Prašymo pildymas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-02 12:28:10 | Nuoroda

Sveiki, galbut kazkas zadat stoti i daile ar su ja susijusias studijas. Susiduriaau su problema, galvojau stoti i Siauliu-taikomaja daile ir versla arba i Telsius-dailes ir technologijos pedagogika. Uzpildzius prasyma rodo,kad man stojamieji egzaminai vyks Vilniuje. Ar nuo siol visi stojamieji egzamina vyks Vilniuje? Gal nkas ir susidure su sia problema

Žinutė parašyta: 2010-06-02 14:58:06 | Nuoroda

Išvis kokiam tinklapį reikia pildyt ? Iki kada galima ?

Visiškai nieko nesigaudau :D

• Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 54
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 85
Žinutė parašyta: 2010-06-02 15:37:50 | Nuoroda
Laurynas rašė:

Išvis kokiam tinklapį reikia pildyt ? Iki kada galima ?

Visiškai nieko nesigaudau :D

www.lamabpo.lt/registracija_internetu.html

Iki liepos 19 dienos  . 

Žinutė parašyta: 2010-06-03 12:05:08 | Nuoroda
Justė, rašė:
Bedievis rašė:

Man dar neaišku kaip ten pasiūlys tau tas specialybes i kurias tu pretenduoji, girdejau kad 4 pasiūlis vietas?

girdejau ,kad 3...

Bet niekur dabar apie tai nerašo...

Žinutė parašyta: 2010-06-03 12:05:53 | Nuoroda
Justė, rašė:
Bedievis rašė:

Man dar neaišku kaip ten pasiūlys tau tas specialybes i kurias tu pretenduoji, girdejau kad 4 pasiūlis vietas?

girdejau ,kad 3...

bet dabar niekur apie tai nerašo...

Žinutė parašyta: 2010-06-03 12:05:55 | Nuoroda
Justė, rašė:
Bedievis rašė:

girdejau ,kad 3...

bet dabar niekur apie tai nerašo...

Žinutė parašyta: 2010-06-03 12:05:58 | Nuoroda
Justė, rašė:
Bedievis rašė:

girdejau ,kad 3...

Žinutė parašyta: 2010-06-03 12:52:50 | Nuoroda

man ten is pavardes vidurio savaime ismeta dvi raides? kur kreiptis? rasiau el laiska, bet nieko... gal pries savaite.

• Informacinės technologijos / VBE 38
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 38
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-06-03 13:29:53 | Nuoroda

Nežinau, gal kas jau klausė, bet....

Ar pateikiant pageidavimus kur nori stoti į vf vietą, geriau kartu pateikti ir analogišką pageidavimą vn vietai? Ar tą geriau daryti jau antrajame rate?

• Biologija / MBE 5
  • Informacinės technologijos / MBE 8
  • Istorija / VBE 14
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 43
  • Užsienio kalba (anglų) / MBE 6
Žinutė parašyta: 2010-06-03 13:30:00 | Nuoroda

Ar pateikiant pageidavimus kur nori stoti į vf vietą, geriau kartu pateikti ir analogišką pageidavimą vn vietai? Ar tą geriau daryti jau antrajame rate?

• Biologija / MBE 5
  • Informacinės technologijos / MBE 8
  • Istorija / VBE 14
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 43
  • Užsienio kalba (anglų) / MBE 6
Žinutė parašyta: 2010-06-03 14:42:33 | Nuoroda

Kur gaut tą mokyklos kodą?

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-06-03 15:02:35 | Nuoroda
ArtasF1 rašė:

Jei pirmame rate nebus irasyta,tai antrame negalesi irasyt

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-06-03 15:12:45 | Nuoroda

blemba kiek čia daug visai iš medžio iškritusių :D pasimesit gyvenime išvis, jei net su tokia užduotim nesusidorojat

• Fizika / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-06-03 15:13:30 | Nuoroda

blemba kiek čia daug visai iš medžio iškritusių :D pasimesit gyvenime išvis, jei su tokia užduotim nesusidorojat

• Fizika / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-06-03 16:26:30 | Nuoroda
schaba rašė:

blemba kiek čia daug visai iš medžio iškritusių :D pasimesit gyvenime išvis, jei su tokia užduotim nesusidorojat

o gal elementarsiausias noras nepridaryt klaidu? ko bus vertas musu tas prasymas su kruvom tusciu lauku ir velnei zin kokia informacija,, o jeigu akis bado tai neskaityk is vis kas liecia sia tema :) o butd nepasimest tai mes jau tkr surasim :) galu gale tai jau musu problema :) 

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 10
Žinutė parašyta: 2010-06-03 16:44:07 | Nuoroda
Cinike rašė:

Kai parašai mokyklos pavadinimą šone atsiranda nuoroda surasti. Tai ten paspausk ir momentaliai suras. 

Žinutė parašyta: 2010-06-03 17:43:19 | Nuoroda
Deli111 rašė:
Cinike rašė:

Kai parašai mokyklos pavadinimą šone atsiranda nuoroda surasti. Tai ten paspausk ir momentaliai suras. 

Labai aciu ;) 

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 10
Žinutė parašyta: 2010-06-03 18:49:58 | Nuoroda
Audrutuke rašė:

Sveiki, galbut kazkas zadat stoti i daile ar su ja susijusias studijas. Susiduriaau su problema, galvojau stoti i Siauliu-taikomaja daile ir versla arba i Telsius-dailes ir technologijos pedagogika. Uzpildzius prasyma rodo,kad man stojamieji egzaminai vyks Vilniuje. Ar nuo siol visi stojamieji egzamina vyks Vilniuje? Gal nkas ir susidure su sia problema

Tai taip, jei parašyta Vilniuj, reiškia ten ir bus, bet man neaišku tik dėl tų darbų peržiūros, nes jei aš pvz. stoju į gaminio dizainą Telšiuose ir į dizainą Vilniuj, tai parašyta, kad stojant į gaminio dizainą, peržiūra vyks telšiuose, o į dizainą Vilniuj yra 3 variantai, tai man įdomu, ar galima į abu stojant darbus vežt į Telšius?.

Žinutė parašyta: 2010-06-03 19:23:03 | Nuoroda
jammer rašė:
Audrutuke rašė:

Tai taip, jei parašyta Vilniuj, reiškia ten ir bus, bet man neaišku tik dėl tų darbų peržiūros, nes jei aš pvz. stoju į gaminio dizainą Telšiuose ir į dizainą Vilniuj, tai parašyta, kad stojant į gaminio dizainą, peržiūra vyks telšiuose, o į dizainą Vilniuj yra 3 variantai, tai man įdomu, ar galima į abu stojant darbus vežt į Telšius?.

Man irgi bus stojamieji tik i sokio pedagogika.. ;) tai bent as galiu pasirinkti ar vilniui laikyti ar telsiuose.. ;) pasidomekit labiau, nes manau, kad jus taip pat galit pasirinkti, kur jums patogiau

Žinutė parašyta: 2010-06-03 21:26:11 | Nuoroda

Man atrodo šitie dalykai skiriasi nuo dailės, plius ką tik vda priėmimo taisyklėse pasižiūrėjau, kad parašyta "su darbais prisistatyti savarankiškų darbų peržiūroje tame fakultete, kuriame yra vykdomos jo pasirinktos programos". Tai kaip ir aišku tada, nors ir labai nepatogiai išeina, kad reikės į du miestus važiuot.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą