gyvensi ilgai ir laimingai, tad taip ir bus, visi rankas į virš ir garsiai.

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:41:15 | Nuoroda

O aš kai temiegu trumpai ir max iki septynių - bėda, lėksiu  gyvenimu džiaugtis, grįžusi griaužtis. ;D ( tfu tfu tfu) Užėjo tokia kalba , tad jei ką, iš anksto visiems stiprybės laukiant ir įstojant  į pirmąjį žingsnį, siekiant svajonės. ;}

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:50:01 | Nuoroda

Muuu, nenulūš, mūsų žodis - įsakymas. Dėkui,kelia šiltus jausmus.

Jau rytoj sakysime, kad rytoj ir bus ramu - ne , nė : biškio" ;D..

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:54:50 | Nuoroda
Bailey rašė:

O aš kai temiegu trumpai ir max iki septynių - bėda, lėksiu  gyvenimu džiaugtis, grįžusi griaužtis. ;D ( tfu tfu tfu) Užėjo tokia kalba , tad jei ką, iš anksto visiems stiprybės laukiant ir įstojant  į pirmąjį žingsnį, siekiant svajonės. ;}

O į kur stoji? Su tavo tokiais balais net nežiūrėčiau ar įstojau ar ne

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Matematika / VBE 37
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 70
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:55:36 | Nuoroda

Aš pernai kažkaip dar pažiūrėjau, bet pamenu nuo ryto kas tris minutes lėkdavau ir užsimerkdama tikrindavau, aaa - laikai, noriuu..

manau,kad nulūžimo atbeju nieko nebelieka tik skambinti ir sakius registracijos numerį sužinotri, praeitais metais draugei buvo taip, tad tiesog paskambino į lamą , berods, bet tikiuos,kad tokių problemų nebus.

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 21:57:01 | Nuoroda

Muf muf, bet kad ir kokie balai - jauduliukas išlieka, visgi. Stoju visur, bandau į teisę prasmukti, et. ;} manau,akd pavyks, žinoma, tfu tfu tfu.

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą