Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:55:26
| Nuoroda
Jau palaidojau viltis į politikos mokslus pakliūt kažkaip nors ir rašydamas prioritetus jau žinojau kad nelabai man čia šansų yra o dar kai prisiskaičiau čia su kokias balais stoja... :D dbr džiaugčiausi kad bent į Vu teisę priimtų nors ir teisė nelabai vilioja |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
00:01:24
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Kai žmogui trūksta vos po kelis balus iki šimtukų ir jis dar pergyvena - čia jau utopija Įstosi. Gerai pavarei per egzaminus, gerai ir ten įstosi. Pastebėjau įdomią tendenciją, pavyzdžiui, teisės ketvirtam kurse VU: tie, kas įstoja pirmaisiais numeriais eilėje, prastesnius kolių ir tt. pažymius gauna už tuos, kurie įstoja jau prieš galą :> Nu kaip cia pasakius. Dazniausiai tie simtukininkai iesko prestizo ir renkasi tarp teises, architekturos, medicinos.(priklauso nuo laikytu egzu)..Nors jau minejau, kad teise neberea prestizas ir pernyksciai MRU istujusiu rezai ta parodo (65-70% is egzo pakako, kad i m teise istotum). + Mru visad rengia I etapa, kur dalyvauti gali tik seniau baige mokyklas, tarkim pernyksciai abiturientai. Na zinoma, konkursas mazesnis, balai irgi nedideli, galima ir su po 30% is egzu istot i teise vakarine), bet dazniausiai tie zmones buna motyvuoti ir zino, ko nori is gyvenimo ir pranoksta dieninukus. O del sunkumo mokinantis MRu ar VU. Tai ir as esu girdejas, kad VU ziauriai sunku lyginant su MRU. Kad tenai paskaitos vyksta vos ne nuo ryto iki vakaro. KAd po paskaitu visa vakara sedi prie knygu ir ruosies seminarams ir t.t.Bet viskas suprantama, gi magistras ten trunka tik 5m., kai MRU 6m, tai gi turi 1 metus atsigriebti. Zinoma 5m. geriau nei 6m., bet is kitos puses norisi tureti ir asmenini gyvenima, nes Vu per sesijas tai aplamai visa menesi kas dien po kelias valandas temiega. O VU gerumo, kaip universiteto, tai visgi manau, kad jie turi ne vien tik gera varda. Pas juos dirba ir geriausi destytojai ir + jie turi viska isvystyte medicinos, teises,ekonomikos, kalbu fakultetus.Nors pats univeras, jo fakultetai tai apskure. Centre yra chemijos fakultetas, tai ten ju valgykloj papigiai alu pardavineja, tai kai ieini i ta patalpa, tai net nesinori gerti pigaus svyturio aluko. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
00:03:54
| Nuoroda
kiek klaidu palikau siaubas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
10:27:50
| Nuoroda
Šypsenos mano, jau rytoj, užlėkiau pasidžiaugt - tuščia. Whatever, stiprybės, jei ne mes - tai niekas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
11:34:05
| Nuoroda
Reiks siandien nueit alaus ar ko stipresnio, nes jau siandien atsibudau 9h, kai normaliai atsibundu 13h atostogu metu Itariu be uspakajonsu neuzmigsiu... Jau rytojrytojrytojrytojrytojrytoj |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-21
11:36:36
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Reiks siandien nueit alaus ar ko stipresnio, nes jau siandien atsibudau 9h, kai normaliai atsibundu 13h atostogu metu Itariu be uspakajonsu neuzmigsiu... Jau rytojrytojrytojrytojrytojrytoj Užtat aš stengiuos eit kuo vėliau gult, prie kompo prasėdžiu ilgiausiai ) Šiandien pusryčiaujant mama pradėjo mane graužt, kad per mažai specialybių įrašiau ir jai bus labai apmaudu, kad kai/ jei neįstosiu man reikės su tokiais balais į kolegiją eit. Nelabai kaip nuteikia |
Žinutė parašyta:
2009-07-21
11:36:51
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Reiks siandien nueit alaus ar ko stipresnio, nes jau siandien atsibudau 9h, kai normaliai atsibundu 13h atostogu metu Itariu be uspakajonsu neuzmigsiu... Jau rytojrytojrytojrytojrytojrytoj Man lygiai taip pat ;D Primeskit kas rytoj ryte bus ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
11:40:53
| Nuoroda
EzoTao rašė:
PsicLt rašė:
Reiks siandien nueit alaus ar ko stipresnio, nes jau siandien atsibudau 9h, kai normaliai atsibundu 13h atostogu metu Itariu be uspakajonsu neuzmigsiu... Jau rytojrytojrytojrytojrytojrytoj Užtat aš stengiuos eit kuo vėliau gult, prie kompo prasėdžiu ilgiausiai ) Šiandien pusryčiaujant mama pradėjo mane graužt, kad per mažai specialybių įrašiau ir jai bus labai apmaudu, kad kai/ jei neįstosiu man reikės su tokiais balais į kolegiją eit. Nelabai kaip nuteikia Del nuteikimo tai taip, bet reik suprast, kad juos ne ka mazesnis jaudulys slegia, nei mus Maniskiai laksto pirmyn atgal sparciau, nei as. Vietos neradimas nevezh |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:13:54
| Nuoroda
Būtų jėga, kad taip rytoj atsiverti lamabpo.lt ir parodai tiems tėvams, kad į pirmą įstota ) Atsikvėptų. |
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:17:05
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Būtų jėga, kad taip rytoj atsiverti lamabpo.lt ir parodai tiems tėvams, kad į pirmą įstota ) Atsikvėptų. Na, ryt galėsi tai ir padaryt.
O kada paaiškės? Popiet? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:21:11
| Nuoroda
Sveiki, visad svajojau įstoti į TSPMI, ir nors nelabai kiti kas tikėjo, taip pakankamai objektyviai manau, kad įstosiu. Mano balas 20,1. Tačiau yra tokia situacija, kad turiu galimybę mokytis užsienyje, t.y. Anglijoje, Politics and Economics, pliusas tas, kad platesnis kursas, nes ekonomika ir politika yra labai susijusios sritys, didesnės pasirinkimo galimybės magistrantūrai ir šiaip, manau visi privalumus užsienyje žinot. Universitetas yra geras, maždaug top20, kai tuo tarpu ten jų yra ryškiai virš šimto. Tai vat, klausiu protingų ir juolab nepiktų žmonių, kurių, pastebėjau, čia pilna(;D), nuomonės. Gal žinot kokių studentų, nepatenkintų TSPMI ir išvažiavusių studijuoti panašią sritį užsienyje? Arba dar geriau, studentų, jau baigusių studijas, susijusias su politika, galimybes Lietuvoje? Ir dar, kai nuneši dokumentus universitetui, tai poto gali dar išsibraukti iš sąrašų, ar ne? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:21:59
| Nuoroda
Muuuu rašė:
PsicLt rašė:
Del nuteikimo tai taip, bet reik suprast, kad juos ne ka mazesnis jaudulys slegia, nei mus Maniskiai laksto pirmyn atgal sparciau, nei as. Vietos neradimas nevezh Mhmmm. :S Man tai sako, kad jei neįstotume ten kur nori, galėtum važiuot savanoriaut kur norėtum. Aišku aš nutyliu, kad norėčiau į Mozambiką. DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:25:19
| Nuoroda
black_sheep rašė:
Sveiki, visad svajojau įstoti į TSPMI, ir nors nelabai kiti kas tikėjo, taip pakankamai objektyviai manau, kad įstosiu. Mano balas 20,1. Tačiau yra tokia situacija, kad turiu galimybę mokytis užsienyje, t.y. Anglijoje, Politics and Economics, pliusas tas, kad platesnis kursas, nes ekonomika ir politika yra labai susijusios sritys, didesnės pasirinkimo galimybės magistrantūrai ir šiaip, manau visi privalumus užsienyje žinot. Universitetas yra geras, maždaug top20, kai tuo tarpu ten jų yra ryškiai virš šimto. Tai vat, klausiu protingų ir juolab nepiktų žmonių, kurių, pastebėjau, čia pilna(;D), nuomonės. Gal žinot kokių studentų, nepatenkintų TSPMI ir išvažiavusių studijuoti panašią sritį užsienyje? Arba dar geriau, studentų, jau baigusių studijas, susijusias su politika, galimybes Lietuvoje? Ir dar, kai nuneši dokumentus universitetui, tai poto gali dar išsibraukti iš sąrašų, ar ne? Aš pažįstu tik tokius, kurie išvažiavo iš karto arba jau pabaigę Bakį TSPMI. Tiesa, teko girdėt ir apie transfer'us. :} O šiaip manau, kad lėk tik Anglijon ir viskas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:29:37
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Optimistiška asmenybė rašė:
Muuuu rašė:
PsicLt rašė:
Del nuteikimo tai taip, bet reik suprast, kad juos ne ka mazesnis jaudulys slegia, nei mus Maniskiai laksto pirmyn atgal sparciau, nei as. Vietos neradimas nevezh Mhmmm. :S Man tai sako, kad jei neįstotume ten kur nori, galėtum važiuot savanoriaut kur norėtum. Aišku aš nutyliu, kad norėčiau į Mozambiką. DD Tavo tėvam dar kyla tokių minčių? Kad neįstosi su tokiu balu? DD Atsiprašau, pasijuoksiu tyliai D Ai. Jie nežino tų mano balų. O ir šiaip nesikiša į mano mokslus visiškai. Turiu neribotą laisvę šioj srity, kurią ribotų turbūt tik mokami mokslai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:36:29
| Nuoroda
Muuuu rašė:
black_sheep rašė:
[...] Mano balas 20,1.
[...] Gal žinot kokių studentų, nepatenkintų TSPMI ir išvažiavusių studijuoti panašią sritį užsienyje? Arba dar geriau, studentų, jau baigusių studijas, susijusias su politika, galimybes Lietuvoje? Ir dar, kai nuneši dokumentus universitetui, tai poto gali dar išsibraukti iš sąrašų, ar ne? Šaunu, sveikinu Tokių studentų nežinau, kurie būtų išvažiavę studijuoti į užsienį dėl to, kad yra nepatenkinti TSPMI. Pažįstu du žmones, kurie teigia, jog mokslai čia be galo įdomūs ir nė už ką nesirinktų kitos specialybės, jei dabar atsuktų laiką atgal. Gali išsibraukti. Dėkui! (: |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:07:44
| Nuoroda
Viilius rašė:
patyleki rašė:
Muuuu rašė:
Viilius rašė:
Ai.. kazkodel apie kitokius pagalvojau. VDU turi viena labai dideli minusa - Kauna. Pritariu :S Neturiu nieko prieš Kauną. Nu man ten tiesiog nepatinka :S Dėl kalbų, tai aš niekaip nesuprantu, kodėl Vu negalima dviejų užsienio kalbų mokytis, nesuprantu, ką prarastų, aišku ne privalomai, bet pasirinkti tai kodėl ne Gali paasikinti "neleidzia studijuoti dvieju uzsienio kalbu" ? Antą užsienio kalbą galima rinktis tik 4ame kurse atrodo |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:11:48
| Nuoroda
Antą užsienio kalbą galima rinktis tik 4ame kurse atrodo Kokia nesąmonė. Žurnalistam leidžia anksčiau rinktis. Lyg jiems vieniems daugiau kalbų mokėt reiktų... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:15:13
| Nuoroda
Na, kalba galima ir savarankiskai nesunkiai ismokti - siais laikais galimybiu pilna ir nemokamai Reik tik noro. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:20:38
| Nuoroda
Aš noriu prancūzų arba japonų! Nieko nežinau |
Žinutė parašyta:
2009-07-21
13:21:12
| Nuoroda
Sveiki gal kas galit padet ir pasakyt kaip suzinoti kur istojai ? ar vykt i ta vieta kur prasyma daviau ar kaip ? aciu is anksto |