Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
00:03:18
| Nuoroda
kiseneje_piene rašė:
agot@ rašė:
Kad nemokama gausi tai faktas, bet į VU nebent tik paskutiniu numeriu patektum.Aš ir pati rašysiu, jei ką netyčiom, bet didelių vilčių nededu taigi tu tai tikrai istosi:)) net ner ko panikuot tau ar dvejot:) bus matyti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
15:45:18
| Nuoroda
agot@ rašė:
Nastiona rašė:
mano KB yra 20, tai vat ir idomu, ar imanoma i VU ekonomika nemokama? :) manau, kad nelabai mano pačios 20,02, tačiau neturiu didelių vilčių pakliūti. praeitais metais i ekonomika VU nemokama istojo zmones su tokiais balais: pirmo- 2142.1, paskutinio 1970.0. mano balas pagal ta skaiciokle, apie 2005.0... tad manau ir siais metais visai realu i VU ekonomika vf pakliut.. beto gi, siais metais VU padaugejo krepseliu.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
20:39:17
| Nuoroda
Nastiona rašė:
agot@ rašė:
Nastiona rašė:
mano KB yra 20, tai vat ir idomu, ar imanoma i VU ekonomika nemokama? :) manau, kad nelabai mano pačios 20,02, tačiau neturiu didelių vilčių pakliūti. praeitais metais i ekonomika VU nemokama istojo zmones su tokiais balais: pirmo- 2142.1, paskutinio 1970.0. mano balas pagal ta skaiciokle, apie 2005.0... tad manau ir siais metais visai realu i VU ekonomika vf pakliut.. beto gi, siais metais VU padaugejo krepseliu.. nu tai va:) viskas gerai:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
22:36:54
| Nuoroda
Sveiki,norėjau paklausti ar įmanoma su 18,98 balų įstot i VF VDU KTU VU KHF?;/ |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:37:29
| Nuoroda
Nejau visi manot kad balas i VF vieta ekonomikos VU bus aukshtesnis nei 20.00 ?Kazkaip laaabai abejoju... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
10:16:14
| Nuoroda
sveiki, o stojant i VDU ten pridedami papildomi balai pvz: uz konkursus, Rasos gimnazijos abiturientams, ir kitus dalykus? Kiek zinau anksciau budavo. Tie balai neprisideda del krepselio gavimo, bet stojant i VDU prisideda? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
23:55:14
| Nuoroda
Ar yra galimybe istoti i KTU mokama ekonomika? Ar neverta keist prasyma |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
00:07:02
| Nuoroda
Kolkas idomi tendencija, kad ir i mokama vieta, ekonomika, tarp vu khf, vdu ir ktu, daugiausia prasymu paduota i vdu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
09:22:28
| Nuoroda
murkmurk rašė:
Ar yra galimybe istoti i KTU mokama ekonomika? Ar neverta keist prasyma Į mokamą tikrai turi įstoti:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:08:15
| Nuoroda
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:15:20
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) aš, o balus mano matai:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:21:21
| Nuoroda
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) aš, o balus mano matai:) o koks KB gaunasi, nors ir taip aisku, kad didesnis uz mano:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:22:45
| Nuoroda
aš galvoju VU antru numeriu rašyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:32:59
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) aš, o balus mano matai:) o koks KB gaunasi, nors ir taip aisku, kad didesnis uz mano:D mano lygiai 20 o tavo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:36:41
| Nuoroda
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) aš, o balus mano matai:) o koks KB gaunasi, nors ir taip aisku, kad didesnis uz mano:D mano lygiai 20 o tavo? lygiai 19:) kaip suprantu vilciu maza istoti i vu, bet vistiek parasysiu prasyme del sventos ramybes:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:38:13
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) aš, o balus mano matai:) o koks KB gaunasi, nors ir taip aisku, kad didesnis uz mano:D mano lygiai 20 o tavo? lygiai 19:) kaip suprantu vilciu maza istoti i vu, bet vistiek parasysiu prasyme del sventos ramybes:D o tu į nemokamą nori? nes i nemokama su 19, taj abejoju :? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:40:54
| Nuoroda
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) aš, o balus mano matai:) o koks KB gaunasi, nors ir taip aisku, kad didesnis uz mano:D mano lygiai 20 o tavo? lygiai 19:) kaip suprantu vilciu maza istoti i vu, bet vistiek parasysiu prasyme del sventos ramybes:D o tu į nemokamą nori? nes i nemokama su 19, taj abejoju :? is pradziu surasysiu VF ekonomika, vu, vu khf, ktu, vdu, o tada jau mokama rasysiu:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:44:03
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) aš, o balus mano matai:) o koks KB gaunasi, nors ir taip aisku, kad didesnis uz mano:D mano lygiai 20 o tavo? lygiai 19:) kaip suprantu vilciu maza istoti i vu, bet vistiek parasysiu prasyme del sventos ramybes:D o tu į nemokamą nori? nes i nemokama su 19, taj abejoju :? is pradziu surasysiu VF ekonomika, vu, vu khf, ktu, vdu, o tada jau mokama rasysiu:) ajsq:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:52:25
| Nuoroda
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
Nastiona rašė:
k@r@mele rašė:
kas is jusu ketina stoti i vu, ir su kokiais balai ?:) aš, o balus mano matai:) o koks KB gaunasi, nors ir taip aisku, kad didesnis uz mano:D mano lygiai 20 o tavo? lygiai 19:) kaip suprantu vilciu maza istoti i vu, bet vistiek parasysiu prasyme del sventos ramybes:D o tu į nemokamą nori? nes i nemokama su 19, taj abejoju :? is pradziu surasysiu VF ekonomika, vu, vu khf, ktu, vdu, o tada jau mokama rasysiu:) ajsq:) man tik taip tok klausimas : ko jūs veržiatės į tą VU? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:20:02
| Nuoroda
Cloudless rašė:
man tik taip tok klausimas : ko jūs veržiatės į tą VU?
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) |
|
|