Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
18:21:42
| Nuoroda
ieskau elitiniu draugu is KMU, VU, KTU, ISM. VGTU... O visokios LVA, LKKA, LZUU , tai net nevertos univero vardo, sustoja ten belekas :S :S :S Tad su zmonemis is ju nenoriu bendrauti, O kolegijos tai is vis dvokia meslo kruva As pati esu is KMU slaugos, kas nori susipazinti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
18:25:55
| Nuoroda
Ir ką tai turėtu reikšti ... |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
19:34:45
| Nuoroda
1pupyte69 rašė:
ieskau elitiniu draugu is KMU, VU, KTU, ISM. VGTU... O visokios LVA, LKKA, LZUU , tai net nevertos univero vardo, sustoja ten belekas :S :S :S Tad su zmonemis is ju nenoriu bendrauti, O kolegijos tai is vis dvokia meslo kruva As pati esu is KMU slaugos, kas nori susipazinti? vel ta suka pradeda savo. vienoje is jos sukurtu temu tik nervus visiems patase ir gadino viso forumo vaizda. kazkos vaikas taip kvailai juokauja. ne velnio tu i slauga istojai. su tokiais balais kazin ar i karvasudi leistu stot. kazin ar cia isvis "JI". turbut koks transvestitas prie studijos.lt prisiregistravo svilink is cia netersusi/neterses forumo vaizdo |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
22:02:40
| Nuoroda
1pupyte69 rašė:
ieskau elitiniu draugu is KMU, VU, KTU, ISM. VGTU... O visokios LVA, LKKA, LZUU , tai net nevertos univero vardo, sustoja ten belekas :S :S :S Tad su zmonemis is ju nenoriu bendrauti, O kolegijos tai is vis dvokia meslo kruva As pati esu is KMU slaugos, kas nori susipazinti? /die |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
22:24:35
| Nuoroda
Aš labai norėčiau. Kada susitinkam susipažint? Rytoj turėsi laiko? Esu elitinė irgi - į sanitariją KMU įstojau. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
22:28:48
| Nuoroda
"Elitinės" jus ... Nejuokinkit žmoniu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
22:32:05
| Nuoroda
1pupyte69 rašė:
ieskau elitiniu draugu is KMU, VU, KTU, ISM. VGTU... O visokios LVA, LKKA, LZUU , tai net nevertos univero vardo, sustoja ten belekas :S :S :S Tad su zmonemis is ju nenoriu bendrauti, O kolegijos tai is vis dvokia meslo kruva As pati esu is KMU slaugos, kas nori susipazinti? Pati ta elitine, su tokiais balais Nei pupyte tu, nei 69,o bachurelis nedabrendes ir neturintis ka veikti. Issok pro elitini langa. Have fun! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
22:38:38
| Nuoroda
*varna rašė:
Aš labai norėčiau. Kada susitinkam susipažint? Rytoj turėsi laiko? Esu elitinė irgi - į sanitariją KMU įstojau. negaliu kaip juokinga (rofl) :D :D :D :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-05
09:53:55
| Nuoroda
Aš būsiu elitinis akušeris-suvirintojas. Panelės priimsit į savo tarpą? Galėsim įkurt slaptą universitetinę "Šūdų ir Špakliaus" (ŠiŠ) draugiją, kur gersim tiktais aukščiausios klasės ir išlaikymo vynus, antai kaip "Šaltupys" ar "Versmė". O diskutuosim tiktais globalinio masto temomis pvz. ar Ostapenko gėjus ir ar Riaubiškytės-Tarasovienės papai tikri. Visi potencialūs nariai rašot man asmeninę žinutę su informacija apie savo IQ, studijų programą ir išgeriamo rašalo kiekį. Prasčiokai iš VU nesivarginkit. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-05
10:10:25
| Nuoroda
Atrodo, kad i KMU stoja vien tik elitas, kurie vos vos egzaminus islaiko. :D Pupyte (kuri is tikro, turetu buti stora riebi ryza ozka, nes normalios panos tokiu vardu nesikuria) Tu istojai i mokama nepopuliaria specialybe ir tai vos vos ir laikai save elitu? Tu zemkej net krepselio nebutum gavus, elite tu. Tavo vieta kolegijoj, kaip pati sakei meslo kruvoj. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-05
11:32:07
| Nuoroda
elitas mat atsirado istojo, kur tik prieme, o dbr girsis iki nuluzimo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-05
11:45:12
| Nuoroda
nu kad tu ne kmu su tokiais egzais tai tikrai... dar gal net ir kolegijoj krepsio nebutum gavus ir faktas, matyt isvis nepasiseke istot kazkur, vargsas vaike. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-08-17
17:12:34
| Nuoroda
Istojau i kolegija ir labai dziaugiuosi... O tu ''pupyte'' jei neturi,ka veikt,tai pasimokyk rasyt zodi ''draugu'',o ne dragu... Kvaisa ar idiotas cia rasineja.Man tai nervu negadina,bet siaip foruma vaizda gadina. |
Žinutė parašyta:
2009-08-18
13:33:13
| Nuoroda
Atsiranda gi dar tokių žmonių xDD Jei man į akis paskaytų tokią nesąmonę, manau, kad net trenkčiau į veidelį - už savo draugus, kurie įstojo į kolegijas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-18
14:08:54
| Nuoroda
Nuo tos eilines oj elitines paduoda silke ziertva jibana Iesko matai elito ji tokiai sukai dantis isdauzyt i saligatvio borteli ir prie kokio zigulio prisikabinus pratampt pro ta jos elitini univera D Suka geriau kaime but milijonierium negu mieste ubagu taip ir su univeru ir kolegija geriau as baiges kolegija dirbu normalu darba uztenka ir profke palygint su tavo atveju tai vat geriau baiges profke griovius zulinu su siupeliu negu tu blet savo slauga baigus seniam blet i lova pyles padavinesi kad nusimyztu bet aisku tokiam elitui kaip tau tai nesvarbu senio ar jaunuolio svarbu byrka o jei dar sikniuka leis pavalyt tai isvis krc ELITAZZ RULEZZZ DDD |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-18
15:25:15
| Nuoroda
temos autorius yra visiskas luzeris jei jo toks poziuris juolab jo slauga toli grazu nera "elitine" spec. "ELITINIAI" kaip tu vadini zmone is "ELITINIU" univeru yra pakankamai kulturingi ir ispruse kad suprastu jog tokia zeminanti ir apgailetina diskusija apie tai kas yra "ELITAS" o kas ne yra tik bukaprociams idomi. tad geriau panele "ELITINE SLAUGE" patylek nes tavo susiktas poziuris tik parodo kad patekai ne ten kur turejai patekti
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-18
16:03:56
| Nuoroda
Knife rašė:
Aš būsiu elitinis akušeris-suvirintojas. Panelės priimsit į savo tarpą? Galėsim įkurt slaptą universitetinę "Šūdų ir Špakliaus" (ŠiŠ) draugiją, kur gersim tiktais aukščiausios klasės ir išlaikymo vynus, antai kaip "Šaltupys" ar "Versmė". O diskutuosim tiktais globalinio masto temomis pvz. ar Ostapenko gėjus ir ar Riaubiškytės-Tarasovienės papai tikri. Visi potencialūs nariai rašot man asmeninę žinutę su informacija apie savo IQ, studijų programą ir išgeriamo rašalo kiekį. Prasčiokai iš VU nesivarginkit. Pz geras komentaras, respect |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-18
19:31:43
| Nuoroda
Matos kad kažokia vaikas rašinėja..nieko nereikia kreipti dėmesio į tokias mažvaikes,tau pupyte tikrai tik į slaugą varyt senukams užpakalius valyt ir pampersus keist:P |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-20
12:48:36
| Nuoroda
Va dėl tokių žmonių kaip ji didžiuojuos, kad stojau į kolegiją. Ten bent jau žmonės savo vietoj, neišsidirbinėja lipdydami sau 'elito' etikečių. : ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-20
19:36:38
| Nuoroda
:DD bent skaniai pasijuokiau . Kas tas elitas ? matyt jam nepriklausau nes nznau kas tai |