Ziurnalistika 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-13 01:22:31 | Nuoroda

Tiesą sakant, nelabai supratau, ką pasakei. Kaip suprasti, kad dokumentai netvarkingi ir negalėsi dalyvauti? Kur dalyvauti? Negavai įskaitos, ar kaip?

Žinutė parašyta: 2010-07-13 01:37:12 | Nuoroda

įskaitą gavau, bet tapatybės kortelė, kurios numerį registravau lamoje, baigia galioti šią savaitę. pasirašant sutartis tiek su universitetu, tiek priduodant atestatą ar kaip ten visur reikia to dokumento, kurį tegausiu rugpjūčio vidury. galiu eiti pasiimti pasą, bet jo numeris vėl kitas. tai pagal visą reglamentą gali manęs ir neleisti niekur.

• Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2010-07-13 07:55:03 | Nuoroda
jean-claude van damme rašė:

įskaitą gavau, bet tapatybės kortelė, kurios numerį registravau lamoje, baigia galioti šią savaitę. pasirašant sutartis tiek su universitetu, tiek priduodant atestatą ar kaip ten visur reikia to dokumento, kurį tegausiu rugpjūčio vidury. galiu eiti pasiimti pasą, bet jo numeris vėl kitas. tai pagal visą reglamentą gali manęs ir neleisti niekur.

Manau nevelu persiregistruoti paso duomenimis. Juk iki liepos 19 d. Dar yra ir nesiregistravusiu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 09:49:05 | Nuoroda

Žanai Klodai van Damai --> žurnalistui didžiausias įžeidimas yra pavadinti jį filologu. Esmėje, žurnalistas, tai ne tas žmogus, kuris naktį eiles kurpia po antklode pasislėpęs ir žibintuvėliu pasišvietęs. Jei per stojamąjį pasakai, kad laimėjai 15 pirmų vietų tarptautiniuose filologų konkursuose ir dar poezijos sekcijoje, tai iš tavęs išsityčios taip, kad ausų būgneliai sulys į smegenis ir kažin ar kada daugiau pasirodys.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:25:11 | Nuoroda

nesakiau aš jiems to.

bet iš kvailumo, pavydėdama ar nežinodama kas tuose filologuose vyksta gal nepradėk tyčiotis iš manęs. filologuose yra eseistikos-publicistikos sekcija. ten, be ese, dalyvauja tiriamieji rašiniai, interviu, pažintiniai straipsniai, beveik visi apie rašo apie savo kaimus.  Tas pats kas ir kiekviename laikraštyje. tik kartais pasitaiko parašytų geru stiliumi ar bent jau talentingai. Komisjoje dirba žurnalistės. Adomaitytė ir iš Lietuvos radijo, atrodo, Valantiene.
kalba ėjo apie konkursinį balą, pasakiau savo ir dar užsiminiau, kad turėtų prisidėti balai už konkursus laimėtus tik dėl to dar nesu tikras. Tačiau tikimybė didelė, kad ir tyčiodamiesi, tuos balus pridės.

• Istorija / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:34:08 | Nuoroda
neturiutokio rašė:

Žanai Klodai van Damai --> žurnalistui didžiausias įžeidimas yra pavadinti jį filologu. Esmėje, žurnalistas, tai ne tas žmogus, kuris naktį eiles kurpia po antklode pasislėpęs ir žibintuvėliu pasišvietęs. Jei per stojamąjį pasakai, kad laimėjai 15 pirmų vietų tarptautiniuose filologų konkursuose ir dar poezijos sekcijoje, tai iš tavęs išsityčios taip, kad ausų būgneliai sulys į smegenis ir kažin ar kada daugiau pasirodys.

isizeidineti del tokiu nieku, tai jau laaaabaiiii blogas zenklas busimai zurnalistei. Tiesiog juokinga, kokie mes svarbus ;). Nesupratau tik, kodel van Damas dar ir teisinasi...

Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:50:26 | Nuoroda

Aš nesiteisinu tik bandau išprovokuoti konfliktą :D
Tik paaiškinau, dėl viso pikto, gal tikrai neįsivaizduoja žmogus kas ta filologija.

• Istorija / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:21:06 | Nuoroda

Žinau, kas yra filologų konkursai, pati ten dalyvavau, tad jokio įžeidimo nebuvo. Žinoma, nesakiau, kad dalyvavau, nes būtent toks atsakymas lauktų iš komisijos. Jei ir įžvelgei kažkokią patyčią, tai nebent perdėtai susireikšminusiems kai kuriems komisijos nariams, nes man tokių perliukų pasitaikė, kad nors imk ir išdaužyk veido sritį po pokalbio. Peace.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:28:11 | Nuoroda

kokių? man tai buvo taip, kad kai pasakiau vardą ir pavardę, vienas iš galo, tas pagrindinis dekanas jis ar kas pradėjo juoktis, prunkštauti ir sukti galvą ratu :D tik nesupratau kam, ar kad pasimesčiau, ar šiaip toks apgailėtinas atrodžiau :D

• Istorija / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:47:04 | Nuoroda

Šitas?

Kadangi man stojant buvo tūkstantmetis, tai pradėjo pūzras kažkoks, net nežinau kas toks manęs klausinėt debilizmų visokių. Dialogas vyko maždau taip:

Ką šiemet švenčiam?

Lietuvos tūkstantmetį.

O kas čia per daiktas?

Lietuva pirmą kartą paminėta Kvedlinburgo analuose.

Kada paminėta?

1009.

Kas tie Kvedlinburgo analai?

[ties šiuo klausimu mano kantrybė išseko]

Kedlinburgas - Vokietijos vienuolynas, analai - vienuolyno metraščiai, vadinasi - Vokietijos vienuolyno metraščiai.

[Pečiulis pradėjo juoktis, o pūzras išraudo ir susinervino. Paskui tylėjo ilgai ir tada vėl pratrūko.]

Kada buvo paskutinė Lietuvos okupacija?

[pirma mintis man buvo "ta fak?"]

Kieno okupaciją omeny turite: rusų, lenkų, vokiečių?

Pačią paskutinę.

1945 arba 1946, priklauso nuo to ar turite omeny kada jie įžengė į Lietuvą, ar kada galutinai okupavo.

[Pečiulis juokėsi beveik balsu, o pūzras išraudo dvigubai]

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:50:17 | Nuoroda

ir šiaip visi galėtų tuos linksmus nutikimus pasipasakot iš stojamojo.

dar vienas.
klausimas: kiek Lietuvoje ministerijų?
mano atsakymas: 14
klausimas: kuri svarbiausia?
mano atsakymas: nėra tokios, visos jos dirba kartu, paisdalindamos bla bla bla bla bla
klausimas: kuri svarbiausia?
mano atsakymas: Na nėra tokios, visos jo pasidalyja skritingą darbą, visos valstybės sritys svarbios ir niekas negali jų pakeisti.
mano atsakymas: nu sakau nėra tokios.

ir jau pasimečiau, bet laimei kažkuri gailestinga moteris įsiterpė ir paklausė kuri ministerija man asmeniškai svarbiausia :D 

p.s. klausė tai tas pats kur ir iš vardo juokės. baisu buvo, bet patiko ir smagu prisimint :)

• Istorija / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:51:52 | Nuoroda

Taip tas pats :) 

• Istorija / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:19:03 | Nuoroda

Tai čia dekanas. Jo egzo neišlaikiau aš ir kitos aukos. Nesistebėkit, bus ir pas jus tokių. Apskritai, yra dėstytojų, kurie tiesiog turi aukų, kad ir kaip stengtumėtės. Ir važiuokit stovyklon, ten būna gerai.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:20:38 | Nuoroda
jean-claude van damme rašė:

ir šiaip visi galėtų tuos linksmus nutikimus pasipasakot iš stojamojo.

dar vienas.
klausimas: kiek Lietuvoje ministerijų?
mano atsakymas: 14
mano atsakymas: nėra tokios, visos jos dirba kartu, paisdalindamos bla bla bla bla bla
mano atsakymas: Na nėra tokios, visos jo pasidalyja skritingą darbą, visos valstybės sritys svarbios ir niekas negali jų pakeisti.
mano atsakymas: nu sakau nėra tokios.

ir jau pasimečiau, bet laimei kažkuri gailestinga moteris įsiterpė ir paklausė kuri ministerija man asmeniškai svarbiausia :D 

p.s. klausė tai tas pats kur ir iš vardo juokės. baisu buvo, bet patiko ir smagu prisimint :)

Na, taip, pusė mano kurso prieš jį dreba. Man kažkaip nebaisus jis, šiaip nemalonus. Ir dar susikoliojom per kažkurį susirinkimą.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 23:00:02 | Nuoroda

Gavau iskaita, pasirodziau, manau, labai gerai , bet egzaminai jau labai gerai nepasiseke kaip tikejaus, bet tikiuosi istoti, tik galvoju koks konkursinis balas turetu buti ir nestuinku kad 18,6 net nelogiska kiek kalbejau su vu dekanais kad kiltu net per 2 balus:) tai vat tik idomu ar daug kas gavo iskaitas pirma vieta rase zurnalistika, nes kiek mano grupei buvo visi pirma vieta skyre ekonomikai arba teisei:)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-13 23:20:11 | Nuoroda

manau,kad tiem kas gavo iskaita nebus sunku istoti. Visgi gavo tik 59 zmones :) ir tikrai ne visi rase pirmu numeriu  

Žinutė parašyta: 2010-07-14 09:29:40 | Nuoroda

be to tvarka nuo anu metu nesikeiscia, jeigu neblogai pasidomejau tai anais metais iskaita jau buvo ivesta ir ja gavo 62 zmones, o konkursinis balas 16,82 tad nezinau kokia cia dar twarka galejo keistis, nu nebent egzaminu, bet vistiek manau auksciau 18 tikrai nepakils

Žinutė parašyta: 2010-07-14 09:44:32 | Nuoroda

Kai aš stojau, tai atėjau, šypsausi, gera nuotaika, galvojau fainai pašnekėsim, nebuvau nusiteikus cinizmui, o pasirodo... Sėdi senių gauja ir laiko tave šiukšle, dar vienas storas galvos nuo kompo nepakelia. Kuo jie taip nusipelnę yra, kad taip elgtųsi? Ko aš nežinau gal? Aš snarglė, bet tegul jie nekelia savęs aukščiau, negu priklauso, visi esam žmonės, tai ir išlikim žmogiški

• Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-14 10:11:33 | Nuoroda
Metal Face Doom rašė:

Kai aš stojau, tai atėjau, šypsausi, gera nuotaika, galvojau fainai pašnekėsim, nebuvau nusiteikus cinizmui, o pasirodo... Sėdi senių gauja ir laiko tave šiukšle, dar vienas storas galvos nuo kompo nepakelia. Kuo jie taip nusipelnę yra, kad taip elgtųsi? Ko aš nežinau gal? Aš snarglė, bet tegul jie nekelia savęs aukščiau, negu priklauso, visi esam žmonės, tai ir išlikim žmogiški

Pas Džiugą Paršonį gal patekai ? (tas kur nepakelia galvos nuo kompo). Jis gerus klausimus užduoda ir "nežlugdo" kaip kiti, bent man taip pasirodė kalbant su juo ir kitais, kurie klausinėjo.

Nežinau, aš buvau,  iš manęs nesityčiojo (vienas vieną kartą prunkštelėjo) ir nebuvo jokių "laikymo šiukšle" ar  ko nors panašaus.

Žiūrint ant ko užšoki.

Nors visada yra auksinė taisyklė - žurnalistas privalo sugebėti išsisukti iš visokio plauko individų.

Kas jei tau teks kalbėtis, imti interviu iš asocialaus žmogaus, alkoholiko, kalinio ar dar ko. Tad nematau nieko blogo, jei ir kažkiek "paduchina", nes žurnalistikoje tikrai visi tavo sutikti žmogai nebus "mieli ir pliušiniai".

Išgirsi ir p ir n ir t.t :D

Žinutė parašyta: 2010-07-14 12:34:27 | Nuoroda
Rytovejas rašė:
Metal Face Doom rašė:

Pas Džiugą Paršonį gal patekai ? (tas kur nepakelia galvos nuo kompo). Jis gerus klausimus užduoda ir "nežlugdo" kaip kiti, bent man taip pasirodė kalbant su juo ir kitais, kurie klausinėjo.

Nežinau, aš buvau,  iš manęs nesityčiojo (vienas vieną kartą prunkštelėjo) ir nebuvo jokių "laikymo šiukšle" ar  ko nors panašaus.

Žiūrint ant ko užšoki.

Nors visada yra auksinė taisyklė - žurnalistas privalo sugebėti išsisukti iš visokio plauko individų.

Kas jei tau teks kalbėtis, imti interviu iš asocialaus žmogaus, alkoholiko, kalinio ar dar ko. Tad nematau nieko blogo, jei ir kažkiek "paduchina", nes žurnalistikoje tikrai visi tavo sutikti žmogai nebus "mieli ir pliušiniai".

Išgirsi ir p ir n ir t.t :D

Va va, tas senis nepakėlė galvos nuo kompo : )  Dar toks tamsus ir piktas sedėjo prie lango, dar mergina su akiniais, kita jauna ir maloni mergina dar buvo, dar toks žilas senukas, dar tas dekanas, docentas buvo Vaišnys, tai jis visai mielas ir geras žmogus pasirodė. Norėjau šiaip Artūrą Račą pamatyt : ) Tai jo, dabar jau supratau, kad reikia būt VISKAM pasiruošus, nors tarp tų žurnalistų lyg ir nebuvo asocialų, bet dabar jau elgčiausi gal kiek kitaip : ) O negalibūt, kad jie diskriminuoja dėl tatuiruočių, nes aš keletą turiu, tai kažkaip jie iškart įtariai į mane žiūrėjo, tai turbūt jiem išvaizda irgi vienas iš prioritetų

• Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą