Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:29:12
| Nuoroda
Cloudless rašė:
aš galvoju VU antru numeriu rašyt aš irgi galvoju, kad VU antru numeriu rašysiu (: o ką žadi pirmu rašyt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:29:14
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
man tik taip tok klausimas : ko jūs veržiatės į tą VU?
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:32:14
| Nuoroda
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:32:29
| Nuoroda
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu na nžnau..:) man tj VU atrodo geresnis.. na gal ajsku ir kitų gerų yra... aš pvz prašyme rašiau į VU 2 studijas, o iš kolegijų tiktai VIKO rašiau, daugiau kitų nerašiau jokių nei univerų nei kolegijų..:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:36:36
| Nuoroda
gerai išsilaikei egzaminus ir nori į kolegiją? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:38:03
| Nuoroda
Cloudless rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti aš taip pat ketinu MRU gal verta surizikuot ir vienintelį nr terašyt?.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:39:59
| Nuoroda
Cloudless rašė:
gerai išsilaikei egzaminus ir nori į kolegiją? noriu į nemokamą:) o šiaip kolegiją rašiau tik kad ramiau būtų.. Nes šiaip tikiuosi į VU įstot pirmu nr rašiau vu-ekonomika, o antru vu- vadyba ir verslo administravimas:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:40:16
| Nuoroda
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti aš taip pat ketinu MRU gal verta surizikuot ir vienintelį nr terašyt?.. aš irgi turiu tokią mintį. Bet baisu, kad po to paliksiu ant ledo, galėsiu kukuoti visus metus koks tavo KB? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:40:43
| Nuoroda
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti aš taip pat ketinu MRU gal verta surizikuot ir vienintelį nr terašyt?.. su tavo balais tai aišku verta:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:41:38
| Nuoroda
Cloudless rašė:
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti aš taip pat ketinu MRU gal verta surizikuot ir vienintelį nr terašyt?.. aš irgi turiu tokią mintį. Bet baisu, kad po to paliksiu ant ledo, galėsiu kukuoti visus metus koks tavo KB? 20,2 atrodo gaunasi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:45:00
| Nuoroda
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti aš taip pat ketinu MRU gal verta surizikuot ir vienintelį nr terašyt?.. aš irgi turiu tokią mintį. Bet baisu, kad po to paliksiu ant ledo, galėsiu kukuoti visus metus koks tavo KB? 20,2 atrodo gaunasi ai tai tu gali laisvai vieną vietą rašyti, tikrai įstosi. mano tai tik 19.40 pagal šią skaičiuoklę.bet ten kažkokia klaida yra |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:46:07
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
gerai išsilaikei egzaminus ir nori į kolegiją? noriu į nemokamą:) o šiaip kolegiją rašiau tik kad ramiau būtų.. Nes šiaip tikiuosi į VU įstot pirmu nr rašiau vu-ekonomika, o antru vu- vadyba ir verslo administravimas:) taigi ir kituose univeruose galėjai rašyt jau kad mokėjai už 16 vietų bet turėtum į VU įstoti, koks tavo KB gaunasi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:47:00
| Nuoroda
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
gerai išsilaikei egzaminus ir nori į kolegiją? noriu į nemokamą:) o šiaip kolegiją rašiau tik kad ramiau būtų.. Nes šiaip tikiuosi į VU įstot pirmu nr rašiau vu-ekonomika, o antru vu- vadyba ir verslo administravimas:) taigi ir kituose univeruose galėjai rašyt jau kad mokėjai už 16 vietų bet turėtum į VU įstoti, koks tavo KB gaunasi? nžnau kodėl, bet i kitus aš nenoriu..:) mano KB 20 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:48:39
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
gerai išsilaikei egzaminus ir nori į kolegiją? noriu į nemokamą:) o šiaip kolegiją rašiau tik kad ramiau būtų.. Nes šiaip tikiuosi į VU įstot pirmu nr rašiau vu-ekonomika, o antru vu- vadyba ir verslo administravimas:) taigi ir kituose univeruose galėjai rašyt jau kad mokėjai už 16 vietų bet turėtum į VU įstoti, koks tavo KB gaunasi? nžnau kodėl, bet i kitus aš nenoriu..:) mano KB 20 tai neblogai kaži ar su 19,4 į vf pavyktų įlįst? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:49:53
| Nuoroda
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
gerai išsilaikei egzaminus ir nori į kolegiją? noriu į nemokamą:) o šiaip kolegiją rašiau tik kad ramiau būtų.. Nes šiaip tikiuosi į VU įstot pirmu nr rašiau vu-ekonomika, o antru vu- vadyba ir verslo administravimas:) taigi ir kituose univeruose galėjai rašyt jau kad mokėjai už 16 vietų bet turėtum į VU įstoti, koks tavo KB gaunasi? nžnau kodėl, bet i kitus aš nenoriu..:) mano KB 20 tai neblogai kaži ar su 19,4 į vf pavyktų įlįst? į mru manyčiau gal taip,bet nžnau..:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:50:01
| Nuoroda
Cloudless rašė:
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
agnoosia rašė:
Cloudless rašė:
Cloudless rašė:
Nastiona rašė:
Cloudless rašė:
o kas sakė kad veržiames? ;D tiesiog norisi i VU, manau daug kas norėtų patekti į VU nemokama:) o gal tau VU nepatinka?:) na o kuo jums VU toks išskirtinis, kuo kiti univerai blogesni? :) Na aš nieko nei blogo, nei gero neturiu apie VU, tiesiog man taip įdomu aš į MRU pirmu rašysiu, o tu? kažkaip noriu iškart nuo finansų pradėti aš taip pat ketinu MRU gal verta surizikuot ir vienintelį nr terašyt?.. aš irgi turiu tokią mintį. Bet baisu, kad po to paliksiu ant ledo, galėsiu kukuoti visus metus koks tavo KB? 20,2 atrodo gaunasi ai tai tu gali laisvai vieną vietą rašyti, tikrai įstosi. mano tai tik 19.40 pagal šią skaičiuoklę.bet ten kažkokia klaida yra aš tai savarankiškai skaičiavaus.. pagal šitą skaičiuoklę 20 atrodo gaunasi.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:51:57
| Nuoroda
čia neprideda už A lygį metinio. man savarankiškai 19,6 gaunasi šiaip manau kad į MRU įstosiu. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:55:15
| Nuoroda
Pgal skaičiuoklę suskaičiavęs gauni 0,2 balo mažesnį nei iš tikrųjų ( jei metinis A lygio) |
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:56:16
| Nuoroda
Mano 19,82 aš irgi noriu Į MRU finansų ekonomiką :) |
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:57:35
| Nuoroda
~~Kristina~~ rašė:
Mano 19,82 aš irgi noriu Į MRU finansų ekonomiką :) tai turbūt mūsų nemažai ten nori o leisk paklausti kodėl ne į VU? |
|
|