Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:13:06
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Atrodo, kad 5 jau mūsų Malonu susipažint O dėl fuksų stovyklos, tai ten univiere reikės užsiregint? :) Tikiuosi mane priskaičiavot. Dėl fuxu jop: "Registracijos metu galėsi užpildyti prašymą dėl LSP (Lietuvos studento pažymėjimo) ir |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:16:29
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Simionas rašė:
Aš dar vienas būsimas Telekomunikacijus... O žiūriu čia mūsų jau gal net 5... Malonu... Atrodo, kad 5 jau mūsų Malonu susipažint O dėl fuksų stovyklos, tai ten univiere reikės užsiregint? :) jau 6 su manim |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:17:45
| Nuoroda
trolandas rašė:
jacikaas rašė:
Simionas rašė:
Aš dar vienas būsimas Telekomunikacijus... O žiūriu čia mūsų jau gal net 5... Malonu... Atrodo, kad 5 jau mūsų Malonu susipažint O dėl fuksų stovyklos, tai ten univiere reikės užsiregint? :) jau 6 su manim dar beveik vietinis, netoli manęs vis gi pajūris |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:18:48
| Nuoroda
Saulyt rašė:
trolandas rašė:
jacikaas rašė:
Simionas rašė:
Aš dar vienas būsimas Telekomunikacijus... O žiūriu čia mūsų jau gal net 5... Malonu... Atrodo, kad 5 jau mūsų Malonu susipažint O dėl fuksų stovyklos, tai ten univiere reikės užsiregint? :) jau 6 su manim dar beveik vietinis, netoli manęs vis gi pajūris vo blm bus su kuo nors per atostogas vazinet namo |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:21:37
| Nuoroda
trolandas rašė:
Saulyt rašė:
trolandas rašė:
jacikaas rašė:
Simionas rašė:
Aš dar vienas būsimas Telekomunikacijus... O žiūriu čia mūsų jau gal net 5... Malonu... Atrodo, kad 5 jau mūsų Malonu susipažint O dėl fuksų stovyklos, tai ten univiere reikės užsiregint? :) jau 6 su manim dar beveik vietinis, netoli manęs vis gi pajūris vo blm bus su kuo nors per atostogas vazinet namo tai žinoma! čia žiūriu telekomunikacijų bestudijuojančiu dauguma |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:23:57
| Nuoroda
Aš irgi žiūriu,nu nemažai nemažai čia į telekomunikacijų inžineriją įstojusiųjų Šiaip man irgi netoli pajūris. Tai kada važiuojat dokumentų vežti ? :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:26:00
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Aš irgi žiūriu,nu nemažai nemažai čia į telekomunikacijų inžineriją įstojusiųjų Šiaip man irgi netoli pajūris. Tai kada važiuojat dokumentų vežti ? :D Planuoju ryt vakare važiuot, o susitvarkyt dokus antradienį ryte o tu? :) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:27:33
| Nuoroda
Aš su klasioku kuris taip pat į telekomunikacijas įstojo važiuojam ryt ryte. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:30:04
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Aš su klasioku kuris taip pat į telekomunikacijas įstojo važiuojam ryt ryte. Tai gal susimatysim rytoj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:35:15
| Nuoroda
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:35:58
| Nuoroda
Ale žiūriu,tau dar daugiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:37:58
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį Nu žinok man panašiai Tik dar iš ryto su klasioke sutarėm tus du popierėlius pasiimt apie šeimos sudėtį ir atlyginimą iš tėvų darbo paskutinių 3 mėnesių Tai išvažiuosim apie kokią 8,30 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:43:05
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Martinuxx rašė:
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį Nu žinok man panašiai Tik dar iš ryto su klasioke sutarėm tus du popierėlius pasiimt apie šeimos sudėtį ir atlyginimą iš tėvų darbo paskutinių 3 mėnesių Tai išvažiuosim apie kokią 8,30 pildysit dėl bendrikų? aš tai nežinau kaip išsisuksiu, nes mama turbūt nespės gaut iki 3dienio tos pažymos.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:44:51
| Nuoroda
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Martinuxx rašė:
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį Nu žinok man panašiai Tik dar iš ryto su klasioke sutarėm tus du popierėlius pasiimt apie šeimos sudėtį ir atlyginimą iš tėvų darbo paskutinių 3 mėnesių Tai išvažiuosim apie kokią 8,30 pildysit dėl bendrikų? aš tai nežinau kaip išsisuksiu, nes mama turbūt nespės gaut iki 3dienio tos pažymos.. Tai tas pažymas, kai skambinau i VGTU, sakė galima atsiūsti iki rugpjūčio 4 dienos Tai ne taip ir baisiai tada |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:46:47
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Martinuxx rašė:
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį Nu žinok man panašiai Tik dar iš ryto su klasioke sutarėm tus du popierėlius pasiimt apie šeimos sudėtį ir atlyginimą iš tėvų darbo paskutinių 3 mėnesių Tai išvažiuosim apie kokią 8,30 pildysit dėl bendrikų? aš tai nežinau kaip išsisuksiu, nes mama turbūt nespės gaut iki 3dienio tos pažymos.. Tai tas pažymas, kai skambinau i VGTU, sakė galima atsiūsti iki rugpjūčio 4 dienos Tai ne taip ir baisiai tada dėkui už informaciją, tada gal reiks vėliau kada nuvežt |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:50:11
| Nuoroda
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Martinuxx rašė:
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį Nu žinok man panašiai Tik dar iš ryto su klasioke sutarėm tus du popierėlius pasiimt apie šeimos sudėtį ir atlyginimą iš tėvų darbo paskutinių 3 mėnesių Tai išvažiuosim apie kokią 8,30 pildysit dėl bendrikų? aš tai nežinau kaip išsisuksiu, nes mama turbūt nespės gaut iki 3dienio tos pažymos.. Tai tas pažymas, kai skambinau i VGTU, sakė galima atsiūsti iki rugpjūčio 4 dienos Tai ne taip ir baisiai tada dėkui už informaciją, tada gal reiks vėliau kada nuvežt Tai, jei vežti tu norėsi jas, tai tik iki trečiadienio tegali dokumentus priduoti. Paskui jau, atrodo, per intiką arba faksą jiems reikės tus nusiųst (tik seimos sudėties pažymą ir iš darbų atlyginimų pažymas). |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:51:39
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Martinuxx rašė:
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį Nu žinok man panašiai Tik dar iš ryto su klasioke sutarėm tus du popierėlius pasiimt apie šeimos sudėtį ir atlyginimą iš tėvų darbo paskutinių 3 mėnesių Tai išvažiuosim apie kokią 8,30 pildysit dėl bendrikų? aš tai nežinau kaip išsisuksiu, nes mama turbūt nespės gaut iki 3dienio tos pažymos.. Tai tas pažymas, kai skambinau i VGTU, sakė galima atsiūsti iki rugpjūčio 4 dienos Tai ne taip ir baisiai tada dėkui už informaciją, tada gal reiks vėliau kada nuvežt Tai, jei vežti tu norėsi jas, tai tik iki trečiadienio tegali dokumentus priduoti. Paskui jau, atrodo, per intiką arba faksą jiems reikės tus nusiųst (tik seimos sudėties pažymą ir iš darbų atlyginimų pažymas). ai, matai kaip, nu ačiū ačiū |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:53:13
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Martinuxx rašė:
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį Nu žinok man panašiai Tik dar iš ryto su klasioke sutarėm tus du popierėlius pasiimt apie šeimos sudėtį ir atlyginimą iš tėvų darbo paskutinių 3 mėnesių Tai išvažiuosim apie kokią 8,30 Na sėkmės kelionėje |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:53:39
| Nuoroda
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Martinuxx rašė:
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį Nu žinok man panašiai Tik dar iš ryto su klasioke sutarėm tus du popierėlius pasiimt apie šeimos sudėtį ir atlyginimą iš tėvų darbo paskutinių 3 mėnesių Tai išvažiuosim apie kokią 8,30 pildysit dėl bendrikų? aš tai nežinau kaip išsisuksiu, nes mama turbūt nespės gaut iki 3dienio tos pažymos.. Tai tas pažymas, kai skambinau i VGTU, sakė galima atsiūsti iki rugpjūčio 4 dienos Tai ne taip ir baisiai tada dėkui už informaciją, tada gal reiks vėliau kada nuvežt Tai, jei vežti tu norėsi jas, tai tik iki trečiadienio tegali dokumentus priduoti. Paskui jau, atrodo, per intiką arba faksą jiems reikės tus nusiųst (tik seimos sudėties pažymą ir iš darbų atlyginimų pažymas). ai, matai kaip, nu ačiū ačiū Kartais nepavėluok, bijau, kad nesuklaidinčiau aš tavęs čia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:54:05
| Nuoroda
Aš pažymą apie pajamas ir šeimos sudėtį jau turiu pasiėmęs anksčiau,tai nesuku dėl to galvos. |
|
|