VU TSPMI 2009
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:07:31 | Nuoroda
Bailey rašė:

Muf muf, bet kad ir kokie balai - jauduliukas išlieka, visgi. Stoju visur, bandau į teisę prasmukti, et. ;} manau,akd pavyks, žinoma, tfu tfu tfu.

Tavo KB speju virs 20?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:15:20 | Nuoroda

Kai žmogui trūksta vos po kelis balus iki šimtukų ir jis dar pergyvena - čia jau utopija :D Įstosi. Gerai pavarei per egzaminus, gerai ir ten įstosi.

Pastebėjau įdomią tendenciją, pavyzdžiui, teisės ketvirtam kurse VU: tie, kas įstoja pirmaisiais numeriais eilėje, prastesnius kolių ir tt. pažymius gauna už tuos, kurie įstoja jau prieš galą :>

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:15:27 | Nuoroda

Viliau, tiesiog sakykime , kad apie..  kad ir kaip keista, bet internete net nebandžiau sao KB skaičiuoti, va kur smalsuolei prapuolė smalsumas, ant sankryžos.  taviškis?

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:17:33 | Nuoroda
EzoTao rašė:

Kai žmogui trūksta vos po kelis balus iki šimtukų ir jis dar pergyvena - čia jau utopija :D Įstosi. Gerai pavarei per egzaminus, gerai ir ten įstosi.

Pastebėjau įdomią tendenciją, pavyzdžiui, teisės ketvirtam kurse VU: tie, kas įstoja pirmaisiais numeriais eilėje, prastesnius kolių ir tt. pažymius gauna už tuos, kurie įstoja jau prieš galą :>

Nepergyvenu, laukiu, bet nepergyvensu, sau gyvenimo nesitrumpinu dėl to,kas nepakeičiama. Taip, aš iorgi tai pastebėjau, manau,kad dėl to,kad , visgi, mokykloje vienas kursas, kitoks mokslas, nei aukštojoje, tad vieni atsilaiko , kiti - ne.

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:19:46 | Nuoroda

Čia aš save po truputį drąsinu auštesniam lygy - jei įstoju į VU, būsiu jau pačiam įstojusiųjų gale. Jei MRU - irgi panašiai, apie vidurį. Tai, galvoju, gal geriau varysiu už pirmuosius :D

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:25:07 | Nuoroda

Taip kad geriau lygiuojamės į pirmus prioritetus, įstosi į VU, neabejoju, visgi ir stojančiųjų kiekis mažesnis ir balas nemenkas. ;}

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:27:43 | Nuoroda

Katik per zinias rode, kad i socialinius mokslus siais metais stoja 60% visu stojanciuju :D Bet mes galim, as tikiu!

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:28:30 | Nuoroda

Mhm, kažkaip jau nusiteikinėju, kad jei įstoju - reikės stengtis. Vienas dalykas, kad nemėgstu ir nenoriu būt kažkokiu "per plauką", o juolab - teisė, kur atsakomybė nežmoniška ir išmanymas turi būt įvairiapusis. Didžiojoj daly specialybių tai yra :)) O sunkumai grūdina - jau geriau būt pavargus ir žinot, kad kažkiek pasistūmėjai, nei būt kupinam jėgų nuo nedirbimo ir graužtis, kad stovi vietoj ir visur per fux'ą lendi :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:29:48 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Katik per zinias rode, kad i socialinius mokslus siais metais stoja 60% visu stojanciuju :D Bet mes galim, as tikiu!

Aha, mačiau :)
Kažkaip nesitebiu. Kasmet labai panašus procentas. Įvertint reikia ir tai, kad LABAI daug yra tokių, kurie vos su savo balais ritas per įstojimo ribą į mokamą. Bet, žinoma, netrūksta ir pajėgių konkurentų :)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:33:33 | Nuoroda

siais metais tiek vilciu dejau i tuos geriausiai islaikiusius, kad jie isvarytu velniop i uzsieni, kad konkursas nebutu toks baisus. bet ziuriu siais metais konkursas vos ne didesnis nei anksciau :D o gal tik man taip atrodo..:)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:34:10 | Nuoroda

O gal kas žinote, kaip ten VU teisėje būna, ant kiek žiauriai reikia mokytis lyginant su mokyklą? Kažin, kas lemia tai, kad puikūs mokiniai mokykloje paskui velkasi gale? Tai, kad nepatinka, ar kad nesimoko ?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:37:25 | Nuoroda
torquoise rašė:

siais metais tiek vilciu dejau i tuos geriausiai islaikiusius, kad jie isvarytu velniop i uzsieni, kad konkursas nebutu toks baisus. bet ziuriu siais metais konkursas vos ne didesnis nei anksciau :D o gal tik man taip atrodo..:)

Ne vien tau taip atrodo. Ir man tas pats. Tik išsilaikęs egzaminus, nuliūdau dėl istorijos nekokio balo, bet, galvojau, užteks į MRU tikrai. O šiemet MRU topinis univieras gavos - teisėj išvis :) BEt tikiuos geriausio - Vilniaus universiteto. Aš manau, kad šiemet daug tokių per plauką (ir mokyklinių turinčių) vis bando į universitetus mokamai. Iš mano mokyklos daug tokių :)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:40:53 | Nuoroda
EzoTao rašė:
torquoise rašė:

Ne vien tau taip atrodo. Ir man tas pats. Tik išsilaikęs egzaminus, nuliūdau dėl istorijos nekokio balo, bet, galvojau, užteks į MRU tikrai. O šiemet MRU topinis univieras gavos - teisėj išvis :) BEt tikiuos geriausio - Vilniaus universiteto. Aš manau, kad šiemet daug tokių per plauką (ir mokyklinių turinčių) vis bando į universitetus mokamai. Iš mano mokyklos daug tokių :)

kuo tau VU pranašensnis už MRU? Be to, kad magistras per 5 metus?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:41:37 | Nuoroda

Daug stoja ka tik istot, todel atrodo kad didele konkurencija, nors taip nera. Ta pramse, nera taip ziauriai kaip atrodo. ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:41:38 | Nuoroda

pernai į vf padavė apie 1400 šiemet 1782 lyg į m pernai apie 600 šiemet dvigubai daugiau - virš 1200 :) tad konkursas šiemet tikrai didesnis :)

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 81
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:42:12 | Nuoroda
patyleki rašė:

O gal kas žinote, kaip ten VU teisėje būna, ant kiek žiauriai reikia mokytis lyginant su mokyklą? Kažin, kas lemia tai, kad puikūs mokiniai mokykloje paskui velkasi gale? Tai, kad nepatinka, ar kad nesimoko ?

O velnias žino. Čia nėra vienareikšmiškai taip, kad geriausi mokykloj universitete eina į galą. Greičiausiai veikia asmeninis nusistatymas ir studijavimo nuo studijavimo neatskyrimas :)

Įmetu nuorodą. Susipažinsi su aplinka ir tvarka:

forums.infolex.lt/forums/104/ShowForum.aspx

Apie viską, kas su teise susiję - panaršyk :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:44:14 | Nuoroda
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:

Nesakiau, kas pranašesnis, nors tas magistras daug ką daro. Tik šiaip sakau - pagal bendrą požiūrį ir statistiką, kad MRU eidavo po VU, o šiemet pagal stojimus - atvirščiai. Teisę turiu omeny :)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:49:44 | Nuoroda
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:

Nesakiau, kas pranašesnis, nors tas magistras daug ką daro. Tik šiaip sakau - pagal bendrą požiūrį ir statistiką, kad MRU eidavo po VU, o šiemet pagal stojimus - atvirščiai. Teisę turiu omeny :)

Ne, aš čia konkrečiai tavo nuomonės klausiu, kodėl būtent tu VU parašei aukščiau MRU? dėl gero vardo, prestižo? Dėl ko? Įtikink mane, kad VU geresnins, padėkosiu :) O tos nuorodos galėjai nemesti, tik dar labiau gailiuosi, kad teisė pas mane primoj vietoj :(

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:52:58 | Nuoroda

Bet kazkiap primetu kad zmones kurie raso politika 4-5 numeriu nebelabai jau apie ja ir gakvja. Atsarginsi variantas ir tiek . Reikia i viska ziuret pozityviai. ;D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:55:44 | Nuoroda
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:

Ne, aš čia konkrečiai tavo nuomonės klausiu, kodėl būtent tu VU parašei aukščiau MRU? dėl gero vardo, prestižo? Dėl ko? Įtikink mane, kad VU geresnins, padėkosiu :) O tos nuorodos galėjai nemesti, tik dar labiau gailiuosi, kad teisė pas mane primoj vietoj :(

Tai kaip tu dėliojais prioritetus, jeigu nesidomėjai, kur gali įstot ir kokį mokslą srėbt?? 

Man VU pirmu prioritetu, nes magistras po penkių metų ir tas prestižas (ne man pačiam) darbdaviui - VU laiko rimtesniu kol kas nei MRU. Bet pabrėžiu - KOL KAS.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą