Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
01:59:52
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
@siestaa tai ka tuomet siulai? na bent jau siandien mielai vienas kitam palinket labos nakties |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
02:03:56
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
@siestaa tai ka tuomet siulai? na bent jau siandien mielai vienas kitam palinket labos nakties Labanakt, mano mieloji nervu grauzike |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
02:05:21
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
@siestaa tai ka tuomet siulai? na bent jau siandien mielai vienas kitam palinket labos nakties Labanakt, mano mieloji nervu grauzike Labanakt, mano mielasis skanumeli |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
09:38:10
| Nuoroda
vycas0722 rašė:
Kotrybird rašė:
vycas0722 rašė:
Kotrybird rašė:
tai siame forume nera busimu odontologiuku? gal kolegos butume na aisku nznia dar kaip cia bus, arba medicina antroj vietoj, jei neistociau.. jei neistotum ... cia tai geras. tau odontologija tikrai imanoma misija. apie neistojima neturek net minties. geriau pradek pirktis reikmenis dantu taisymui ir sexy chalatuka sexy chalatuka..mmm... o reikmenu tai neprimink, reiktu paskola imtis... jo, tas tai gali buti, kad paskola del reikmenu. mano klasiokas studijuos II kurse odontologijos, tai sake, kad jau gavo sarasa reikmenu, kuriu bendra verte perkant oficialiai butu 800 lt. cia tai dar px, bet tolesnems studijoms manau, kad reiks dar daugiau isleist tai cia 800lt palyginus vienas juokas, gi 10 000 kainuoja ta visa iranga... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
12:17:27
| Nuoroda
@siestaa Ach, tu tikrai man skirtoji www.studijos.lt/busimiems_studentams/forumas/getTopic/27060/0#post_584491 |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
12:19:45
| Nuoroda
@Kotrybird Manau tavo poziuris ydingas atsipirks juk |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
13:04:46
| Nuoroda
zodziu taip! yra toks reikaliukas mano balai yra tokie kokie yra, bet ambicijos turbut pas mane per dideles ar imanoma su mano gautais balais istoti i vf farmacija arba kineziterapija? zodziu i farmacija lb noreciau, nes chemija lb patinka, taciau manau bio man lb pritruks.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
13:22:26
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
@siestaa Ach, tu tikrai man skirtoji www.studijos.lt/busimiems_studentams/forumas/getTopic/27060/0#post_584491 rimtai
ziurek: siesta ne tik popiecio miegas, bet ir visai skanus sokoladukas , SOKOLADINI :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
13:33:06
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
@siestaa Ach, tu tikrai man skirtoji www.studijos.lt/busimiems_studentams/forumas/getTopic/27060/0#post_584491 rimtai
ziurek: siesta ne tik popiecio miegas, bet ir visai skanus sokoladukas , SOKOLADINI :D O, SIESTA! Tokiais atvejais imu tiketi likimu, ir kartu jo nekesti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
13:37:39
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
ziurek: siesta ne tik popiecio miegas, bet ir visai skanus sokoladukas , SOKOLADINI :D O, SIESTA! Tokiais atvejais imu tiketi likimu, ir kartu jo nekesti O siaip juo netiki , ne? as tai jau pradedu tiket |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
13:42:00
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
O, SIESTA! Tokiais atvejais imu tiketi likimu, ir kartu jo nekesti O siaip juo netiki , ne? as tai jau pradedu tiket Netikiu, ir nenoriu tiketi nes jis mus isskiria |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
13:44:16
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
O, SIESTA! Tokiais atvejais imu tiketi likimu, ir kartu jo nekesti O siaip juo netiki , ne? as tai jau pradedu tiket Netikiu, ir nenoriu tiketi nes jis mus isskiria pfff.... o kas cia sake , kad meilei atstumas ne kliutis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
13:50:40
| Nuoroda
siestaa rašė:
pfff.... o kas cia sake , kad meilei atstumas ne kliutis? Ne kliutis tikrai ne o jei dar nudziautum koki idomesni egzemplioriu is herbariumo, tai bendrautume ir telepatiskai |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
13:57:40
| Nuoroda
Nenoreciau cia lb trukdyti meiles uzhsimezgimo bet gal isreikstumet savo nuomone, del galimybes man istoti i farmacija ar kineziterapija(geriau butu vf)? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
14:01:39
| Nuoroda
Mr. L.J. rašė:
Nenoreciau cia lb trukdyti meiles uzhsimezgimo bet gal isreikstumet savo nuomone, del galimybes man istoti i farmacija ar kineziterapija(geriau butu vf)? Farmacija sunkiai, kineziterapija lengvai... su ta salyga, jog gausi krepseli... bet koks skirtumas, jei rasai daugiau negu viena pageidavima, juk tiesiog destai prioriteto tvarka ir tiek... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
14:12:48
| Nuoroda
farmacija sunkiai? man tai atrodo ne sunkiai, o neimanomai ne tai pririorito tvarka. as vistiek bandysiu farmacija 1nr tada gal kineziterapija, bet va ka toliau rashyt, tai neturiu zalio supratimo.. chemija patinka ir dar visai normaliai islaikytas egzaminas, bet kur su ja istoti (ir kad spec. butu nebloga) tai neisivaizduoju. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
14:18:05
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
pfff.... o kas cia sake , kad meilei atstumas ne kliutis? Ne kliutis tikrai ne o jei dar nudziautum koki idomesni egzemplioriu is herbariumo, tai bendrautume ir telepatiskai o va toks tu man labiau patinki gal turi kokiu pasiulymu, koki? (kazkada , labai seniai , buvau ekskursijoje ir demesi atkreipe tokie grybukai, nors dar vaikas buvau) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
14:28:20
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
pfff.... o kas cia sake , kad meilei atstumas ne kliutis? Ne kliutis tikrai ne o jei dar nudziautum koki idomesni egzemplioriu is herbariumo, tai bendrautume ir telepatiskai o va toks tu man labiau patinki gal turi kokiu pasiulymu, koki? (kazkada , labai seniai , buvau ekskursijoje ir demesi atkreipe tokie grybukai, nors dar vaikas buvau) Smagiausi tie, kurie yra uzrakintose spintose aisku, uzrakintose yra ir vienakart valgomi grybukai geriau imk kaktusiukus su meskalinu - tikrai neapsiriksi Ar apsvarstei mano pasiulyma del biochemijos? turiu omeny, ar galvojai apie tai rimtai? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
15:22:30
| Nuoroda
Smagiausi tie, kurie yra uzrakintose spintose aisku, uzrakintose yra ir vienakart valgomi grybukai geriau imk kaktusiukus su meskalinu - tikrai neapsiriksi Ar apsvarstei mano pasiulyma del biochemijos? turiu omeny, ar galvojai apie tai rimtai? hipisku kaktusiuku? paieskosiu mano sarase biochemija tikrai buvo, taciau dabar, kai mano balai pakankami istoti i farmacija, esu visiskai uzsisvajojus apie ja. jau ir anksciau apie tai rimtai esu galvojusi, bet kad .......Vilniuje ..........as tame mieste nieko nei pazistu(ta prasme zmoniu), nei zinociau, nuo ko viska pradeti nors VU man visada buvo idealaus universiteto pavyzdys. idealaus bent jau savo universitetinemis tradicijomis . |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
16:49:02
| Nuoroda
@siestaa brangioji, bet juk as be taves numirsiu linksmai praleisk ilgaji savaitgali, tik is anksto ispeju, kad as svetimu vaiku - neauginsiu |