ieskau elitiniu dragu
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-08-20 20:58:52 | Nuoroda

Epinis sio forumo postas.

Žinutė parašyta: 2009-08-20 21:08:12 | Nuoroda
1pupyte69 rašė:

ieskau elitiniu draugu is KMU, VU, KTU, ISM. VGTU...

O visokios LVA, LKKA, LZUU , tai net nevertos univero vardo, sustoja ten belekas :S :S :S  Tad su zmonemis is ju nenoriu bendrauti, O kolegijos tai is vis dvokia meslo kruva

As pati esu is KMU slaugos, kas nori susipazinti? 

Jeigu tu elitas, tada aš grietinėlė :D nejuokink mergaite tu žmonių :D Jaučiu po pirmo semestro "elitas" tu skrisi lauk :D

• Biologija / MBE 7
  • Istorija / MBE 6
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 17
  • Užsienio kalba (anglų) / MBE 8
Žinutė parašyta: 2009-08-20 21:48:59 | Nuoroda

:D :D :D

Žinutė parašyta: 2009-08-20 22:59:14 | Nuoroda

Man įdomu, ar ši elitinė pupytė perskaitė visus čia jai skirtus geriausius linkėjimus))) 

Iš tikrųjų, aš jaučiuosi žiauriai pamaloninta - kaip gi, toks žmogus kaip pati Gerbiamoji Elitinė Ponė Pupytė priskyrė ir mane prie šalies elitos! Manau, jai reikėtų išduot premiją! O pinigus premijai paimti iš NEelitinėms aukštosiosm mokykloms stipėndijoms skirtų lėšų !

Tikriausiai, persistengiau ironizuodama, bet kažkodėl vis negaliu apsiramint po to, ką perskaičiau čia. Tokie žmonės...Aš net nusikaltėliui kalėjime tokios slaugės nepalinkėčiau. 

Na, bet geriau be visų tų rimtų nesąmonių paprasčiausiai pasijuokti ir pamiršti šią elitinę vištelę, na bet vis tiek įdomu būtų pamatyt, kas per toks žmogus)))

• Istorija / VBE 52
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 85
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą