Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
01:21:16
| Nuoroda
Instrukcija. rašė:
pikee rašė:
Ei, sveiki! Jungiuosi prie jusu!!! Is kur busi? smagu, kad jau trise esam Iš Šilutės. Iš kur tu, Živile? :} Jau padavei dokmentus gal? :} |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-25
12:46:03
| Nuoroda
pikee rašė:
Instrukcija. rašė:
pikee rašė:
Ei, sveiki! Jungiuosi prie jusu!!! Is kur busi? smagu, kad jau trise esam Iš Šilutės. Iš kur tu, Živile? :} Jau padavei dokmentus gal? :} Is Siauliu, rytoj vaziuoju paduot dokumentu, ka tik nusipirkau traukinio bilieta;) Beje, kas girdet apie fuksu stovykla - bus, nebus? |
Žinutė parašyta:
2010-07-27
15:53:23
| Nuoroda
Živile, bus. :}} Važiuosi? Nes aš tai labai labai norėčiau. :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
16:30:28
| Nuoroda
Ir apskritai, kas žadat važiuoti į fuxus? :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
18:19:39
| Nuoroda
As vaziuosiu, tikrai tikrai! Vakar buvau priemimo punkte, kur labai maloni antrakurse Egle papasakojo daug idomiu dalykeliu, taip pat ir apie fuksu stovykla, kuri bus 18-20 dienomis kita menesi, jei kas nors nezinote:) Man labai patiko viskas, ka pamaciau ir isgirdau, spaudziau ranka gal desimciai zmoniu, tik is to jaudulio neprisimenu nei vardu, nei veidu - nepykite |
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:25:39
| Nuoroda
pikee rašė:
Ir apskritai, kas žadat važiuoti į fuxus? :} As zadu kodel musu tiek nedaug cia?.. Man irgi viskas, ka pamaciau, patiko, tik ranku tiek daug nespaudziau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:34:25
| Nuoroda
Ė, sveiki! Skubu kaip nors padauginti filosofų gretas, todėl jungiuos prie jūsų ;} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:46:55
| Nuoroda
kartagina rašė:
Ė, sveiki! Skubu kaip nors padauginti filosofų gretas, todėl jungiuos prie jūsų ;} Jau keturiese ir visi, kaip žiūriu, puikūs lituanistai sveika, prisijungus, kartagina jau buvai VU? jei taip, kokie ispudziai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
16:21:52
| Nuoroda
Na ir kur, būsimos filosofės, žadat gyventi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
17:40:39
| Nuoroda
Bū rašė:
Na ir kur, būsimos filosofės, žadat gyventi? Bendrabutyje tikros studentiskos duonos ragaut noriu is tikruju slapta puoseleju vilti su kuo nors is kolegiu kartu, bet viska laikas parodys. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
17:54:48
| Nuoroda
Gavau šiandieną, kažkaip per vėlai, kvietimą į pirmą etapą. tikiuosi, atsiųs į antrą :]] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
18:17:41
| Nuoroda
Instrukcija. rašė:
Bū rašė:
Na ir kur, būsimos filosofės, žadat gyventi? Bendrabutyje tikros studentiskos duonos ragaut noriu is tikruju slapta puoseleju vilti su kuo nors is kolegiu kartu, bet viska laikas parodys. Me too. Girdėjau apie mūsų baraką tik gerų atsiliepimų. Bus fainai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
21:46:29
| Nuoroda
ruduoas rašė:
Gavau šiandieną, kažkaip per vėlai, kvietimą į pirmą etapą. tikiuosi, atsiųs į antrą :]] Tai visgi istojai? Valio!!! As, kaip ir jus, padaviau prasyma i bendrabuti, taip paprastai viskas pasirode, iejau i toki maza kambareli, kazkoks vyrukas net nepasiziurejes i mane padave lapa, kur tereikejo vardo, ka mokysies ir kontaktu Turiu dar klausimeli: ar jus kam nors, be kuratoriaus, ejote pranesti, jog norite i fuksu stovykla, ar kaip nors papildomai atsizymejote? Nes manes tik paklause, ar nori, atsakiau, jog taip, ir viskas tuo pasibaige... |
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:15:00
| Nuoroda
O mane tas vyriškis J6 auditorijoj maloniai nustebino. Užpildžiau prašymą, jis tik žvilgt: ''Oo... filosofija. Sveikinu''. Aš irgi tik pritarimą pasakiau ir ten dar kompe užsirašė Eglė, kad važiuosiu. Bet, man atrodo, visa informacija bus atsiųsta į el. paštą, ar ne? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
23:09:45
| Nuoroda
Ir as busimas filosofas . Turbut i pasta visa informacija gausim ,nes visiems siusti sms ,ar kitaip nebutu labai praktiska xD Jau laukiu fuksu stovyklos . Tikiuosi susirink daug fainu ir idomiu zmoniu .:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
11:02:01
| Nuoroda
fragrancis rašė:
Ir as busimas filosofas . Turbut i pasta visa informacija gausim ,nes visiems siusti sms ,ar kitaip nebutu labai praktiska xD Jau laukiu fuksu stovyklos . Tikiuosi susirink daug fainu ir idomiu zmoniu .:D Pagaliau ir vaikinų sulaukėm čia aš irgi fuksų pirmo susitikimo laukiu jau... kaip ant adatų... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
11:22:15
| Nuoroda
kas žinot,kad bus toj fuxų stovykloj? Aš prisiklausius tik baisiausių vaiantų net bijot pradėjau. Mane beje irgi kuratorė užsirašė kompe, el paštu tikriausia atsiųs info. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
13:48:10
| Nuoroda
Bū rašė:
kas žinot,kad bus toj fuxų stovykloj? Aš prisiklausius tik baisiausių vaiantų net bijot pradėjau. Mane beje irgi kuratorė užsirašė kompe, el paštu tikriausia atsiųs info. O ka ten tokio baisaus girdejai ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
13:59:27
| Nuoroda
fragrancis rašė:
Bū rašė:
kas žinot,kad bus toj fuxų stovykloj? Aš prisiklausius tik baisiausių vaiantų net bijot pradėjau. Mane beje irgi kuratorė užsirašė kompe, el paštu tikriausia atsiųs info. O ka ten tokio baisaus girdejai ? Kad ten kličkos ateinantiems metams įvairiai gimsta... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
20:20:07
| Nuoroda
Kur čia girdėjai? Bet šiaip man tai toks dalykas į galvą ateina, mes nebe maži vaikai žaistume su pravardėm ir panašiais dalykėliais... gal dar ir nesuaugę, bet vis tiek... manau,kad baimintis nereikia. Viskas priklauso nuo požiūrio |
|
|