Teisė Mru
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-13 18:33:24 | Nuoroda
Thotu rašė:

Nu matot, mane kas parina. Teisė ir valdymas nėra labai populiari specialybė, todėl didesnė tikimybė, kad kris balai šiais metais. Ir galbūt turėčiau tikimybę įstoti į nemokamą. Ir dabar nebežinau, kaip man tą prašymą surašyti, nes dabar surašiau teisė nemokamą, teisę mokamą ir tik tada valdymą. Ar rašyti teisę ir valdymą po teisės nemokamos (į kurią beabejo neįstočiau į nemokamą, bet viltis durnių motina, o ir už tai, kad parašiau, nieko nuo to neatsitiks), ar palikti viską, kaip yra ir mokėti už mokslą?

Bet žinoma, kad balai nukris, šansų beveik nėra.

Žodžiu, reik apsispręst iki pirmadienio :}

Nežinau, gal ir klystu, bet kodėl Tu teigi, jog neįstotum į teisę vf? Manau, galėtum, arba kažką maišau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 18:46:09 | Nuoroda

Tai pažiūrėk į egzaminus ir suprasi ;}

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:49:07 | Nuoroda
Dreamlover rašė:

Bet priprazinkit,studiojuojant gryna TEISE gal ir studini ta pati kaip ir kiti,taciau destytoju kompetencija nepalyginamai aukstesne nei studinant kitas teises studiju programas. Pvz. kad ir kokia teise ir valdymas atrodytu universali specialybe,bet nei Vaisvilos,Jakimenko,nei Birmontienes jie nepatiria ir nieko panasaus net neturi. Gal ir gaunam visi vienoda TEISES BAKALAURO diploma,taciau.... Gal kazkas pasikeis dabar butent su teise ir valdymu nes fakulteta panaikino ir prijunge prie MRU TF :)

Klysti :) na negaliu pasisakyti dėl kitų studijų, bet man teko pasidžiaugti Jakimenko ir kitais legendiniais dėstytojais dar pirmame pusmetyje :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 22:05:37 | Nuoroda

Gal yra kas mokinasi Teisę ir muitinės veiklą? Būtų įdomu ir svarbu gauti informacijos apie šias studijas. Ar labai didelis skirtumas nuo grynos teisės? Žinau, kad diplomas bus teisės, bet kaip suprantu šios studijos orientuojasi į darbą pasienyje ar kaip..?

• Istorija / VBE 63
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-13 22:08:38 | Nuoroda
RikArdO rašė:

Gal yra kas mokinasi Teisę ir muitinės veiklą? Būtų įdomu ir svarbu gauti informacijos apie šias studijas. Ar labai didelis skirtumas nuo grynos teisės? Žinau, kad diplomas bus teisės, bet kaip suprantu šios studijos orientuojasi į darbą pasienyje ar kaip..?

Jo, iš tų visų teisių ir kažko artimiausia teisei teisė ir penitencinė veikla, ten šimtu procentų įstotum į nemokamą. Aš ją paskutinėj vietoj irgi įlipdžiau ;}

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-13 22:13:00 | Nuoroda

mane gąsdina tas dalykas kaip kalėjimai ;D mačiau "kalėjimo bėglius" super serialas, bet nelabai įsivaizduoju save atliekantį praktiką būtent kalėjimo įstaigoje... Dabar man tokia nežinia ką pasirinkti iš tų teisių MRU...

• Istorija / VBE 63
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-13 22:21:55 | Nuoroda

Man patikėk ta pati dilema. Na, tie kalėjimai yra tik pusė dalies to, ką ten mokoma ( nū kaip suprantu). Ten iš esmės eina baudžiamoji teisė. Tau kaip bičui neturėtų būti baisu, kavą panešiosi, popieriukus padėliosi ir štai visa praktika. O pasimetusi aš irgi. Nes labiausiai noriu į teisę, bet už ją reikės susimokėti, o už  teises su priedais papulčiau į nemokamą, bet vėl gi, ar patiktų. Jei tau patinka baudžiamoji teisė, teisėsauga, manau būtų viskas gerai :}

• Istorija / VBE 86
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-13 22:49:24 | Nuoroda
RikArdO rašė:

mane gąsdina tas dalykas kaip kalėjimai ;D mačiau "kalėjimo bėglius" super serialas, bet nelabai įsivaizduoju save atliekantį praktiką būtent kalėjimo įstaigoje... Dabar man tokia nežinia ką pasirinkti iš tų teisių MRU...

teisė ir muitinės veikla ir teisė ir sienos apsauga yra skirtingi dalykai :D baigęs muitinės veiklą eisi dirbt į muitinę, baigęs sienos apsaugą - gausi grandinio laipsnį ir būsi pasienietis :D

Žinutė parašyta: 2010-07-14 09:36:29 | Nuoroda

Thotu, tu maziau verk. Taip nori i teise, bet net nepasidomi pernyksciais stojamuju konk. balais, ar tiesiog nesugebi? is akie primetes i tavo egzus galiu pasakyt, kad tavo konk. balas yra 18,4-18,6(tingiu skaiciuot, nes manau, ta tu pati sugebesi). Tuo tarpu pernai  mru paskutiniojo istojusio i vf konk. balas buvo 18,28., i valdyma dar  biski mazesnis,  tad maziau verk, daugiau domekis.

O del tu visu peniteciniu veiklu ir kito brudo, tai as nesakau, kad tai yra degradu specialybe, ne, bet blogiausia yra tai, kad busimi studentai ir netgi esami galvoja, kad baigus tuos brudus gali but normaliu teisininku, baikit juokus, tokia galimybe butu, jei tavo tevas koks nors tai sedbaras ar dar koks valstybes klierkas, kitu atveju iskart gali eit i darbo birza, nebent nori but muitininku ir t.t.

ir dar ten kazkuris aiskina, kad mru> vu, vien del to, kad pas juos univere yra daugiau knygu, maziau reik mokintis ir t.t., tai tokiems nieko negaliu pasakyt, kai jis uzaugs pats supras, kokias nesamones kalbejo.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 09:39:38 | Nuoroda

Tipo teisė labai rimta?

• Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-14 10:56:03 | Nuoroda
nenukrc rašė:

Thotu, tu maziau verk. Taip nori i teise, bet net nepasidomi pernyksciais stojamuju konk. balais, ar tiesiog nesugebi? is akie primetes i tavo egzus galiu pasakyt, kad tavo konk. balas yra 18,4-18,6(tingiu skaiciuot, nes manau, ta tu pati sugebesi). Tuo tarpu pernai  mru paskutiniojo istojusio i vf konk. balas buvo 18,28., i valdyma dar  biski mazesnis,  tad maziau verk, daugiau domekis.

O del tu visu peniteciniu veiklu ir kito brudo, tai as nesakau, kad tai yra degradu specialybe, ne, bet blogiausia yra tai, kad busimi studentai ir netgi esami galvoja, kad baigus tuos brudus gali but normaliu teisininku, baikit juokus, tokia galimybe butu, jei tavo tevas koks nors tai sedbaras ar dar koks valstybes klierkas, kitu atveju iskart gali eit i darbo birza, nebent nori but muitininku ir t.t.

ir dar ten kazkuris aiskina, kad mru> vu, vien del to, kad pas juos univere yra daugiau knygu, maziau reik mokintis ir t.t., tai tokiems nieko negaliu pasakyt, kai jis uzaugs pats supras, kokias nesamones kalbejo.

Pats tu mažiau verk. Nežinau jau kaip tu čia primetei, ar čia jau skaičiuoklė lievai skaičiuoja, bet mano balas gaunasi tik 17,80 :p Bite me ir atstok iš viso :D

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-14 11:03:10 | Nuoroda
Thotu rašė:
nenukrc rašė:

Pats tu mažiau verk. Nežinau jau kaip tu čia primetei, ar čia jau skaičiuoklė lievai skaičiuoja, bet mano balas gaunasi tik 17,80 :p Bite me ir atstok iš viso :D

kiek iš matematikos metiniam turi?

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 35
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 50
Žinutė parašyta: 2010-07-14 11:35:16 | Nuoroda

Ne nu kas per ziopla vista, tau neverta stot i teise, ner loginio mastymo ner ir naudos is tokio mokslo. dabar pasiimk skaiciuotuva ir susiskaiciuok, o paskuj gali pasitikrint balu skaiciuoklej:

(8,6+13)*0,4+(7,4+13)*0,2+(7,4+13)*0,2+(nzn tavo metinio, jei a lygiu, tai tavo balas +1, nu tarkim tu buvai ziopla ir turejai 7 A lygiu)*0,2=18,4

nu nebent pas tave matiekos metinis kokie 4 b lygiu. vienu ar kitu atveju konstatuojam tau dideli ziopluma.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 11:45:10 | Nuoroda
nenukrc rašė:

Ne nu kas per ziopla vista, tau neverta stot i teise, ner loginio mastymo ner ir naudos is tokio mokslo. dabar pasiimk skaiciuotuva ir susiskaiciuok, o paskuj gali pasitikrint balu skaiciuoklej:

(8,6+13)*0,4+(7,4+13)*0,2+(7,4+13)*0,2+(nzn tavo metinio, jei a lygiu, tai tavo balas +1, nu tarkim tu buvai ziopla ir turejai 7 A lygiu)*0,2=18,4

nu nebent pas tave matiekos metinis kokie 4 b lygiu. vienu ar kitu atveju konstatuojam tau dideli ziopluma.

jau žinok nervini. tokiu savo elgesiu tik terši vu tf vardą ir net nereikia stebėtis, kodėl mru ir kti galvoja kad pas mus vu teisėj visi arogantiški ir pasikėlę. gal baigsi pagaliau čia nuolat stūmt ant kitų? nusileisk ant žemės biškį.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 11:50:25 | Nuoroda
nenukrc rašė:

Tu esi didžiausias idiotas, kokį man kada nors teko sutikti internete, gali tuom didžiuotis, didžiausias IDIOTAS. Tu manai aš tokia durna, kad negaliu suskaičiuoti savo balo? Ir iš viso, koks tau skirtumas, koks yra mano balas? Gerbiamas idiote, galiu tau pasakyti, kad taip, matematikos deja aš turiu tik pitaką, nes niekada jos nesimokiau ir negalvojau, kad man jos prireikės, bet va prisireikė po pors metų, pažymio nebepakeisi, todėl dėl jo turėsiu mokėti už mosklą. Tai patenkintas, o gerbiamas idiote?Ir nors šiaip esu aš taktška ir etiška, ir nors ir išbanins mane iš šito forumo po mano pasakymo aš tau štai ką pasakysiu - atsipisk gražuoli nuo manęs su savo komentarais ir sako teise vu, gali būti patenkintas, dabar man įrodei, kad didžiausi gaidžiai renkasi vu tf ir kad nors man ir sumokėtų, aš ten gyvenime nestočiau. Sėkmės tau idiote gyvenime, tikiuosi kada nors susitiksime kokiame teisme.

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-14 11:52:31 | Nuoroda

No offense už mano pasisakymą visi tie keli, kurie yra normalūs iš vu tf, sori, bet dauguma čia šnekančių eina už visus, kad ir kaip gaila bebūtų.

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-14 12:25:41 | Nuoroda

ale kaip panele kaliause isiuto, del to, kad irodziau jos ziopluma.nieko nepadarysi, buna visokiu: vieni tiki perdetu optimizmu, kiti laukia skraidanciu, likusiems uztenka moket skaicuot iki 10, moket 100 zodziu, gi nuo to nemirstama.

ir aplamai tu zinai, kas yra teise???? taip as arogantiskas, bet koks kvailas turi buti studentas, kad galvotu jog ramumas, nuosirdumas yra gera zmogaus savybe. sry, panelyte, neveltui destytojai sako, jog boboms ne vieta teisej. dazniausiai tokias kaip tu, t.y. silpnas, nuosirdzias, optimistes, tikincias teisybe kiti zmones tiesiog isnaudoja. Pries stojant i teise tau reiktu pas koki advokata padirbt, nesvarbu kuo, esme tame, kad pamatytum virtuve, kurioj planuoji suktis ateity. manau, noras greitas pradingtu. optimizmo verge, salininke. gaila man tokiu

Žinutė parašyta: 2010-07-14 12:38:39 | Nuoroda
nenukrc rašė:

ale kaip panele kaliause isiuto, del to, kad irodziau jos ziopluma.nieko nepadarysi, buna visokiu: vieni tiki perdetu optimizmu, kiti laukia skraidanciu, likusiems uztenka moket skaicuot iki 10, moket 100 zodziu, gi nuo to nemirstama.

ir aplamai tu zinai, kas yra teise???? taip as arogantiskas, bet koks kvailas turi buti studentas, kad galvotu jog ramumas, nuosirdumas yra gera zmogaus savybe. sry, panelyte, neveltui destytojai sako, jog boboms ne vieta teisej. dazniausiai tokias kaip tu, t.y. silpnas, nuosirdzias, optimistes, tikincias teisybe kiti zmones tiesiog isnaudoja. Pries stojant i teise tau reiktu pas koki advokata padirbt, nesvarbu kuo, esme tame, kad pamatytum virtuve, kurioj planuoji suktis ateity. manau, noras greitas pradingtu. optimizmo verge, salininke. gaila man tokiu

Optimizmas - tikrai nėra neigiama savybė. Nuoširdumas taipogi. O naivumas būdingas nemažai daliai panelių. Jos tiesiog moterys, jos mąsto kitaip. O teisė - iš Lietuvoje esančios sistemos galima suprasti - mokslas be ideologijos. Žmonės mokinasi teisę, kad galėtų apeiti įstatymus. Aš tik tikiuosi, kad yra tokių žmonių, kurie nori pajudinti ta žiurkių irštvą mūsų teisinėje sistemoje. Visi žino, kad visur valdo klanai. Na bet sveikinu, tavo savybės teisei tikrai tinkamos. Linkiu sėkmės mulkinant pasaulį.

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-14 12:39:37 | Nuoroda
nenukrc rašė:

:DDDDD Kur ėjo kalba apie ramumą, nuoširdumą, gerumą? Atsigauk žmogau. Jei aš nenoriu savo kelnaičių čia prieš visus plauti, tai nereiškia, kad aš kokia naivi mergaitė. Jei būčiau tokia, sumirksėčiau tau akytėmis ir pamikčiočiau ką nors tokio kaip pavyzdžiui ' oi, gal tu ir teisus'.. O ką aš tau pasakiau? Pasiūliau tiesiog lietuviškai atsipisti ir nekišti savo ilgos nosies (patikėk, ilgis tik vienoje vietoje privalumas, bet tirkai ne čia) ten, kur tau nereikia. Aš jau tau prieš tai sakiau, kad atstotum nuo manęs. Nes, kai pagalvoji, gal tu čia rimtai šneki ir tiki, kuom šneki, o aš tavo visas tas kalbas ironiškai juokais nuleidžiu. Eik padirbėti kur kitur, kur gal tavęs kas nors paklausys :}

Ir jei esi visgi toks protingas, koks besivaizduoji, turėtum suprasti, kad taktiškas elgesys kaip tik ir parodo stiprias žmonių savybes, o ne išskydimas ir blėvyzgojimas, koks aš fainuolis vu teisininkas, nors ne esmė, kad išstatai save tokiu, kokia yra tikro gero teisininko priešingybė, ką tau pasakytų bet kuris dėstytojas.

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-14 12:43:13 | Nuoroda

Ir palauk palauk, dar vieno dalyko nesupratau - kame tu įrodei mano žioplumą? Neteisingai suskaičiuodamas mano kb ar kaip? Apšviesk mane, o didysis idiote :}

• Istorija / VBE 86
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą