Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:44:18
| Nuoroda
@brokoliu -majoneze jei jau tau db makaronai atsibode, tai ne kas....turi zmogucio ieskot, kuris gerai gamint moketu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:45:19
| Nuoroda
Brokoliu_Majonezas rašė:
Net mano mama taip nemoka ... Atsibodo makaronus valgyt. Kaip matai, Adamsiui makaronai irgi atsibodo |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:49:30
| Nuoroda
Makaronai ateity bus prabanga, bulvem ir alum pasiruoses gyvent |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:50:18
| Nuoroda
@Sokoladini
sauniu TAU ispudziu zvejyboje:) tik saugok save, kad lietutis neistirpintu
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
19:56:09
| Nuoroda
Brokoliu_Majonezas rašė:
Makaronai ateity bus prabanga, bulvem ir alum pasiruoses gyvent tikriausiai alus prie bulviu tinka labiau, nei prie makaronu ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
23:33:50
| Nuoroda
O blm ka pripyškinot ką čia valgysi duoną su makaronais ar bulvėm.. alus skysta duona juk vieną reikia valgyti
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
12:55:44
| Nuoroda
siestaa rašė:
@Sokoladini sauniu TAU ispudziu zvejyboje:) tik saugok save, kad lietutis neistirpintu brangioji, as jau grizau! o kaip tau ejosi, ka nuveikt spejai? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
19:01:05
| Nuoroda
@sokoladini jau grizai , matau matau man paruosi karpi?(labiausiai megstu keptus ant groteliu, mat figura saugau ) pati vakar buvau sokolado fabrike, o siandien prie ezeru . tik tiek , kad oras lb subjuro. matyt tu buckio pagailejai, kad taip nepasiseke ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
19:53:06
| Nuoroda
siestaa rašė:
@sokoladini jau grizai , matau matau man paruosi karpi?(labiausiai megstu keptus ant groteliu, mat figura saugau ) pati vakar buvau sokolado fabrike, o siandien prie ezeru . tik tiek , kad oras lb subjuro. matyt tu buckio pagailejai, kad taip nepasiseke ;D Paruosiu tau ko tik uzsigeisi Jei namus sutvarkysi ir zole nupjausi |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:08:45
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
@sokoladini jau grizai , matau matau man paruosi karpi?(labiausiai megstu keptus ant groteliu, mat figura saugau ) pati vakar buvau sokolado fabrike, o siandien prie ezeru . tik tiek , kad oras lb subjuro. matyt tu buckio pagailejai, kad taip nepasiseke ;D Paruosiu tau ko tik uzsigeisi Jei namus sutvarkysi ir zole nupjausi as namus tvarkyt megstu, siurbti kambarius pagal muzikos ritma ir dar karatis sudainuoti i vamzdi - tikras malonumas;D o zole pjaut kaime ziauriai atsibosta, turetum kaip nors sudomint;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:43:19
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
@sokoladini jau grizai , matau matau man paruosi karpi?(labiausiai megstu keptus ant groteliu, mat figura saugau ) pati vakar buvau sokolado fabrike, o siandien prie ezeru . tik tiek , kad oras lb subjuro. matyt tu buckio pagailejai, kad taip nepasiseke ;D Paruosiu tau ko tik uzsigeisi Jei namus sutvarkysi ir zole nupjausi as namus tvarkyt megstu, siurbti kambarius pagal muzikos ritma ir dar karatis sudainuoti i vamzdi - tikras malonumas;D o zole pjaut kaime ziauriai atsibosta, turetum kaip nors sudomint;D kol zoles nenupjausi - valgyt negausi ar jau idomu? bet juk bedainuojant i vamzdi gali plaukus susiurbt ar tu kaip dabar madinga - su Victorios Beckham sukuosena, is seirijos "kur as maciau sita berniuka?" |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:00:28
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
@sokoladini jau grizai , matau matau man paruosi karpi?(labiausiai megstu keptus ant groteliu, mat figura saugau ) pati vakar buvau sokolado fabrike, o siandien prie ezeru . tik tiek , kad oras lb subjuro. matyt tu buckio pagailejai, kad taip nepasiseke ;D Paruosiu tau ko tik uzsigeisi Jei namus sutvarkysi ir zole nupjausi as namus tvarkyt megstu, siurbti kambarius pagal muzikos ritma ir dar karatis sudainuoti i vamzdi - tikras malonumas;D o zole pjaut kaime ziauriai atsibosta, turetum kaip nors sudomint;D kol zoles nenupjausi - valgyt negausi ar jau idomu? bet juk bedainuojant i vamzdi gali plaukus susiurbt ar tu kaip dabar madinga - su Victorios Beckham sukuosena, is seirijos "kur as maciau sita berniuka?" idomu labai jau ;D kai valgyt norisi...o siaip zole labai praktiska pjauti, norint GERAI idegti mano plaukai pakankamai stiprus, kad siurblys neisiurbia ;D o jei tvarkau namus, tai madu per daug nedemonstruoju, o savo plaukus surisu i kuoduka labai paprasta ir i berniuka visai nepapanaseju(geras zodis gavosi) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:28:01
| Nuoroda
siestaa rašė:
idomu labai jau ;D kai valgyt norisi...o siaip zole labai praktiska pjauti, norint GERAI idegti mano plaukai pakankamai stiprus, kad siurblys neisiurbia ;D o jei tvarkau namus, tai madu per daug nedemonstruoju, o savo plaukus surisu i kuoduka labai paprasta ir i berniuka visai nepapanaseju(geras zodis gavosi) Idegti ir man nepakenktu Et, Siestaa... ir kodel nestoji i medicina? pamokyciau tave lotyniskai o kad butu dviguba nauda - pradetume nuo anatominiu terminu |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:40:21
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
idomu labai jau ;D kai valgyt norisi...o siaip zole labai praktiska pjauti, norint GERAI idegti mano plaukai pakankamai stiprus, kad siurblys neisiurbia ;D o jei tvarkau namus, tai madu per daug nedemonstruoju, o savo plaukus surisu i kuoduka labai paprasta ir i berniuka visai nepapanaseju(geras zodis gavosi) Idegti ir man nepakenktu Et, Siestaa... ir kodel nestoji i medicina? pamokyciau tave lotyniskai o kad butu dviguba nauda - pradetume nuo anatominiu terminu as zinok kaip saule svieciu, jau vien nuo manes bent jau susiltum tai tikrai tai ir taip galetum pamokyti, juk farmacijoje irgi reikes tik labiau augaliuku visokiu, o ne anatominiu termineliu ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:47:35
| Nuoroda
siestaa rašė:
as zinok kaip saule svieciu, jau vien nuo manes bent jau susiltum tai tikrai tai ir taip galetum pamokyti, juk farmacijoje irgi reikes tik labiau augaliuku visokiu, o ne anatominiu termineliu ... Oi jau tos blondines Ka gi, jei nori, galime pradeti ir nuo botanikos manyciau, jog paparcio ziedas bus puiki izanga i lingua latina |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
22:32:50
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
as zinok kaip saule svieciu, jau vien nuo manes bent jau susiltum tai tikrai tai ir taip galetum pamokyti, juk farmacijoje irgi reikes tik labiau augaliuku visokiu, o ne anatominiu termineliu ... Oi jau tos blondines Ka gi, jei nori, galime pradeti ir nuo botanikos manyciau, jog paparcio ziedas bus puiki izanga i lingua latina o gal as satene arba brunete ar tu cia ne apie plauku spalva, ironike tu? oho, turiu asmenini lingua latina mokytoja
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
22:48:46
| Nuoroda
siestaa rašė:
o gal as satene arba brunete ar tu cia ne apie plauku spalva, ironike tu? oho, turiu asmenini lingua latina mokytoja
pirmoji pamoka jau rytoj bus karsta, tad neprisirenk per daug |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:00:20
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
o gal as satene arba brunete ar tu cia ne apie plauku spalva, ironike tu? oho, turiu asmenini lingua latina mokytoja
pirmoji pamoka jau rytoj bus karsta, tad neprisirenk per daug tu neatsakei i mano pirma klausima, man tai buvo svarbu zinok ir taip vasara - minimalus rubu kiekis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:08:29
| Nuoroda
siestaa rašė:
tu neatsakei i mano pirma klausima, man tai buvo svarbu zinok ir taip vasara - minimalus rubu kiekis Apie plauku spalva mes ir nekalbejom tu tikra blondine geraja prasme, zinoma Moliugeli, gal jau eikime gulti - labai nuvarges siandien sitiek zuvies pripleses |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:14:14
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
tu neatsakei i mano pirma klausima, man tai buvo svarbu zinok ir taip vasara - minimalus rubu kiekis Apie plauku spalva mes ir nekalbejom tu tikra blondine geraja prasme, zinoma Moliugeli, gal jau eikime gulti - labai nuvarges siandien sitiek zuvies pripleses tikraja prasme tai as blondine(juk tikroji prasme-tai plauku spalva) o i kitas prasmes as net pati nelabai noriu gilintis eikime, jei graziai labos palinkesi
|
|
|