Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
20:29:30
| Nuoroda
dabar noriu siuo savo pasisakymu irodyti, kad stojimas yra labai nenuspejamas daiktas, cia akcentuojama tau sokoladini:D gerai tarkim zmogus nori istoti i kmu medicina, kurioje yra apie nu tarkim 260 VF vietu. taigi jo konkursinis yra tarkim 19,8, tai reiskia kad jo egzaminu vidurkis bus ~90%. Ok, tai reiskia, kad jis priklauso 10% geriausiuju ir galime suzinoti kiek ju yra;D. Imame biologijos egzamina, kadangi jis sioj srity kaip ir pagrindinis, kuri laike 4300 (berods) zmogiuku, taigi jis priklauso 430 geriausiuju. Na dabar pafantazuokim, tarkim tie visi 430 nusprendzia stoti i kmu medicina ir tas, atrodytu, saugus 19,8 konkursinis balas tave paveda?:D Nors aisku toks scenarijus yra vargiai imanomas, taciau zmoniu noru ir susidomejimo bei mados tam tikrai specialybei prognozuoti taip lengvai negalima;D. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
22:13:20
| Nuoroda
kas norit, pasiskaitykit sita del idomumo, isprusimo www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
22:54:38
| Nuoroda
vycas0722 rašė:
kas norit, pasiskaitykit sita del idomumo, isprusimo www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf Neatidaro |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
23:08:43
| Nuoroda
Ziuzelis rašė:
vycas0722 rašė:
kas norit, pasiskaitykit sita del idomumo, isprusimo www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf Neatidaro man ir is studijos.lt neatidaro. gal bandyk nusikopint linka? man tai atidaro tada
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
23:42:13
| Nuoroda
Medix rašė:
dabar noriu siuo savo pasisakymu irodyti, kad stojimas yra labai nenuspejamas daiktas, cia akcentuojama tau sokoladini:D gerai tarkim zmogus nori istoti i kmu medicina, kurioje yra apie nu tarkim 260 VF vietu. taigi jo konkursinis yra tarkim 19,8, tai reiskia kad jo egzaminu vidurkis bus ~90%. Ok, tai reiskia, kad jis priklauso 10% geriausiuju ir galime suzinoti kiek ju yra;D. Imame biologijos egzamina, kadangi jis sioj srity kaip ir pagrindinis, kuri laike 4300 (berods) zmogiuku, taigi jis priklauso 430 geriausiuju. Na dabar pafantazuokim, tarkim tie visi 430 nusprendzia stoti i kmu medicina ir tas, atrodytu, saugus 19,8 konkursinis balas tave paveda?:D Nors aisku toks scenarijus yra vargiai imanomas, taciau zmoniu noru ir susidomejimo bei mados tam tikrai specialybei prognozuoti taip lengvai negalima;D. Teoriskai galima cia irodineti belenkiek ir belenka. O praktika rodo taip: su tokiu balu VU praeitais metais butum kazkur apie viduriuka ir auksciau. Gaila siemet praktika mazai beiseina remtis, ivesta matematika i KB kaip gelbejimosi ratas. Konkursas gali ir padidet. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
00:09:39
| Nuoroda
vycas0722 rašė:
Ziuzelis rašė:
vycas0722 rašė:
kas norit, pasiskaitykit sita del idomumo, isprusimo www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf Neatidaro man ir is studijos.lt neatidaro. gal bandyk nusikopint linka? man tai atidaro tada
Ačiū už patarimą, atidarė |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
13:40:38
| Nuoroda
Medix rašė:
dabar noriu siuo savo pasisakymu irodyti, kad stojimas yra labai nenuspejamas daiktas, cia akcentuojama tau sokoladini:D gerai tarkim zmogus nori istoti i kmu medicina, kurioje yra apie nu tarkim 260 VF vietu. taigi jo konkursinis yra tarkim 19,8, tai reiskia kad jo egzaminu vidurkis bus ~90%. Ok, tai reiskia, kad jis priklauso 10% geriausiuju ir galime suzinoti kiek ju yra;D. Imame biologijos egzamina, kadangi jis sioj srity kaip ir pagrindinis, kuri laike 4300 (berods) zmogiuku, taigi jis priklauso 430 geriausiuju. Na dabar pafantazuokim, tarkim tie visi 430 nusprendzia stoti i kmu medicina ir tas, atrodytu, saugus 19,8 konkursinis balas tave paveda?:D Nors aisku toks scenarijus yra vargiai imanomas, taciau zmoniu noru ir susidomejimo bei mados tam tikrai specialybei prognozuoti taip lengvai negalima;D. Abittt, cia tu? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
13:54:23
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
@siestaa brangioji, bet juk as be taves numirsiu linksmai praleisk ilgaji savaitgali, tik is anksto ispeju, kad as svetimu vaiku - neauginsiu taip atsokau isleistuves," kaip reikiant "taip sakant, su visais saules pasitikimais ir naktinem maudynem ...net sakineliai sunkiai risasi(mat nemiegojau nuo vakar ankstaus ryto) .Bet del Taves tai as paziryzus dar nemiegoti ir pirmiausiai parasyti zinute (nors neabejoju, kad nemiegosiu dar iki velaus velaus vakaro ) koks kategoriskumas "neauginsiu svetimu vaiku". mat ... kazin ar as sugebeciau pati ka nors auginti(net geliu neauginu, o mano ciucius jau iskeliaves i dausas, matyt is per dideles meiles) pati augu, stiebiuosi, (na jei ne ugiu, tai bent jau asmenybe tobuleja) , tai kaip sugebeciau kokia atzala salia auginti, kai pati tiesiog trokstu saules sviesos ?(ir meiles )
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
14:15:08
| Nuoroda
@siestaa Et, tos isleistuves... As tik pries valanda atsikeliau - butinai turejau numigt, nes laukia karpiu zukle Sios nakties maudynes man ir kitiems ivare nemazai strioko - jau manem, kad viena is mergiociu nutare snustelt kartu su zuvytemis nugraibius puse dugno akmenu, paaiskejo, kad ji prie ezero net nevaziavo O del ugio nepergyvenk juk su zema moterimi labai patogu myletis tai tikrai ne trukumas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
14:21:55
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
@siestaa Et, tos isleistuves... As tik pries valanda atsikeliau - butinai turejau numigt, nes laukia karpiu zukle Sios nakties maudynes man ir kitiems ivare nemazai strioko - jau manem, kad viena is mergiociu nutare snustelt kartu su zuvytemis nugraibius puse dugno akmenu, paaiskejo, kad ji prie ezero net nevaziavo O del ugio nepergyvenk juk su zema moterimi labai patogu myletis tai tikrai ne trukumas eikit jus sau su savo tais karpiais... aplinkui , atrodo, vien zvejai... karpis- man tokia zuvis, kurios akys gailiausios. kad ir kaip keistai tai skambetu ... o as jau jauciu, kaip galvele sunkeja...matyt reikes ir man snustelt, nes jau nesigaudau laike ( cia tikriausiai kiekvienam is musu pazistamas jaumas) negaliu rodytis zmonems, nes akys stiklines As didziuojuos savo mazu ugiu9na normalus visai tas ugis is tikruju;D) ir zinau, kad tai yra privalumas ir ju yra kur kas daugiau nei tas, kuri tu paminejai .
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
14:29:37
| Nuoroda
siestaa rašė:
eikit jus sau su savo tais karpiais... aplinkui , atrodo, vien zvejai... karpis- man tokia zuvis, kurios akys gailiausios. kad ir kaip keistai tai skambetu ... o as jau jauciu, kaip galvele sunkeja...matyt reikes ir man snustelt, nes jau nesigaudau laike ( cia tikriausiai kiekvienam is musu pazistamas jaumas) negaliu rodytis zmonems, nes akys stiklines As didziuojuos savo mazu ugiu9na normalus visai tas ugis is tikruju;D) ir zinau, kad tai yra privalumas ir ju yra kur kas daugiau nei tas, kuri tu paminejai . O man karpiai - tai ezero kiauliukai, tad tiesiog privalau juos skriausti nesvarbu kokios gailios ju akys bebutu Budama mazo ugio gali apsipirkti vaiku skyriuje Prigulk prigulk - padarysiu tau peduciu masaza |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
14:37:27
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
eikit jus sau su savo tais karpiais... aplinkui , atrodo, vien zvejai... karpis- man tokia zuvis, kurios akys gailiausios. kad ir kaip keistai tai skambetu ... o as jau jauciu, kaip galvele sunkeja...matyt reikes ir man snustelt, nes jau nesigaudau laike ( cia tikriausiai kiekvienam is musu pazistamas jaumas) negaliu rodytis zmonems, nes akys stiklines As didziuojuos savo mazu ugiu9na normalus visai tas ugis is tikruju;D) ir zinau, kad tai yra privalumas ir ju yra kur kas daugiau nei tas, kuri tu paminejai . O man karpiai - tai ezero kiauliukai, tad tiesiog privalau juos skriausti nesvarbu kokios gailios ju akys bebutu Budama mazo ugio gali apsipirkti vaiku skyriuje Prigulk prigulk - padarysiu tau peduciu masaza Rar besirdi tu, nematei tada tu ju akiu vaiku skyriuje buna nuostabiai margu trumpu vasariniu suknyciu o tu masazo zinovas (juk pedutes daug jautresne vieta, nei gali pasirodyti is pirmo zvilgsnio) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
14:44:04
| Nuoroda
siestaa rašė:
Rar besirdi tu, nematei tada tu ju akiu vaiku skyriuje buna nuostabiai margu trumpu vasariniu suknyciu o tu masazo zinovas (juk pedutes daug jautresne vieta, nei gali pasirodyti is pirmo zvilgsnio) Rar rar As - visu galu meistras kaip pageidausi - su pirsciuku ciulpimu ar paprasto? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
14:54:19
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
Rar besirdi tu, nematei tada tu ju akiu vaiku skyriuje buna nuostabiai margu trumpu vasariniu suknyciu o tu masazo zinovas (juk pedutes daug jautresne vieta, nei gali pasirodyti is pirmo zvilgsnio) Rar rar As - visu galu meistras kaip pageidausi - su pirsciuku ciulpimu ar paprasto? pastebejau , kad pasikaustes daugybeje sriciu mhhm.... tas dar kitaip vadinamas erotiniu tai jei siulomas geras dalykas , ir dar geresnis dalykas, tai ir renkuosi dar geresni dalyka, o ne tik gera dalyka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
15:08:40
| Nuoroda
siestaa rašė:
pastebejau , kad pasikaustes daugybeje sriciu mhhm.... tas dar kitaip vadinamas erotiniu tai jei siulomas geras dalykas , ir dar geresnis dalykas, tai ir renkuosi dar geresni dalyka, o ne tik gera dalyka meilute tu mano, eime prigulti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
18:26:43
| Nuoroda
meilute tu mano, eime prigulti miegojau kaip kudikis jei oras visoje Lietuvoje toks pats, tai zvejyba turetu buti slaput slaputele |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:24:30
| Nuoroda
siestaa rašė:
meilute tu mano, eime prigulti miegojau kaip kudikis jei oras visoje Lietuvoje toks pats, tai zvejyba turetu buti slaput slaputele zvejyba dar neprasidejo ruosiau iranga, masalus, pasarus isvykstame 20:00 kol tu snaudei, iskepiau tau apkepa siandieninis laikrastis - autentiskumui irodyti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:33:40
| Nuoroda
@sokoladini
kaip as valgyt nooooriu kaip graziai viskas padaryta, kaip graziai patiekta o rytoj karpi valgysim?
belenkaip offtopinam, bet cia liga....visiskai susirgau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:39:53
| Nuoroda
siestaa rašė:
@sokoladini kaip as valgyt nooooriu kaip graziai viskas padaryta, kaip graziai patiekta o rytoj karpi valgysim? belenkaip offtopinam, bet cia liga....visiskai susirgau Taip, mano brangute, ryt vakarienei - sazanai Myliu, buciuoju, jau isvaziuoju |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:40:33
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
meilute tu mano, eime prigulti miegojau kaip kudikis jei oras visoje Lietuvoje toks pats, tai zvejyba turetu buti slaput slaputele zvejyba dar neprasidejo ruosiau iranga, masalus, pasarus isvykstame 20:00 kol tu snaudei, iskepiau tau apkepa siandieninis laikrastis - autentiskumui irodyti Net mano mama taip nemoka ... Atsibodo makaronus valgyt. |