Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:21:02
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Optimistiška asmenybė rašė:
Muuuu rašė:
[...] o kita vertus labai tikiuos, kad užteks ir pirmu numeriu parašyt TSPMI Politikos mokslų. :}
Kažkur rašei savo KB, tai jis kosminis juk Kaip tau dar gali kilt minčių ar įstosi būtent čia Taigi, kad neblogas. Iš pat pradžių labai jaudinaus, nes šio tinklalapio balų skaičiuoklėj nebuvo jokių punktų apie pridedamus balus už olimpiadas, bet kai paskelbė KB lamabpo ir pamačiau, kad visgi prideda, tai net labai gera "ant dūšios" pasidarė. Koks tavo KB? 23 su trupučiu. :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:22:54
| Nuoroda
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
patyleki rašė:
[...] O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl. Va va. Taip ir būna, kai aplinka paveikia. Koks tavo KB? :D Jei manęs klausi tai 20 su trupučiu. Žinau, kad nekenti manęs Jinai dar virkčioja... Kenčiu, bet gadini man nuotaiką. Tiksliau - tas tavo skaičius ) Taip, virkčioju, bet ne todėl, kaip jūs - kad neįstosiu,o todėl, kad įstosiu, nes man atrodo padariau klaidą ir sudarysiu tau bereikalingą konkurenciją |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:25:41
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
[...] o kita vertus labai tikiuos, kad užteks ir pirmu numeriu parašyt TSPMI Politikos mokslų. :}
Kažkur rašei savo KB, tai jis kosminis juk Kaip tau dar gali kilt minčių ar įstosi būtent čia Taigi, kad neblogas. Iš pat pradžių labai jaudinaus, nes šio tinklalapio balų skaičiuoklėj nebuvo jokių punktų apie pridedamus balus už olimpiadas, bet kai paskelbė KB lamabpo ir pamačiau, kad visgi prideda, tai net labai gera "ant dūšios" pasidarė. Koks tavo KB? 23 su trupučiu. :] Oho... net žagtelėjau... Bent vienas žmogus, galintis jaustis ramiai dėl trečiadienio... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:26:58
| Nuoroda
Cia su daug papildomu? :) Ar klaida isivele ? Idomumo delei |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:27:22
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
Kažkur rašei savo KB, tai jis kosminis juk Kaip tau dar gali kilt minčių ar įstosi būtent čia Taigi, kad neblogas. Iš pat pradžių labai jaudinaus, nes šio tinklalapio balų skaičiuoklėj nebuvo jokių punktų apie pridedamus balus už olimpiadas, bet kai paskelbė KB lamabpo ir pamačiau, kad visgi prideda, tai net labai gera "ant dūšios" pasidarė. Koks tavo KB? 23 su trupučiu. :] Kiek tu laimėjęs olimpiadų, ką? Nes tau lietuvių VBE biški muša, o ir šiaip ne maksimalūs visi... :? :D |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:27:52
| Nuoroda
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
patyleki rašė:
[...] O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl. Va va. Taip ir būna, kai aplinka paveikia. Koks tavo KB? :D Jei manęs klausi tai 20 su trupučiu. Žinau, kad nekenti manęs Jinai dar virkčioja... Kenčiu, bet gadini man nuotaiką. Tiksliau - tas tavo skaičius ) Taip, virkčioju, bet ne todėl, kaip jūs - kad neįstosiu,o todėl, kad įstosiu, nes man atrodo padariau klaidą ir sudarysiu tau bereikalingą konkurenciją Kuo daugiau, tuo smagiau. (sun) DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:28:57
| Nuoroda
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
patyleki rašė:
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
patyleki rašė:
[...] O šiaip aš VU parašiau, bet dar nesuprantu, kodėl. Va va. Taip ir būna, kai aplinka paveikia. Koks tavo KB? :D Jei manęs klausi tai 20 su trupučiu. Žinau, kad nekenti manęs Jinai dar virkčioja... Kenčiu, bet gadini man nuotaiką. Tiksliau - tas tavo skaičius ) Taip, virkčioju, bet ne todėl, kaip jūs - kad neįstosiu,o todėl, kad įstosiu, nes man atrodo padariau klaidą ir sudarysiu tau bereikalingą konkurenciją Bet tu irgi gera karvutė... O jeigu man trūks kaip tik vienos vietos? :P |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:30:37
| Nuoroda
EzoTao rašė:
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
Kažkur rašei savo KB, tai jis kosminis juk Kaip tau dar gali kilt minčių ar įstosi būtent čia Taigi, kad neblogas. Iš pat pradžių labai jaudinaus, nes šio tinklalapio balų skaičiuoklėj nebuvo jokių punktų apie pridedamus balus už olimpiadas, bet kai paskelbė KB lamabpo ir pamačiau, kad visgi prideda, tai net labai gera "ant dūšios" pasidarė. Koks tavo KB? 23 su trupučiu. :] Kiek tu laimėjęs olimpiadų, ką? Nes tau lietuvių VBE biški muša, o ir šiaip ne maksimalūs visi... :? :D Kai skaičiuodavau šitam tinklalapy esančia skaičiuokle, būdavo 19,5. O dabar kai lama suskaičiavo, tai tiek man rašo. :] O apie lietuvių patyliu - visus ištinka nesėkmių, o ypač samprotaujant. ;DDD Laimėjau keletą, registracijos blanke figūruoja trys. (blush) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:32:26
| Nuoroda
EzoTao rašė:
EzoTao rašė:
Muuuu rašė:
Kažkur rašei savo KB, tai jis kosminis juk Kaip tau dar gali kilt minčių ar įstosi būtent čia Taigi, kad neblogas. Iš pat pradžių labai jaudinaus, nes šio tinklalapio balų skaičiuoklėj nebuvo jokių punktų apie pridedamus balus už olimpiadas, bet kai paskelbė KB lamabpo ir pamačiau, kad visgi prideda, tai net labai gera "ant dūšios" pasidarė. Koks tavo KB? 23 su trupučiu. :] Kiek tu laimėjęs olimpiadų, ką? Nes tau lietuvių VBE biški muša, o ir šiaip ne maksimalūs visi... :? :D Kai skaičiuodavau šitam tinklalapy esančia skaičiuokle, būdavo 19,5. O dabar kai lama suskaičiavo, tai tiek man rašo. :] O apie lietuvių patyliu - visus ištinka nesėkmių, o ypač samprotaujant. ;DDD Laimėjau keletą, registracijos blanke figūruoja trys. (blush) Pagarba, žmogau (rock) :D Aš visokių konkursų respublikinių irgi buvau pavaręs, bet su literatūrine puse, tai man nieko net neužregino - tik tą info įskaitą ) Lieku su savo kukliais 19, 42 :) |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:32:57
| Nuoroda
Muuuu rašė:
EzoTao rašė:
Bet tu irgi gera karvutė... O jeigu man trūks kaip tik vienos vietos? :P
Jūs čia, ponai, atsargiai apie karvutes... Karvutės geri gyvūnėliai. Gražūs. Naudingi. Kartą lietuvių mokytoja mums sakė, kad moterims galima sakyti tokį komplimentą - Tavo akys gražios kaip karvės, nes jos iš tiesų gražios. ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:33:46
| Nuoroda
Muuuu rašė:
EzoTao rašė:
Bet tu irgi gera karvutė... O jeigu man trūks kaip tik vienos vietos? :P
Jūs čia, ponai, atsargiai apie karvutes... ... nes? :D |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:37:21
| Nuoroda
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:37:44
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Cia su daug papildomu? :) Ar klaida isivele ? Idomumo delei Tikiuos, kad klaidų nėr. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:38:25
| Nuoroda
Muuuu rašė:
EzoTao rašė:
Pagarba, žmogau (rock) :D Aš visokių konkursų respublikinių irgi buvau pavaręs, bet su literatūrine puse, tai man nieko net neužregino - tik tą info įskaitą ) Lieku su savo kukliais 19, 42 :) Už info įsk. kažkokie nuopelnai prie KB skiriami? NUo kada? Neskiriami, toli gražu Tik univiere nuo bendro informos kurso atleidžia, atrodo. |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:41:44
| Nuoroda
EzoTao, tikrai, kad graži reklama, bet kiek pamenu tu pirmu į TSPMI, o paskui į Teisę.? Ar painiojuosi? :? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:44:17
| Nuoroda
EzoTao, tikrai, kad graži reklama, bet kiek pamenu tu pirmu į TSPMI, o paskui į Teisę.? Ar painiojuosi? :? Painiojiesi :> 1. VU Teisė vf 2. MRU Teisė vf 3. VU Politikos mokslai vf 4. MRU Teisė ir valdymas vf 5. MRU Viešasis administravimas vf 6. VU Leidyba vf Mano prioritetai Tikiuos, kad neprireiks iki kokio penkto prieit |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:46:38
| Nuoroda
Apie kokias čia reklamas?.. visai jau aš ;D (rock) prioritetai - panašūs, nuostabu, mana,kad neisi iki penkto. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:47:45
| Nuoroda
Bailey rašė:
Apie kokias čia reklamas?.. visai jau aš ;D (rock) prioritetai - panašūs, nuostabu, mana,kad neisi iki penkto. Nepamiršk, kad mano balas gerokai mažesnis už tavo Noriu aš į VU ir nieko nežinau ) |
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:48:39
| Nuoroda
EzoTao rašė:
EzoTao, tikrai, kad graži reklama, bet kiek pamenu tu pirmu į TSPMI, o paskui į Teisę.? Ar painiojuosi? :? Painiojiesi :> 1. VU Teisė vf 2. MRU Teisė vf 3. VU Politikos mokslai vf 4. MRU Teisė ir valdymas vf 5. MRU Viešasis administravimas vf 6. VU Leidyba vf Mano prioritetai Tikiuos, kad neprireiks iki kokio penkto prieit Tikrai nemanau, kad teks prieit. Aš manau, kad ir pirmo sočiai bus. Tik gaila, kad ne kolegos būsimi. ;DDD Nors kas ten žino |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:50:52
| Nuoroda
EzoTao rašė:
EzoTao, tikrai, kad graži reklama, bet kiek pamenu tu pirmu į TSPMI, o paskui į Teisę.? Ar painiojuosi? :? Painiojiesi :> 1. VU Teisė vf 2. MRU Teisė vf 3. VU Politikos mokslai vf 4. MRU Teisė ir valdymas vf 5. MRU Viešasis administravimas vf 6. VU Leidyba vf Mano prioritetai Tikiuos, kad neprireiks iki kokio penkto prieit Tikrai nemanau, kad teks prieit. Aš manau, kad ir pirmo sočiai bus. Tik gaila, kad ne kolegos būsimi. ;DDD Nors kas ten žino Tavo TSPMI pirmas? Aš ten tikrai netaikau, net nežinau, kodėl man šovė į galvą jį parašyt Galėjau antru bandyt, nes visada svaigau apie tarptautinius, bet... racionalioji proto pusė pakuždėjo, kad būsiu geresnis teisininkas :>> |