Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
21:44:44
| Nuoroda
fainaa rašė:
ArtasF1 rašė:
Nežinau, gal kas jau klausė, bet.... Ar pateikiant pageidavimus kur nori stoti į vf vietą, geriau kartu pateikti ir analogišką pageidavimą vn vietai? Ar tą geriau daryti jau antrajame rate? Jei pirmame rate nebus irasyta,tai antrame negalesi irasyt Tai geriau iš karto rašyti ir analogišką prašymą?... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
22:32:36
| Nuoroda
jammer rašė:
Man atrodo šitie dalykai skiriasi nuo dailės, plius ką tik vda priėmimo taisyklėse pasižiūrėjau, kad parašyta "su darbais prisistatyti savarankiškų darbų peržiūroje tame fakultete, kuriame yra vykdomos jo pasirinktos programos". Tai kaip ir aišku tada, nors ir labai nepatogiai išeina, kad reikės į du miestus važiuot. tikrai nepasiseke.. ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
23:10:30
| Nuoroda
beverly09 rašė:
jammer rašė:
Man atrodo šitie dalykai skiriasi nuo dailės, plius ką tik vda priėmimo taisyklėse pasižiūrėjau, kad parašyta "su darbais prisistatyti savarankiškų darbų peržiūroje tame fakultete, kuriame yra vykdomos jo pasirinktos programos". Tai kaip ir aišku tada, nors ir labai nepatogiai išeina, kad reikės į du miestus važiuot. tikrai nepasiseke.. ;/ Tai jau tikrai nepasiseke:( Pati masciau apie studijas Siauliuose ar Telsiuose, kur butu pavyke istot,,, O dabar sugalvoja, kad visi norintieji nesvarbu is kokio dar Lietuvos krasto kartusi kelioms dienoms i Vilniu egzaminams, nors nevisi ten turi giminiu ar tiek lesu kur apsistot, o po to dar neaisku ar tu itiksi vda komisjai, nors net neketini stoti i ju akademija.... Na nezinau, mano nuomone, dauguma zmoniu atsisakys savo senu planu del tokiu nesamoningu reformu, lyg butu buve blogiau, kai visi norimame mieste atligdavo tas uzduotis |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
10:04:05
| Nuoroda
ArtasF1 rašė:
fainaa rašė:
ArtasF1 rašė:
Nežinau, gal kas jau klausė, bet.... Ar pateikiant pageidavimus kur nori stoti į vf vietą, geriau kartu pateikti ir analogišką pageidavimą vn vietai? Ar tą geriau daryti jau antrajame rate? Jei pirmame rate nebus irasyta,tai antrame negalesi irasyt Tai geriau iš karto rašyti ir analogišką prašymą?... man atrodo ,kad taip,nors jei jau labai nenori tos mokamos tai rasyk i pacia pabaiga.Bet vis tiek tau pirmame rate siulys viena vf ir viena vnf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
13:25:39
| Nuoroda
Sveiki, sorry uz durna klausima, taciau kaip supratau visus egzaminu rezultatus lamabpo suzinos is egzaminu duomenu bazes, bet o kaip del metinio pazymio? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
14:27:52
| Nuoroda
nebesuprantu..tai yra ar nera skirtumo kokia tvarka surasysim savo norus nes girdejau, kad nesvarbi eiles tvraka tiesiog gausim pasiulymus ir tada jau mes rinksimes, bet nesamoningai skamba tai kaip is tiesu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
16:48:05
| Nuoroda
LadyBug rašė:
nebesuprantu..tai yra ar nera skirtumo kokia tvarka surasysim savo norus nes girdejau, kad nesvarbi eiles tvraka tiesiog gausim pasiulymus ir tada jau mes rinksimes, bet nesamoningai skamba tai kaip is tiesu? Kam tada dalykus rašyti reikia pageidavimo eiliškumu? Nesuprantu iš kur traukiate tą kelių pasirinkimų taisyklę. Visa informacija, kurią randu internete teigia, kad bus vienas pasiūlymas studijuoti, pagal tai, kokia eiliškumo tvarka bus surašyti pageidavimai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
16:53:36
| Nuoroda
Aisku,kad reikia eiliskumo,nes siulys ta kuri pirma busite parase,cia yra pavyzdys : |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
17:07:47
| Nuoroda
aciu uz info. Tai butu protingiausia rasyti vietas atszivelgiant i praeitu metu balu dydzius ir vietas surasyti balu mazejimo tvarka? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
23:10:08
| Nuoroda
Tai aišku, kad tvarka svarbi, netgi pildant parašyta, kad reikia pildyti prioriteto tvarka, niekasj ums ten nieko nesiūlys, pagal balus žiūrės iš eiės jūsų surašytus prioriteto tvarka prašytus prašymus ir kur papulsit, ten papulsit. čia jums ne amerika, niekas kvietimų studijuoti neatsiunčia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
17:46:58
| Nuoroda
sveiki,as pastebėjau,kad kažkas buvo užsiminęs apie pinigus,tai pildant internete,dar litus reik mokėti,na tokios info dar nemačiau,čia mitas ar tiesa? thx for answer... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
17:54:19
| Nuoroda
dar klausymas iškilo..falima is pradžių parašyta visas spec VF,o apačioje rašyti tas pačias spec jau VNF?... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
18:10:20
| Nuoroda
Reikalingi dokumentai |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
18:10:41
| Nuoroda
ATRASYKIT KAS.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
18:26:57
| Nuoroda
gal kas gali man padėt su tuo prašymu? priėjau "Mano įgytas (ar planuojamas įgyti 2010 metais) aukštasis išsilavinimas" skiltį ir pasimečiau.... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-05
18:43:38
| Nuoroda
Jau uzpildziau viska ir pas mane gavosi 9pageidavimai i vf ir 3 i vnf , tai dabar liepos 23d. gausiu du pasiulymus : viena pasiulys is mano 9pageidavimu i vf ir viena is mano 3ju i vnf? r tada galesiu pasirinkt is tu dvieju ? jo? :) |
Žinutė parašyta:
2010-06-06
12:30:19
| Nuoroda
Sveiki. O tai kolegijos ir universitetai šiemet tame pačiame viename lape pildysis, ane? Galima prašymo pageidavimuose maišyti bet kaip vietas( neatsižvelgiant į tai, kolegija ar universitetas)? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-06
12:41:00
| Nuoroda
Sypsniux rašė:
Sveiki. O tai kolegijos ir universitetai šiemet tame pačiame viename lape pildysis, ane? Galima prašymo pageidavimuose maišyti bet kaip vietas( neatsižvelgiant į tai, kolegija ar universitetas)? Taip, viskas vienoj vietoj. Pildant tik reik atsizvelgt i eiliskuma, kur pirma nori stot. O , kad rasysi universiteta ar kolegija, ar vf ar vnf, ner skirtumo |
Žinutė parašyta:
2010-06-06
13:34:08
| Nuoroda
Tai dabar nesuprantu biski.. Pildant rasyt reikia iskart ir i vf jei noriu ir i vnf? Ar parasyt vf, ir jei neuzteks man balu pasiulis vnf? Aciu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
23:36:24
| Nuoroda
Sveiki,norėčiau jūsų paklausti apie stojimus. šiandien su teta diskutavom,ir aš jos klausiau, ar apsimoka, pildant prašymą kartoti specialybes,na tarkim,kaip pvz paėmus, rašai anglų filologiją,parašau pirmu nr,ir aš teiravausi,kad reikėtų parašyti ir kitais numeriais,tarkim trečiu ar 4,nes girdėjau,kad jei pirmu neįstoji,gali antru,o ji sakė,kad yra pereinamasis balas,ir jei tau jo neužteks 1numeriu,tai neužteks ir kitais,tarkim 3 ar 4. ar tai realu? ar ji neteisi?ar aš klystu? |