Teisė Mru
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-14 12:49:31 | Nuoroda

O dabar pagalvojau kad aš tikriausiai perkaitau besileisdama į diskusijas su tokiu žmogumi. Viskas, iš mano pusės užteks. Gali pezėti kiek nori. Savo idiotiškumą jau įrodei, toliau žygiuoti nebėra kur.

p.s. šiaip giliai širdyj aš tikriai tikiuosi, kad tu esi feikinis vartotojas ar koks mažiukas pimpiukas, apie vu teisę dar tik svajojantis, nes jeigu tu rimtai esi jau dabar net ne pirmakursis VU TF  studentas, tada man eilinį sykį norisi apverkti Vilniaus universitetą ir jame studijuojančius studentus. Vienus dėl to, kad turi dirbti šalią tokių mažų pimpiukų idiotų, o kitus todėl, kad tokiais gimė ir kad jie teršia savo, kažkada buvusio gero ir perspektyvaus universiteto, vardą.

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-14 12:49:35 | Nuoroda

apgailetina.thotu,nebekreipk demesio i didziaja asmenybe,tegul jis gyvena savo grazu vu teisininko gyvenima,ir bendrauja savo savotisku budu su savo nuostabiaisiais vu teisininkais, ir randa laime ,su tokiu nuostabiu charakteriu. Pavydetina.Paplojam.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 12:56:46 | Nuoroda

1.optimizmas= perdetam optimizmu

2.perdetas optimizmas=nesveikas optimizmas

3.Jinai jau mane isimylejo, sry, manes tokios moterys netraukia :D

4.teisininkas turi but tokiu savybiu, kurias isvardijau, priesiningu atveju jis ir atstovaus tiems tavo klanams ir t.t., kitaip tariant bus isnaudojamas. reik paciam nustatinet taisykles, o ne tau turi nustatyt, bet kad galetum tai padaryt, turi irodyt savo verte.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 13:03:27 | Nuoroda

Atsiprašau, įsiterpsiu. nukrc, o geras teisininkas būtinai turi būti taip nušokęs nuo realybės ir nesuvokti elementarių dalykų, kurie jam sakomi? mhm.. tai tuomet teisė ne man :/

Žinutė parašyta: 2010-07-14 13:03:42 | Nuoroda

Kai budami 3 kurse turesi tai, ka as. dirbsi ten, kur as. turesi tokias pat teisines zinias, kaip mano, tai galesi kliedet apie mano prasta charakteri ir dar ten kazkokius pimpukus.

jei darbe esi arogantiskas, tai nereiskia, kad toks esi ir asmeniniame gyvenime.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 13:08:19 | Nuoroda
nenukrc rašė:

1.optimizmas= perdetam optimizmu

2.perdetas optimizmas=nesveikas optimizmas

3.Jinai jau mane isimylejo, sry, manes tokios moterys netraukia :D

4.teisininkas turi but tokiu savybiu, kurias isvardijau, priesiningu atveju jis ir atstovaus tiems tavo klanams ir t.t., kitaip tariant bus isnaudojamas. reik paciam nustatinet taisykles, o ne tau turi nustatyt, bet kad galetum tai padaryt, turi irodyt savo verte.

Tau neprieštarausiu, nes visgi manau, kad teisybę sakai. Nežinau, ko įsikišau į šitą pokalbį iš tikro. Tiesiog negalėjau nepastebėti, kaip tūlas lietuviškas būdas tinka teisei. Gal dėl to ji ir populiari tokia :D

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-14 13:11:57 | Nuoroda
nenukrc rašė:

Kai budami 3 kurse turesi tai, ka as. dirbsi ten, kur as. turesi tokias pat teisines zinias, kaip mano, tai galesi kliedet apie mano prasta charakteri ir dar ten kazkokius pimpukus.

jei darbe esi arogantiskas, tai nereiskia, kad toks esi ir asmeniniame gyvenime.

Ok, paskutinį kartą, pažadu ir tada jau viskas, nes nebegaliu ;D Kad ir koks tu būtum arogantiškas, būdamas trečiam kurse ir dirbdamas kažkur ( jei čia teisinis darbas, nepasakok man pasakų, kaip ir kuo tu dirbi. Geriausiu atveju prie švietimo aparatų teisnėj firmoj, nes nei viena firma ar įstaiga nepriims trečiakursio rimtam darbui), tai neduoda tau jokių teisių įžeidinėti mane. Ne tik kad įžeidinėti, bet ir nepagrįstai šmeižti. Kaip žinia, čia nusikaltimas ( ar vu teisininkas to nežino ?). Ir dar galiu tau priminti dėl to tavo nėva pasiteisinimo dėl savo arogantiškumo, kad čia ne darbas, kur turi rodyti savo kiaušiukus, o paprastas normalus eilinis forumas žmonėms, kurie nori gauti informaciją apie tą ar aną dalyką. O tokie kaip tu, kurie nori pasordyti, pamiršę nusiimti savo darbo uniformą prieš atsisėdę prie kompiuterio, visada bus sutikti ironiškai ir niekas tavęs rimtai nepriims ir juolab pradės abejoti viskuo, ką tu šneki ne tik apie save, bet ir aplamai apie kažką.

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-14 13:12:43 | Nuoroda
nenukrc rašė:

Pakaityk paskutini sakini,nes priespatauji pats sau. "nereiskia, kad toks esi ir asmeniniame gyvenime" Sitas forumas nera tavo darbas,o dalis tavo asmeninio gyvenimo,bet arogancijos matosi daugiau nei reikia ar sveika.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 13:14:48 | Nuoroda

Ir šiaip, sudergėt dabar normalų forumą.  Niekas čia daugiau šnekėti ir nebenorės.

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-14 13:41:22 | Nuoroda

thotu, uzteks flirtuot su manim. ;D

ok?

supranti, kai zmogus kliedi ir zinai, kad jisai visiskai nieko nesupranta apie kalbama tema, bet vistiek gincyjass ir jauciasi teisus, tai nuosirdus pasakymas "tu klysti" niekad neveikia. Taip cia ne darbas, bet budamas geras, kilnus (:D), noriu zmonem padet, kad jie neapsiriktu ir nestotu ten, kur jiems nelemta. :D

ir siaip atsokit, ant mru teises as visai nevarau, tik truputi ant visu tu teise ir x +veikla/valdymas.

daugiau nezadu cia gincytis, nera laiko/gaila laiko + atejau patart, bet mat atsirado visaziniu.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 16:10:44 | Nuoroda

Na, tik nepagalvokite, kad VU teisininkai visi tokie arogantiški :) Iš tikrųjų mes esam normalūs paprasti žmonės, ir tikrai ne visi varo ant MRU teisininkų.

man tai juokingi yra pasisakymai apie "kai būsi trečiam kurse, kai dirbsi ten, kur aš dirbu". Aš baigiau 4 kursą, dirbau advokatų kontoroje ir tikrai nemanau, kad reikia būti tokiam arogantiškam, kad galėtum įrodyti savo vartę ar pan.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 19:26:46 | Nuoroda

Omg, jau 2708 padavę čia prašymus. Mes lenkiam VU :D

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-14 19:50:03 | Nuoroda
Thotu rašė:

Ar kartais pati neskatini konkurencijos? :)

Čia realiau įstot yra - nepamiršk.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 19:58:04 | Nuoroda
aviator rašė:
Thotu rašė:

Ar kartais pati neskatini konkurencijos? :)

Čia realiau įstot yra - nepamiršk.

Neskatinu, baik jau, man net į galvą nešovė :} Tiesiog lyginu, gi įdomu . Į vu trijais šimtais mažiau. Tai, jo, nes pas jus sunkiau įstot

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-14 19:58:57 | Nuoroda

Ai ir dar - šiais metais netgi atsirado konkurensija į teisę ir penitencinę veiklą :D vahaha

• Istorija / VBE 86
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-14 20:02:08 | Nuoroda
nenukrc rašė:

thotu, uzteks flirtuot su manim. ;D

ok?

supranti, kai zmogus kliedi ir zinai, kad jisai visiskai nieko nesupranta apie kalbama tema, bet vistiek gincyjass ir jauciasi teisus, tai nuosirdus pasakymas "tu klysti" niekad neveikia. Taip cia ne darbas, bet budamas geras, kilnus (:D), noriu zmonem padet, kad jie neapsiriktu ir nestotu ten, kur jiems nelemta. :D

ir siaip atsokit, ant mru teises as visai nevarau, tik truputi ant visu tu teise ir x +veikla/valdymas.

daugiau nezadu cia gincytis, nera laiko/gaila laiko + atejau patart, bet mat atsirado visaziniu.

kokiu idiotu buna....negalejau to neparasyt...

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-14 20:40:15 | Nuoroda
Thotu rašė:

Ai ir dar - šiais metais netgi atsirado konkurensija į teisę ir penitencinę veiklą :D vahaha

praeitais metais čia buvo didžiausias jų istorijoje konkursas. Kas žino, gal šiemet jūs sumušite mūsų rekordą :D

Žinutė parašyta: 2010-07-14 23:09:52 | Nuoroda

Seip as pati buvau nusistacius pries MRU ir laikiau VU vieninteliu pasirinkimu, taciau biski daugiau proto igavus supratau jog geras teisininkas gali buti zmogus ir baiges kolegija, cia viskas priklauo nuo zmogaus , jo gabumu , noro ne nuo universiteto. Tad nereikia keltis jog baigi ar istoji siuo atveju tik i popiliaresni universiteta , gali girtis tik tada kai pasieki ko nors. Seip man idomu  ar MRU Studentai dalyvauja ERASMUS mainu programoje?

Žinutė parašyta: 2010-07-14 23:11:40 | Nuoroda
Just_justina rašė:

Seip as pati buvau nusistacius pries MRU ir laikiau VU vieninteliu pasirinkimu, taciau biski daugiau proto igavus supratau jog geras teisininkas gali buti zmogus ir baiges kolegija, cia viskas priklauo nuo zmogaus , jo gabumu , noro ne nuo universiteto. Tad nereikia keltis jog baigi ar istoji siuo atveju tik i popiliaresni universiteta , gali girtis tik tada kai pasieki ko nors. Seip man idomu  ar MRU Studentai dalyvauja ERASMUS mainu programoje?

Gerai pasakyta,viskas priklauso nuo pačio žmogaus norų ir sugebėjimų juos įgivendinti..pritariu...

Žinutė parašyta: 2010-07-14 23:31:58 | Nuoroda
Just_justina rašė:

Beabejo dalyvauja :}

Nu gal ir baigęs kolegija, tik vat bedelė tada tam teisininkui - jeigu jis norėtų dirbti teisininku pabaigęs kolegiją, jam reikėtų dar šimtą metų mokytis.

• Istorija / VBE 86
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą