Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
22:59:21
| Nuoroda
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:
siais metais tiek vilciu dejau i tuos geriausiai islaikiusius, kad jie isvarytu velniop i uzsieni, kad konkursas nebutu toks baisus. bet ziuriu siais metais konkursas vos ne didesnis nei anksciau o gal tik man taip atrodo..:) Ne vien tau taip atrodo. Ir man tas pats. Tik išsilaikęs egzaminus, nuliūdau dėl istorijos nekokio balo, bet, galvojau, užteks į MRU tikrai. O šiemet MRU topinis univieras gavos - teisėj išvis BEt tikiuos geriausio - Vilniaus universiteto. Aš manau, kad šiemet daug tokių per plauką (ir mokyklinių turinčių) vis bando į universitetus mokamai. Iš mano mokyklos daug tokių kuo tau VU pranašensnis už MRU? Be to, kad magistras per 5 metus? Nesakiau, kas pranašesnis, nors tas magistras daug ką daro. Tik šiaip sakau - pagal bendrą požiūrį ir statistiką, kad MRU eidavo po VU, o šiemet pagal stojimus - atvirščiai. Teisę turiu omeny Ne, aš čia konkrečiai tavo nuomonės klausiu, kodėl būtent tu VU parašei aukščiau MRU? dėl gero vardo, prestižo? Dėl ko? Įtikink mane, kad VU geresnins, padėkosiu O tos nuorodos galėjai nemesti, tik dar labiau gailiuosi, kad teisė pas mane primoj vietoj Tai kaip tu dėliojais prioritetus, jeigu nesidomėjai, kur gali įstot ir kokį mokslą srėbt?? Man VU pirmu prioritetu, nes magistras po penkių metų ir tas prestižas (ne man pačiam) darbdaviui - VU laiko rimtesniu kol kas nei MRU. Bet pabrėžiu - KOL KAS. Tik tiek vadinasi, jei ne miestas VDU=VU |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:01:21
| Nuoroda
Muuuu rašė:
EzoTao rašė:
Tai kaip tu dėliojais prioritetus, jeigu nesidomėjai, kur gali įstot ir kokį mokslą srėbt?? Man VU pirmu prioritetu, nes magistras po penkių metų ir tas prestižas (ne man pačiam) darbdaviui - VU laiko rimtesniu kol kas nei MRU. Bet pabrėžiu - KOL KAS. VU prestižas... Nu kokia nesąmonė! Lietuvoje yra tikrai gerų universitetų, kurie kažkodėl nelaikomi prestižiniais vien todėl, kad jiems nėra n šimtų metų. Nejaugi tik dėl prestižo imat VU (pastebėjau, kad tai minit vienu svarbiausių aspektų) ? kokiu geru universitetu yra Lietuvoje? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:02:40
| Nuoroda
Muuuu rašė:
EzoTao rašė:
Tai kaip tu dėliojais prioritetus, jeigu nesidomėjai, kur gali įstot ir kokį mokslą srėbt?? Man VU pirmu prioritetu, nes magistras po penkių metų ir tas prestižas (ne man pačiam) darbdaviui - VU laiko rimtesniu kol kas nei MRU. Bet pabrėžiu - KOL KAS. VU prestižas... Nu kokia nesąmonė! Lietuvoje yra tikrai gerų universitetų, kurie kažkodėl nelaikomi prestižiniais vien todėl, kad jiems nėra n šimtų metų. Nejaugi tik dėl prestižo imat VU (pastebėjau, kad tai minit vienu svarbiausių aspektų) ? Man būtent ir įdomu, kuo be prestižo, vilioja VU. Tačiau niekas to nepasako, vadinasi prastižas- vienintelis traukos požymis |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:02:44
| Nuoroda
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:
siais metais tiek vilciu dejau i tuos geriausiai islaikiusius, kad jie isvarytu velniop i uzsieni, kad konkursas nebutu toks baisus. bet ziuriu siais metais konkursas vos ne didesnis nei anksciau o gal tik man taip atrodo..:) Ne vien tau taip atrodo. Ir man tas pats. Tik išsilaikęs egzaminus, nuliūdau dėl istorijos nekokio balo, bet, galvojau, užteks į MRU tikrai. O šiemet MRU topinis univieras gavos - teisėj išvis BEt tikiuos geriausio - Vilniaus universiteto. Aš manau, kad šiemet daug tokių per plauką (ir mokyklinių turinčių) vis bando į universitetus mokamai. Iš mano mokyklos daug tokių kuo tau VU pranašensnis už MRU? Be to, kad magistras per 5 metus? Nesakiau, kas pranašesnis, nors tas magistras daug ką daro. Tik šiaip sakau - pagal bendrą požiūrį ir statistiką, kad MRU eidavo po VU, o šiemet pagal stojimus - atvirščiai. Teisę turiu omeny Ne, aš čia konkrečiai tavo nuomonės klausiu, kodėl būtent tu VU parašei aukščiau MRU? dėl gero vardo, prestižo? Dėl ko? Įtikink mane, kad VU geresnins, padėkosiu O tos nuorodos galėjai nemesti, tik dar labiau gailiuosi, kad teisė pas mane primoj vietoj Tai kaip tu dėliojais prioritetus, jeigu nesidomėjai, kur gali įstot ir kokį mokslą srėbt?? Man VU pirmu prioritetu, nes magistras po penkių metų ir tas prestižas (ne man pačiam) darbdaviui - VU laiko rimtesniu kol kas nei MRU. Bet pabrėžiu - KOL KAS. Man tai asmeniškai tas prestižas nulio vietoj - bet baigus mokslus norisi darbą gauti, o darbdaviui, kiek pastebiu, tas prestižas - rodiklis. O VU ir VDU, kaip ir "patyleki", man taip pat beveik tokio pat lygio, gal net VDU geriau, nes moderniau. Tik tiek, kad noriu į Vilnių. Jei VDU būtų sostinėj, ten viską būčiau surašęs |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:04:29
| Nuoroda
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:
siais metais tiek vilciu dejau i tuos geriausiai islaikiusius, kad jie isvarytu velniop i uzsieni, kad konkursas nebutu toks baisus. bet ziuriu siais metais konkursas vos ne didesnis nei anksciau o gal tik man taip atrodo..:) Ne vien tau taip atrodo. Ir man tas pats. Tik išsilaikęs egzaminus, nuliūdau dėl istorijos nekokio balo, bet, galvojau, užteks į MRU tikrai. O šiemet MRU topinis univieras gavos - teisėj išvis BEt tikiuos geriausio - Vilniaus universiteto. Aš manau, kad šiemet daug tokių per plauką (ir mokyklinių turinčių) vis bando į universitetus mokamai. Iš mano mokyklos daug tokių kuo tau VU pranašensnis už MRU? Be to, kad magistras per 5 metus? Nesakiau, kas pranašesnis, nors tas magistras daug ką daro. Tik šiaip sakau - pagal bendrą požiūrį ir statistiką, kad MRU eidavo po VU, o šiemet pagal stojimus - atvirščiai. Teisę turiu omeny Ne, aš čia konkrečiai tavo nuomonės klausiu, kodėl būtent tu VU parašei aukščiau MRU? dėl gero vardo, prestižo? Dėl ko? Įtikink mane, kad VU geresnins, padėkosiu O tos nuorodos galėjai nemesti, tik dar labiau gailiuosi, kad teisė pas mane primoj vietoj Aš, asmeniškai, po Politikos mokslų TSPMI rašiau Teisę. Bet tik VU. Todėl, kad turiu nemažai pažįstamų, kurie baigė Teisę VU, ir keletą besimokančių MRU, tai pagalbėjus su jais susidaro įspūdis, kad besimokantys MRU beveik nieko neveikia. Jiem ir laisvo laiko nepaprastai daug ir nesunku mokytis. Kad laisvo laiko daug - gerai, bet man labiau patinka ten, kur sunkiau mokytis, nes lengviau prisiverst žinant, kad reikalavimai didesnį ir konkurencija aršesnė. + tas Magistras VU iš karto po 5 metukų labai gerai. :] o kita vertus labai tikiuos, kad užteks ir pirmu numeriu parašyt TSPMI Politikos mokslų. :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:04:40
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Viilius rašė:
Muuuu rašė:
EzoTao rašė:
Tai kaip tu dėliojais prioritetus, jeigu nesidomėjai, kur gali įstot ir kokį mokslą srėbt?? Man VU pirmu prioritetu, nes magistras po penkių metų ir tas prestižas (ne man pačiam) darbdaviui - VU laiko rimtesniu kol kas nei MRU. Bet pabrėžiu - KOL KAS. VU prestižas... Nu kokia nesąmonė! Lietuvoje yra tikrai gerų universitetų, kurie kažkodėl nelaikomi prestižiniais vien todėl, kad jiems nėra n šimtų metų. Nejaugi tik dėl prestižo imat VU (pastebėjau, kad tai minit vienu svarbiausių aspektų) ? kokiu geru universitetu yra Lietuvoje? Mano asmenine nuomone (!) nenurašyčiau MRU, VDU (kalbų atžvilgiu ypač). Ai.. kazkodel apie kitokius pagalvojau. VDU turi viena labai dideli minusa - Kauna. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:06:56
| Nuoroda
Optimistiška asmenybė rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:
siais metais tiek vilciu dejau i tuos geriausiai islaikiusius, kad jie isvarytu velniop i uzsieni, kad konkursas nebutu toks baisus. bet ziuriu siais metais konkursas vos ne didesnis nei anksciau o gal tik man taip atrodo..:) Ne vien tau taip atrodo. Ir man tas pats. Tik išsilaikęs egzaminus, nuliūdau dėl istorijos nekokio balo, bet, galvojau, užteks į MRU tikrai. O šiemet MRU topinis univieras gavos - teisėj išvis BEt tikiuos geriausio - Vilniaus universiteto. Aš manau, kad šiemet daug tokių per plauką (ir mokyklinių turinčių) vis bando į universitetus mokamai. Iš mano mokyklos daug tokių kuo tau VU pranašensnis už MRU? Be to, kad magistras per 5 metus? Nesakiau, kas pranašesnis, nors tas magistras daug ką daro. Tik šiaip sakau - pagal bendrą požiūrį ir statistiką, kad MRU eidavo po VU, o šiemet pagal stojimus - atvirščiai. Teisę turiu omeny Ne, aš čia konkrečiai tavo nuomonės klausiu, kodėl būtent tu VU parašei aukščiau MRU? dėl gero vardo, prestižo? Dėl ko? Įtikink mane, kad VU geresnins, padėkosiu O tos nuorodos galėjai nemesti, tik dar labiau gailiuosi, kad teisė pas mane primoj vietoj Aš, asmeniškai, po Politikos mokslų TSPMI rašiau Teisę. Bet tik VU. Todėl, kad turiu nemažai pažįstamų, kurie baigė Teisę VU, ir keletą besimokančių MRU, tai pagalbėjus su jais susidaro įspūdis, kad besimokantys MRU beveik nieko neveikia. Jiem ir laisvo laiko nepaprastai daug ir nesunku mokytis. Kad laisvo laiko daug - gerai, bet man labiau patinka ten, kur sunkiau mokytis, nes lengviau prisiverst žinant, kad reikalavimai didesnį ir konkurencija aršesnė. + tas Magistras VU iš karto po 5 metukų labai gerai. :] o kita vertus labai tikiuos, kad užteks ir pirmu numeriu parašyt TSPMI Politikos mokslų. :} Butent, daug ka sudaro aplinkiniu itaka ir man asmeniskai, magistras. Ta prasme politikos mokslu srityje. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:07:33
| Nuoroda
EzoTao rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
torquoise rašė:
siais metais tiek vilciu dejau i tuos geriausiai islaikiusius, kad jie isvarytu velniop i uzsieni, kad konkursas nebutu toks baisus. bet ziuriu siais metais konkursas vos ne didesnis nei anksciau o gal tik man taip atrodo..:) Ne vien tau taip atrodo. Ir man tas pats. Tik išsilaikęs egzaminus, nuliūdau dėl istorijos nekokio balo, bet, galvojau, užteks į MRU tikrai. O šiemet MRU topinis univieras gavos - teisėj išvis BEt tikiuos geriausio - Vilniaus universiteto. Aš manau, kad šiemet daug tokių per plauką (ir mokyklinių turinčių) vis bando į universitetus mokamai. Iš mano mokyklos daug tokių kuo tau VU pranašensnis už MRU? Be to, kad magistras per 5 metus? Nesakiau, kas pranašesnis, nors tas magistras daug ką daro. Tik šiaip sakau - pagal bendrą požiūrį ir statistiką, kad MRU eidavo po VU, o šiemet pagal stojimus - atvirščiai. Teisę turiu omeny Ne, aš čia konkrečiai tavo nuomonės klausiu, kodėl būtent tu VU parašei aukščiau MRU? dėl gero vardo, prestižo? Dėl ko? Įtikink mane, kad VU geresnins, padėkosiu O tos nuorodos galėjai nemesti, tik dar labiau gailiuosi, kad teisė pas mane primoj vietoj Tai kaip tu dėliojais prioritetus, jeigu nesidomėjai, kur gali įstot ir kokį mokslą srėbt?? Man VU pirmu prioritetu, nes magistras po penkių metų ir tas prestižas (ne man pačiam) darbdaviui - VU laiko rimtesniu kol kas nei MRU. Bet pabrėžiu - KOL KAS. Man tai asmeniškai tas prestižas nulio vietoj - bet baigus mokslus norisi darbą gauti, o darbdaviui, kiek pastebiu, tas prestižas - rodiklis. O VU ir VDU, kaip ir "patyleki", man taip pat beveik tokio pat lygio, gal net VDU geriau, nes moderniau. Tik tiek, kad noriu į Vilnių. Jei VDU būtų sostinėj, ten viską būčiau surašęs Neskaudink širdies su VDU. O dėl darbo gavimo, tai man atrodo tas vardas padės tau tą tik pirmą darbą GAUTI, kuris šiaip ar taip visų būna ne kažin koks,o toliau gi viskas nuo žmogaus priklauso ir niekam neberūpės, ką tu baigei. O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:08:19
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Viilius rašė:
Ai.. kazkodel apie kitokius pagalvojau. VDU turi viena labai dideli minusa - Kauna. Pritariu :S Neturiu nieko prieš Kauną. Nu man ten tiesiog nepatinka :S As neturiu nieko pries pacius Kauniecius, bet miestas apmires sakyciau. Man kelione i Kauna butu lygi pasilikimui Siauliuose. Vilnius yra Vilnius. Nieko nepadarysi, bet sostines statusas suteikia privilegiju |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:09:53
| Nuoroda
Būtent Viliau. Nors girdėjau labai daug gerų (ir galiu prisipažint - vien tik gerų) atsiliepimų apie VDU ir jo Politikos mokslus, bet Kaunas lieka Kaunu. Aš pats esu reklamos auka (rofl), bet viena - Kad ir Kaune galima gyventi - manęs visiškai neįtikino. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:11:20
| Nuoroda
Muuuu rašė:
patyleki rašė:
[...] O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl. Va va. Taip ir būna, kai aplinka paveikia. Koks tavo KB? :D |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:13:02
| Nuoroda
Muuuu rašė:
[...] o kita vertus labai tikiuos, kad užteks ir pirmu numeriu parašyt TSPMI Politikos mokslų. :}
Kažkur rašei savo KB, tai jis kosminis juk Kaip tau dar gali kilt minčių ar įstosi būtent čia Taigi, kad neblogas. Iš pat pradžių labai jaudinaus, nes šio tinklalapio balų skaičiuoklėj nebuvo jokių punktų apie pridedamus balus už olimpiadas, bet kai paskelbė KB lamabpo ir pamačiau, kad visgi prideda, tai net labai gera "ant dūšios" pasidarė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:13:14
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Viilius rašė:
Ai.. kazkodel apie kitokius pagalvojau. VDU turi viena labai dideli minusa - Kauna. Pritariu :S Neturiu nieko prieš Kauną. Nu man ten tiesiog nepatinka :S Dėl kalbų, tai aš niekaip nesuprantu, kodėl Vu negalima dviejų užsienio kalbų mokytis, nesuprantu, ką prarastų, aišku ne privalomai, bet pasirinkti tai kodėl ne |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:15:39
| Nuoroda
Būtent Viliau. Nors girdėjau labai daug gerų (ir galiu prisipažint - vien tik gerų) atsiliepimų apie VDU ir jo Politikos mokslus, bet Kaunas lieka Kaunu. Aš pats esu reklamos auka (rofl), bet viena - Kad ir Kaune galima gyventi - manęs visiškai neįtikino. Butent. Keista, bet is mano draugu, pazystamu ir asmenimis su kuriais persimetu dviems zodzias trp tik viena mergina parase VDU. Kaunui reikia naujos rinkodaros ir gero reklamos vadybiniko ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:16:25
| Nuoroda
patyleki rašė:
Muuuu rašė:
Viilius rašė:
Ai.. kazkodel apie kitokius pagalvojau. VDU turi viena labai dideli minusa - Kauna. Pritariu :S Neturiu nieko prieš Kauną. Nu man ten tiesiog nepatinka :S Dėl kalbų, tai aš niekaip nesuprantu, kodėl Vu negalima dviejų užsienio kalbų mokytis, nesuprantu, ką prarastų, aišku ne privalomai, bet pasirinkti tai kodėl ne Gali paasikinti "neleidzia studijuoti dvieju uzsienio kalbu" ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:16:44
| Nuoroda
patyleki rašė:
Muuuu rašė:
Viilius rašė:
Ai.. kazkodel apie kitokius pagalvojau. VDU turi viena labai dideli minusa - Kauna. Pritariu :S Neturiu nieko prieš Kauną. Nu man ten tiesiog nepatinka :S Dėl kalbų, tai aš niekaip nesuprantu, kodėl Vu negalima dviejų užsienio kalbų mokytis, nesuprantu, ką prarastų, aišku ne privalomai, bet pasirinkti tai kodėl ne Nes tau pakaks to, ką turėsi priverstinai mokytis - ypač teisėj, politikos moksluose |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:18:41
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
patyleki rašė:
[...] O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl. Va va. Taip ir būna, kai aplinka paveikia. Koks tavo KB? :D Jei manęs klausi tai 20 su trupučiu. Žinau, kad nekenti manęs |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:19:25
| Nuoroda
Muuuu rašė:
[...] o kita vertus labai tikiuos, kad užteks ir pirmu numeriu parašyt TSPMI Politikos mokslų. :}
Kažkur rašei savo KB, tai jis kosminis juk Kaip tau dar gali kilt minčių ar įstosi būtent čia Taigi, kad neblogas. Iš pat pradžių labai jaudinaus, nes šio tinklalapio balų skaičiuoklėj nebuvo jokių punktų apie pridedamus balus už olimpiadas, bet kai paskelbė KB lamabpo ir pamačiau, kad visgi prideda, tai net labai gera "ant dūšios" pasidarė. Koks tavo KB? |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:19:53
| Nuoroda
Taigi. Jei VU = VDU, tai be abejonės jamam Vilnių. :] O apie TSPMI minusus teko girdėt iš pirmų lūpų, t.y. ten baigusius ir Bakį ir Magį. Bet kiekvienam juk savaip atrodo, o kadangi mes iš kitų klaidų retai mokomės, tai ir norisi patiems į "mėsmalę" pakliūt ir pamatyt kaip sraigteliai bei peiliai sukas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:20:01
| Nuoroda
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
patyleki rašė:
[...] O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl. Va va. Taip ir būna, kai aplinka paveikia. Koks tavo KB? :D Jei manęs klausi tai 20 su trupučiu. Žinau, kad nekenti manęs Jinai dar virkčioja... Kenčiu, bet gadini man nuotaiką. Tiksliau - tas tavo skaičius ) |